- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.941
Cok guzel eksi canim tebrik ederimMerhaba Canlarım
9 Nisan Kilo Bildirimi
2 Nisan 70,900
9 Nisan 69,850
Fark : 1,05 gram
Yüzdeliği : 1,480 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2821316
Merhaba Canlarım
9 Nisan Kilo Bildirimi
2 Nisan 70,900
9 Nisan 69,850
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2821316
Tebrik ederim kizlar ikinizi de
İnşallah temiz çıkacak canım bize de haber et
İnşallah kızlar sağolunTebrikler cnm eksi.ekisdr
Saol cmm
Nasıl yapiyosun cnm onu
Hadi hayırlı sonuçlar olsun insAllah canım
Tebrikler cnm eksi eksidir
Tebrikler cnm
Amin kuzummGuzel canm tebrikler
Super canim yapabilirsenben cesaret edemiyorum
Insallah canim ya ben de 65 den insem daha hizli ilerleyecekmism gibi hissediyorum
Insallah sonucun guzel cikar canim , evet ya hastaneler cok kalabalik Allah kimseyi dusurmesin yani
Ekurim biz seninle hep ayni gidiyoruz ama saglik olaun ne yapalim, senin de bu haftaki menulerin guzeldi aslinda
Dikkat et kendine canim, bol bol ihlamur tuket, balli ihlamur yap kendine
Olsun canim uzulme cok motive ilerliyorsun muhakkak bu donguyu kiracaksin, yeter ki iste ve birakma
inşallah canımBurda hastaneler o kadar değil sanırım şu an.
Ama gerçekten çok zorluk çeken var
Tebrikler canim
Hadi hayırlı haberler.
Sen yinede arada bak daha hızlı çıkabiliyor canim
Güzel ekşi tebrikler.
10 gün yapabilmen muhteşem
Direk 10 günle mu basladin canim yoksa önce 3 günlük falan denedinmi
Canım sanırım reglin de etkisi var ama dahası sporsuzluğun etkisi sanırımÇok parlak geldi gözüme yağ mı fazla acaba
Çok güzel
Oh 69u görmüşüz bayramda 65 altı gelsin artık
Hadi güzel haberler inşallah canım
Sade maden suyu da olur
Bu hafta baya az gitmiş hastalık mı sebep oldu yine de ekside olman elbette çok güzel
Ne fark 0.6 çıktı canım iki tartı arasındaki fark mı ?
Gelsin artık 5li haneler ha gayret bu hafta iyi asılman lazım canım
Geçmiş yapınca gördüm mesajını,sen geçen hafta güzel vermiştin,bu hafta bu kadar gitmesi normal bence.Tebrik ederim haftaya atmışlari görürsünGünaydın kızlar neden böyle oldu bilmiyorumvücut korumaya geçti sanırım
Geçen cuma :70.9
Bu cuma :70.4
Fark :-500
Yüzde :0,71
Eki Görüntüle 2820946
Erzurum’a bile yağmıyorkızlar bugün ankarada kar yağıyor. valla kafayı yicembi bahar gelemedi ya. hava güzel olsun biraz yürüyeyim diyorum yok anam asla mümkün değil.
gece eve dönerken bolu tünelinden sonra kar fırtınası vardı. nisanın ortasına geldik hala kalın kalın kazak giyiyoruz
Ya sorma aynı gerginlik bende de varKızlar okulda hergün daha çok geriliyorum. Bugün yazılı yaptım her sınıftan (sınıfları 15 er kişilik 2 gruba ayırıp haftada 2 şer gün getiriyoruz) en az 4 öğrenci yoktu ve her sınıfta hapşıran hasta bir sürü çocuk vardı. Yazılı yaptım. Kağıtlara dokunmak bile gerdi beni. Eltim de korona oldu. O da öğretmen. Şu okulları uzaktana geçirseler de rahatlasak. Vakalar okullarla pik yaptı resmen
senden de hiçbir şey kaçmıyor vallazeytinyağı var evet . doğal hatay zeytinyağı var üstünde . ben yağdan kısmıyorm çok sağlıklı yağların azda olsa tüketilmesi gerektiğini düşünüyorum . o nedenle sabah öğünümde ve öğlen öğünümde yedim canım :) buzluktaydı donmuştu erimeden çektim yoğun duruyor o yüzden :*
Canım Mezuniyet için listeye kaç ile başladın izinden öncesi baz alındığı için bi bakayımSelamlar çok şükür eksi gelsem de istediğim beklediğim eksiyi yine göremedim malasef. Yeme düzenimi geçtim, detoks yaptım, suyuma, sporuma elimden gelen özveriyi verdim ama son 2 3 haftadır önceki haftalara nazaran çok daha dikkatli olmama rağmen malasef versiğim kilo miktarı düştü, sökülemeyen regl belki sebep, belki tiroid ilacımdaki düzensizlik, belki de bu kiloları çok nadiren görmemden kaybaklı direnç kşlolatımda olmam.. Hayırlısı. Elimden geleni yaptığım halde takıma da iatediğim katkıyı sağlayamamam beni ayrıca üzüyor, kendime gelince de motivasyonum daha da düşüyor gittikçe. Dolayısıyla başta U UcanSupurge Zehram daha sonra da siz canlar da uygun görürseniz kilo yüzdem uyuyorsa mezun olmak, olmuyorsa da izne ayrılmak istiyorum. Çünkü bu sürecin öncelikle takımıma, snra da bana faydası yok malasef. Mezun olma durumu yada izne ayrılma durumumda, her iki durumumda da burda aynu şeklide kalmaya, grubun üyesi olmaya devam edeceğim inş tabiki. Elbette uygun olursa.. Hayırlısı inş
