Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnnn...
Bugün yemek saatinde dürümle salatamı yedikten sonra tatil işi ne olacak hiç bakmadık diye konuşuyorduk.Arkadaşım da ayyyyyyy bir hilton var sarıgerme de bittim dedi...Harika.Eksik kalırmıyım bakayım kızzzzzzzzz dedim nasıl bi yermiş:))))))))))))))))))))
Bakış o bakış o ne güzellik yarabbim.Sonra birden aklıma başka tur şirketlerine bakmak geldi.Çeşit olsun değil mi:)Aradım taradım dişime göre bi yer buldum.
Zaten bu hafta tavan yapan neşem iyice coştu da coştu:)
Oteli odayı her yeri seçtim şirketi aradım fiyatları tatil sigortasını her şeyi ayarladım.Sadece promosyonlu uçak bileti bulmaya kaldı işim.Şimdi görüştüğüm arkadaş uçak bileti arıyor.İstediğim fiyatlara bulursa bu iş tamamdır
Allahım bu gazla bu diyet varyaaaaaaaaaaaaaaaaa 25 kg verdirir bana

Tarifler diyetmi kız büşşş:)

diyet tabiki canım bnm :) diyet olmayanlarda olacak ayrıca mutfaktaki ve evdeki eşyalarla yapabileceğim makyaj malzemeleri doğal bakım kürleri cilt bakımları v.s. :) herşey bulunacak yani geleneksel lezzetler sonra dünya mutfağı ve tabi bunların diyet versiyonları :)

yavrum ben zaten aşçıyim kendime has tarifler gani yani :) diyet olarakta bir sürü var :):):)

ay bayılırııım ölürüm biterim sayfanın müptelasın olurummmmmmm aşçı olduğunu bilmiyordum kız hemen kolları sıva bize de güzel sağlıklı yemeklerinden tarifler veer. blogunu bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaa

aman sen oralarda açık büfelerde diyeti bozma da kilo veriyorsan ver kuzum iyi tatiller diyeyim o zaman şimdi den sana

amaaaaaaa diyetin tatili olmaz

kızlaaar geçen hafta gene giremedim been...

bir baktımki akşam olmuş.... sonrada girmek anlamsız oldu. çok yoğun işler aslında girerdim ama tamamen kaptırıp gitmişim kendimi.... yoğunluktan değil dalgınlıktan kaynadı geçen hafta.... offf diyorum offf..... izinli yazsaydınızı keşkee... ((

oooyy geçmişi okuyayım dedim ama çok geçmişte kalmışım........ bir ara dönüp okuyacağım kısmetse....oofff ben gene elma diyetine başlar gibi oldum ama bu sefer sıfır irade ile gidiyorum.... yok yani göbeğimi gördükçe üstten iştahım artıyor kaçacağına.... ya şu hadise nasıl zayıflamış yaaa.... bende öyle zayıflamak istiyorum... ama kadın fıkır fıkır anacım.... ben gene ofis mobilyası gibiyim. sabah otur akşam kalk.... köpüş varken yürüyüş yapıyordum bari şimdi oda gitti.... gene çakılıp kaldım..... bundan sonra her gün spor yapmam lazım.... valla böyle paspal paspal sinir oluyorum kendime.....

bunu deniciğiim.... kabağı severim bulguruda yoğrtta varmış güzelmiş hissi uyandırdı bende.... sabah öğle akşam bunu yicez hımmm....

benim şu nescafe 3in1 lerden kurtulmam lazım.... çok lazımmış gibi koliyle aldım.... Allah akıl fikir versin bana....

anaa dur kız gaza geldim acaba burdan mı 1 topic açsam diyorumda ondada herşeyi bir yere toplamak sıkıntı malum yemekler için ayrı zayıflamak için ayrı ayrı sayfalara forum açmak gerek blog içinde bayaaa bi uğraşmam lazım pek çakmam o davalardan ben ama aklımda yani yapıcam mutlaka :) biraz daha kilo verey,imde öyle geçeyim kamera karşısına

kız sen nerelerdesin yaa bak çok kaçıyorsun buralardan buse mumla ışıldakla kandille ampulle floresan la lüx ile birde avize ile aradı seni valla.. nerelerdesin sen nasıl bir dalgınlıktır bu böyle kovalıcaz seni komple takımca bak :)

tmm yaaa geldim geldiim.... kovmayın beni obez olurum rüyanıza girerim bak .....

yediklerimi içtiklerimi hizaya sokmam lazım kesinlikle.... bir çizelge hazırlıcam kendime hemen bu akşam inşallah.....evde dukandan tut..... mesut yara kadar bir sürü diyet kitabı var içlerinden çala çırpa bir haftalık menü çıkarcam kendime ve spor .... kafam sıksalar dönmiyecem ne yazdımsa onu yapçam inşallah.... nasıl fikir... buraya da atayım önce sizde bir gözden geçirin yanlış yamuk yaptığım bişi varsa höyt dersiniz....

betülcüm ben geçen haftadan beri kaptan yardımcısıyım. yardımcı olsam da olmasam da sana şuan diyeceklerimi derdim o ayrı.

geçen haftanın ortasında girmemeye başladın sanırım. 1,5 hafta olmuş yoksun? neyin dalgınlığıdır bu? dalgınlık dediğin şey bu takımda ve bildirimde asla mazeret olamaz. burda 10 kişi bir şeyler yapmak için el birliğiyle çaba göstermeliyiz.

eksilere inmek için didiniyoruz ve birkaç kişinin dalgınlığı, işi gücü vs yüzünden geçen hafta sen hariç 2 kişi daha o veya bu şekilde bildirimde bulunamadı. ve yanlış hatırlamıyorsam 8. olduk. motivasyonum yerlerdeydi. katılım desen keza aynı şekilde doğru dürüst yoktu.

bu hafta geçen haftaya göre daha iyiyiz. lütfen bu "dalgınlığın" bir daha olmasın ve 1,5 hafta sürmesin. böyle olacaksan izin al, bir süreliğine takımdan ayrıl ve toparlanıp gel. ve bu söylediklerimin senin şahsına olmadığını da hatırlatmak isterim. bu şekilde ortadan kaybolup sonra kim dalgınlık diyerek geri gelse ben aynı tepkiyi verirdim. ben ve diğer herkes seni burda merak etti. son zamanlarda başına bir şey gelip gelmediğini merak eder olmuştum.

eğer bu takımdaysan takıma karşı sorumlulukların olduğunu, ve bu kadar uzun süre mazeret belirtmeden ortadan kaybolamayacağını bil.

Arkadaşlar ece de mesajımı beğenerek onayladığına göre, bundan sonra herkes perşembe günü, akşama kadar bir ön bildirimde bulunacaktır. Bu takımımızın kuralıdır. Cuma günü yapılan bildirimleri riske atmamak adına, geçen hafta bildirimlerde yaşadığımız hüsrandan sonra lütfen herkes bu kurala uysun. Teşekkürler.

sabah itibari ile benim kilom 56.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…