- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.441
BUSEEEEEEEEEEEEE bende yarın sabahtan bildirim yapıp öyle çıkıcam evden :) evdeyken yapmasam bile mutlaka telefondan girer yazarım :) sınav var yarın çünkü canımcım :)
tamam canım benim. zaten yarın bildirimler yapılmaya devam edilecek. bu sadece risk almamak için ön bildirim. sen sanırım bu sabah tartılmıştın. kaç çıkmıştın canım?
örnek:
pazartesi bildiririm: 56.8
şeklinde yazarsan sevinirim.
he yaa gelsin artık ece. yokluğunda dağıtıverdiniz geçen hafta çoğunuzkuzum bu hafta aktiftin tabi. hep telefondan girdin ve cevaplar verdin. sabah ya da akşam gelip gitmedin.
bu hafta pasif listesindekiler hariç herkes iyiydi kızlaar, herkese paylaşımları için teşekkürler.
seviyorum sizi yaaaaaaaa
perşembe bildirimi: 70.6
evet yaa sınav öncesi bilenem yazdım varyaa bak yarın sınavım var ona rağmen buradayım birazdan yemek yapıcam ama olsun sonrasında derse geçicem :) yani çalışmaya çalışıcam
bizde seni cok seviyorz Buseeeeeeee zayif BuseeeeeeKiz ben biliom yaa bu dukan beni ermis etti bak dukanin bilinmeyen faydalari yap dukani ver haberi saka biyana ben dun ooole bisey okudum aksam annemin yemkelrini yiycem die sen yazdin die aklimda kalmis ama buse dediki o ozdemi Hoppicik degil neyse bende sorun yok bilmisim yani annlerin yemekleri ne guzel olurrrrAllahım şükür kavuşturana ..sounda fadime fadime bağırmalarım işe yaradı..ehh bir de betül geleydi iyiydi..
oyy emineee nerden bildin anneme gittiğimi yahu..müneccim gibi hatunsun vesselam
[/B]
heeeeeeeey demedim mi ben sabirli ol die yaaaa Buse Hanim bidaha da deme ooole ben pesedecem falan die Taaaaaam miiiikızlaaarrr! işte azmin zaferiii-600 u gördüüüm. kilom 56.8 yani eski baskulumu dusunursek kilom 56.3
Askitom burdayim senin seninle enerjinle kendime geldiiiiim gene cok yorulduuuum ama guzel bi gun gectiiiiigeldim kızlaaar 30 dk julian yaptım. terden öldüm ohh beeeduraklamalardan bıktım artık. her gün yoğun spor yapcam bekle beni 47!
emineeeeeeeeeee nerdesin kızz duydun mu gördün müü -600 oldum şüküüür
Yaaaa ben oooole cok yedim ve ictim ki simdi tartilsam 72 bile cikarim valla o yuzden hic moral bozmayim sabah bildiricem ama sozArkadaşlar ece de mesajımı beğenerek onayladığına göre, bundan sonra herkes perşembe günü, akşama kadar bir ön bildirimde bulunacaktır. Bu takımımızın kuralıdır. Cuma günü yapılan bildirimleri riske atmamak adına, geçen hafta bildirimlerde yaşadığımız hüsrandan sonra lütfen herkes bu kurala uysun. Teşekkürler.
sabah itibari ile benim kilom 56.8
bu hafta pasif listesindekiler hariç herkes iyiydi kızlaar, herkese paylaşımları için teşekkürler.
seviyorum sizi yaaaaaaaa
birde telefon ve face kullanabiliriz bildirim haberleşmeleri için.. olduda nete giremedik, olduda kkya giremiyoruz..
bizde seni cok seviyorz Buseeeeeeee zayif Buseeeeee
Kizlaaaar bugun antremanli olarak arkadaslarimla kahvaltiya gittik en bol mantomu giydim cikarinca birisiAaaaaaaa dedi sen kilo mu verdin bilmem belki bi iki kilo gitmistir dedim eliyle sooole belimi yokladi ne bi ikisi sen bayagi erimissin dedi karnin falan duzlesmis sen ne yaptin dedi herkes daha yeni gorusmemismiydik deyip birbirine bakti yag aldirdim dedim gercekten mi dediler Ya cok komiksiniz ben yapar miyim oole seyler biraz tatliyi falan cikardim desem de herkes ne olur sooole ne yaptin falan sormayin sordular durdular ben siparisimi verince a sen bayagi da yiyosun dediler evet dedim durmadan yiyo ve kilo veriyorum sanirim ben bilinmeyen bi hastaliga tutuldum falan dedim aaa bi doktora falan gorun die nasil ciddiye aldilar cok guzel yaaaaa mutluuyuuuum ucuyorum mutluluktan
sabah:iki yumurta yaninda somon fume bir kahve bir yesil cay
ara yogurt
oglen ekmeksiz doner ayran
aksam tavuk sote ve tofu cips
canim tatli istio birazdan kucuk yogurt ve goji beeren yiycem
Buseee ben de yarin 64 lu biseyler gorsem cok mutlu olucam ama bilmiyorum olabilir miyim neyse en az 400 gr verdim yani sali itibariyle oyleydim,sabah olsun hemeeen bakicam:18:
Bir de sen simdi duraklamayi sporu artirarak mi kirdin yani duraklarsam ben de ooole yapiiiim
