- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.381
canim hadi sen o kadar kilo verdinde durakladin benimki de yavas yavas duraklmaya dogru gidio baksana eskiden 1'den fazla verirken simdi yarim kilolara dustum booole boole benimki de duracak ama ben durmaaaaaaammmkız emine göbeğim çatladı valla bugün. bacaklarım geriliyor şuan spordan. yarın bu bacaklarla yürüyebilirsem iyi :26: yürümem gerek benimrazıyım tamam duraklama olsun ama artı olmaya başlarsam bittim o zaman ben. yoksa sonuna kadar gitmek istiyorum biliyorsun. sen de ben de hiç kaçamak yapmadık. neden böyle oldu bana yaa geçmişte 57 de çok kalmışım demek ki emineeee ooff :18:
canım 900 gr z mı yaaaburda 100 gr insem havalara uçabilecek durumdayım inan.
Busraaa iste ben en cok bundan korkuyorum tmm kilo gidio ama nerden gidio ben zayif olmak degil en cok yagsiz olmak istiyorum 50 kiloya bile dussem yagli olduktan sonra benim icin pek anlami yok simdi dukanda da ya diyorum benimkiler kas ve sudan gidiosa :18:kiz sende alemsin gece gece tavuk gogsu ve diyet oooolllldu ne guzelmis yaaa bana pek normal gelmediaz değil canımda yağ yakmamışımki suyla kastan gitmiş.neyse şimdi tatlı yapıcam kendime tavuk göğüsü
canim hadi sen o kadar kilo verdinde durakladin benimki de yavas yavas duraklmaya dogru gidio baksana eskiden 1'den fazla verirken simdi yarim kilolara dustum booole boole benimki de duracak ama ben durmaaaaaaammmyemisim duraklamasini sen zaten sebebini cozmusuun ben de okudum gercekten hep ayni seyleri sooluyolar vucut en cok kaldigi kiloya gelince kilitlenip daha asagiya inmemek icin direniyormus simdi yumruklari at sonra normal P+S gunlerine don bakalim ne olacak hem bir hafta ya da iki hafta duraklama icin normal bence hem de ac gezmiyoruz Busecim ye yiyebildigin kadar bir de hani diet kola falan iciyorsan gazli icecekleri kes Y.cay ve suya dayan bebegim olacak bu is baska yolu yooook
Busraaa iste ben en cok bundan korkuyorum tmm kilo gidio ama nerden gidio ben zayif olmak degil en cok yagsiz olmak istiyorum 50 kiloya bile dussem yagli olduktan sonra benim icin pek anlami yok simdi dukanda da ya diyorum benimkiler kas ve sudan gidiosa :18:kiz sende alemsin gece gece tavuk gogsu ve diyet oooolllldu ne guzelmis yaaa bana pek normal gelmedibak soolemedi deme
ilk kez duyuyorum bunuuu :26: nasıl yapılıyor belki dukanın sebzeli gününe uygundur. oooff
Yeşil kabak taze soğan maydonoz domates bide bulgur bunları küçük küçkü doğrayıp yağsız tuzsuz pişiriyosun canım sonra 2 gün boyunca kahvaltı normal diğer öğünlerde 1 kase çorba ve 2 kaşık yoğurt yiyosun bizim pirinç lapası gibii ama ben lapayı tercih ederim
uyumalıyıım
iyi geceler benim sevgili takımım, güzel arkadaşlarım
Allahım şükür kavuşturana ..sounda fadime fadime bağırmalarım işe yaradı..ehh bir de betül geleydi iyiydi..kızlar artık aranızdayım yatılı misafirlerim gitti .görümcem 3 kızıyla burda ama eltimde oda bu gün gidiyor
oyy emineee nerden bildin anneme gittiğimi yahu..müneccim gibi hatunsun vesselamFulyanin cicileri gelmis miiii gule gule otursuuuun hadi ev gormeye gideliiiiim
Fadimecim misafirlerin arkasindan temizligi bitirmis mi hadi ona da gideliiiim
Hopicik annesinin yemeklerini yemis mi hadi biz de annesine de gideliiiiim
birkaç leslie videosuda benim laptopda kayıtlı..çook faydasını gördüm , herkese tavsiye ederim..şu an yapıyomusun demeyin maalesef yapamıyorumcanım maşallah iyi yapmışsıngeçen yıldan bu zaman akadr oturursan öyyyyle tabi bu yıl koşamazsın :) ama olur cnm zamanla düzene oturtursan 9 değil 12 ye bile çıkarsın eminim :) leslie sansone diye bir amerikan kalp sağlığınında onayladığı sporcu teyze 3 çocuk anası bildiğim kadaıyla :) önceleri olduk.ça kiloluymuş sonra kendince hareketler yaparak zayıflamış ve hareketlerinin patentini alarak sporcu olmuş bir bacı ev içerisinde aletli/aletsiz 1 mileden başlayıp 5 mile kadar yağ yakma - kalp sağlığı koruma - zayıflama - sıkılaşma hedeflerine yönelik farklı programlar sunan bu hatunun hareketlerini ben ufacık oturma odasında anamla birlikte 2 k,işi rahat rahat yapıyorduk :) alanı kısıtlı kullanıma sahip insanları düşünerek EVDE yapabileceğin hareketler ile xxxx mile yürütüyor :) youtube da bol miktarda videoları mevcuyt ayrıca bizim kk dada bir topic cağızı var ordan hangi mile hangi bölhgeye neye yönelik ayrıntılı olarak öğrenebilirsin :) şiddetle tavsiye ediyorum valla on numara bir hatun :)
