Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen cuma:69,3
Bu cuma:68,7
Fark:-600gr
Yüzde:0.99

eküriiim hedef kilona çok az kalmış biraz daha dayan. motivasyonun düşerse verdiğin kiloları hemencik alırsın canım.
bak burada daha fazla vakit geçir motivasyonunu diri tut. sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallah canım

İnşallah değildir canım ama böyle durumlarda ilk çocuklar belirti gösteriyor kızkardeşimler geçirdiğinde ilk yeğenim ishal, kusma oldu ondan 1-2 gün sonra onlar test verdiler pozitif çıktılar
Evet canim ilk cocuklar belirti veriyor, bakalim insallah degildr babaanne dede ben asiliyiz sadece esim asisiz, insallah degildr canim ya
Sen aşılıydın demi canım , ondan belırtı olmayabılır,taşıdın mı acaba miniğe, Allah korusun cok gecmıs olsun
Evet canim benm de aklima oyle geliyor, bakalim nasil olacak ama esim asisiz onda da birsey yok insallah olmaz

Canım cok gecmıs olsun

Şükür o 72 sınırı kırıldı canım

Hiç bilmiyorum ben canım teknik eğitim mezunuyum ben

Çok sık yapıyorsa cıvık şekilde ben o zaman ishal diyordum canım
Canım şükür off ne 72 ydı ya ,gercı ben pek cabalamadım ne yalan solıyım artık devam inşşş

Oyy oyyy kızlar kafamda deli sorular... Kendime bi yon çizmek istiyorum .. boşlukta hıssedıyorum kendımı.. alternatofler
1- hazır işsizken 2. Cocugu yap
2- özel sektor sıkıntı ,ozel sektor ozel hayatı cok olumsuz etkılıyor ,ogretmen olabılormıyımarastırması (ailem cok istemıstı puanım fazlasıyla tuttuhu halde bok var gibi muhendis oldum)
3- pandemide şuan iş aramak bulabılme ıhtımalının düşük olması ve girdiğimde yenıden bebekdusunursem kovulucakmıyım , işmi bebek mi tercihi mi yapmalıyım
Yaşım 36 ,bazı şeyler için geç gibi. Ama biyerınden başlamak mı gerekıyor

canım maddi durumunuz nasıl? ikinci bebeğe tek maaşla yetebilecek misiniz?
ama bebeği çok istiyorsan tam zamanı, 40 olmadan yapman mantıklı.

İkinci bebeği istiyorsan ve tedavi olacaksan daha fazla geciktirmemek en doğrusu olur bence öğretmenlik için önce formasyon Alman şart ki onun da bi sınavı vardır o bitince de KPSS var hiç değilse en az 2 yıllık süreç tedaviye başlayıp öğretmenlik şansın varsa bi yandan formasyon için uğraşabilirsin aslında

Canım zehrammm U UcanSupurge tabiki canım memnuniyetle.. Çoook sevinirim ki zaten hangi koşul olursa olsun ben burada kalmaya devam edecektim, tamam haftaya kadar bekleyeyim tabiki canım, belki daha da gaza gwlir 66 yı bile beklwirm, ben böyle kendimi mahçup da hissettim açıkçası biraz, o yüzden böyle yazdım, biraz motivaston kaybı yaşadım detoks bile istediğim sonucu vermeyince, o zaman inş tamamdır, bikaç güne kendime gelirim inş.. Sizi seviyorum yaa iyiki varsınız

Evet canım normal yolla olmuyor malesef, ilki 1 yıl tedavı sonrası anca oldu , benım ıcın uzun bi süreç , evet ıkısı bırarada olabılır formasyonla gibi bakalım, kendımı dınlıyorum habıre ne ıstıyorum ne yapacagım , Allah hayırlı kapılar açsın ıns, sagol canım

canım maddi durumunuz nasıl? ikinci bebeğe tek maaşla yetebilecek misiniz?
ama bebeği çok istiyorsan tam zamanı, 40 olmadan yapman mantıklı.
Eşim memur muhendıs. Biraz kısarsak zorlansakta hallederız gıbı , yoksa şimdi dusunmezsem yeni bi işe girersem en az 1-2 yıl düşünemem

Farkındayım canını sıktığının canım üzülme lütfen mezun olman ve burdan ayrılmaman beni ve takımı daha çok mutlu eder
Sen de sağol canım hakkında hayırlısı inşallah

teşekkürler canım

saol cnm

saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…