Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok iyi bu kadar rken kapatırsan baya eksi gelir canım
Vallahi cok açım su an
Bakalm ben bugün basladim yavastn insallah devam ettirirsem
Cok gecmis olsun. Bn uzak degilim annem bursada ben ilcesindeyim ama yinede gidemicez sanirim esim yurt disinda bende cocukla pandemi zamani otobusle gitmek istemiyorum iyice tek basima iftar yapıcam yani

Cloe think diye bir kadın var cnm. Nereni istiyosan oraya göre programı var 14 günlük filan youtu.be dan bakmanı tavsiye ederim. Kalça göbek neresi varsa her yer için programı var ve baya etkili
Teşekkürler

Ay seni çok iyi anlıyorum o yorgunluk ve halsizlik hissi . Rabbim güç kuvvet versin canım. İns günden güne iyiye gidersiniz
Evet canım herkes ip atlayamıyor mesela
Aynen belli bir puan mi belirlesek acaba o puandan fazlasını yapanlar yine yapar zaten
Güzel bence canim afiyet olsun
11.04.2021 menü @masal3487

12.20

Sade Türk kahvesi

13.00

Melemen

Çeyreğin çeyreği simit :)

3 siyah zeytin

Peynir

16.00

Sade filtre kahve

18.00

Etli salata

Yarım kase yoğurtlu közbiber

Su:2.5 litre
Süper menü afiyet olsun

9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN

Aşure Onun haricinde ne kadan da mükemmel bir gün hele akşam

11 Nisan Pazar Menüm
12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez
2 ceviz +3 fındık+3 badem

17:00:1 elma
19:00 6 kaşık bamya +4 kaşık yoğurt
2 litre su (3 yapacağım inşallah)
Adım sayımı sonra yazayım .Ev çok soğuk kalorifer bozuk battaniyenin altındayım belki birşeyler yaparım
U UcanSupurge

saol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…