uyu bebeem uyu..vallahi sen olmasan bizi kim toparlar, kim çekip çevirir..kocaman kocamanuyumalıyıım
iyi geceler benim sevgili takımım, güzel arkadaşlarım
wikipedia he :):)sevdim bunu :) tamam kabul olsun
yap yap bnm için de yeehaklısın kasın gitmiş tühh yaa ama sen toparlarsın yine yağları parçalayıp kasları depolarsın
duraklamalar geçmişte çok kaldığın kilolarda olur genelde canım. beyin ve vücut bu kiloyu hafızaya alır ve o kilolarda duraklar. sen de geçmişte 70 te çok kalmışsın muhtemelen. 62 de de çok kalmıştım mesela ben. kilo verirken yine duraklamıştım 62 de, hem de 1 ay. naparsam yapayım inemedim aşağı ve sonunda pes edip bi iki gün ne istersem yedim. sonra bi tartıldım kilom düşmüşböyle tuhaf şeyler olabiliyor. meğer vücudum kiloyu bırakmak için fazla kaloriye ihtiyaç duymuş 1 ay boyunca. ben bu olaydan bunu anlamıştım. şimdi dukan yaptığım için biraz çaresiz görüyorum kendimi. ondan bu kadar taktım.
hımm anladım cnm ya benimkide yiyerek gidecek işte :) yağlar gitsinde kaslar bana kalsın zaten yağları verirsem yeterince ince olur vücudum şekilli durur çok güzel olur. modaya takmış durumdayım bu aralar bakımlar fln olunca giyimde değişsin bari dedimgiyime kuşama adadım kendimi :)
canim hadi sen o kadar kilo verdinde durakladin benimki de yavas yavas duraklmaya dogru gidio baksana eskiden 1'den fazla verirken simdi yarim kilolara dustum booole boole benimki de duracak ama ben durmaaaaaaammmyemisim duraklamasini sen zaten sebebini cozmusuun ben de okudum gercekten hep ayni seyleri sooluyolar vucut en cok kaldigi kiloya gelince kilitlenip daha asagiya inmemek icin direniyormus simdi yumruklari at sonra normal P+S gunlerine don bakalim ne olacak hem bir hafta ya da iki hafta duraklama icin normal bence hem de ac gezmiyoruz Busecim ye yiyebildigin kadar bir de hani diet kola falan iciyorsan gazli icecekleri kes Y.cay ve suya dayan bebegim olacak bu is baska yolu yooook
Busraaa iste ben en cok bundan korkuyorum tmm kilo gidio ama nerden gidio ben zayif olmak degil en cok yagsiz olmak istiyorum 50 kiloya bile dussem yagli olduktan sonra benim icin pek anlami yok simdi dukanda da ya diyorum benimkiler kas ve sudan gidiosa :18:kiz sende alemsin gece gece tavuk gogsu ve diyet oooolllldu ne guzelmis yaaa bana pek normal gelmedibak soolemedi deme
canım su kaybından şikayetçiyim yaa deli gibi su içiyorum ama gidiyor spor yapıyorum diyerekten su kaybım artıyor o yüzden günde sadece 2 saat yürüyüşle sınırlamayı planlıyorum kendimi:)sabahları yapıcam onuda ki tüm gün metabolizmam yüksek olsun sabha 8 de sevdiceği uyandırıp 3 kayısı 1 bardak ılık limonlu suyun ardından bir güzel spor yapıcam nivea body yapmayı düşünüyorum oda gayet etkiliydi göbek bölgemde benim
bi de büşra bulmuştur onu kalorisiz yapmanın bi yolunu emine merak etme. tatlandırıcıyla falan yapıyordur. bilir o işiniiio şuan -900 den sonra gazı almış durumda dikkat eder
kesinlikle bulurum tatlandırıcılı yalancı tavuk göğüsü yaptımmm :) oturup 1 kasede yedim :) kendime blog açıcam :) diyet tarifler diye :):):)
birkaç leslie videosuda benim laptopda kayıtlı..çook faydasını gördüm , herkese tavsiye ederim..şu an yapıyomusun demeyin maalesef yapamıyorum
hımm bendede vardıda bilgisayarın bozulduğu dönemde gitti hepsi netten yapıyorum o yüğzden :) annem dönsün bursadan yine yapmaya devam edicemçünkü çok yararı oluyor heleki sabah kalkar kalkmaz yaparsan :):)
kızlaaaaaaaaaaaaarr laptopum gitti...google arama yapmıyo, yandex kurdumda öyle gelebildim..her an formata gidebilir..foruma giriyorum topiğe girmiyo, nasıl birşey oldu anlamadım...neyse..kızlar biliyormusunuz benim değerli eşim bir aylık izine çıktı ya(..yazın nasıl olsa izin vermiyorlar , bari kışın dileneyim dedi, tam bir ay başımda..eşimin evde olması demek no diet demek..sabahları kızarmış ekmek üstü tereyağ bal demek..her sabah tost demek, sucuk salam demek.. fast food tarzı beslenmek demek..her gün tatlı demek, çikolata demek, midenin bir an bile boş durmaması demek..offfff...hoppişin diyetle imtihanı bu olsa gerek..
