- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.781
Bir erkek annesi olarak bunlar bana hep dersAfiyet olsun canim guzel menu
Yaa klasik bunlar hepbenm kvde de baslarda hep israr ederdi simdi alisti sormuyor bile
İnanıyorum süper bir eksi ile geleceksinKizlar biliyorsunz haftaya muthis bir artiyla basladimhafta ici cok dikkat ettim ama insallah yarin eksiyle gelirim
Ahahahaha simdiden hazrlaniyor gelecegn kaynanasiBir erkek annesi olarak bunlar bana hep dersileride gelinimi çok iyi anlsyacağım az çekmedim diyetten
Acikcasi super bir eksi gelecegine cok inanmiyorumİnanıyorum süper bir eksi ile geleceksin
afiyet olsun canım .
Teşekkürler kızlarGuzel menu canm afiyet olsun
Anladm canm afiyet olsun, acaba sade mi tuketti nasil tuketti diye merak ettim
Yaa evet ben de koruma doneminden cok korkuyorum aslinda , nasil olacak yapabilecek miyim diye dusunuyorumKızlar bugün bir video izledim .Yapılan bir araştırmaya göre diyet yapanlsrın yalnızca %4 ü verdiği kiloları geri almıyormuş.100 kişide 4 düşünsenize gerçekten koruma dönemi asıl zor dönem gibi geliyor.Diyet yapanların çoğunun beslenme alışkanlıklarında olumlu düzelmeler oluyormuş (ekmek tüketiminde azalma su ve sebze tüketiminde artış vb.)Fakat atıştırmalık tüketme ve hamurişinde %96 eski alışkanlıklarına geri dönüyormuş.
Ben de oyleyim canim inan hep aklimda onlar var gerci diyetteym diye olabilir ama smcanm cok fazla tatli ister benm meselaBen bu araştırmayı dinleyince kendimi düşündüm ben sadece tatlı değil karbonhidrat bağımlısıyım gerçekten börek poğaça simit bayılırım bunları minimuma indirmem gerekecek nasıl olacak kızlar hiç hevesim bitmedi onlara dair
İnşallah canım ömür boyu dikkat etmek zorundayız çünkü sporla da olacak iş değil 1 saat yürüyüş 110 kalori yakıyor Muş 1 dilim börek 350-400 kalori bunu yakmak için 4 saat yürüyüş yapmak lazım ki bir dilim beni hiç bir zaman kesmediYaa evet ben de koruma doneminden cok korkuyorum aslinda , nasil olacak yapabilecek miyim diye dusunuyorumilk olarak hedefim haftada bir gun muhakkak tartilacagm yani tartidan uzak kalmayacagm ve su tuketimine devam edecegm ki cok severim su icmeyi, eger kilo alirsam kendimi frenleyecegm yani insallah yapabilirim
Ya ben bir ara spor salonuna gitmistim sevmedim yuruyus bandini, ne bileyim bana hitap eden birsey degil ben alsam kesin evde bos dururama haklisn cocuklarla tempolu yuruyus imkansiz gibi birsey
Ben bantta yürümeyi sevmiyorum canım böyle araba tutuyor gibi oluyorum başım dönüyor hiç sevemedim ama kullananlar var bizimkini babam kullanıyor
Toplu cevap vereyim bana da çok zevkli gelmişti 1 ay gittim spora 45 dk süre vardı 30-35 dksini genelde bantta yürüyüş koşu olarak geçiriyordum bilmiyorum ya başka alternatifim yok pilates yapamıyorum video izlerken yarıda kalıyor hevesim kaçıyor lesliden sıkıldım başka da yapacak alternatifim kalmiyor ben yuryusten ziyade koşu kardiyo yapmak istiyorum bantta yarım saat kırk dk koşu yapsam yeter en kötü bana nasip bklm alabilirsem bı ikinci el mi sıfır mi emjn değilim sıfırlar çok pahalı ama ikinci ele de motoruna vs güvenemem sankiBn kullananlardanim aldim alali duzenli yuruyus yapiyorum gecen sene ramazan ayinda biraktim iki ay kullanmadim ama sonra geri basladim simdi dahada bir kiymete bindi
Kızlar bugun gune cok iradelı hırslı başladım, cunku kızım hazıran başında dogdu ve kendı aramızda dogumgunu dusunuyorum, ve artık tum vucut foto verebılmek istiyorumbelden yukaru yukarı nereye kadar. Hedef tarıhım hazıranın ilk haftası. Şuan 72 yim, ozamama hedefım en az8 kilo vermek
Ooo hedef güzelmis cnmBen aldım kullanmadım hiç
Bende malesef karbon bağımlısıyım dediklerini çok seviyorum ki vazgeçemem de ama bence mümkün yaş falan farkeder tabi ama ben bekarken zayıflamıştim hamur işi de yiyordum baya korumuştum 3.5-4 sene 3-4 kg alıp alıp veriyordumBen bu araştırmayı dinleyince kendimi düşündüm ben sadece tatlı değil karbonhidrat bağımlısıyım gerçekten börek poğaça simit bayılırım bunları minimuma indirmem gerekecek nasıl olacak kızlar hiç hevesim bitmedi onlara dair
İnce çekilmiş olandan aldım etinin cnm krema gibi sade bile lezzetli :)Guzel menu canm afiyet olsun
Anladm canm afiyet olsun, acaba sade mi tuketti nasil tuketti diye merak ettim
İnşallah canımMenü harika canım,bence güzel bir eksi gelecek senden
Afiyet olsun cnmKızlar bugünkü menumyazarhanim35
Kahvaltı 07.30
Dört kaşık çökelek,içine roka,dere otu,üç tam ceviz ve bir haşlanmış yumurta.
