- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.901
o kadar uzun süre nasıl yemek yemeden durabiliyorsun peki? günde kaç litre su içiyorsun?SU ORUCU YANİ OTOFAJİ DE DENİYOR. 3 GÜN 5, 7 ,10 ,21 YADA 40 GÜN ŞEKLİNDE YAPABİLİYORSUN. BEN DAHA ÖNCE 10 GÜNLÜK YAPMIŞTIM . ORUÇ ŞU ŞEKİLDE OLUYOR . ÇOK BASİT. SADECE SU İLE BESLENİYORSUN . AMA SADECEE SU. VUCUDUN ARINIYOR TEMİZLENİYOR .NELER OLUYOR NELER ANLAT ANLAT BİTİREMEM.
MESELA ;
BEN UYUYAMAYAN BİRİYİM .SABAHTA UYANAMAM NORMALDE. SU ORUCU SIRASINDA ERKENDEN UYUYUP SABAH ZIPKIN GİBİ UYANIYODUM .
CİLDİM TERTEMİZ OLDU
DİŞLERİM BEYAZLADI
VÜCUDUMDA ÖDEM ADINA HİÇBİR ŞEY KALMADI, AYAK BİLEKLERİM MEĞER NE ÇOK ÖDEMLİYMİŞ O ZAMN FARKETTİM.
DIŞKILIMA OLMUYOR SADECE SU İÇTİĞİNDEN VUCUT 7. GÜN HASTALIKLI HÜCRELERİ YEMEĞE BAŞLIYOR . BU KANITLANMIŞ VE SAYSİNDE BUNU ARAŞTIRAN VE KANITLAYAN BİLİM ADIMINA NOBEL KAZANDIRMIŞ BİR BİLGİDİR.
BENDE DE DEĞİŞİK ETKİLER OLDU. NORMALDE BAŞLAMADAN ÖNCE TÜM BAĞIRSAKLARIN BOŞALMASINI SAĞLIYORSUN. BAŞLAMADAN ÖNCEKİ GECE MAGNEZYUM SÜLFAT LI SU İÇMİŞTİM. BU BAĞIRSAKLARDAKİ TÜM BESİN KALINTISININ ATILMASINI SAĞLIYOR VE BU GÜNDEN SONRA ORUÇ SIRASINDA DIŞKILAMA OLMUYOR.
AMA BEN 8. VE 9. GÜN DIŞKILADIM GARİP ŞEKİLDE. SANKİ VÜCUDUM ZEHİRLERİNİ ATMIŞTI.ŞOK OLMUŞTUM.
KENDİMİ RUHSAL OLARAKTA ÇOK DİNGİN HİSSEDİYORDUM . MESELA NORMAL ORUÇ SİNİR YAPARKEN BENDE ,SU ORUCUNDA TAM TERSİ ACAYİP BİR RUHSAL HALDEYDİM. EV ARKADAŞIM ÇOK POZİTİFSİN FİLAN DEMİŞTİ HATTA . ENERJİMİ DEĞİŞTİRMİŞTİ.
VE 10 GÜN SONUNDA TAM TAMINA 8.5 KİLO VERMİŞTİM. TABİ SONRASINDA ALIYORSUN BU KİLOLARI . DİKKAT EDERSEN ALMAZSIN TABİ AMA ORUCU BIRAKTIKTAN SONRA NE YERSEN YE BİR KAÇ KİLOSU GERİ YERİNE KONUŞUYOR HEMEN .
SU ORUCU YAPTIKTAN SONRA BİR SÜRE YAPMAMAK GEREKİYOR. BENİM 6 AY BEKLEMEM GEREKTİ .O SÜRE DOLDU. AYNI DENEYİMİ TEKRAR YAŞAMAK İSTİYORUM GERÇEKTEN .
HER BİRİNİZEDE TAVSİYE EDERİM.
gÖZ KORKUTUCU GELEBİLİR BELKİ SADECE SU İLE HAYATINI DEVAM ETTİRMEK .AMA İNANIN HİÇ ÖYLE İMKANSIZ YADA ZOR DEĞİL. HATTA HER TÜR YEMEĞİN VE BESİNİN VÜCUDA NASILDA OLUMSUZ ETKİSİ AĞIRLI OLDUĞUNU ANLIYOR HİSSEDİYORSUNUZ.
