- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.101
Insallah toparlarsiniz canim korkma girip olmus gibi psikolojine yerlestir c vitamini al kefir limon kemik suyu sarmisak yogurt ye bagisikligini guclu tut erkenden gecer cevremde herkez atlatti uc besgune toparladilar sizde insallah atlatirsiniz allahinizniyleKızlar bi 15-20 dk önce çok kötü oldum
Konuşurken zaten çok zorlanıyorum nefesim tıkanıyor, eşime bişe söylerken bir anda tıkanıverdim 30 sn kadar nefes alamadım allahım çok kötüydü çok korktum
Şimdi de tıkandım kaldım
Nolur dua edin kızlar ailecek hafif şekilde atlatıp kurtulalım çok korkuyorum çok
U UcanSupurge m canım 10-15 gün izin alma şansım var mı sadece o kadar Allah’ın izniyle iyileşince kaldığım yerden devam ederim ama şu anda devam edemeyeceğim hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Yaşasın patalamis mısır kardeşligi9 Nisan menüm
Kahvaltı:8.00
1dilim ıslak kek(akşam yaptım çok canım cektiydi)
1ev yapımı poğaça
Akşam:16.00
4 YK et sote
Salata
Yoğurt
18.00
1avuc patlamış mısır
Su:2.0 litre
spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge
Insallah canim artik listede olmak istiyorum umarim sorun cikmazSeni yine listeye aldık da inşallah sorun çıkmaz yine canım
Eksik yazmışım canim,tartıyı ne yaptın diyecektim,yani tartildin mianlamadım canım
Ahh canım ya çok geçmiş olsun,bizde geçirdik,merak etme bir kaç güne iyilesirsiniz inşallah,bizim pozitif çıktıktan bir kaç gün sonra daha iyiydik.Kızlar test sonuçlarımız çıktı, büyük kızım da eşim de ben de pozitifizküçük kızıma yapmadılar ama muhtemelen o da pozitif çünkü en kötümüz o
cok sükür canimŞükür bu günümüze çocuklarla yoğun yorgun ama sağlığımız iyi şükür bakalım
Senin küçükte kreşe başlamıştı sanırım nasıl kızların . Orda okullar yüz yüze mi gerçi nasıl bilmiyorum ama
Kiz bu senmisin masallah ne kadar vermissin darisi bizlerin basina bin kere masallahİnan , vazgeçme bak sana züpürgenin evrimini gönderiyorum kızlara göndermiştim
Eki Görüntüle 2821573 Eki Görüntüle 2821574 Eki Görüntüle 2821575
masallah bacima son foto süperİnan , vazgeçme bak sana züpürgenin evrimini gönderiyorum kızlara göndermiştim
Eki Görüntüle 2821573 Eki Görüntüle 2821574 Eki Görüntüle 2821575
ayyyy güldürdün beni yaOlur elbette canım niye olmasın o zamana kadar yeni üye de alırız belki
Dert ettiğin bu olsun kuzum sen iyi ol ertesi hafta %4 hedef koyarız sana
daha da kötüleşirsem giderim kuzum sağolasınBana Özel olmuş ne güzel
Valla sıralamayı görünce benim de aklıma o geldiydi
Canım çok kötü hissedersen Dra bildir psikoloji bu hastalıkta çok önemli.Bağışıklığın düşer sakin kalmaya çalış.Rabbim hafif atlatanlardan eylesin.
Eline emeğine sağlık canım. @asliogretmen Tebrikler ekürim
Valla motive edici maşallah
Ben de yapacağım öncesi sonrası inşallah bir gün.
Amin canımm inşallahInsallah toparlarsiniz canim korkma girip olmus gibi psikolojine yerlestir c vitamini al kefir limon kemik suyu sarmisak yogurt ye bagisikligini guclu tut erkenden gecer cevremde herkez atlatti uc besgune toparladilar sizde insallah atlatirsiniz allahinizniyle
Sağol canım benim inşallahEksik yazmışım canim,tartıyı ne yaptın diyecektim,yani tartildin migeçmişe bakınca gördüm mesajını.
Ahh canım ya çok geçmiş olsun,bizde geçirdik,merak etme bir kaç güne iyilesirsiniz inşallah,bizim pozitif çıktıktan bir kaç gün sonra daha iyiydik.
