Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah temiz çıkacak canım bize de haber et

Tebrikler cnm eksi.ekisdr

Saol cmm

Nasıl yapiyosun cnm onu

Hadi hayırlı sonuçlar olsun insAllah canım

Tebrikler cnm eksi eksidir

Tebrikler cnm
İnşallah kızlar sağolun
Sonucu alınca muhakkak size de söylerim

Amin kuzumm
Hareketsizlik bana yaramıyor canım aç da kalsam eğer spor yapmıyorsam güzel kilo veremiyorum

inşallah canım

Canım sanırım reglin de etkisi var ama dahası sporsuzluğun etkisi sanırım

Günaydın kızlar neden böyle oldu bilmiyorum vücut korumaya geçti sanırım

Geçen cuma :70.9
Bu cuma :70.4
Fark :-500
Yüzde :0,71
Eki Görüntüle 2820946
Geçmiş yapınca gördüm mesajını,sen geçen hafta güzel vermiştin,bu hafta bu kadar gitmesi normal bence.Tebrik ederim haftaya atmışlari görürsün

Erzurum’a bile yağmıyor

Ya sorma aynı gerginlik bende de var dün bir ogrencim okulda istifra etti,hem de az buz değildi.Cogunda benzer şikayetler var,bulantı,ateş,kusma,ishal.bes kişi yoktu geçen hafta.Dun de müdür yardımcımızin testi pozitif çıktı,üstelik aynı gün bilgisayarından çıktı almıştım iyice gerildim ya.

Canım Mezuniyet için listeye kaç ile başladın izinden öncesi baz alındığı için bi bakayım
Listeye yeni girdiğin ve 2 ayın dolduğu için izin hakkın yok anca kendi isteğinle ayrılabilirsin o zaman da 6 ay listeye giremezsin
Geçen cuma:69,3
Bu cuma:68,7
Fark:-600gr
Yüzde:0.99
Ve yüzden gayet güzel bizim de üyelerden beklediğimiz haftalık %1 zaten

Yok canim diger tatrti copte tarlamadim farki hesapliyim dedim bugun Ki 0,6 cikti emin degilim dogrumu
0.4 fark kuzum o yüzden kafam karıştı
Merhaba Canlarım
9 Nisan Kilo Bildirimi

2 Nisan 70,900

9 Nisan 69,850

Fark : 1,05 gram
Yüzdeliği : 1,480 gram

U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2821316
Maşallah aslım harikasın
Eki Görüntüle 2821317
Geçen hafta 80.9
Bu hafta 79.5
Fark -1.4
Oh 80in altına inmişsin süperrr

O zaman iyilesir iyilesmez spora hizli bir giris yapiyorsun
Ustteki fotoya kesinlikle katiliyorum evet saglikli yaglar saglikli yasam icin gerekli ama kilo verme doneminde cok az tuketilmeli ki kilo verebilelim, ben de saglikli yaglardan tuketmeliyiz diyordum ama yagi azaltinca daha guzel kilo verdigimi gordum, suan da sadece zeytin yagi cok az kullaniyorum ve sebze inanilmaz etkili kilo vermede

elfkkk
Elifim en son listeye 78.8 ile girmişsin hedefin 66 imiş buna göre hedef kilonun %80inini yakalarsan mezun olabiliyorsun 78.8-66=12.8
12.8*80/100=10.24 kilo verilmiş olmalı
78.8-10.24 = 68.56 ile mezun olabiliyorsun kuzum yani devam haftaya seni mezun edelim şurda 200 gram kalmış mezuniyet şartı için
elfkkk (75.2/73.5/1.7/%2.26) yeni üye(yarışmadan 15 mayıs 2016 tarihinde kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü.) Başlangıç Tarihi:07.03.2018, Başlangıç kilo:78.8 ,Hedef Kilo:66

İnşallah değildir canım ama böyle durumlarda ilk çocuklar belirti gösteriyor kızkardeşimler geçirdiğinde ilk yeğenim ishal, kusma oldu ondan 1-2 gün sonra onlar test verdiler pozitif çıktılar

Sen aşılıydın demi canım , ondan belırtı olmayabılır,taşıdın mı acaba miniğe, Allah korusun cok gecmıs olsun

İnşallah değildir canım ama böyle durumlarda ilk çocuklar belirti gösteriyor kızkardeşimler geçirdiğinde ilk yeğenim ishal, kusma oldu ondan 1-2 gün sonra onlar test verdiler pozitif çıktılar
Ya ben bebegımın ishalini hala anlayamıyorum, kaka sıklıgı artışı mı ishal oluyo bebelerde, cunku kaka zaten genelde cıvık

Oh 69u görmüşüz bayramda 65 altı gelsin artık
İns canim gram gramda olsa
Geçen cuma:69,3
Bu cuma:68,7
Fark:-600gr
Yüzde:0.99
Tebrikler canım güzel eksi
Merhaba Canlarım
9 Nisan Kilo Bildirimi

2 Nisan 70,900

9 Nisan 69,850

Fark : 1,05 gram
Yüzdeliği : 1,480 gram

U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2821316
Güzel ekşi tebrikler canim
Eki Görüntüle 2821317
Geçen hafta 80.9
Bu hafta 79.5
Fark -1.4
Tebrikler canım güzel eksi
Olmamıştır ins canim birşey.

-500 gr ben de .71.5 um
Şükür o 72 sınırı kırıldı canım
Kızlar ben muhendısım, ogretmen olabılıyomuyum bılgısı olan var mı , formasyon hangi unıler verıyo nerde duyuruyo vs
Hiç bilmiyorum ben canım teknik eğitim mezunuyum ben
Ya ben bebegımın ishalini hala anlayamıyorum, kaka sıklıgı artışı mı ishal oluyo bebelerde, cunku kaka zaten genelde cıvık
Çok sık yapıyorsa cıvık şekilde ben o zaman ishal diyordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…