ZARARLI VS DİYECEK OLANLAR OLABİLİR. OLMADIĞINI AYLARCA YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDAN OKUDUM. KANSER HASTALARINA DAHİ UYGULANAN BİR TEDAVİ YÖNTEMİ. 7. GÜNDEN SONRA VÜCUDUN HASTALIKLI HÜCRELERİ YEMEĞE BAŞLIYOR OLMASI MUCİZEVİ BİR ŞEY.
YOUTUBE DA BİR ÇOK VİDEO VAR BUNUNLA İLGİLİ BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM .
çOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN . DENEYİMLEMİŞ BİRİ OLARAK TÜM SORULARA YANIT VERMİŞİMDİR BU YAZIYLA UMARIM.
Ya hani cocuklara bulasmıyordu bu vıeus,mutasyonlu mu bulasıyor, 0-2 yaş de riskte mi bu durumdaKızlar okulda hergün daha çok geriliyorum. Bugün yazılı yaptım her sınıftan (sınıfları 15 er kişilik 2 gruba ayırıp haftada 2 şer gün getiriyoruz) en az 4 öğrenci yoktu ve her sınıfta hapşıran hasta bir sürü çocuk vardı. Yazılı yaptım. Kağıtlara dokunmak bile gerdi beni. Eltim de korona oldu. O da öğretmen. Şu okulları uzaktana geçirseler de rahatlasak. Vakalar okullarla pik yaptı resmen
Gerçekten zor birşey canim . Ama sağlık açısından çok güzel birşey olduğunu bende okudum kaç kere. Burda bizimle yapıp deneyimlerini paylaşman süper olur. Belki cesaret edip seninle yapanlar olurRamazanın son 10 günü su orucuna geçmeyi planlıyorum . Eğer kendime güvenirsem son 21 günüde olabilir. bunun için en gerekli şey psikolojik hazırlık. Daha önceki denemem çok iyiydi . tekrar o sürece herkes bişeyler yemeyi kesmişken yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum .
Burda hastaneler o kadar değil sanırım şu an.Günaydın kızlar
Test yaptırıp geldik
Allah insanlarımızın yardımcısı olsun ilk önce hastaneye gittik test için bi sıra var anlatamam beklesek 3 saatte sıra gelmezdi
Mecbur özelde yaptırdık
Tebrikler canim
Hadi hayırlı haberler.İnşallah değildir kuzum, bu akşam 9-12 arası çıkarmış sonuç
Amin kuzum sağol
Amin kuzum sağolasın
Ateşim geceye göre düşük ama öksürüğüm çok kötü öksürürken tıkanıveriyorum
Ne yaptın canim tahlili verdinmi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Verdim tahlili şimdi girdik eve ufaklığı uyutmaya girdim eve
Akşam 9-12 arası çıkarım sonuç canım
Yaptırdım canım akşam çıkacak inşallah
Güzel ekşi tebrikler.
10 gün yapabilmen muhteşemSU ORUCU YANİ OTOFAJİ DE DENİYOR. 3 GÜN 5, 7 ,10 ,21 YADA 40 GÜN ŞEKLİNDE YAPABİLİYORSUN. BEN DAHA ÖNCE 10 GÜNLÜK YAPMIŞTIM . ORUÇ ŞU ŞEKİLDE OLUYOR . ÇOK BASİT. SADECE SU İLE BESLENİYORSUN . AMA SADECEE SU. VUCUDUN ARINIYOR TEMİZLENİYOR .NELER OLUYOR NELER ANLAT ANLAT BİTİREMEM.
MESELA ;
BEN UYUYAMAYAN BİRİYİM .SABAHTA UYANAMAM NORMALDE. SU ORUCU SIRASINDA ERKENDEN UYUYUP SABAH ZIPKIN GİBİ UYANIYODUM .
CİLDİM TERTEMİZ OLDU
DİŞLERİM BEYAZLADI
VÜCUDUMDA ÖDEM ADINA HİÇBİR ŞEY KALMADI, AYAK BİLEKLERİM MEĞER NE ÇOK ÖDEMLİYMİŞ O ZAMN FARKETTİM.
DIŞKILIMA OLMUYOR SADECE SU İÇTİĞİNDEN VUCUT 7. GÜN HASTALIKLI HÜCRELERİ YEMEĞE BAŞLIYOR . BU KANITLANMIŞ VE SAYSİNDE BUNU ARAŞTIRAN VE KANITLAYAN BİLİM ADIMINA NOBEL KAZANDIRMIŞ BİR BİLGİDİR.
