Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

okiiii buseee haklısın

Ben özür dileyerek bu hafta kilomu Cuma sabahı bildireyim.Çünkü akşam eve çok geç gidebilirim

okiiii buseee haklısın

anlayışın için çok teşekkür ederim betülcüm. hepimiz seni seviyor ve her zaman aramızda görmek istiyoruz. bundan sonra dikkat edeceğine eminim. zaten bildirimde bulunarak bunu göstermeye başladın.

Ben özür dileyerek bu hafta kilomu Cuma sabahı bildireyim.Çünkü akşam eve çok geç gidebilirim

kuzum benim senden ricam ne kadar geç olursa olsun 2 dk nı ayırıp burada bildirimde bulunmandır. ama çok zor olacaksa bu senin için, kendinden de eminsin demektir. öyleyse cuma günü öğreniriz kilonu.

arkadaşlar perşembe akşamları tartılmak asabımızı bozacak bence, en iyisi bildirimi akşam yapsanız bile, sabahtan tartılın. çünkü kendinizi + da görmek pek hoş olmaz. neyse ki ben baskül hastalığım yüzünden tabi ki sabah tartılmıştım.

kızlar bir de bildirimi sakın laf arasında söylediklerinizle bir tutmayın. bildirimler şu şekilde olsun ki aklımızda kalsın.

perşembe bildirimim: 56.8

Son düzenleme:
bu hafta

aktif:
hopiş, büş

orta:
emine, ozdemi, lypsa

pasif:
fadime, nora (gamze), şeyma (buzdanmadam), btlbetul

fuli'nin durumu belli, onu ayrı tutuyorum.

unuttuğum varsa affola.

Son düzenleme:
bugünkü menümü paylaşayım.

sabah:
yeşil çay
yulaf kepekli krep
2 dilim hindi füme

ara
yeşil çay

öğlen
tavuk, 1 kaşık yoğurt, icetea şeftali light

ara yoğurt ve öncesinde yeşil çay olabilir.

akşam
tavuk + ayran

ara
1 avuç gojiberry

kahvaltı sonrası 30 dk egzersiz
saat 19:00 civarı 1 saat yürüyüş

2,5 lt su

kuzum benim senden ricam ne kadar geç olursa olsun 2 dk nı ayırıp burada bildirimde bulunmandır. ama çok zor olacaksa bu senin için, kendinden de eminsin demektir. öyleyse cuma günü öğreniriz kilonu.

Benim evdeki bilgisayara kızım ne yaptı ise kağnı gibi oldu.Açılmasına açılıyor da kk ya girip birşeyler yazmak inanın yarım saatimi alıyor..Telden de girince 9.takıma ulaşmak eziyet..Ama elimden geleni yaparım..Belki dışarda halledebilirim.
Bugün bir arkadaşımız işten ayrılıyor.Ona veda edicez..
Kendinize iyi bakın kızlar..Yarında çoooookkkkkkkkkkkkkk güzel bir gün olur inşallahhhh...

ooo senin adına çok sevindim caın..erken rezervasyonda fiatlar nerdeyse yarı yarıya oluyo ki uçak biletide dahil..bende bugün bir nevi erken rezervasyon yaptırdım ..önümüzdeki sene için kızımı dershaneye ön kayıt yaptırdım..fiyat bayağı düştü..bende senin sevindiğin gibi ona sevindim..

vay vay vay kimleyi göyüyoyum topiğimizin kaçağı betül sonunda teşrif etmişler...şimdi seni kırk satıramı kırk katıramı he söyle bakimmya da en iyisi buseye havale edelim , o senin hakkından gelir vesselam..

ya buse iyi hoş demişsinde senin bu perşembe bildirim yapın kuralı bu hafta sakat ben sana sölimm..bu saatden sonra tartılmak olmaz, sabah olacağıdı o iş..artık bir dahaki haftadan itibaren uygularız onu..

hee geldi zaten yedim sopamı :)

ay hopiş böyle deyip durmayın kız kendimi takımın azraili gibi görmeye başladım valla betül le konuşup hallettik biz, o da hak verdi bana. artık daha dikkatli olacak.

ya buse iyi hoş demişsinde senin bu perşembe bildirim yapın kuralı bu hafta sakat ben sana sölimm..bu saatden sonra tartılmak olmaz, sabah olacağıdı o iş..artık bir dahaki haftadan itibaren uygularız onu..

söyleme anacım hadi koş tartıl. yarın sabah kendini 2 kg vermiş gibi hissedersin. sonraki perşembeler sabahtan tartılırsın. hadi bakim. daha ilk seferden böyle olmasın, herkes tartılsın kızlaaaaaaarrr

her şey 9. takım için

..yahu buse yemişim yemeğimi , içmişim kahvemi daha neyin tartısı bu yafrumzaten bu hafta spor neyin gidemedim üzerine birde yemek yiyip tartılırsam eyvahlar olsun bana..:18:

..yahu buse yemişim yemeğimi , içmişim kahvemi daha neyin tartısı bu yafrumzaten bu hafta spor neyin gidemedim üzerine birde yemek yiyip tartılırsam eyvahlar olsun bana..:18:

ay hopiiş tamam tamam motivasyonun düşmesin bu kadar kötü hissedeceksin madem. önümüzdeki perşembe ilk senden bildirim bekliyorum öyleyse haberin olsun.

fulyaaaağğğğğğğğğğ nerdesin??

kız fulya deyip durma kız cumartesi ev taşıyacak yanlış hatırlamıyorsam, derdi başından aşkın onun benim korkum yarınki bildirim açıkcası, umarım bildirimde bulunabilir.

sabır sabır :)bu gece kota sıfırlanıyor.. çoook özledim buraları

gel gel bi an önce kaptancanım benim

bu hafta

aktif:
hopiş, büş

orta:
emine, ozdemi, lypsa

pasif:
fadime, nora (gamze), şeyma (buzdanmadam), btlbetul

fuli'nin durumu belli, onu ayrı tutuyorum.

unuttuğum varsa affola.

ayy evet fully yoğun bu hafta yaa olsun bakalım bu arada sağolasın busişim aktiflere yazmışsın kız beni vvalla mmutlunduruk oldum heee D: aktifimki ben aktifim aktifim

BUSEEEEEEEEEEEEE bende yarın sabahtan bildirim yapıp öyle çıkıcam evden :) evdeyken yapmasam bile mutlaka telefondan girer yazarım :) sınav var yarın çünkü canımcım :)

gel gel bi an önce kaptancanım benim

ayy evet fully yoğun bu hafta yaa olsun bakalım bu arada sağolasın busişim aktiflere yazmışsın kız beni vvalla mmutlunduruk oldum heee D: aktifimki ben aktifim aktifim

he yaa gelsin artık ece. yokluğunda dağıtıverdiniz geçen hafta çoğunuz kuzum bu hafta aktiftin tabi. hep telefondan girdin ve cevaplar verdin. sabah ya da akşam gelip gitmedin.

bu hafta pasif listesindekiler hariç herkes iyiydi kızlaar, herkese paylaşımları için teşekkürler.

seviyorum sizi yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…