Öğle:13.30
Bir kaç dilim fırınlanmış bal kabagi(sade)
Bir kase yoğurt
Bir dilim TB ekmegi.
Aksam 18.00
Bir küçük tabak yogutlu ıspanak
Bir dilim TB ekmeği
2.5 litre su,40 dk yuruyus.
Teşekkürler canım :)Yağda neden sadece yumurta beyazı merak ettim
Menü güzel afiyet olsun canim
Evet kekik ozellikle cok yakisiyor
Afiyet olsun Güzel bence canim
Harika bir persembe menüsü afiyet olsun
Geleneksel kabak şenliği günü
Afiyet olsun canim
Güzel canim afiyet olsun
Yaa sana kiyamamis kadın
Neyse yarın gözünün önünde ye de içi rahat etsin
Yok y’a atla gitsin yavastan atlamaya basla sonra hizlandirirsin bn oyle yapiyorum sonra ayaklarimi kaslarimi gevsetmek icin gevsetme hareketi deniliyo ne ondan yapiyomİp atlamak için ısınmak gerekiyor mu bazen içimden atlamak geliyor ama sırf ısınma hareketlerine üşendiğim için atlamıyorum
İlk sayfadaki kurallarda 14:00 e kadar diyordu ama akşama kadar da bekliyorlar diye biliyorum Zehra daha iyi bilir tabi gelince söyler.U UcanSupurge kaça kadar kilo bildirimi yapmalıyız yarın erken bir işim var 12 gibi gelirim.O zaman atsam kilomu olur mu canım.
Afiyet olsunBugun menum
09.00 1 yumurta beyazı az tereyagunda. 1 dilşm tb ekmek,5 zeytin,1 salatalık
11.00 sütlü turk kahvesi
13.00 ton balıgı ,1 grisserin
15.00 1 incir , 1 kahve
18.00 kırmızı mercimek corba, fasulye yenilecek
Su 3 litre
Spor yok,lakin döt yer görmedi
afiyet olsun08.04.2021 menü @masal3487
12.00
Sade Türk kahvesi
12.45
Yulaf ezmesi
15.15
Sade Türk kahvesi
18.00
Ton balıklı salata ( ıspanak pırasa lor domates soğan salatalık ton balığı )
3-4 yk yoğurtlu köz biber
Su : 2 litre
afiyet olsun guzel menu8 Nisan menüm
Kahvaltı:7.30
1haslanmis yumurta
Yarım dilim peynir
Domates
Biber
Yeşillik
1dilim ekmek
Ara:4cig badem
Öğle:12.30
2 köfte
Salata
Aksam:16.00
Fırınlanmış kabak
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge @Jasminium84
afiyet olsun canimKızlar bugünkü menumyazarhanim35
Kahvaltı 07.30
Dört kaşık çökelek,içine roka,dere otu,üç tam ceviz ve bir haşlanmış yumurta.
Öğle:13.30
Bir kaç dilim fırınlanmış bal kabagi(sade)
Bir kase yoğurt
Bir dilim TB ekmegi.
Aksam 18.00
Bir küçük tabak yogutlu ıspanak
Bir dilim TB ekmeği
2.5 litre su,40 dk yuruyus.
afiyet olsun guzel menu canim08.04.2021
11.00 sutlu kahve
12.45
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 5 zeytn, domates, havuc, 2 ceviz, 1 hurma,yesillk
15.00 sade kahve
18.30
Yogurtlu firin kabak
Su: 3lt
Sadece 6 bin adim U UcanSupurge
60p @Jasminium84
gelirsin y’a menulerin guzel bendeKizlar biliyorsunz haftaya muthis bir artiyla basladimhafta ici cok dikkat ettim ama insallah yarin eksiyle gelirim
valla diyet tecrubemiz var gelinlerimize ona gore yemek veririzBir erkek annesi olarak bunlar bana hep dersileride gelinimi çok iyi anlsyacağım az çekmedim diyetten
al bndende o kadar ne kadar severim acmalar borekler corekler acim accccBen bu araştırmayı dinleyince kendimi düşündüm ben sadece tatlı değil karbonhidrat bağımlısıyım gerçekten börek poğaça simit bayılırım bunları minimuma indirmem gerekecek nasıl olacak kızlar hiç hevesim bitmedi onlara dair
motiveysen kullancaksan al gercekten cok guzel kardio yapiyon muzik dinliyerek yaparsan zaman nasil geciyo anlamazsin sfir a alsan daha rahat kullanirsin ben ce ama trde fiyatlardan haberim yokToplu cevap vereyim bana da çok zevkli gelmişti 1 ay gittim spora 45 dk süre vardı 30-35 dksini genelde bantta yürüyüş koşu olarak geçiriyordum bilmiyorum ya başka alternatifim yok pilates yapamıyorum video izlerken yarıda kalıyor hevesim kaçıyor lesliden sıkıldım başka da yapacak alternatifim kalmiyor ben yuryusten ziyade koşu kardiyo yapmak istiyorum bantta yarım saat kırk dk koşu yapsam yeter en kötü bana nasip bklm alabilirsem bı ikinci el mi sıfır mi emjn değilim sıfırlar çok pahalı ama ikinci ele de motoruna vs güvenemem sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?