Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haftaya daha güzel bir eksiyle geleceğine eminim canım
Günaydın kızlar neden böyle oldu bilmiyorum vücut korumaya geçti sanırım

Geçen cuma :70.9
Bu cuma :70.4
Fark :-500
Yüzde :0,71
Eki Görüntüle 2820946
Muhtemelen direnç kilon takımdan ayrıldığında da bu kilolarda ayrılmıştın canım bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek canını sıkma haftaya cuma listeye muhteşem giriş olsun mu ?

Eki Görüntüle 2820888

Geçen hafta:83.10
Bu hafta:82.00
Fark:1.10
Yüzde:1,32

Eki Görüntüle 2820946
Tebrikler kızlar hepiniz güzel eksiler görmüşsunuz

Güzel bir başlangıç maşallah canım tartının yanındaki notta nickini tam yazmayı ve tarih atmayı unutma kuzum bildirimin geçersiz sayılıyor yoksa liste adayısın sen

Günaydın kızlar ben bugün tartilmiycam dün anı bı kararla annem az ahatszdi yorulmasin diye temizlik yapıyolarmis yardıma geldik dün mutfağı hallettik kız kardeşimle bugün kalan yerleri yapabildiğimiz kadar yapicaz tartım yanımda değil dahası dün biraz kaçırdım yorgunluktan şişlikfe var tartilmiycam bugün pazartesi tartısında bakicaz duruma snrm dünki tartım 87.3tu hepinize bol eksiler

Güzel bir başlangıç maşallah canım tartının yanındaki notta nickini tam yazmayı ve tarih atmayı unutma kuzum bildirimin geçersiz sayılıyor yoksa liste adayısın sen
TAMAM HAFTAYA O ŞEKİLDE YAPARIM. SABAH 7 DE EVDEN ÇIKIYORUM ACELEYLE . O ARADA YAZDIM TARTILDIM TARİH AKLIMA GELMEDİ

inşallah canım haftaya cuma en güzel eksi ile geleceğim :)

Eki Görüntüle 2820946
Guzel canim, spor yapiyor muydun ?
Insallah canim, onumuzdeki haftayi da cok dikkatli gecirecegim ama 65 benim icin sinir gibi hissediyorum sanki 65 i dusersem daha hizli daha motive ilerleyecegim
Guzel eksi canim, dun ve onceki gun kalorili beslenmistin sanirm, tartjdan onceki 2 gun daha hafif beslenirsen daha guzel eksi gorursun

Tabagin gayet guzel canim afiyet olsun

ara sıra yürüyüş yaptım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…