Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

BUSEEEEEEEEEEEEE bende yarın sabahtan bildirim yapıp öyle çıkıcam evden :) evdeyken yapmasam bile mutlaka telefondan girer yazarım :) sınav var yarın çünkü canımcım :)

tamam canım benim. zaten yarın bildirimler yapılmaya devam edilecek. bu sadece risk almamak için ön bildirim. sen sanırım bu sabah tartılmıştın. kaç çıkmıştın canım?

örnek:

perşembe bildirimi: 56.8

şeklinde yazarsan sevinirim.

Son düzenleme:

perşembe bildirimi: 70.6

evet yaa sınav öncesi bilenem yazdım varyaa bak yarın sınavım var ona rağmen buradayım birazdan yemek yapıcam ama olsun sonrasında derse geçicem :) yani çalışmaya çalışıcam

allah zihin açıklığı versin kuzum yarın görüşürüz o vakit

kızlar ben akşam yemeğine gidiyorum. döndüğümde birileri burada bir şeyler paylaşmış olur dilerim.

maalesef kimse yazmamış 20 dk önce yeme faslımı bitirdim. şimdi de 1 saat yürüyeceğim. sonra görüşürüüüz

gitsin kilolar hopa şinanayyyyyyyy

birde telefon ve face kullanabiliriz bildirim haberleşmeleri için.. olduda nete giremedik, olduda kkya giremiyoruz..

bizde seni cok seviyorz Buseeeeeeee zayif Buseeeeee

Kizlaaaar bugun antremanli olarak arkadaslarimla kahvaltiya gittik en bol mantomu giydim cikarinca birisi Aaaaaaaa dedi sen kilo mu verdin bilmem belki bi iki kilo gitmistir dedimeliyle sooole belimi yokladi ne bi ikisi sen bayagi erimissin dedi karnin falan duzlesmis sen ne yaptin dedi herkes daha yeni gorusmemismiydik deyip birbirine bakti yag aldirdim dedim gercekten mi dediler Ya cok komiksiniz ben yapar miyim oole seyler biraz tatliyi falan cikardim desem de herkes ne olur sooole ne yaptin falan sormayin sordular durdular ben siparisimi verince a sen bayagi da yiyosun dediler evet dedim durmadan yiyo ve kilo veriyorum sanirim ben bilinmeyen bi hastaliga tutuldum falan dedim aaa bi doktora falan gorun die nasil ciddiye aldilar cok guzel yaaaaa mutluuyuuuum ucuyorum mutluluktan
sabah:iki yumurta yaninda somon fume bir kahve bir yesil cay
ara yogurt
oglen ekmeksiz doner ayran
aksam tavuk sote ve tofu cips
canim tatli istio birazdan kucuk yogurt ve goji beeren yiycem

Buseee ben de yarin 64 lu biseyler gorsem cok mutlu olucam ama bilmiyorum olabilir miyim neyse en az 400 gr verdim yani sali itibariyle oyleydim,sabah olsun hemeeen bakicam:18:

Son düzenleme:
birde telefon ve face kullanabiliriz bildirim haberleşmeleri için.. olduda nete giremedik, olduda kkya giremiyoruz..

eveet ececiiim çok iyi fikiiir telefonla irtibat kurmak isteyen arkadaşlara numaramı vereyim, giremediklerinde mesaj atsınlar isterlerseeee

bizde seni cok seviyorz Buseeeeeeee zayif Buseeeeee

ay bal damlıyor yol arkadaşımın ağzındaaan. bi gün zayıf da olucaz evet zayıf buse diyecekler, zayıf emine diycekler. çöp gibi kuru hatunlar diyecekler o kadar olmasa da diyecekler işte. az ye kızım kemiklerin sayılıyor diyecekler oooohh

emineeeeeeeeemmmmmm ben seni yerim yerim. ne de güzel etmişsin, ne de güzel eğlenmişsin öyleeeeeeee aferin sakın söyleme diyette olduğunu, ye diye ağzına sokuyorlar sonra ben kimseyle görüşmeme kararı aldım bi süre arkadaşlarımdan. şok etme harekatına giriştim yalnızca biri var görüştüğüm. o da diyette. 2 haftada bir motivasyon için görüşüp birbirimize bildiklerimizi anlatıoz, gördüğümüz farkları söylüoz. çok iyi oluyor

menün de güzelmiş

Buseee ben de yarin 64 lu biseyler gorsem cok mutlu olucam ama bilmiyorum olabilir miyim neyse en az 400 gr verdim yani sali itibariyle oyleydim,sabah olsun hemeeen bakicam:18:

sporu ihmal etmediysen kesin 400 den fazla vermişsindir emineeeee

Bir de sen simdi duraklamayi sporu artirarak mi kirdin yani duraklarsam ben de ooole yapiiiim

şöyle söyliyeyim. basit sporlarla duraklamayı kıramadım. mesela yumruk harekatı ilk gün sabah 30, akşam 30 dk yürüyüş yaptım. ve dukan egzersizlerini yaptım. ama duraklamayı kıramadım. ertesi gün el mi yaman bey mi diyerekten 30 dk julian michaels diye bi kadının programı var onu yap. şıp şıp terledim. yetmedi aksam yemeginden sonra 1 saat leslie ile yürüdüm, şıp şıp yine terledim. anca bu şekilde kırabildim duraklamayı emineeeeeeeee çok zordu yaniiiiii

şimdi duraklamaya tekrar girmek istemiyorum asla. o kabusu yaşamak istemiyorum. hergün 1-1,5 saat spor yapıyorum.

