- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.461
Çeyreğin çeyreği simit mi11.04.2021 menü @masal3487
12.20
Sade Türk kahvesi
13.00
Melemen
Çeyreğin çeyreği simit :)
3 siyah zeytin
Peynir
16.00
Sade filtre kahve
18.00
Etli salata
Yarım kase yoğurtlu közbiber
Su:2.5 litre
Güzel afiyet olsun :)11.04.2021 menü @masal3487
12.20
Sade Türk kahvesi
13.00
Melemen
3 siyah zeytin
Peynir
16.00
Sade filtre kahve
18.00
Etli salata
Teşekkür ederim kaptanımŞifa olsun inşallah canım
Vallahi cok açım su ançok iyi bu kadar rken kapatırsan baya eksi gelir canım
Bakalm ben bugün basladim yavastn insallah devam ettirirsemKızlar Yasemin hasta biliyorsunuz spor puanlarını hesaplayıp @Goklerce yi etiketleyiniz hoş bu sıra pek bi hareketlilik yok hele Ramazan’da iyice hareketsiz kalınacak her akşam iftardan sonra bi spor belirleyelim herkes iftar - sahur arası yapsın yoksa o arada çay keyfinde neler olur bilemiyorum
@Breeze96
Beyaz leylak
@Goklerce
@Jasminium84
gulsum462
@elfkkk
@asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
@masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
@hadikonusalim
@melonikruhban
P Pinarbartu
Cok gecmis olsun. Bn uzak degilim annem bursada ben ilcesindeyim ama yinede gidemicez sanirim esim yurt disinda bende cocukla pandemi zamani otobusle gitmek istemiyorum iyice tek basima iftar yapıcam yaniKızlar Ramazan’da maalesef anamdan babamdan ayrı olduğum için hiç tadı olmuyorne zor insanın herkesten uzak bir şehirde yaşaması.
bu arada Ankara’ya sabahtan beri kar yağıyor. Bir de ben Dikmen’de oturuyorum buraya extra fazla yağıyor. Kombiyi de kısmıştım ev bi soğuk oldu
Gece titreyerek uyandım resmen. Sabah kalktığımda da kırgınlık vardı. Şimdi tavuk sulu çorba yapacağım. Baget haşlıyorum..
TeşekkürlerCloe think diye bir kadın var cnm. Nereni istiyosan oraya göre programı var 14 günlük filan youtu.be dan bakmanı tavsiye ederim. Kalça göbek neresi varsa her yer için programı var ve baya etkili
Ay seni çok iyi anlıyorum o yorgunluk ve halsizlik hissi . Rabbim güç kuvvet versin canım. İns günden güne iyiye gidersinizCanımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimm
Hemen gönderiyorum dur bulayım bana da Pınar göndermişti
Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam anca
O kadar halsizim
Ufak kızım çok iştahsız belki yerse diye yoğurt çorbası yaptım onu karıştırırken bile o kadar yoruldum ki
AÖF sınavlarım var ama bilgisayar başında oturup onu yapmaya mecalim yok
Aynen belli bir puan mi belirlesek acaba o puandan fazlasını yapanlar yine yapar zatenEvet canım herkes ip atlayamıyor mesela
Güzel bence canim afiyet olsunKahvaltı 12:45
1 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 top peynir
2 çk bal
2 çk tereyağ
Akşam yemeği 18:00
1 kase tavuk sulu-limonlu şehriye çorbası
1 adet haşlanmış Baget
2 yk bulgur pilavı
Ara öğün 19:00
2 çay bardağı Ballı ıhlamur
2 ceviz
su:2 litre olacak
Süper menü afiyet olsun11.04.2021 menü @masal3487
12.20
Sade Türk kahvesi
13.00
Melemen
3 siyah zeytin
Peynir
16.00
Sade filtre kahve
18.00
Etli salata
O da mantıklı canımAynen belli bir puan mi belirlesek acaba o puandan fazlasını yapanlar yine yapar zaten
Aşure11 Nisan Pazar
Kahvaltı 11:00
Avuç içi kadar sucuklu tost
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay
15:00
1 kepçe aşure
Akşam 19:40
6 tane tavuk kelebek ızgara
Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran
Su 3lt
Spor yok
Ve aleyküm selam
Saol cnm haklsn olmasa süper olacaktiAşureOnun haricinde ne kadan da mükemmel bir gün hele akşam
Teşekkür ederim cnmVe aleyküm selamHızlı bir giriş yaptın canım
İlk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul ettin mi canım ? Düzenli gelen Ortalama 15 kişi kadarızYeni üyeyim arkadaşlar kaç kişiyiz burda öğrenmek istiyorum. Nasılsınız hanımlar kizlar
saol cnm :)Güzel afiyet olsun :)
saol canım :)Ay seni çok iyi anlıyorum o yorgunluk ve halsizlik hissi . Rabbim güç kuvvet versin canım. İns günden güne iyiye gidersiniz
Aynen belli bir puan mi belirlesek acaba o puandan fazlasını yapanlar yine yapar zaten
Güzel bence canim afiyet olsun
Süper menü afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?