Allahım şükür kavuşturana ..sounda fadime fadime bağırmalarım işe yaradı..ehh bir de betül geleydi iyiydi..
oyy emineee nerden bildin anneme gittiğimi yahu..müneccim gibi hatunsun vesselam
birkaç leslie videosuda benim laptopda kayıtlı..çook faydasını gördüm , herkese tavsiye ederim..şu an yapıyomusun demeyin maalesef yapamıyorum
uyu bebeem uyu..vallahi sen olmasan bizi kim toparlar, kim çekip çevirir..kocaman kocamansana..
hımm anladım cnm ya benimkide yiyerek gidecek işte :) yağlar gitsinde kaslar bana kalsın zaten yağları verirsem yeterince ince olur vücudum şekilli durur çok güzel olur. modaya takmış durumdayım bu aralar bakımlar fln olunca giyimde değişsin bari dedimgiyime kuşama adadım kendimi :)
kesinlikle bulurum tatlandırıcılı yalancı tavuk göğüsü yaptımmm :) oturup 1 kasede yedim :) kendime blog açıcam :) diyet tarifler diye :):):)
Günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn sevgi kelebeklerimmmmmmmmmmmmm....
Korkumdan basküle fln çıkmadan geldim bu sabah
Dün yazdığım menümü bir toparlayayım.
Sabah köfte ile kahvaltı.
Ara Limonlu light bisküvi
Öğle mercimek çorbası,ıspanak ve yoğurt
Ara:1 paket Mavi yeşil Pirinç ve mısır patlağı(Hani şu yuvarlak samanlardan)
Akşam:Tavuk köfte ve salata...
Bu sabahta yine peynirler ekmek üstünde mikrodalgaya
Şimdi de ara öğün için Yulaflı eti form bisküvi yiycem.
Bu arada bu eti form bisküvileri yarım paket yemek lazımdı galiba:S
Siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar bu soru 1?
Soru 2:Öğle yemeği için yanında salatası olan bir lypsa bunun yanına küçük bir tavuk döner dürüm mü yemeli,yoksa simit mi almalı?
Çorba da bulma şansım var...Bana yardımcı olursunuz değil mi?
günaydın kızlarrr..
ne çok yazmışsınız okuyamadım hepsini.
şimdi evde haşlayıp getirdiğim 1 adet yumurtamı
tam tahıllı ekmeğimle yiyecem.birde sıcaıck çay.
ohhh. sonrada işler başlamadan biraz derse bakacam .sonrda işşş.
Tamda seni gördüm Buse, bi mrb diyeyim dedim ama sen gitmişsin. İyi geceler canım
Hmmmmmmmmm dürümü ayıkla ekmeği at diyosun yani:))))))))))))))))))))))))) O lavaşlarda kaç kalori varmış hemen bakıyorum.
100 gr 335 kcal... Yanında salata ve ayran.........Çok mu Busecim öğle yemeği için....?
aaa lavas dedin dimi seenben ekmek olarak dusundum. tamam ye o zaman indir mideye. kesinlikle içeceğin ayran olsun evet zaten döner ateste pişen bir şey ama içi cok yaglı donerin. o yagların gramındaa 9 kalori var düşüüün inanılmaz yaniii. o yuzden gelen durumun önce içini aç. gördüğün yagları derhal ayıkla. hatta bunu yapmayacaksan simit ye cok daha iyi
afiyetolsun kuzuum
null büşüüümmm zayıflayınca bence saç modelimizi değiştirelim ve başka bi renge boyatalım taş bebek gibi olcazzz. ooohh tamam ac da takipcin olayım bloguna, ama once bi kaç kendine has tarif uydur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?