- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.121
cok sükür canim imdilik bize bisey olmadi olmazda ins..hayırlısı canım. Vaka oranı nasıl orada . Siz geçirmediniz degilmi korona .
Yavrulara kim bakacak okullar açılmazsa peki sizin
Anladım kuzum ins olmazsınızcok sükür canim imdilik bize bisey olmadi olmazda ins..
anaokullari acik canim.. okullar kapali simdilik bi hafta
amin canim ins.. artik sabir kalmadi kimsedeAnladım kuzum ins olmazsınız
Anaokulları Bursa'da tam zamanlı açık sanırım.
Hayırlısıyla bı geçip gitse şu hastalik
Ben çok iyi değilim kuzum ufaklık da kötü eşimle büyük kızım bize göre birazcık daha iyilerJasminium84 nasilsin canim? yavrular nasil
Amin canım benim tabii ki haberdar ederim sizleriAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım gayet güzel
Ay Allahım korusun sizleri. Umarım bir an önce iyileşirsinizher gün gel haberdar et durumunu olur mu kuzum?
Oh kızartmalar, patlamış mısırlaaarafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Merhabalaaar iyi gecelerhoşgeldiniz
Kekler, poğaçalar, patlamış mısırlaaar
Tesekkur ederimmasallah süpersin
cok gecmis olsun canim neden iyi degilsiniz?Ben çok iyi değilim kuzum ufaklık da kötü eşimle büyük kızım bize göre birazcık daha iyiler
Sen nasılsın canım
iyi geceler canimKızlar ben yatıyorum artık uyumaya çalışayım iyi geceler hepinize
Vay beee şu farka bakınca ; insan kendine niye bunu yapar ki diyesı gelıyo insanınİnan , vazgeçme bak sana züpürgenin evrimini gönderiyorum kızlara göndermiştim
Eki Görüntüle 2821573 Eki Görüntüle 2821574 Eki Görüntüle 2821575
Şükür iyiyim canım.Cok korktum gerçekten. fısfısı anlayamadım@Breeze96 sen nasılsın, komşunla gorustun diye stresteydın sıkıntı yok demi ,fısfısa devammı ,
İyi iyi geceler canim ins sabaha daha rahat ve iyi uyanınKızlar ben yatıyorum artık uyumaya çalışayım iyi geceler hepinize
GeliyürümSorma abarttım bugün yiyecem zopayi az kaldı bekliyorum.
Korona testi yaptırmislardi pozitifler canim ailesiyle. Biraz ağır geçiriyorlar sanirimcok gecmis olsun canim neden iyi degilsiniz?
ben iyim cok sükür
Aman Allahım9 Nisan menüm
Kahvaltı:8.00
1dilim ıslak kek(akşam yaptım çok canım cektiydi)
1ev yapımı poğaça
Akşam:16.00
4 YK et sote
Salata
Yoğurt
18.00
1avuc patlamış mısır
Su:2.0 litre
spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge
Evet canım biri 100 kilo diğeri 65Kiz bu senmisin masallah ne kadar vermissin darisi bizlerin basina bin kere masallah
Her öğün karbonhidrat var malesef ama kötü bir menü de değilKahvaltı 09:00
1 dilim mayasız ekmek
Yarım dilim kaşar
Öğle yemeği 12:30
4-5 yk et döner
3 yk pirinç pilavı
1 su bardağı ayran
Akşam yemeği 18:45
2 kepçe etli nohut yemeği
2 yk pancar turşusu
1 yk yoğurt
Ara öğün: 19:15
2 ceviz
Su: 2 litre
Allah rahatlık versin yarına daha dinç uyanırsın inşallahKızlar ben yatıyorum artık uyumaya çalışayım iyi geceler hepinize
Tüm aile covid pozitifler canımcok gecmis olsun canim neden iyi degilsiniz?
ben iyim cok sükür
O benim zirve kilom 100 canım sonra 91i gördüm bi ara o sıra takıma başladımVay beee şu farka bakınca ; insan kendine niye bunu yapar ki diyesı gelıyo insanınyemek yeme sevdamız işte.. iradene hayranım, bağyadır hep zayıfsın demi, bu ne kadar onceydi kilolu oldugun?
Korona testi yaptırmislardi pozitifler canim ailesiyle. Biraz ağır geçiriyorlar sanirim
oy cok gecmis olsun.. tez vakit sifa bulsunlar insallahTüm aile covid pozitifler canım
Geliyürüm
Tamam kızma yarın telafi edeceğim sözAman Allahım
Evet canım biri 100 kilo diğeri 65
35 kilo fark var
Her öğün karbonhidrat var malesef ama kötü bir menü de değil
Allah rahatlık versin yarına daha dinç uyanırsın inşallah
Tüm aile covid pozitifler canım
O benim zirve kilom 100 canım sonra 91i gördüm bi ara o sıra takıma başladım
Yarin oderim bedeliniGofret
Tebrik ederim gercekten super sin dur eksi fotolardan buliyim de bnde yapiyim hedefime ulasinca ama burya basladigimda ki fotom yokEvet canım biri 100 kilo diğeri 65
35 kilo fark var
Kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan onda olmak en güzel canım ben 60 bile görmedim ama sorsan 65-70 arasında da çok mutluyumTebrik ederim gercekten super sin dur eksi fotolardan buliyim de bnde yapiyim hedefime ulasinca ama burya basladigimda ki fotom yok
askinda beni gorseniz kizarsiniz bana verecek neyin var dersiniz ufàk tefek bisiyim biraz kilo verincede cocuk gibi oluyom 55 te kendimi ii hissesiyorum o yizden bu cabam beni goren cok zayiflamissin diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?