Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canim hadi sen o kadar kilo verdinde durakladin benimki de yavas yavas duraklmaya dogru gidio baksana eskiden 1'den fazla verirken simdi yarim kilolara dustum booole boole benimki de duracak ama ben durmaaaaaaammmyemisim duraklamasini sen zaten sebebini cozmusuun ben de okudum gercekten hep ayni seyleri sooluyolar vucut en cok kaldigi kiloya gelince kilitlenip daha asagiya inmemek icin direniyormus simdi yumruklari at sonra normal P+S gunlerine don bakalim ne olacak hem bir hafta ya da iki hafta duraklama icin normal bence hem de ac gezmiyoruz Busecim ye yiyebildigin kadar bir de hani diet kola falan iciyorsan gazli icecekleri kes Y.cay ve suya dayan bebegim olacak bu is baska yolu yooook

az değil canımda yağ yakmamışımki suyla kastan gitmiş. neyse şimdi tatlı yapıcam kendime tavuk göğüsü
Busraaa iste ben en cok bundan korkuyorum tmm kilo gidio ama nerden gidio ben zayif olmak degil en cok yagsiz olmak istiyorum 50 kiloya bile dussem yagli olduktan sonra benim icin pek anlami yok simdi dukanda da ya diyorum benimkiler kas ve sudan gidiosa :18:kiz sende alemsin gece gece tavuk gogsu ve diyet oooolllldu ne guzelmis yaaa bana pek normal gelmedibak soolemedi deme

yarın ekside olmam gerek evet haklısın bu kilolar gidecek. savaşıcam ne kadar gerekiyorsa. bu arada hiç üzülme eminecim. yağdan gittiğine eminim. çünkü ölçülüyorum ve inceliyorum. sen de ölçül de gör diyet kola dukan boyunca 1 kere içtim sadece. yeşil çay içtim yarım saat önce yine. savaşcam yaaa seninki normal eminee. atakta zaten hızlı veriliyor. seyir de hız düşüyor ama durmuyor. benim atak biter bitmez durdu. dukana başlamadan önce zaten ben yine 57 yi görmüştüm ama inememiştim. o yüzden taktım kafaya. dukan öncesinden beri ben bi kiloda takılıyım yani. ama aşıcam senin de desteğinle

çook teşekkürler emineeeeeeeemmmmmmm yol arkadaşıım dukandaşıııııımmm

bi de büşra bulmuştur onu kalorisiz yapmanın bi yolunu emine merak etme. tatlandırıcıyla falan yapıyordur. bilir o işiniii o şuan -900 den sonra gazı almış durumda dikkat eder

ilk kez duyuyorum bunuuu :26: nasıl yapılıyor belki dukanın sebzeli gününe uygundur. oooff

Yeşil kabak taze soğan maydonoz domates bide bulgur bunları küçük küçkü doğrayıp yağsız tuzsuz pişiriyosun canım sonra 2 gün boyunca kahvaltı normal diğer öğünlerde 1 kase çorba ve 2 kaşık yoğurt yiyosun bizim pirinç lapası gibii ama ben lapayı tercih ederim

lapayı tercih ettiğine göre bu iğrenç bir şey olmalı zaten içinde bulgur var ben yapamam. ama bulgursuz bir şekilde sebze izinli günümde yapabilirim. deniycem yumruk harekatım başarısız olursaa

teşekkürler şeymişim

uyumalıyıım

iyi geceler benim sevgili takımım, güzel arkadaşlarım

kızlaaaaaaaaaaaaarr laptopum gitti...google arama yapmıyo, yandex kurdumda öyle gelebildim..her an formata gidebilir..foruma giriyorum topiğe girmiyo, nasıl birşey oldu anlamadım...neyse..kızlar biliyormusunuz benim değerli eşim bir aylık izine çıktı ya(..yazın nasıl olsa izin vermiyorlar , bari kışın dileneyim dedi, tam bir ay başımda..eşimin evde olması demek no diet demek..sabahları kızarmış ekmek üstü tereyağ bal demek..her sabah tost demek, sucuk salam demek.. fast food tarzı beslenmek demek..her gün tatlı demek, çikolata demek, midenin bir an bile boş durmaması demek..offfff...hoppişin diyetle imtihanı bu olsa gerek..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar artık aranızdayım yatılı misafirlerim gitti .görümcem 3 kızıyla burda ama eltimde oda bu gün gidiyor
Allahım şükür kavuşturana ..sounda fadime fadime bağırmalarım işe yaradı..ehh bir de betül geleydi iyiydi..

Fulyanin cicileri gelmis miiii gule gule otursuuuun hadi ev gormeye gideliiiiim
Fadimecim misafirlerin arkasindan temizligi bitirmis mi hadi ona da gideliiiim
Hopicik annesinin yemeklerini yemis mi hadi biz de annesine de gideliiiiim
oyy emineee nerden bildin anneme gittiğimi yahu..müneccim gibi hatunsun vesselam

birkaç leslie videosuda benim laptopda kayıtlı..çook faydasını gördüm , herkese tavsiye ederim..şu an yapıyomusun demeyin maalesef yapamıyorum

uyumalıyıım

iyi geceler benim sevgili takımım, güzel arkadaşlarım
uyu bebeem uyu..vallahi sen olmasan bizi kim toparlar, kim çekip çevirir..kocaman kocaman sana..