Insallah fistigim yaa yani 400 kesin zaten de salidan yarin sabaha kadar da verdiysem insallah gorurum 64 leri neyse ben en cok senin duraklamayi yenmis olmana sevindim inan bize de ii oldu ki pes etmeyin bakin hersey sizin elinizde mesaji oldu yani bir muspet bin nasiattan iyidir hesabi aslinda ben de hep kendime yaaa ben esekler gibi spor yaptim bu kadar kilo veremedim simdi bu diyetle onu da yapabilsem ne harikalar yaratirim die soolenip duruyorumama keyfim ii ya kendimi zorlamak isima gelmiyo artik onumuzdeki persembe Turkiye ye gidiyim hafataya persembe donuyum bakiiim ondan sonra basliycam tekrar duzenli spora bunun icin de sana soz veriyorum Busecim bak sozumu tutamazsam gel beni

Ben bugun bi hata yaptim onu da diyiverem hemen simdi sabah disarda yedikya kahvaltiyi ben kepegi ekmekle tukettigim icin yani dukan ekmegi yanima da ekemk alamadigim iicin ekemk yemedim oglen de disarda doner yedim gene yiyiemedim ee aksam yerim die dusundum ama aksam da yemegi bile bitiremedim ooole toktum ki bi de donerden olsa gerek sus sus sus su belki 4 litre ictim midem sis yogurda koyayim die dusundum ama canim tatli yogurt istedi istedi icine kepek koyup keyfimi kacirmayayim dedim su dakkaya kadar kepegi tuketemedim bugun tek korkum kapizittin durumu:84:

emineeeee türkiye ye geldiğinde nasıl tutacaksın kendini? dukana nasıl uyacaksın? anlat hemen ne yapacaksın oralarda? hangi peyniri sütü yoğurdu yiyeceksin? hava alanından daha akrabalarının yanına geçmeden büyük bol çeşitli bi marketten alışveriş yapmalısın. bu dediğimi sakın ama sakın unutma. ve kesinlikle yap.

sütaş light yoğurt 650 gr
pınar üçgen light peynir (yuvarlak kutulardan)
sütaş light süt
polonez hindi füme 250 gr olarak satılıyor (migroslarda var, şart değil)
yörsen lor peynir (yağ oranına da bak yine de alırken)
500 gr tavuk göğsü

listen bu. yaz bi yere.

ah canım yaa kepek çok önemliii :26: ekmek olarak tüketme sen de benim gibi krep yap bence.

krep tarifi

2 adet yumurta
2 kaşık yulaf kepeği
küçük çay bardaklarıyla yarım bardak yağsız süt

bunların hepsini karıştır. istersen azıcık tuz da atabilirsin ama ben atmıyorum. çünkü içine 2 dilim hindi fümeyi pay edip, sarıyorum. fümenin tuzu yetiyor. 3-4 tane krep çıkıyor bundan. içine hindi fümeler, ya da peynirler de girince mis gibi oluyor.

yağsız tavayı kızdıracaksın önce, sonra kepçeyle tavaya döküp orta ateşte pişireceksin. üzerleri göz göz olunca kaşıkla yokla arkadası kahverengi olmuşsa olmuş demektir, diğer tarafını çevir. çeviremezsen o şekliyle de yiyebilirsin.

Son düzenleme:
türkiye alışveriş listene light dardanel ton balığını da ekle. çok pratik ve faydalı olur.

Son düzenleme:
Buse gercekten cok tatlisin yaa neleri dusunmussun saol liste icin simdi ayni seyleri ben de dusundum hatta 6 gun kalacagim icin ekmegimi eveden yapip valizime koymayi dusundum ki orda kimseyi kendime guldurmeyim ekmek yapio bu diyetteymis demesinler ya da bi kutu kepek alip ekmek yerine yogurt sutle tuketeyim 2. si ise sen bana Bim de satilan kaanlar marka lordan bahsetmistin ondasn alacaktim ve yumurta heryerde var tavuk var,balik var ve herkes yiyebilio canim tavuk balik istiyo desem kimse ne diyet yaptigimi anlar ne de hayir der disarda da yine senden ogrendim ramiz kofte %100 dana demistin eee 6 gun kalacagim icin hele ilk gun aksama varicam ki 6 gun demek yanlis olur 5 gun yeter gibi geldi senin listeyi hemen telefonuma kaydettim saol Busecim benim dusunceli arkadasim

ayin 7 sinde gidecegim,13 unde donmus olacagim bu donemde de izinli falan degil formda olacagim hatta hem tatil yapip hem de kilo verecegim die iddialiyim ama allahin izniyle tabii

eveet ececiiim çok iyi fikiiir telefonla irtibat kurmak isteyen arkadaşlara numaramı vereyim, giremediklerinde mesaj atsınlar isterlerseeee

bende verebilirim. Hatta müsait olduğum zaman ben de ararım farketmez. insanız ne zaman ne olacağını bilemeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…