Afiyet olsun canım güzel menü09.04.2021
11.00 sutlu kahve 2 kare bitter
12.45
2 yumrta 1 yk yulaf ve 1 kabak ile omlet, 1 dlm peynr, 7zeytn, domates,2 ceviz, 2 hurma
15.00 sade kahve, 5 cilek
19.30
6 kasik kiymali lahana yemegi, yogurt
Su: 2-2.5 lt arasi
Afiyet olsun canım gayet güzel9 Mart menum
Sabah 10:30
4 dilim salatalik Yarim domates,5 zeytin ,1 dilim peynir ,yarim tost ( cocuktan kalan )
ara12 :00 kahve sekersiz 5 badem+5 findik
ara 16:30 bir gofret (dayanamadim)
U UcanSupurge
aksam18:30 azcik keci peynirli yesil salata
Ay Allahım korusun sizleri. Umarım bir an önce iyileşirsinizKızlar bi 15-20 dk önce çok kötü oldum
Konuşurken zaten çok zorlanıyorum nefesim tıkanıyor, eşime bişe söylerken bir anda tıkanıverdim 30 sn kadar nefes alamadım allahım çok kötüydü çok korktum
Şimdi de tıkandım kaldım
Nolur dua edin kızlar ailecek hafif şekilde atlatıp kurtulalım çok korkuyorum çok
U UcanSupurge m canım 10-15 gün izin alma şansım var mı sadece o kadar Allah’ın izniyle iyileşince kaldığım yerden devam ederim ama şu anda devam edemeyeceğim hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Oh kızartmalar, patlamış mısırlaaarMenümü yazıyım kaçışım yok
9 Nisan cuma
1 dlm ekmek
1 orta boy patates kızartması
1 dlm peynir
Domates salatalık yeşil biber
15.50
1 şu bardağı kadar patlamış mısır az yağlı
1 bardak ayran (alakasız ama yedim)
19.00
3 YK bulgur pilavı
4 YK patlıcan yemeği salata
Şu 2 litre ancak
Afiyet olsun canım gayet güzelSabah 9.30
Domates salatalık zeytinyağlı
İzmir tulum peynir
Yeşil zeytin
3 etimek
Öğlen bol tavuklu salata
İkindi 16. 00 gibi
Bir avuç çilek
Akşam yok
Su 2.5 litre
Merhabalaaar iyi gecelerhayirli geceler güzel hatunlarnasilsiniz ??
Kekler, poğaçalar, patlamış mısırlaaar9 Nisan menüm
Kahvaltı:8.00
1dilim ıslak kek(akşam yaptım çok canım cektiydi)
1ev yapımı poğaça
Akşam:16.00
4 YK et sote
Salata
Yoğurt
18.00
1avuc patlamış mısır
Su:2.0 litre
spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge
hosbuldum canim tskler :)Merhabalaaar iyi gecelerhoşgeldiniz
Sorma abarttım bugün yiyecem zopayi az kaldı bekliyorum.Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım gayet güzel
Ay Allahım korusun sizleri. Umarım bir an önce iyileşirsinizher gün gel haberdar et durumunu olur mu kuzum?
Oh kızartmalar, patlamış mısırlaaarafiyet olsun canım
Merhabalaaar iyi gecelerhoşgeldiniz
Kekler, poğaçalar, patlamış mısırlaaar
masallah süpersin9 Mart spor
30 dk orta tmp yurys 60p
1500ip 300 p
Adim 100 p = 460 p U UcanSupurgeJasminium84 Eki Görüntüle 2821596
Canım ben de -1 kilo hedefim. 75,99. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)
Ucmelekannesi 69______68.5
Beyaz leylak 60.8_____59.7
@sabahvesen 70.4_____70
@Ezogelin56 71.5____70.5
G Goklerce 65.8____64.9
melonikruhban 100.3____98
@Breeze96 82____80.8
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
hayırlısı canım. Vaka oranı nasıl orada . Siz geçirmediniz degilmi korona .cok sükür canim
evet gecen yaz baslamisti sükür iyi geciyor sagliklarida yerinde.. bizde kapali oldugundada krese yolladik anne babasi calisanlar icin acil gruplar olusturulmustu.. ama bugun okullara yumurta tatili bitti ve acilmiyor bakalim onlarda nasil olacak
Abarttım bugün sanırım evetAfiyet olsun canım güzel menü
Ay Allahım korusun sizleri. Umarım bir an önce iyileşirsinizher gün gel haberdar et durumunu olur mu kuzum?
Oh kızartmalar, patlamış mısırlaaarafiyet olsun canım
Merhabalaaar iyi gecelerhoşgeldiniz
Kekler, poğaçalar, patlamış mısırlaaar
cuma için güzel menü bence canimKahvaltı 09:00
1 dilim mayasız ekmek
Yarım dilim kaşar
Öğle yemeği 12:30
4-5 yk et döner
3 yk pirinç pilavı
1 su bardağı ayran
Akşam yemeği 18:45
2 kepçe etli nohut yemeği
2 yk pancar turşusu
1 yk yoğurt
Ara öğün: 19:15
2 ceviz
Su: 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?