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn sevgi kelebeklerimmmmmmmmmmmmm....
Korkumdan basküle fln çıkmadan geldim bu sabah
Dün yazdığım menümü bir toparlayayım.
Sabah köfte ile kahvaltı.
Ara Limonlu light bisküvi
Öğle mercimek çorbası,ıspanak ve yoğurt
Ara:1 paket Mavi yeşil Pirinç ve mısır patlağı(Hani şu yuvarlak samanlardan)
Akşam:Tavuk köfte ve salata...

Bu sabahta yine peynirler ekmek üstünde mikrodalgaya
Şimdi de ara öğün için Yulaflı eti form bisküvi yiycem.

Bu arada bu eti form bisküvileri yarım paket yemek lazımdı galiba:S
Siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar bu soru 1?
Soru 2:Öğle yemeği için yanında salatası olan bir lypsa bunun yanına küçük bir tavuk döner dürüm mü yemeli,yoksa simit mi almalı?
Çorba da bulma şansım var...Bana yardımcı olursunuz değil mi?

günaydın kızlarrr..
ne çok yazmışsınız okuyamadım hepsini.
şimdi evde haşlayıp getirdiğim 1 adet yumurtamı
tam tahıllı ekmeğimle yiyecem.birde sıcaıck çay.
ohhh. sonrada işler başlamadan biraz derse bakacam .sonrda işşş.

kızlaaarrr! işte azmin zaferiii -600 u gördüüüm. kilom 56.8 yani eski baskulumu dusunursek kilom 56.3

hayır hopiş böyle konuştuğunu duymamış olayım. evde bu kadar kalorili şeyi sen yapmazsan o da yemez. anca kahvaltı da yer sen de onunla aynı zamanda masaya oturmazsın olur bıter. zaten o uyur. sen erken kalkıp her zamanki kahvaltını yapabilirsin. böyle bahaneler istemiyorum. önce kafada bitireceksin. bunların heeepsi bahane sakın senden kaçamak lafı duymak istemiyorum

sen çekip çevirirsin hopişim. kendimden sonra güvendiğim kişi şuan sensin esasen kendini hafife alma

büşüüümmm zayıflayınca bence saç modelimizi değiştirelim ve başka bi renge boyatalım taş bebek gibi olcazzz. ooohh tamam ac da takipcin olayım bloguna, ama once bi kaç kendine has tarif uydur

tabiki de simit ye kuzum. hatta simit yeme. tavuk doneri ye sadece ekmeğini yeme tavuk cok tok tutar zaten. dukandan biliyorum

yaa takımımızın masallahı var. paylaşımlarımız arttı. senı de daha sık bekliyoruz kuzucum kahvaltın güzel

Tamda seni gördüm Buse, bi mrb diyeyim dedim ama sen gitmişsin. İyi geceler canım

Ebruccuum gunaydıın ne iyi etmişsin. uykuma dikkat ediyorum artık biliyorsun sonunda bugün -600 u gördüm. duraklamayı kırdım. sen nasılsıın her sey yolunda mıı

Hmmmmmmmmm dürümü ayıkla ekmeği at diyosun yani:))))))))))))))))))))))))) O lavaşlarda kaç kalori varmış hemen bakıyorum.
100 gr 335 kcal... Yanında salata ve ayran.........Çok mu Busecim öğle yemeği için....?

aaa lavas dedin dimi seen ben ekmek olarak dusundum. tamam ye o zaman indir mideye. kesinlikle içeceğin ayran olsun evet zaten döner ateste pişen bir şey ama içi cok yaglı donerin. o yagların gramındaa 9 kalori var düşüüün inanılmaz yaniii. o yuzden gelen durumun önce içini aç. gördüğün yagları derhal ayıkla. hatta bunu yapmayacaksan simit ye cok daha iyi

afiyetolsun kuzuum

ben kahvaltıya gidiyorum kızlar. evdekilere de hazırlayacagım. işim uzun krepler falan. bos bırakmayın burayı. öpüldünüz çıtırlarım

Ohhhhhhhhhhh mmmmmmm:) Evet dürümün içini açmam lazım patates turşu fln varmı diye kontrol ediyorum.Malum yağlı ve tuzlu şeyler...Teşekkür ederim canım...

Son düzenleme:
geldim kızlaaar 30 dk julian yaptım. terden öldüm ohh beee duraklamalardan bıktım artık. her gün yoğun spor yapcam bekle beni 47!

emineeeeeeeeeee nerdesin kızz duydun mu gördün müü -600 oldum şüküüür

null büşüüümmm zayıflayınca bence saç modelimizi değiştirelim ve başka bi renge boyatalım taş bebek gibi olcazzz. ooohh tamam ac da takipcin olayım bloguna, ama once bi kaç kendine has tarif uydur

yavrum ben zaten aşçıyim kendime has tarifler gani yani :) diyet olarakta bir sürü var :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…