Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tam hakim değilim tam anlamayabilirim ama kilo vermekten ziyade sağlık için yapılıyor canim.
Zaten gidenin çoğu da geri geliyordur kilo olarak.
Ama hastalıkların tedavisinde kullanılan bir yöntem bu daha cok
Giden gelir zaten ama bilemedim sağlık açısından

Çok parlak geldi gözüme yağ mı fazla acaba
Günaydın kızlaar

GEÇEN CUMA: 77,8 kg

BUGÜN: 76,9 kg

FARK: 0,9

YÜZDE: % 1,156
Çok güzel
Geçen cuma 69.4
Bu cuma 69
Fark. -400
Yüzde %0.576
Oh 69u görmüşüz bayramda 65 altı gelsin artık
Günaydın kızlar
Test yaptırıp geldik
Allah insanlarımızın yardımcısı olsun ilk önce hastaneye gittik test için bi sıra var anlatamam beklesek 3 saatte sıra gelmezdi
Mecbur özelde yaptırdık
Hadi güzel haberler inşallah canım
Sade maden suyu da olur
Geçen hafta: 62,10
Bugün: 61,80
Fark: 300
Yüzde: 0,48

Eki Görüntüle 2821033
Bu hafta baya az gitmiş hastalık mı sebep oldu yine de ekside olman elbette çok güzel
Ne fark 0.6 çıktı canım iki tartı arasındaki fark mı ?
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 61.2
Bu Cuma 60.8
Fark -400 Gr
Yüzde 0.653Eki Görüntüle 2821221
Gelsin artık 5li haneler ha gayret bu hafta iyi asılman lazım canım

kıızzz hesap detaylarından şimdiki kilonu değiştirsene diyorum bu kız 60larda olması lazım ne 70i
Aaa onu tamamen unutmusumm guncellerim bugun
Günaydın kızlar 600 g cık vermişim ben de sanırım 3 hafta sürecek fazlalıkların gitmesi kaçamaklarım oluyor çünkü hepinizi tebrik ederim. Süper sonuçlar var
Olsun canim, ne guzel kacamaklara ragmen vermen harika bak kacamak yapmadigi halde veremeyen de var ben gibi
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 61.2
Bu Cuma 60.8
Fark -400 Gr
Yüzde 0.653Eki Görüntüle 2821221
Guzel canim ne guzel hedefine cok az kaldi
Aslinda ben de diyet icin sagliksiz oldugunu dusunuyorum dedign gibi tekrar hemen alinir kilolar ama vucuttan toksik seyleri temizlemek icin olabilir, ben yapabilir miyim mumkun degil yapamam ve eger bunu yapiyorsan sonrasinda beslenmenden ambalajli urunleri, gluteni, sekeri cikarip tamamen dogal beslenmelisin yoksa birakinca 1 hafta sonra eskiye donersin...glutensiz beslenme daha mantikli geliyor bana

Canım su orucunu kilo vermek için yapmıyorlar zaten kilo verenlerin çoğu geri alıyor .Vücudu arındırıp temizlemek maksat.Hakkında çok tartışılan bir konu doktorlardan bile yapın diyen var ama zararları konusunda da çok şey duydum .bağırsak florasının temizlendiğini vücudun tüm kötü hastalıklı hücreleri attığını söylüyorlar.Ama ben de mesafiliyim gerçekten şifa mı yoksa uzun vadede zararı olur mu emin değilim. Yapanların yorumları hep olumlu yönde

ben 9 6 işe gidiyordum . süreklide su içiyordum . hatta o dönem bir kaç akam yürüyüşe bile gittim . hafif tempo .estafurullah ayrıca tabiki sorabilirsin ne sıkması .faydam olursa ne mutlu
kuzu öncelikle kas yağ konusunda haklısın . ama zaten bu uygulama kilo vermek için yapılmamalı. ben kilo vermek için yapmamıştım. vucudun temizlenmesi tüm kalıntı zamanla birikmiş atıklardan kurtulmak ve yemeğin vücuda sürekli yaptığı sürekli saldırıdan biraz dinlendirmek amacıyla yapılıyor. ben bu tür şeylerde sağlık durumuna çok dikkat ederim. günlerce araştırıp okudum . kanserli hücrelerini bile yok eden bir tür dedoks bu . etkilerini bizzat yaşamasam bu denli savunmam .evet kasların yumuşuyor belki eriyor ama yemeye başladığın gibide toparlanıyor zaten. sağlıksız olsa 2016 yılında tıp nobel ödülünü şu abimiz almazdı .
Çok parlak geldi gözüme yağ mı fazla acaba
senden de hiçbir şey kaçmıyor valla zeytinyağı var evet . doğal hatay zeytinyağı var üstünde . ben yağdan kısmıyorm çok sağlıklı yağların azda olsa tüketilmesi gerektiğini düşünüyorum . o nedenle sabah öğünümde ve öğlen öğünümde yedim canım :) buzluktaydı donmuştu erimeden çektim yoğun duruyor o yüzden :*

çok doğru bir yorum. aynen öyle . bende çok tereddüt etmiştim . Ama su orucu sırasında sigarayı bırakıp fastfood yemeyi kesip sadece su içince vücudumun verdiği cevaplara şok oldum . tartıda eksiliyorsun ama geride alıyorsun evet. ama yeme kültürün değişiyor. ben o zamandan beridir hamburger pizza bilmemne olaylarını resmen bıraktım. çok geldi ağır geldi midem küçüldü

kızlar bugün ankarada kar yağıyor. valla kafayı yicem bi bahar gelemedi ya. hava güzel olsun biraz yürüyeyim diyorum yok anam asla mümkün değil.
gece eve dönerken bolu tünelinden sonra kar fırtınası vardı. nisanın ortasına geldik hala kalın kalın kazak giyiyoruz

Canm olsun cik yuru biraz bahari bekleme yaninda cocuk olmayacak sonucta sıki giyin cik hic birsey olmaz

Selamlar çok şükür eksi gelsem de istediğim beklediğim eksiyi yine göremedim malasef. Yeme düzenimi geçtim, detoks yaptım, suyuma, sporuma elimden gelen özveriyi verdim ama son 2 3 haftadır önceki haftalara nazaran çok daha dikkatli olmama rağmen malasef versiğim kilo miktarı düştü, sökülemeyen regl belki sebep, belki tiroid ilacımdaki düzensizlik, belki de bu kiloları çok nadiren görmemden kaybaklı direnç kşlolatımda olmam.. Hayırlısı. Elimden geleni yaptığım halde takıma da iatediğim katkıyı sağlayamamam beni ayrıca üzüyor, kendime gelince de motivasyonum daha da düşüyor gittikçe. Dolayısıyla başta U UcanSupurge Zehram daha sonra da siz canlar da uygun görürseniz kilo yüzdem uyuyorsa mezun olmak, olmuyorsa da izne ayrılmak istiyorum. Çünkü bu sürecin öncelikle takımıma, snra da bana faydası yok malasef. Mezun olma durumu yada izne ayrılma durumumda, her iki durumumda da burda aynu şeklide kalmaya, grubun üyesi olmaya devam edeceğim inş tabiki. Elbette uygun olursa.. Hayırlısı inş

Deneyde hücreleri aç bırakmış saatlerce ve onarım başlamış. Aralıklı oruç ya da dindeki oruçla benzer mantık. Zaten bu önerilen bir şey. Fakat o kadar uzun süre hiçbir şey yememek bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…