- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.421
betülcüm ben geçen haftadan beri kaptan yardımcısıyım. yardımcı olsam da olmasam da sana şuan diyeceklerimi derdim o ayrı.
geçen haftanın ortasında girmemeye başladın sanırım. 1,5 hafta olmuş yoksun? neyin dalgınlığıdır bu? dalgınlık dediğin şey bu takımda ve bildirimde asla mazeret olamaz. burda 10 kişi bir şeyler yapmak için el birliğiyle çaba göstermeliyiz.
eksilere inmek için didiniyoruz ve birkaç kişinin dalgınlığı, işi gücü vs yüzünden geçen hafta sen hariç 2 kişi daha o veya bu şekilde bildirimde bulunamadı. ve yanlış hatırlamıyorsam 8. olduk. motivasyonum yerlerdeydi. katılım desen keza aynı şekilde doğru dürüst yoktu.
bu hafta geçen haftaya göre daha iyiyiz. lütfen bu "dalgınlığın" bir daha olmasın ve 1,5 hafta sürmesin. böyle olacaksan izin al, bir süreliğine takımdan ayrıl ve toparlanıp gel. ve bu söylediklerimin senin şahsına olmadığını da hatırlatmak isterim. bu şekilde ortadan kaybolup sonra kim dalgınlık diyerek geri gelse ben aynı tepkiyi verirdim. ben ve diğer herkes seni burda merak etti. son zamanlarda başına bir şey gelip gelmediğini merak eder olmuştum.
eğer bu takımdaysan takıma karşı sorumlulukların olduğunu, ve bu kadar uzun süre mazeret belirtmeden ortadan kaybolamayacağını bil.
Arkadaşlar ece de mesajımı beğenerek onayladığına göre, bundan sonra herkes perşembe günü, akşama kadar bir ön bildirimde bulunacaktır. Bu takımımızın kuralıdır. Cuma günü yapılan bildirimleri riske atmamak adına, geçen hafta bildirimlerde yaşadığımız hüsrandan sonra lütfen herkes bu kurala uysun. Teşekkürler.
sabah itibari ile benim kilom 56.8
okiiii buseee haklısın
Ben özür dileyerek bu hafta kilomu Cuma sabahı bildireyim.Çünkü akşam eve çok geç gidebilirim
kuzum benim senden ricam ne kadar geç olursa olsun 2 dk nı ayırıp burada bildirimde bulunmandır. ama çok zor olacaksa bu senin için, kendinden de eminsin demektir. öyleyse cuma günü öğreniriz kilonu.
ooo senin adına çok sevindim caın..erken rezervasyonda fiatlar nerdeyse yarı yarıya oluyo ki uçak biletide dahil..bende bugün bir nevi erken rezervasyon yaptırdım ..önümüzdeki sene için kızımı dershaneye ön kayıt yaptırdım..fiyat bayağı düştü..bende senin sevindiğin gibi ona sevindim..Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnnn...
Bugün yemek saatinde dürümle salatamı yedikten sonra tatil işi ne olacak hiç bakmadık diye konuşuyorduk.Arkadaşım da ayyyyyyy bir hilton var sarıgerme de bittim dedi...Harika.Eksik kalırmıyım bakayım kızzzzzzzzz dedim nasıl bi yermiş:))))))))))))))))))))
Bakış o bakış o ne güzellik yarabbim.Sonra birden aklıma başka tur şirketlerine bakmak geldi.Çeşit olsun değil mi:)Aradım taradım dişime göre bi yer buldum.
Zaten bu hafta tavan yapan neşem iyice coştu da coştu:)
Oteli odayı her yeri seçtim şirketi aradım fiyatları tatil sigortasını her şeyi ayarladım.Sadece promosyonlu uçak bileti bulmaya kaldı işim.Şimdi görüştüğüm arkadaş uçak bileti arıyor.İstediğim fiyatlara bulursa bu iş tamamdır
Allahım bu gazla bu diyet varyaaaaaaaaaaaaaaaaa 25 kg verdirir bana
vay vay vay kimleyi göyüyoyumoooyy geçmişi okuyayım dedim ama çok geçmişte kalmışım........ bir ara dönüp okuyacağım kısmetse....oofff ben gene elma diyetine başlar gibi oldum ama bu sefer sıfır irade ile gidiyorum.... yok yani göbeğimi gördükçe üstten iştahım artıyor kaçacağına.... ya şu hadise nasıl zayıflamış yaaa.... bende öyle zayıflamak istiyorum... ama kadın fıkır fıkır anacım.... ben gene ofis mobilyası gibiyim. sabah otur akşam kalk.... köpüş varken yürüyüş yapıyordum bari şimdi oda gitti.... gene çakılıp kaldım..... bundan sonra her gün spor yapmam lazım.... valla böyle paspal paspal sinir oluyorum kendime.....
vay vay vay kimleyi göyüyoyumtopiğimizin kaçağı betül sonunda teşrif etmişler.. .şimdi seni kırk satıramı kırk katıramı he söyle bakimm ya da en iyisi buseye havale edelim , o senin hakkından gelir vesselam..
vay vay vay kimleyi göyüyoyumtopiğimizin kaçağı betül sonunda teşrif etmişler.. .şimdi seni kırk satıramı kırk katıramı he söyle bakimm ya da en iyisi buseye havale edelim , o senin hakkından gelir vesselam..
ya buse iyi hoş demişsinde senin bu perşembe bildirim yapın kuralı bu hafta sakat ben sana sölimm..bu saatden sonra tartılmak olmaz, sabah olacağıdı o iş..artık bir dahaki haftadan itibaren uygularız onu..
hee geldi zaten yedim sopamı :)
..yahu buse yemişim yemeğimi , içmişim kahvemi daha neyin tartısı bu yafrumsöyleme anacım hadi koş tartıl.yarın sabah kendini 2 kg vermiş gibi hissedersin. sonraki perşembeler sabahtan tartılırsın. hadi bakim. daha ilk seferden böyle olmasın, herkes tartılsın kızlaaaaaaarrr
her şey 9. takım için
..yahu buse yemişim yemeğimi , içmişim kahvemi daha neyin tartısı bu yafrumzaten bu hafta spor neyin gidemedim üzerine birde yemek yiyip tartılırsam eyvahlar olsun bana..:18:
fulyaaaağğğğğğğğğğ nerdesin??
sabır sabır :)bu gece kota sıfırlanıyor.. çoook özledim buraları
bu hafta
aktif: hopiş, büş
orta: emine, ozdemi, lypsa
pasif: fadime, nora (gamze), şeyma (buzdanmadam), btlbetul
fuli'nin durumu belli, onu ayrı tutuyorum.
unuttuğum varsa affola.
gel gel bi an önce kaptancanım benim
ayy evet fully yoğun bu hafta yaaolsun bakalım bu arada sağolasın busişim aktiflere yazmışsın kız beni vvalla mmutlunduruk oldum heee D: aktifimki ben aktifim aktifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?