- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.961
Selamlar çok şükür eksi gelsem de istediğim beklediğim eksiyi yine göremedim malasef. Yeme düzenimi geçtim, detoks yaptım, suyuma, sporuma elimden gelen özveriyi verdim ama son 2 3 haftadır önceki haftalara nazaran çok daha dikkatli olmama rağmen malasef versiğim kilo miktarı düştü, sökülemeyen regl belki sebep, belki tiroid ilacımdaki düzensizlik, belki de bu kiloları çok nadiren görmemden kaybaklı direnç kşlolatımda olmam.. Hayırlısı. Elimden geleni yaptığım halde takıma da iatediğim katkıyı sağlayamamam beni ayrıca üzüyor, kendime gelince de motivasyonum daha da düşüyor gittikçe. Dolayısıyla başta U UcanSupurge Zehram daha sonra da siz canlar da uygun görürseniz kilo yüzdem uyuyorsa mezun olmak, olmuyorsa da izne ayrılmak istiyorum. Çünkü bu sürecin öncelikle takımıma, snra da bana faydası yok malasef. Mezun olma durumu yada izne ayrılma durumumda, her iki durumumda da burda aynu şeklide kalmaya, grubun üyesi olmaya devam edeceğim inş tabiki. Elbette uygun olursa.. Hayırlısı inş
Geçen cuma:69,3
Bu cuma:68,7
Fark:-600gr
Yüzde:0.99
Evet canim ilk cocuklar belirti veriyor, bakalim insallah degildr babaanne dede ben asiliyiz sadece esim asisiz, insallah degildr canim yaİnşallah değildir canım ama böyle durumlarda ilk çocuklar belirti gösteriyor kızkardeşimler geçirdiğinde ilk yeğenim ishal, kusma oldu ondan 1-2 gün sonra onlar test verdiler pozitif çıktılar
Evet canim benm de aklima oyle geliyor, bakalim nasil olacak ama esim asisiz onda da birsey yok insallah olmazSen aşılıydın demi canım , ondan belırtı olmayabılır,taşıdın mı acaba miniğe, Allah korusun cok gecmıs olsun
Canım cok gecmıs olsunİnşallah kızlar sağolun
Sonucu alınca muhakkak size de söylerim
Amin kuzumm
Hareketsizlik bana yaramıyor canım aç da kalsam eğer spor yapmıyorsam güzel kilo veremiyorum
inşallah canım
Canım sanırım reglin de etkisi var ama dahası sporsuzluğun etkisi sanırım
Canım şükür off ne 72 ydı ya ,gercı ben pek cabalamadım ne yalan solıyım artık devam inşşşŞükür o 72 sınırı kırıldı canım
Hiç bilmiyorum ben canım teknik eğitim mezunuyum ben
Çok sık yapıyorsa cıvık şekilde ben o zaman ishal diyordum canım
Bu hafta iki günü kafadan sildik zaten ona rağmen yarım kilo gitmişCanım şükür off ne 72 ydı ya ,gercı ben pek cabalamadım ne yalan solıyım artık devam inşşş
canım maddi durumunuz nasıl? ikinci bebeğe tek maaşla yetebilecek misiniz?Oyy oyyy kızlar kafamda deli sorular... Kendime bi yon çizmek istiyorum .. boşlukta hıssedıyorum kendımı.. alternatofler
1- hazır işsizken 2. Cocugu yap
2- özel sektor sıkıntı ,ozel sektor ozel hayatı cok olumsuz etkılıyor ,ogretmen olabılormıyımarastırması (ailem cok istemıstı puanım fazlasıyla tuttuhu halde bok var gibi muhendis oldum)
3- pandemide şuan iş aramak bulabılme ıhtımalının düşük olması ve girdiğimde yenıden bebekdusunursem kovulucakmıyım , işmi bebek mi tercihi mi yapmalıyım
Yaşım 36 ,bazı şeyler için geç gibi. Ama biyerınden başlamak mı gerekıyor
İkinci bebeği istiyorsan ve tedavi olacaksan daha fazla geciktirmemek en doğrusu olur bence öğretmenlik için önce formasyon Alman şart ki onun da bi sınavı vardır o bitince de KPSS var hiç değilse en az 2 yıllık süreç tedaviye başlayıp öğretmenlik şansın varsa bi yandan formasyon için uğraşabilirsin aslındaOyy oyyy kızlar kafamda deli sorular... Kendime bi yon çizmek istiyorum .. boşlukta hıssedıyorum kendımı.. alternatofler
1- hazır işsizken 2. Cocugu yap
2- özel sektor sıkıntı ,ozel sektor ozel hayatı cok olumsuz etkılıyor ,ogretmen olabılormıyımarastırması (ailem cok istemıstı puanım fazlasıyla tuttuhu halde bok var gibi muhendis oldum)
3- pandemide şuan iş aramak bulabılme ıhtımalının düşük olması ve girdiğimde yenıden bebekdusunursem kovulucakmıyım , işmi bebek mi tercihi mi yapmalıyım
Yaşım 36 ,bazı şeyler için geç gibi. Ama biyerınden başlamak mı gerekıyor
Canım zehrammm U UcanSupurge tabiki canım memnuniyetle.. Çoook sevinirim ki zaten hangi koşul olursa olsun ben burada kalmaya devam edecektim, tamam haftaya kadar bekleyeyim tabiki canım, belki daha da gaza gwlir 66 yı bile beklwirm, ben böyle kendimi mahçup da hissettim açıkçası biraz, o yüzden böyle yazdım, biraz motivaston kaybı yaşadım detoks bile istediğim sonucu vermeyince, o zaman inş tamamdır, bikaç güne kendime gelirim inş.. Sizi seviyorum yaa iyiki varsınızelfkkk