Ve yüzden gayet güzel bizim de üyelerden beklediğimiz haftalık %1 zatenGeçen cuma:69,3
Bu cuma:68,7
Fark:-600gr
Yüzde:0.99
0.4 fark kuzum o yüzden kafam karıştıYok canim diger tatrti copte tarlamadim farki hesapliyim dedim bugun Ki 0,6 cikti emin degilim dogrumu
Maşallah aslım harikasınMerhaba Canlarım
9 Nisan Kilo Bildirimi
2 Nisan 70,900
9 Nisan 69,850
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2821316
Oh 80in altına inmişsin süperrr
O zaman iyilesir iyilesmez spora hizli bir giris yapiyorsunİnşallah kızlar sağolun
Sonucu alınca muhakkak size de söylerim
Amin kuzumm
Hareketsizlik bana yaramıyor canım aç da kalsam eğer spor yapmıyorsam güzel kilo veremiyorum
inşallah canım
Canım sanırım reglin de etkisi var ama dahası sporsuzluğun etkisi sanırım
Ustteki fotoya kesinlikle katiliyorum
Eki Görüntüle 2821346
Canım Mezuniyet için listeye kaç ile başladın izinden öncesi baz alındığı için bi bakayım
Listeye yeni girdiğin ve 2 ayın dolduğu için izin hakkın yok anca kendi isteğinle ayrılabilirsin o zaman da 6 ay listeye giremezsin
Ve yüzden gayet güzel bizim de üyelerden beklediğimiz haftalık %1 zaten
0.4 fark kuzum o yüzden kafam karıştı
Maşallah aslım harikasın
Oh 80in altına inmişsin süperrr
İnşallah değildir canım ama böyle durumlarda ilk çocuklar belirti gösteriyor kızkardeşimler geçirdiğinde ilk yeğenim ishal, kusma oldu ondan 1-2 gün sonra onlar test verdiler pozitif çıktılarKizlar bugun oglene dogru benim kizn burnu akmaya ve hapsrmaya basladibakalim hafta sonu nasil gececek, ailede baska kimse de birsey yok insallah korona almamisizdir bizlerde birsey cikmadan kiz iyilesirse sorun yok ama bizlerde cikarsa biz de teste gidecegiz
Maşallah ekürim.6 lar gelmişMerhaba Canlarım
9 Nisan Kilo Bildirimi
2 Nisan 70,900
9 Nisan 69,850
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2821316
Sen aşılıydın demi canım , ondan belırtı olmayabılır,taşıdın mı acaba miniğe, Allah korusun cok gecmıs olsunKizlar bugun oglene dogru benim kizn burnu akmaya ve hapsrmaya basladibakalim hafta sonu nasil gececek, ailede baska kimse de birsey yok insallah korona almamisizdir bizlerde birsey cikmadan kiz iyilesirse sorun yok ama bizlerde cikarsa biz de teste gidecegiz
Ya ben bebegımın ishalini hala anlayamıyorum, kaka sıklıgı artışı mı ishal oluyo bebelerde, cunku kaka zaten genelde cıvıkİnşallah değildir canım ama böyle durumlarda ilk çocuklar belirti gösteriyor kızkardeşimler geçirdiğinde ilk yeğenim ishal, kusma oldu ondan 1-2 gün sonra onlar test verdiler pozitif çıktılar
İns canim gram gramda olsaOh 69u görmüşüz bayramda 65 altı gelsin artık
Tebrikler canım güzel eksiGeçen cuma:69,3
Bu cuma:68,7
Fark:-600gr
Yüzde:0.99
Güzel ekşi tebrikler canimMerhaba Canlarım
9 Nisan Kilo Bildirimi
2 Nisan 70,900
9 Nisan 69,850
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2821316
Tebrikler canım güzel eksi
Olmamıştır ins canim birşey.Ya sorma aynı gerginlik bende de vardün bir ogrencim okulda istifra etti,hem de az buz değildi.Cogunda benzer şikayetler var,bulantı,ateş,kusma,ishal.bes kişi yoktu geçen hafta.Dun de müdür yardımcımızin testi pozitif çıktı,üstelik aynı gün bilgisayarından çıktı almıştım iyice gerildim ya.
Daha da cıvık oluyor canim .Ya ben bebegımın ishalini hala anlayamıyorum, kaka sıklıgı artışı mı ishal oluyo bebelerde, cunku kaka zaten genelde cıvık
Şükür o 72 sınırı kırıldı canım-500 gr ben de .71.5 um
Hiç bilmiyorum ben canım teknik eğitim mezunuyum benKızlar ben muhendısım, ogretmen olabılıyomuyum bılgısı olan var mı , formasyon hangi unıler verıyo nerde duyuruyo vs
Çok sık yapıyorsa cıvık şekilde ben o zaman ishal diyordum canımYa ben bebegımın ishalini hala anlayamıyorum, kaka sıklıgı artışı mı ishal oluyo bebelerde, cunku kaka zaten genelde cıvık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?