- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.881
Ne yaptın canim tahlili verdinmi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzKuzum çocuklar evde, ufaklık uyudu bırakıp da çıkamam ki
Olur da ufaklık uyanırsa beni göremezse basar yaygarayı geceleri beni çok arıyor yanında
Sağol kuzum
İnşallah yoktur yaa iyice panik oldum nefesim tıkandı sanki ya da tamamen psikolojik bilmiyorum
Kuzum çocuklar babalarıyla kalmazlar
Hele ufaklık asla durmaz gece uyanıp da beni göremezse yanında ağlamaya başlar daha da susturulmaz
Baaya hafif bir menü afiyet olsun canim08 Nisan Perşembe Menüm
14:30
1 yumurta bile yapılmış menemen
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz+10 badem +10 fındık
Salata
18:00 1 portakal +1 yeşil elma
3 litre su
Adım sayım :9104
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
@UcanSupurgeJasminium84
Güzel menü bence canim afiyet olsunKahvaltı 12:45
3 yk Menemen
2 dilim sucuk
1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 çeri domates
Yarım salatalık
2 çatal kuymak
3 dilim beyaz ekmek
Ara öğün 16:00
1 fincan salep
1 kuru incir
5-6 tane fındık
Tebrikler canım güzel eksi
Olsun canım eksidesin ya yinede tebriklerKizlar gunaydin eksi geldim ama bekledigm guzel bir eksi degil, wc sorunu tam cozulmus degildi ondan kaynaklidr diye dusunuyorum tabi haftaya arti baslamaminda etkisi var
Gecen cuma: 66.1
Bugun: 65.8
Fark : -0.3
Yuzde : 0.454Eki Görüntüle 2820920
Olsun canım eksidesin yinede tebriklerGünaydın kızlar neden böyle oldu bilmiyorumvücut korumaya geçti sanırım
Geçen cuma :70.9
Bu cuma :70.4
Fark :-500
Yüzde :0,71
Eki Görüntüle 2820946
Gayet güzel ekşi canim haftaya gelsin 2 haneleri rakamlarherkese merhaba, günaydın
Pek istediğim gibi başlayamadım .
başlangıç 101.8 ---------> 100.3 bu sabah
99 olmayı planlıyordum olmadı . gerçi pazartesinden bu sabaha kadar 1.5 kilo oluyor ama yine de bi tık modum düşmedi değil.
09.04.2021----->100.03
Eki Görüntüle 2820956
Biber dolmaları yerine başka birşey tercih etsen daha güzel olabilirdi. Afiyet olsun canimBU ARADA BEN DÜN YAZDIĞIM GİBİ AKŞAM HİÇ BİR ŞEY YEMEDİM SADECE ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM. DÜNKÜ MENÜMÜ TEKRAR YAZAYIM
SABAH 9.30
SİMİT TOSTU POEYNİRLİ
DOMATES SALATALIK
ÖĞLEN 13.00
3 KÜÇÜK KURU BULGUR DOLMASI
1 YK YOĞURT
İKİNDİ 15.00
1 ADET OLGUN MUZ
2 LT SU .
Tebrikler canım güzel eksiGünaydın kızlaar
GEÇEN CUMA: 77,8 kg
BUGÜN: 76,9 kg
FARK: 0,9
YÜZDE: % 1,156
Desteğinle bugünlere geldim Burada olmasam veremezdim.Vay anam babam 2 kilo mu kaldı şimdi 7leri görmeyehey yavrum hey sen 100 sınırından gel 7 sınırına dayan
Kendim 98 ile başladım sonra buraya geldim aslında hızlı da gitmedi umutsuzluğa kapıldığım çok oldu.aralikta başladım.5 ayda 16 kilo çok değil gibi geliyor kulağa ama çok şükür yavaş da olsa gitsin yeterki geri gelmesin.Ohooo maşallah kaç ayda bu kiloya düştü?
