Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir erkek annesi olarak bunlar bana hep dersileride gelinimi çok iyi anlsyacağım az çekmedim diyetten
Ahahahaha simdiden hazrlaniyor gelecegn kaynanasi
İnanıyorum süper bir eksi ile geleceksin
Acikcasi super bir eksi gelecegine cok inanmiyorum cunku bu sabah sadece -200 gordum ve hala wcye cikamadim bugn cikamazsam sabahki eksiyi bile goremem

Kızlar bugün bir video izledim .Yapılan bir araştırmaya göre diyet yapanlsrın yalnızca %4 ü verdiği kiloları geri almıyormuş.100 kişide 4 düşünsenize gerçekten koruma dönemi asıl zor dönem gibi geliyor.Diyet yapanların çoğunun beslenme alışkanlıklarında olumlu düzelmeler oluyormuş (ekmek tüketiminde azalma su ve sebze tüketiminde artış vb.)Fakat atıştırmalık tüketme ve hamurişinde %96 eski alışkanlıklarına geri dönüyormuş.

Ben bu araştırmayı dinleyince kendimi düşündüm ben sadece tatlı değil karbonhidrat bağımlısıyım gerçekten börek poğaça simit bayılırım bunları minimuma indirmem gerekecek nasıl olacak kızlar hiç hevesim bitmedi onlara dair

Yaa evet ben de koruma doneminden cok korkuyorum aslinda , nasil olacak yapabilecek miyim diye dusunuyorum ilk olarak hedefim haftada bir gun muhakkak tartilacagm yani tartidan uzak kalmayacagm ve su tuketimine devam edecegm ki cok severim su icmeyi, eger kilo alirsam kendimi frenleyecegm yani insallah yapabilirim

Ben de oyleyim canim inan hep aklimda onlar var gerci diyetteym diye olabilir ama smcanm cok fazla tatli ister benm mesela

İnşallah canım ömür boyu dikkat etmek zorundayız çünkü sporla da olacak iş değil 1 saat yürüyüş 110 kalori yakıyor Muş 1 dilim börek 350-400 kalori bunu yakmak için 4 saat yürüyüş yapmak lazım ki bir dilim beni hiç bir zaman kesmedi herhalde akşam yemeyip aç uyuyarak telafi ederim

Ya ben bir ara spor salonuna gitmistim sevmedim yuruyus bandini, ne bileyim bana hitap eden birsey degil ben alsam kesin evde bos durur ama haklisn cocuklarla tempolu yuruyus imkansiz gibi birsey
Ben bantta yürümeyi sevmiyorum canım böyle araba tutuyor gibi oluyorum başım dönüyor hiç sevemedim ama kullananlar var bizimkini babam kullanıyor
Bn kullananlardanim aldim alali duzenli yuruyus yapiyorum gecen sene ramazan ayinda biraktim iki ay kullanmadim ama sonra geri basladim simdi dahada bir kiymete bindi
Toplu cevap vereyim bana da çok zevkli gelmişti 1 ay gittim spora 45 dk süre vardı 30-35 dksini genelde bantta yürüyüş koşu olarak geçiriyordum bilmiyorum ya başka alternatifim yok pilates yapamıyorum video izlerken yarıda kalıyor hevesim kaçıyor lesliden sıkıldım başka da yapacak alternatifim kalmiyor ben yuryusten ziyade koşu kardiyo yapmak istiyorum bantta yarım saat kırk dk koşu yapsam yeter en kötü bana nasip bklm alabilirsem bı ikinci el mi sıfır mi emjn değilim sıfırlar çok pahalı ama ikinci ele de motoruna vs güvenemem sanki
Ben aldım kullanmadım hiç
Ooo hedef güzelmis cnm
Bende malesef karbon bağımlısıyım dediklerini çok seviyorum ki vazgeçemem de ama bence mümkün yaş falan farkeder tabi ama ben bekarken zayıflamıştim hamur işi de yiyordum baya korumuştum 3.5-4 sene 3-4 kg alıp alıp veriyordum

Afiyet olsun cnm

Teşekkürler canım :)

İp atlamak için ısınmak gerekiyor mu bazen içimden atlamak geliyor ama sırf ısınma hareketlerine üşendiğim için atlamıyorum
Yok y’a atla gitsin yavastan atlamaya basla sonra hizlandirirsin bn oyle yapiyorum sonra ayaklarimi kaslarimi gevsetmek icin gevsetme hareketi deniliyo ne ondan yapiyom

U UcanSupurge kaça kadar kilo bildirimi yapmalıyız yarın erken bir işim var 12 gibi gelirim.O zaman atsam kilomu olur mu canım.
İlk sayfadaki kurallarda 14:00 e kadar diyordu ama akşama kadar da bekliyorlar diye biliyorum Zehra daha iyi bilir tabi gelince söyler.

Afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun guzel menu
afiyet olsun canim
08.04.2021
11.00 sutlu kahve
12.45
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 5 zeytn, domates, havuc, 2 ceviz, 1 hurma,yesillk

15.00 sade kahve
18.30
Yogurtlu firin kabak

Su: 3lt
Sadece 6 bin adim U UcanSupurge
60p @Jasminium84
afiyet olsun guzel menu canim
Kizlar biliyorsunz haftaya muthis bir artiyla basladim hafta ici cok dikkat ettim ama insallah yarin eksiyle gelirim
gelirsin y’a menulerin guzel bende
Bir erkek annesi olarak bunlar bana hep dersileride gelinimi çok iyi anlsyacağım az çekmedim diyetten
valla diyet tecrubemiz var gelinlerimize ona gore yemek veririz
al bndende o kadar ne kadar severim acmalar borekler corekler acim acccc
motiveysen kullancaksan al gercekten cok guzel kardio yapiyon muzik dinliyerek yaparsan zaman nasil geciyo anlamazsin sfir a alsan daha rahat kullanirsin ben ce ama trde fiyatlardan haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…