BENDE DE DEĞİŞİK ETKİLER OLDU. NORMALDE BAŞLAMADAN ÖNCE TÜM BAĞIRSAKLARIN BOŞALMASINI SAĞLIYORSUN. BAŞLAMADAN ÖNCEKİ GECE MAGNEZYUM SÜLFAT LI SU İÇMİŞTİM. BU BAĞIRSAKLARDAKİ TÜM BESİN KALINTISININ ATILMASINI SAĞLIYOR VE BU GÜNDEN SONRA ORUÇ SIRASINDA DIŞKILAMA OLMUYOR.
AMA BEN 8. VE 9. GÜN DIŞKILADIM GARİP ŞEKİLDE. SANKİ VÜCUDUM ZEHİRLERİNİ ATMIŞTI.ŞOK OLMUŞTUM.
KENDİMİ RUHSAL OLARAKTA ÇOK DİNGİN HİSSEDİYORDUM . MESELA NORMAL ORUÇ SİNİR YAPARKEN BENDE ,SU ORUCUNDA TAM TERSİ ACAYİP BİR RUHSAL HALDEYDİM. EV ARKADAŞIM ÇOK POZİTİFSİN FİLAN DEMİŞTİ HATTA . ENERJİMİ DEĞİŞTİRMİŞTİ.
VE 10 GÜN SONUNDA TAM TAMINA 8.5 KİLO VERMİŞTİM. TABİ SONRASINDA ALIYORSUN BU KİLOLARI . DİKKAT EDERSEN ALMAZSIN TABİ AMA ORUCU BIRAKTIKTAN SONRA NE YERSEN YE BİR KAÇ KİLOSU GERİ YERİNE KONUŞUYOR HEMEN .
SU ORUCU YAPTIKTAN SONRA BİR SÜRE YAPMAMAK GEREKİYOR. BENİM 6 AY BEKLEMEM GEREKTİ .O SÜRE DOLDU. AYNI DENEYİMİ TEKRAR YAŞAMAK İSTİYORUM GERÇEKTEN .
HER BİRİNİZEDE TAVSİYE EDERİM.
gÖZ KORKUTUCU GELEBİLİR BELKİ SADECE SU İLE HAYATINI DEVAM ETTİRMEK .AMA İNANIN HİÇ ÖYLE İMKANSIZ YADA ZOR DEĞİL. HATTA HER TÜR YEMEĞİN VE BESİNİN VÜCUDA NASILDA OLUMSUZ ETKİSİ AĞIRLI OLDUĞUNU ANLIYOR HİSSEDİYORSUNUZ.
ZARARLI VS DİYECEK OLANLAR OLABİLİR. OLMADIĞINI AYLARCA YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDAN OKUDUM. KANSER HASTALARINA DAHİ UYGULANAN BİR TEDAVİ YÖNTEMİ. 7. GÜNDEN SONRA VÜCUDUN HASTALIKLI HÜCRELERİ YEMEĞE BAŞLIYOR OLMASI MUCİZEVİ BİR ŞEY.
YOUTUBE DA BİR ÇOK VİDEO VAR BUNUNLA İLGİLİ BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM .
çOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN . DENEYİMLEMİŞ BİRİ OLARAK TÜM SORULARA YANIT VERMİŞİMDİR BU YAZIYLA UMARIM.
DİREKT 10 GÜN İLE BAŞLADIM.10 gün yapabilmen muhteşem
Direk 10 günle mu basladin canim yoksa önce 3 günlük falan denedinmi
BAYA BİLDİĞİN DURUYORSUN. YEMEK YEMEYİNCE SİZE NE KADAR EKSTRA ZAMAN KALDIĞINA İNANAMAYACAKSINIZ. BU ARADA ACIKMA HİSSİ FİLAN YOK OLUYOR . DÜMDÜZ YEMİYORSUN İŞTE HAYATINA DEVAM EDİYORSUNo kadar uzun süre nasıl yemek yemeden durabiliyorsun peki? günde kaç litre su içiyorsun?
Su inisi bir hizlandirsak gerisi kolay ama zor isteInsallah canim ya ben de 65 den insem daha hizli ilerleyecekmism gibi hissediyorum
Saol canimGüzel ekşi tebrikler.
