- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.321
Yok yok canım kendisi de seni görünce sevinecektir yaklaşık 3-4 aydır ben ilgileniyorum ailevi durumları var inşallah halledip gelecekTabiki hemen
Hosbulduk canimbi sorun olmaz dimi kaptanimizdan habersiz
Rabbim hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin o zmnYok yok canım kendisi de seni görünce sevinecektir yaklaşık 3-4 aydır ben ilgileniyorum ailevi durumları var inşallah halledip gelecek
5 Haziran 2020 / 677. Etapta mezun olmuşsun kaptanım 6 ay da geçmiş bu hafta alalım mı listeye hazır mısın?9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZinar
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocuk 2.5 yas
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet 14. Takim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglik icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:aldim verdim aldim verdim aldim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
Senelerce 14. Takimda kaptanlk yaptim desem yeridir ara verdim geri dondum tekrar kaptanligi aldm vs vs bekarligimdn veri veriyorum ayriliyorm aliyorum geri geliyorum
Aramiza hos geldiniz, kilo verme konusunda deneyimli olmaniz da guzel benm gibi sifirdan baslamadinz en azindan9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZinar
Senelerce 14. Takimda kaptanlk yaptim desem yeridir ara verdim geri dondum tekrar kaptanligi aldm vs vs bekarligimdn veri veriyorum ayriliyorm aliyorum geri geliyorum
Gerçi cuma bildirimin yok sonraki haftaya inşallah diyelim5 Haziran 2020 / 677. Etapta mezun olmuşsun kaptanım 6 ay da geçmiş bu hafta alalım mı listeye hazır mısın?
Pinarbartu (54.3/53.9/0.4/0.74%)mezun olmak istiyor
Vallahi en erken ne zmn oluyosa o zmn olsun5 Haziran 2020 / 677. Etapta mezun olmuşsun kaptanım 6 ay da geçmiş bu hafta alalım mı listeye hazır mısın?
Pinarbartu (54.3/53.9/0.4/0.74%)mezun olmak istiyor
Aramiza hos geldiniz, kilo verme konusunda deneyimli olmaniz da guzel benm gibi sifirdan baslamadinz en azindanya bu platformun yillarde ol.asi ve benm yeni kesfetmis olmam cok kotu
Tamam canım kuralları biliyorsun zaten mezun üye olduğun için deneme süresine gerek yok şimdi cuma bildirimi olmadığı için tartı farkı alamıyoruz malum 2. Cuma nasipse inşallahVallahi en erken ne zmn oluyosa o zmn olsun
TamamdirTamam canım kuralları biliyorsun zaten mezun üye olduğun için deneme süresine gerek yok şimdi cuma bildirimi olmadığı için tartı farkı alamıyoruz malum 2. Cuma nasipse inşallah
Hg Pınar ben Hafize 27 yaşındayım 6 buçuk yaşında kızım 9 aylık oğlum var baya deneyimli son verilecek kilonda az sağlıkla kısa zamanda verirsin insAllah9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZinar
Çok da fark yok aslında 12 kilo ne ki zamanında 35 ve 25 kilo vermiş biri var aramızda adı lazım değil baş harfi benTamamdir54le mezun olmusm
Gece yemek en kötüsü cidden bende karbonhidrat bağımlısıyım resmen iyi başlayıp kötü bitiriyoruz yeterince katılım saglayınca motivasyon da o kadar yüksek oluyorBen birazda kendimden bahsedeyim en büyük zaafim ekmek ve gece yemek. Gündüz hersey cok guzel sabahlari basliyorum aksama kadar sorun yok hava karariuo bnm resmen gözüm dönüyo bugün mesela cok guzel.basladim aksam oldh tost yaptım kendimespor zaten hic yapamıyorum basladigimla kaliyo buraya bagli kalirsam devam ettiririm diye düşünüyorum
Takım sorumluluğunu bildiğin için istikrarlı ilerleyeceğine eminim canımBen birazda kendimden bahsedeyim en büyük zaafim ekmek ve gece yemek. Gündüz hersey cok guzel sabahlari basliyorum aksama kadar sorun yok hava karariuo bnm resmen gözüm dönüyo bugün mesela cok guzel.basladim aksam oldh tost yaptım kendimespor zaten hic yapamıyorum basladigimla kaliyo buraya bagli kalirsam devam ettiririm diye düşünüyorum
Belki de oyledr, ben ilk buraya geldigimde cok ciddiye almadim aman dedim bakayim bir ne yapiyorlar bir baktim ciddi ciddi kurallar var, keske daha once gorseydim dedim hep ama dedign gibi dpgru zaman suandir, bu arada benm adim elif, bir kizm var calisiyorum , memnun oldum tanistigimaVallahi en erken ne zmn oluyosa o zmn olsun
Rabbim en cok ihtiyac oldugu zamanlarda cikartiyo insanin karsisina ben nişanlanmama 1 sene varken kesfettim nisanlandm evlendim bebe dogurdum o aralarda hep burdayim
Saol canimBence sıkıntılı değil menü cunki miktarlar çok çok az afiyet olsun
Saol cnmSüper menü Afiyet olsun canım
Kızarmış ekmekte kalori biraz daha düşüyor snrm evet biraz çok olmuş gibi ama iyi yinede bence afiyet olsun sarı leblebi de çok tok tutuyor acıkınca canım yiyebilirsin
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım süper menü spor
Bence sıkıntılı değil menü cunki miktarlar çok çok az afiyet olsun
Hosgeldin aramiza9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZinar
Hosbuldm canim memnun oldumHg Pınar ben Hafize 27 yaşındayım 6 buçuk yaşında kızım 9 aylık oğlum var baya deneyimli son verilecek kilonda az sağlıkla kısa zamanda verirsin insAllah
Hay masallahhhh bnm toplasan o kadar vermisligim vardir da alip verdigim icin en fazla 10kilo verdmÇok da fark yok aslında 12 kilo ne ki zamanında 35 ve 25 kilo vermiş biri var aramızda adı lazım değil baş harfi ben
Aynen oyle guzel basliyo kötü bitiyo gün bu da bütün günü çöp ediyoGece yemek en kötüsü cidden bende karbonhidrat bağımlısıyım resmen iyi başlayıp kötü bitiriyoruz yeterince katılım saglayınca motivasyon da o kadar yüksek oluyor
Evet kurallar cok net ya uyarsn ya gidersin insanda bu sansi kullanmak icin uymaya gayret ediyoBelki de oyledr, ben ilk buraya geldigimde cok ciddiye almadim aman dedim bakayim bir ne yapiyorlar bir baktim ciddi ciddi kurallar var, keske daha once gorseydim dedim hep ama dedign gibi dpgru zaman suandir, bu arada benm adim elif, bir kizm var calisiyorum , memnun oldum tanistigima
Hosgeldin aramiza
Hosbuldum kizlarP Pinarbartu hoşgeldin aramıza
Zehram artık ustalı kısmı bitti çok şükür, bugün temizliğe geçtik, bir kaç gün devam eder, inşallah Ramazan a kadar bitiririz. Ama şuan bile çok mutluyum. Evde biz bizeyiz ya o bile moral oldu. Gerçekten çok bunalmıştım.Günaydın canım bitti mi inşaat işleri umarım temizlik safhasındasındır oldukça yoruldun
Hoş geldiniz9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?