Teşekkürler canımSupersinn canim tebrikk ederimm
Haftaya süper bir eksi geleceğinin işareti buKizlar gunaydin eksi geldim ama bekledigm guzel bir eksi degil, wc sorunu tam cozulmus degildi ondan kaynaklidr diye dusunuyorum tabi haftaya arti baslamaminda etkisi var
Tebrikler canımGünaydın kızlar neden böyle oldu bilmiyorumvücut korumaya geçti sanırım
Eki Görüntüle 2820946
Tebrikler canımherkese merhaba, günaydın
Pek istediğim gibi başlayamadım .
başlangıç 101.8 ---------> 100.3 bu sabah
99 olmayı planlıyordum olmadı . gerçi pazartesinden bu sabaha kadar 1.5 kilo oluyor ama yine de bi tık modum düşmedi değil.
09.04.2021----->100.03
Eki Görüntüle 2820956
Teşekkürler canımTebrikler kızlar hepiniz güzel eksiler görmüşsunuz
Kolay gelsin canımGünaydın kızlarben bugün tartilmiycam dün anı bı kararla annem az ahatszdi yorulmasin diye temizlik yapıyolarmis yardıma geldik dün mutfağı hallettik kız kardeşimle bugün kalan yerleri yapabildiğimiz kadar yapicaz tartım yanımda değil dahası dün biraz kaçırdım yorgunluktan şişlikfe var tartilmiycam bugün pazartesi tartısında bakicaz duruma snrm dünki tartım 87.3tu hepinize bol eksiler
Tebrikler canımGEÇEN PAZARTESİ: 101.8
BUGÜN:100.3
FARK: 1,5
YÜZDE: % 1,474
HESAPLAMAYI DOĞRU YAPMIŞIMDIR UMARIM
Teşekkürler canımOH MİS GİTMİŞ TERTEMİZ 1,1 KİLO TEBRİKKKKKK
VAY BE BENİM GİBİ O ZAMAN . VALLA TEBRİK EDERİM NE GÜZEL VERMİŞ .
Tebrikler canımGünaydın kızlaar
GEÇEN CUMA: 77,8 kg
BUGÜN: 76,9 kg
FARK: 0,9
YÜZDE: % 1,156
Tebrikler canımGeçen cuma 69.4
Bu cuma 69
Fark. -400
Yüzde %0.576
Teşekkürler canımNe yaptın canim tahlili verdinmi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Baaya hafif bir menü afiyet olsun canim
Güzel menü bence canim afiyet olsun
Olsun canım eksidesin ya yinede tebrikler
Olsun canım eksidesin yinede tebrikler
Gayet güzel ekşi canim haftaya gelsin 2 haneleri rakamlar
Biber dolmaları yerine başka birşey tercih etsen daha güzel olabilirdi. Afiyet olsun canim
Harika eksi tebrik ederim canim
uzulme obur hafta istedigin bir eksiyle gelirsin canim Ama hala eksidesin bu bile cok iyi wc sorunun cozulunce rahatlarsinKizlar gunaydin eksi geldim ama bekledigm guzel bir eksi degil, wc sorunu tam cozulmus degildi ondan kaynaklidr diye dusunuyorum tabi haftaya arti baslamaminda etkisi var
baya güzel menü afiyet olsun08.04.2021 menü @masal3487
12.00
Sade Türk kahvesi
12.45
Yulaf ezmesi
15.15
Sade Türk kahvesi
18.00
Ton balıklı salata ( ıspanak pırasa lor domates soğan salatalık ton balığı )
3-4 yk yoğurtlu köz biber
Su : 2 litre
çok güzel canım afiyet olsun :)8 Nisan menüm
Kahvaltı:7.30
1haslanmis yumurta
Yarım dilim peynir
Domates
Biber
Yeşillik
1dilim ekmek
Ara:4cig badem
Öğle:12.30
2 köfte
Salata
Aksam:16.00
Fırınlanmış kabak
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan
@UcanSupurgeJasminium84
perşembeye yakışır menü afiyet olsun08.04.2021
11.00 sutlu kahve
12.45
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 5 zeytn, domates, havuc, 2 ceviz, 1 hurma,yesillk
15.00 sade kahve
18.30
Yogurtlu firin kabak
Su: 3lt
Sadece 6 bin adim @UcanSupurge
60pJasminium84
afiyet olsun canım gayet güzelKızlar bugünkü menum @sabahvesen
Kahvaltı 07.30
Dört kaşık çökelek,içine roka,dere otu,üç tam ceviz ve bir haşlanmış yumurta.