Saol canim yok motivasyon full bende bekledigim bir sonuctu sasirmadim taniyorum kendimiOlsun canim uzulme cok motive ilerliyorsun muhakkak bu donguyu kiracaksin, yeter ki iste ve birakma
Saol canimTebrikler cnm
DİREKT 10 GÜN İLE BAŞLADIM.
ZATEN 3 GÜNDEN SONRA ZAMAN HIZLI GEÇYOR. 3 GÜN YAPIP BIRAKMAK BANA MNATIKSIZ GELDİ EN ZOR DÖNEMİ ATLATIP KOLAY KISMI BIRAKMAK GİBİ
Ben 2 günlük açlık orucu yapmıştım şu da içmedim hiç sadece iftar gibi 2 yudum su içmiştim. 3. Gün fena olmuştum midem çok kötüydü belki saat başı şu içsem bu kadar olmazdım.BAYA BİLDİĞİN DURUYORSUN. YEMEK YEMEYİNCE SİZE NE KADAR EKSTRA ZAMAN KALDIĞINA İNANAMAYACAKSINIZ. BU ARADA ACIKMA HİSSİ FİLAN YOK OLUYOR . DÜMDÜZ YEMİYORSUN İŞTE HAYATINA DEVAM EDİYORSUN
SU NE KADAR İÇERSEN . BEN 3 LİTRE FİLAN İÇİYODUM .SIKILDIKÇA SU İÇİYOSUN ZATEN :d
Ne guzel canim , benim motivasyonum hemen etkileniyorSaol canim
Saol canim yok motivasyon full bende bekledigim bir sonuctu sasirmadim taniyorum kendimi
kıızzz hesap detaylarından şimdiki kilonu değiştirseneNe guzel canim , benim motivasyonum hemen etkileniyorsaman alevi gibiym ama hic simdi ki kadar uzun sure sabretmemistim
Maalesef mutasyonlu kısmı çocuklarda da etkiliymiş canımYa hani cocuklara bulasmıyordu bu vıeus,mutasyonlu mu bulasıyor, 0-2 yaş de riskte mi bu durumda
Günaydın kızlar 600 g cık vermişim ben desanırım 3 hafta sürecek fazlalıkların gitmesi kaçamaklarım oluyor çünkü hepinizi tebrik ederim. Süper sonuçlar var
Canım sen daha iyi bilirsin ama bahsettiğin bence çok sağlıksız. Tamamen kaslar erir yağdan veremezsin ve bu yanıltıcı bi azalma olur. Zaman zaman detokslar olur ama sıfır beslenme sağlıksız bence. Bu kilolar bi günde bi haftada gelmediyse 1 gün 1 haftada da gitmez. Düzenli dengeli beslenme ve sporla vermek en doğrusu. Yavaş olur ama gerçek kilo kaybı olurBAYA BİLDİĞİN DURUYORSUN. YEMEK YEMEYİNCE SİZE NE KADAR EKSTRA ZAMAN KALDIĞINA İNANAMAYACAKSINIZ. BU ARADA ACIKMA HİSSİ FİLAN YOK OLUYOR . DÜMDÜZ YEMİYORSUN İŞTE HAYATINA DEVAM EDİYORSUN
SU NE KADAR İÇERSEN . BEN 3 LİTRE FİLAN İÇİYODUM .SIKILDIKÇA SU İÇİYOSUN ZATEN :d
Tam hakim değilim tam anlamayabilirim ama kilo vermekten ziyade sağlık için yapılıyor canim.Canım sen daha iyi bilirsin ama bahsettiğin bence çok sağlıksız. Tamamen kaslar erir yağdan veremezsin ve bu yanıltıcı bi azalma olur. Zaman zaman detokslar olur ama sıfır beslenme sağlıksız bence. Bu kilolar bi günde bi haftada gelmediyse 1 gün 1 haftada da gitmez. Düzenli dengeli beslenme ve sporla vermek en doğrusu. Yavaş olur ama gerçek kilo kaybı olur
Ok kacamaklara rağmen güzel ekşi canimGünaydın kızlar 600 g cık vermişim ben desanırım 3 hafta sürecek fazlalıkların gitmesi kaçamaklarım oluyor çünkü hepinizi tebrik ederim. Süper sonuçlar var
Tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?