- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.401
Tarifler diyetmi kız büşşş:)
yavrum ben zaten aşçıyim kendime has tarifler gani yani :) diyet olarakta bir sürü var :):):)
diyet tabiki canım bnm :) diyet olmayanlarda olacak ayrıca mutfaktaki ve evdeki eşyalarla yapabileceğim makyaj malzemeleri doğal bakım kürleri cilt bakımları v.s. :)herşey bulunacak yani geleneksel lezzetler sonra dünya mutfağı ve tabi bunların diyet versiyonları :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnnn...
Bugün yemek saatinde dürümle salatamı yedikten sonra tatil işi ne olacak hiç bakmadık diye konuşuyorduk.Arkadaşım da ayyyyyyy bir hilton var sarıgerme de bittim dedi...Harika.Eksik kalırmıyım bakayım kızzzzzzzzz dedim nasıl bi yermiş:))))))))))))))))))))
Bakış o bakış o ne güzellik yarabbim.Sonra birden aklıma başka tur şirketlerine bakmak geldi.Çeşit olsun değil mi:)Aradım taradım dişime göre bi yer buldum.
Zaten bu hafta tavan yapan neşem iyice coştu da coştu:)
Oteli odayı her yeri seçtim şirketi aradım fiyatları tatil sigortasını her şeyi ayarladım.Sadece promosyonlu uçak bileti bulmaya kaldı işim.Şimdi görüştüğüm arkadaş uçak bileti arıyor.İstediğim fiyatlara bulursa bu iş tamamdır
Allahım bu gazla bu diyet varyaaaaaaaaaaaaaaaaa 25 kg verdirir bana
Yeşil kabak taze soğan maydonoz domates bide bulgur bunları küçük küçkü doğrayıp yağsız tuzsuz pişiriyosun canım sonra 2 gün boyunca kahvaltı normal diğer öğünlerde 1 kase çorba ve 2 kaşık yoğurt yiyosun bizim pirinç lapası gibii ama ben lapayı tercih ederim
Betülsüm Seni çok aradı Buse:)
ay bayılırııım ölürüm biterim sayfanın müptelasın olurummmmmmmaşçı olduğunu bilmiyordum kız hemen kolları sıva bize de güzel sağlıklı yemeklerinden tarifler veer. blogunu bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaa
kızlaaar geçen hafta gene giremedim been...
bir baktımki akşam olmuş.... sonrada girmek anlamsız oldu. çok yoğun işler aslında girerdim ama tamamen kaptırıp gitmişim kendimi.... yoğunluktan değil dalgınlıktan kaynadı geçen hafta.... offf diyorum offf..... izinli yazsaydınızı keşkee...((
anaa dur kız gaza geldimacaba burdan mı 1 topic açsam diyorumda ondada herşeyi bir yere toplamak sıkıntı malum yemekler için ayrı zayıflamak için ayrı ayrı sayfalara forum açmak gerek blog içinde bayaaa bi uğraşmam lazım pek çakmam o davalardan ben ama aklımda yani yapıcam mutlaka :) biraz daha kilo verey,imde öyle geçeyim kamera karşısına
kız sen nerelerdesin yaabak çok kaçıyorsun buralardan buse mumla ışıldakla kandille ampulle floresan la lüx ile birde avize ile aradı seni valla.. nerelerdesin sen nasıl bir dalgınlıktır bu böyle kovalıcaz seni komple takımca bak :)
tmm yaaa geldim geldiim.... kovmayın beni obez olurum rüyanıza girerim bak .....
öyleymişşş ben leyla tabiii... öff... atılmadın deyin bana :)
kızlaaar geçen hafta gene giremedim been...
bir baktımki akşam olmuş.... sonrada girmek anlamsız oldu. çok yoğun işler aslında girerdim ama tamamen kaptırıp gitmişim kendimi.... yoğunluktan değil dalgınlıktan kaynadı geçen hafta.... offf diyorum offf..... izinli yazsaydınızı keşkee...((
sabır sabır :)bu gece kota sıfırlanıyor.. çoook özledim buraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?