Öğle:13.30
Bir kaç dilim fırınlanmış bal kabagi(sade)
Bir kase yoğurt
Bir dilim TB ekmegi.
Aksam 18.00
Bir küçük tabak yogutlu ıspanak
Bir dilim TB ekmeği
2.5 litre su,40 dk yuruyus.
büyük irade maşallah canım benimİyi akşamlar kızlar,kayınvalide ile aramda geçen konuşma:
-Kizim sulu köfte çok güzel biraz ye.
-yok anne,yarın tartı günüm yemeyeyim.
-bir kaseden bir şey olmaz,ye sıcak sıcak.
-yok gerçekten yiyemem yarın yerim ama.
Beşer dk arayla on kere bu konuşma tekrarlandien sonunda kızım ne olur küçük bir kase ye,dedim söz yarın iki kase yerim,şimdi rahat bırak
çok güzel canım afiyet olsunSabah 9:00 sekersiz sutlu kahve
Oglen 11:30 1 kucuk domates,4 dilim salatalik,2 dilim kucuk peynir ,1 yumurta ,2 salam
aksam 16:30
3 yk kiymali sogan kavurma ,1 dilim ekmek
19:00 bir kahve
3 litre su
@UcanSupurge
afiyet olsun canım8 Nisan Perşembe
15.30
1 kase şehriye çorbası tavuklu (aslında bugün hiç karbon almayacaktım ama boğazım fena ağrıyor bol limonlu içmek istedim)
2 köfte
1 kase yoğurt
1 portakal
su: 2,5 lt
afiyet olsun canım gayet güzel8 Nisan Perşembe
11.00
2 YK yulaf 5 çilek
3 ksk yoğurt
15.40
1 elma
18.30
5 YK patlıcan yemeği
Salata.
Şu 2 litre
çok hafif afiyet olsun canım08 Nisan Perşembe Menüm
14:30
1 yumurta bile yapılmış menemen
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz+10 badem +10 fındık
Salata
18:00 1 portakal +1 yeşil elma
3 litre su
Adım sayım :9104
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
@UcanSupurgeJasminium84
kaptanııııımmmYazık sana ya kaç olmuş saat Allah yardımcın olsun
Dışarda olduğun için akşam öğünün böyle sanırsam salep aslında bol nişastadan ibaret dikkat etmek lazım diyet süresince
Kizlar gunaydin eksi geldim ama bekledigm guzel bir eksi degil, wc sorunu tam cozulmus degildi ondan kaynaklidr diye dusunuyorum tabi haftaya arti baslamaminda etkisi var
Günaydın kızlar neden böyle oldu bilmiyorumvücut korumaya geçti sanırım
Eki Görüntüle 2820946
güzel eksiler kızlar tebrik ederiiimmmm :)GEÇEN PAZARTESİ: 101.8
BUGÜN:100.3
FARK: 1,5
YÜZDE: % 1,474
HESAPLAMAYI DOĞRU YAPMIŞIMDIR UMARIM
Cok iyi canim super eksi
Tebrikler cnm güzel eksi
çok teşekkür ederim kızlar.. :)tebrikler canım güzel eksi
Bence ekmegi azalt caydarli bile olsa tabaktakiler guzel kahvalti icinBU GÜN SABAH 7.40
2 BARDAK SU BİRİ SİRKELİ
VE KAHVALTI TABAĞI (FOTOSUNU EKLİCEM YORUMLARSDANIZ SEVİNİRİM YANLIŞ BİR ŞEY Mİ YAPIYORUM EMİN OLMAK ADINA )
YANINDA 3 ADET ETİMEK TAM ÇAVDARLI
Eki Görüntüle 2820973
İÇERİSİNDE TUZ ZEYTİNYAĞI VE NAR EKŞİSİ VAR.