Elifim en son listeye 78.8 ile girmişsin hedefin 66 imiş buna göre hedef kilonun %80inini yakalarsan mezun olabiliyorsun 78.8-66=12.8
12.8*80/100=10.24 kilo verilmiş olmalı
78.8-10.24 = 68.56 ile mezun olabiliyorsun kuzum yani devam haftaya seni mezun edelim şurda 200 gram kalmış mezuniyet şartı için
elfkkk (75.2/73.5/1.7/%2.26) yeni üye(yarışmadan 15 mayıs 2016 tarihinde kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü.) Başlangıç Tarihi:07.03.2018, Başlangıç kilo:78.8 ,Hedef Kilo:66
Evet canım normal yolla olmuyor malesef, ilki 1 yıl tedavı sonrası anca oldu , benım ıcın uzun bi süreç , evet ıkısı bırarada olabılır formasyonla gibi bakalım, kendımı dınlıyorum habıre ne ıstıyorum ne yapacagım , Allah hayırlı kapılar açsın ıns, sagol canımİkinci bebeği istiyorsan ve tedavi olacaksan daha fazla geciktirmemek en doğrusu olur bence öğretmenlik için önce formasyon Alman şart ki onun da bi sınavı vardır o bitince de KPSS var hiç değilse en az 2 yıllık süreç tedaviye başlayıp öğretmenlik şansın varsa bi yandan formasyon için uğraşabilirsin aslında
Eşim memur muhendıs. Biraz kısarsak zorlansakta hallederız gıbı , yoksa şimdi dusunmezsem yeni bi işe girersem en az 1-2 yıl düşünememcanım maddi durumunuz nasıl? ikinci bebeğe tek maaşla yetebilecek misiniz?
ama bebeği çok istiyorsan tam zamanı, 40 olmadan yapman mantıklı.
38 yaşında tedaviye başlaman demek bu da bence aklında varsa erteleme daha fazla canımEşim memur muhendıs. Biraz kısarsak zorlansakta hallederız gıbı , yoksa şimdi dusunmezsem yeni bi işe girersem en az 1-2 yıl düşünemem
Farkındayım canını sıktığının canım üzülme lütfen mezun olman ve burdan ayrılmaman beni ve takımı daha çok mutlu ederCanım zehrammm U UcanSupurge tabiki canım memnuniyetle.. Çoook sevinirim ki zaten hangi koşul olursa olsun ben burada kalmaya devam edecektim, tamam haftaya kadar bekleyeyim tabiki canım, belki daha da gaza gwlir 66 yı bile beklwirm, ben böyle kendimi mahçup da hissettim açıkçası biraz, o yüzden böyle yazdım, biraz motivaston kaybı yaşadım detoks bile istediğim sonucu vermeyince, o zaman inş tamamdır, bikaç güne kendime gelirim inş.. Sizi seviyorum yaa iyiki varsınız
Sen de sağol canım hakkında hayırlısı inşallahEvet canım normal yolla olmuyor malesef, ilki 1 yıl tedavı sonrası anca oldu , benım ıcın uzun bi süreç , evet ıkısı bırarada olabılır formasyonla gibi bakalım, kendımı dınlıyorum habıre ne ıstıyorum ne yapacagım , Allah hayırlı kapılar açsın ıns, sagol canım
Tebrikler canım ekşi 500 gayet iyi-500 gr ben de .71.5 um
Bu yemeye evetTebrikler canım ekşi 500 gayet iyi
teşekkürler canımNe yaptın canim tahlili verdinmi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Baaya hafif bir menü afiyet olsun canim
Güzel menü bence canim afiyet olsun
Tebrikler canım güzel eksi
Olsun canım eksidesin ya yinede tebrikler
Olsun canım eksidesin yinede tebrikler
Gayet güzel ekşi canim haftaya gelsin 2 haneleri rakamlar
Biber dolmaları yerine başka birşey tercih etsen daha güzel olabilirdi. Afiyet olsun canim
Tebrikler canım güzel eksi
saol cnmDesteğinle bugünlere geldim Burada olmasam veremezdim.7 leri düşündükçe pırpır ediyor kalbim
Kendim 98 ile başladım sonra buraya geldim aslında hızlı da gitmedi umutsuzluğa kapıldığım çok oldu.aralikta başladım.5 ayda 16 kilo çok değil gibi geliyor kulağa ama çok şükür yavaş da olsa gitsin yeterki geri gelmesin.
Teşekkürler canım
Haftaya süper bir eksi geleceğinin işareti bu
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Kolay gelsin canım
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
saol cnmbaya güzel menü afiyet olsun
çok güzel canım afiyet olsun :)
perşembeye yakışır menü afiyet olsun
afiyet olsun canım gayet güzel
büyük irade maşallah canım benim
çok güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canımhiçbir şey yememişsin. test yaptırdın mı haberdar et bizi
afiyet olsun canım gayet güzel
çok hafif afiyet olsun canım
kaptanııııımmmvalla hiç bilmiyordum kalorili olduğunu. bir daha asla içmem diyet süresince.. dışarısı baya yağmurluydu. üşüdük bu sene hiç salep içmedik dedim ve onu içmiştim. kahvaltı da çok kalabalıktı. önüme koyduklarında yiyorum kendimi tutamıyorum bundan sonra çay-su-türk kahvesi-yeşil çay başka bir şey içmeyeceğim
güzel eksiler kızlar tebrik ederiiimmmm :)
çok teşekkür ederim kızlar.. :)
anlamadım canımyazarhanim35 ekurim ne yaptin kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?