Insallah fistigim yaa yani 400 kesin zaten de salidan yarin sabaha kadar da verdiysem insallah gorurum 64 leri neyse ben en cok senin duraklamayi yenmis olmana sevindim inan bize de ii oldu ki pes etmeyin bakin hersey sizin elinizde mesaji oldu yani bir muspet bin nasiattan iyidir hesabi aslinda ben de hep kendime yaaa ben esekler gibi spor yaptim bu kadar kilo veremedim simdi bu diyetle onu da yapabilsem ne harikalar yaratirim die soolenip duruyorumama keyfim ii ya kendimi zorlamak isima gelmiyo artik onumuzdeki persembe Turkiye ye gidiyim hafataya persembe donuyum bakiiim ondan sonra basliycam tekrar duzenli spora bunun icin de sana soz veriyorum Busecim bak sozumu tutamazsamsporu ihmal etmediysen kesin 400 den fazla vermişsindir emineeeee
şöyle söyliyeyim. basit sporlarla duraklamayı kıramadım. mesela yumruk harekatı ilk gün sabah 30, akşam 30 dk yürüyüş yaptım. ve dukan egzersizlerini yaptım. ama duraklamayı kıramadım. ertesi gün el mi yaman bey mi diyerekten 30 dk julian michaels diye bi kadının programı var onu yap. şıp şıp terledim. yetmedi aksam yemeginden sonra 1 saat leslie ile yürüdüm, şıp şıp yine terledim.anca bu şekilde kırabildim duraklamayı emineeeeeeeee çok zordu yaniiiiii
şimdi duraklamaya tekrar girmek istemiyorum asla. o kabusu yaşamak istemiyorum.hergün 1-1,5 saat spor yapıyorum.
Insallah fistigim yaa yani 400 kesin zaten de salidan yarin sabaha kadar da verdiysem insallah gorurum 64 leri neyse ben en cok senin duraklamayi yenmis olmana sevindim inan bize de ii oldu ki pes etmeyin bakin hersey sizin elinizde mesaji oldu yani bir muspet bin nasiattan iyidir hesabi aslinda ben de hep kendime yaaa ben esekler gibi spor yaptim bu kadar kilo veremedim simdi bu diyetle onu da yapabilsem ne harikalar yaratirim die soolenip duruyorumama keyfim ii ya kendimi zorlamak isima gelmiyo artik onumuzdeki persembe Turkiye ye gidiyim hafataya persembe donuyum bakiiim ondan sonra basliycam tekrar duzenli spora bunun icin de sana soz veriyorum Busecim bak sozumu tutamazsamgel beni
Ben bugun bi hata yaptim onu da diyiverem hemen simdi sabah disarda yedikya kahvaltiyi ben kepegi ekmekle tukettigim icin yani dukan ekmegi yanima da ekemk alamadigim iicin ekemk yemedim oglen de disarda doner yedim gene yiyiemedim ee aksam yerim die dusundum ama aksam da yemegi bile bitiremedim ooole toktum ki bi de donerden olsa gerek sus sus sus su belki 4 litre ictim midem sis yogurda koyayim die dusundum ama canim tatli yogurt istedi istedi icine kepek koyup keyfimi kacirmayayim dedim su dakkaya kadar kepegi tuketemedim bugun tek korkum kapizittin durumu:84:
Buse gercekten cok tatlisin yaa neleri dusunmussun saol liste icin simdi ayni seyleri ben de dusundum hatta 6 gun kalacagim icin ekmegimi eveden yapip valizime koymayi dusundum ki orda kimseyi kendime guldurmeyim ekmek yapio bu diyetteymis demesinler ya da bi kutu kepek alip ekmek yerine yogurt sutle tuketeyim 2. si ise sen bana Bim de satilan kaanlar marka lordan bahsetmistin ondasn alacaktim ve yumurta heryerde var tavuk var,balik var ve herkes yiyebilio canim tavuk balik istiyo desem kimse ne diyet yaptigimi anlar ne de hayir der disarda da yine senden ogrendim ramiz kofte %100 dana demistin eee 6 gun kalacagim icin hele ilk gun aksama varicam ki 6 gun demek yanlis olur 5 gun yeter gibi geldi senin listeyi hemen telefonuma kaydettim saol Busecim benim dusunceli arkadasimemineeeeetürkiye ye geldiğinde nasıl tutacaksın kendini? dukana nasıl uyacaksın? anlat hemen ne yapacaksın oralarda? hangi peyniri sütü yoğurdu yiyeceksin? hava alanından daha akrabalarının yanına geçmeden büyük bol çeşitli bi marketten alışveriş yapmalısın. bu dediğimi sakın ama sakın unutma. ve kesinlikle yap.
sütaş light yoğurt 650 gr
pınar üçgen light peynir (yuvarlak kutulardan)
sütaş light süt
polonez hindi füme 250 gr olarak satılıyor (migroslarda var, şart değil)
yörsen lor peynir (yağ oranına da bak yine de alırken)
500 gr tavuk göğsü
listen bu. yaz bi yere.
eveet ececiiim çok iyi fikiiirtelefonla irtibat kurmak isteyen arkadaşlara numaramı vereyim, giremediklerinde mesaj atsınlar isterlerseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?