ZEYTİNLERDEN 4 ADET YENMEDİİİ
nasıl oluyor canım bu diyet? biraz detay verebilir misin?Ramazanın son 10 günü su orucuna geçmeyi planlıyorum . Eğer kendime güvenirsem son 21 günüde olabilir. bunun için en gerekli şey psikolojik hazırlık. Daha önceki denemem çok iyiydi . tekrar o sürece herkes bişeyler yemeyi kesmişken yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum .
çok geçmiş olsun canım benim. sonuç ne zaman çıkarmış? inşallah bir şeyin yokturGünaydın kızlar
Test yaptırıp geldik
Allah insanlarımızın yardımcısı olsun ilk önce hastaneye gittik test için bi sıra var anlatamam beklesek 3 saatte sıra gelmezdi
Mecbur özelde yaptırdık
tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canımHarika eksi tebrik ederim canim
uzulme obur hafta istedigin bir eksiyle gelirsin canim Ama hala eksidesin bu bile cok iyi wc sorunun cozulunce rahatlarsin
Teşekkürler canımbaya güzel menü afiyet olsun
çok güzel canım afiyet olsun :)
perşembeye yakışır menü afiyet olsun
afiyet olsun canım gayet güzel
büyük irade maşallah canım benim
çok güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canımhiçbir şey yememişsin. test yaptırdın mı haberdar et bizi
çok hafif afiyet olsun canım
kaptanııııımmmvalla hiç bilmiyordum kalorili olduğunu. bir daha asla içmem diyet süresince.. dışarısı baya yağmurluydu. üşüdük bu sene hiç salep içmedik dedim ve onu içmiştim. kahvaltı da çok kalabalıktı. önüme koyduklarında yiyorum kendimi tutamıyorum bundan sonra çay-su-türk kahvesi-yeşil çay başka bir şey içmeyeceğim
güzel eksiler kızlar tebrik ederiiimmmm :)
çok teşekkür ederim kızlar.. :)
Tebrikler canım
İnşallah değildir kuzum, bu akşam 9-12 arası çıkarmış sonuçÇok geçmiş olsun canım inşallah korona değildir .Yarın test sonucunu haber et bize de.
Amin kuzum sağolAfiyet olsun canim sifa olsun limonlu corba
Amin kuzum sağolasınCok gecmis olsun canim , sabah haber ver durumnu merak ederiz, insallah kolaylikla atlatirsinz
Cok iyi menu
Allah kolaylik versin canim ya ne kadar zor anne olmak
Menu de spor da cok iyi canm
Baya pahaliymis, canm xiaominn katlanan yuruys bandini gordum fiyatjni bilmiyorum ama bir bak istersen
Ya ben simdiden uzuluyorum wc ye cikamadim diyeinsallah yarin uzulecegm bir sonuc olmaz ama dedign gibi daha ne yapabilirm bilmiyorum hafta ici hic karbon almadm, hafta sonu sadece kahvaltida aldm ve bence baya az yedim ne bileyim sporumu da yaptim insallah guzel sonuclar olur
Canm kahvaltida cok cesit yiyecek varken 3 dilm ekmek fazla, salep bildigm kadariyla asiri kalorili
Verdim tahlili şimdi girdik eve ufaklığı uyutmaya girdim eveBaaya hafif bir menü afiyet olsun canim
Güzel menü bence canim afiyet olsun
Olsun canım eksidesin ya yinede tebrikler
Olsun canım eksidesin yinede tebrikler
Gayet güzel ekşi canim haftaya gelsin 2 haneleri rakamlar
Biber dolmaları yerine başka birşey tercih etsen daha güzel olabilirdi. Afiyet olsun canim
Yaptırdım canım akşam çıkacak inşallahbaya güzel menü afiyet olsun
çok güzel canım afiyet olsun :)
perşembeye yakışır menü afiyet olsun
büyük irade maşallah canım benim
çok güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canımhiçbir şey yememişsin. test yaptırdın mı haberdar et bizi
çok hafif afiyet olsun canım
kaptanııııımmmvalla hiç bilmiyordum kalorili olduğunu. bir daha asla içmem diyet süresince.. dışarısı baya yağmurluydu. üşüdük bu sene hiç salep içmedik dedim ve onu içmiştim. kahvaltı da çok kalabalıktı. önüme koyduklarında yiyorum kendimi tutamıyorum bundan sonra çay-su-türk kahvesi-yeşil çay başka bir şey içmeyeceğim
güzel eksiler kızlar tebrik ederiiimmmm :)
çok teşekkür ederim kızlar.. :)
Sağol canımnasıl oluyor canım bu diyet? biraz detay verebilir misin?
çok geçmiş olsun canım benim. sonuç ne zaman çıkarmış? inşallah bir şeyin yoktur
tebrik ederim canım
Sağol kuzumTeşekkür ederim canım
Teşekkürler canım
Tebrikler canım
İnşallah temiz çıkacak canım bize de haber etGünaydın kızlar
Test yaptırıp geldik
Allah insanlarımızın yardımcısı olsun ilk önce hastaneye gittik test için bi sıra var anlatamam beklesek 3 saatte sıra gelmezdi
Mecbur özelde yaptırdık
Tebrikler cnm eksi.ekisdrGeçen cuma 69.4
Bu cuma 69
Fark. -400
Yüzde %0.576
Saol cmmKolay gelsin canım
Nasıl yapiyosun cnm onuRamazanın son 10 günü su orucuna geçmeyi planlıyorum . Eğer kendime güvenirsem son 21 günüde olabilir. bunun için en gerekli şey psikolojik hazırlık. Daha önceki denemem çok iyiydi . tekrar o sürece herkes bişeyler yemeyi kesmişken yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum .
Hadi hayırlı sonuçlar olsun insAllah canımGünaydın kızlar
Test yaptırıp geldik
Mecbur özelde yaptırdık
Tebrikler cnm eksi eksidir
Tebrikler cnm
nasıl oluyor canım bu diyet? biraz detay verebilir misin?
Guzel canm tebriklerGeçen cuma 69.4
Bu cuma 69
Fark. -400
Yüzde %0.576
Super canim yapabilirsenRamazanın son 10 günü su orucuna geçmeyi planlıyorum . Eğer kendime güvenirsem son 21 günüde olabilir. bunun için en gerekli şey psikolojik hazırlık. Daha önceki denemem çok iyiydi . tekrar o sürece herkes bişeyler yemeyi kesmişken yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum .
Insallah canim ya ben de 65 den insem daha hizli ilerleyecekmism gibi hissediyorumHarika eksi tebrik ederim canim
uzulme obur hafta istedigin bir eksiyle gelirsin canim Ama hala eksidesin bu bile cok iyi wc sorunun cozulunce rahatlarsin
Insallah sonucun guzel cikar canim , evet ya hastaneler cok kalabalik Allah kimseyi dusurmesin yaniGünaydın kızlar
Test yaptırıp geldik
Mecbur özelde yaptırdık
Ekurim biz seninle hep ayni gidiyoruz ama saglik olaun ne yapalim, senin de bu haftaki menulerin guzeldi aslinda
Dikkat et kendine canim, bol bol ihlamur tuket, balli ihlamur yap kendineİnşallah değildir kuzum, bu akşam 9-12 arası çıkarmış sonuç
Amin kuzum sağol
Amin kuzum sağolasın
Ateşim geceye göre düşük ama öksürüğüm çok kötü öksürürken tıkanıveriyorum
Ne yaptın canim tahlili verdinmi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Verdim tahlili şimdi girdik eve ufaklığı uyutmaya girdim eve
Akşam 9-12 arası çıkarım sonuç canım
Yaptırdım canım akşam çıkacak inşallah
Olsun canim uzulme cok motive ilerliyorsun muhakkak bu donguyu kiracaksin, yeter ki iste ve birakmaBende istedigim kiloyu veremedim bu hafta ama biliyodum kendimi ben her zaman 59 a rahatlikla inmisimdir beni zorluyan bundan sonrasi gram gram gidip cikdirticak beni belli elimden geleni yaptim bundan daha ac gezemem kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?