- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.481
Harikasin ekurim@Pinarbartu merhaba ben Leylak hoşgeldiniz takıma.Eskiciye verilen tramvoline çeyiz sandığındaki ipe şaşırmadım ben de yürüyüş bandını eşarp askılığı olarak dambılları kapılar çarpmasın diye ağırlık olarak kullanıyorumhenüz pilates bandı için özgün bir kullanım alanı bulamadım
emegine saglik canim
2 - 8 NİSAN ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam 7.000 7.000 7.000 8.000 6.000 35.000 7.302 9.689 5.132 22.123 3.691 3.691 5.443 4.656 10.099 12.035 7.230 7.210 14.581 9.104 50.160 @elfkkk 4.085 10.233 14.318 kumsal68 10.000 12.009 11.380 9.286 10.000 12.509 8.718 73.902
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
1-@kumsal68-73.902 Adım
2- @Beyaz leylak- 50.160 Adım
Bana uyar spora devama ramazandadaKızlar Yasemin hasta biliyorsunuz spor puanlarını hesaplayıp G Goklerce yi etiketleyiniz hoş bu sıra pek bi hareketlilik yok hele Ramazan’da iyice hareketsiz kalınacak her akşam iftardan sonra bi spor belirleyelim herkes iftar - sahur arası yapsın yoksa o arada çay keyfinde neler olur bilemiyorum
@Breeze96
@Beyaz leylak
G Goklerce
@Jasminium84
@gulsum462
@elfkkk
asliogretmen
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
@masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
@hadikonusalim
melonikruhban
@Pinarbartu
insallah canim az kadi ne varki sunun surasinda
Afiyet olsun canim11.04.2021 menü @masal3487
12.20
Sade Türk kahvesi
13.00
Melemen
Çeyreğin çeyreği simit :)
3 siyah zeytin
Peynir
16.00
Sade filtre kahve
18.00
Etli salata
Yarım kase yoğurtlu közbiber
Su:2.5 litre
hos geldim9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN
afiyet olsun canim11 Nisan Pazar
Kahvaltı 11:00
Avuç içi kadar sucuklu tost
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay
15:00
1 kepçe aşure
Akşam 19:40
6 tane tavuk kelebek ızgara
Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran
Su 3lt
Spor yok
afiyet olsun canimKahvaltı 12:45
1 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 top peynir
2 çk bal
2 çk tereyağ
Akşam yemeği 18:00
1 kase tavuk sulu-limonlu şehriye çorbası
1 adet haşlanmış Baget
2 yk bulgur pilavı
Ara öğün 19:00
2 çay bardağı Ballı ıhlamur
2 ceviz
su:2 litre olacak
afiyet olsun ekurim11 Nisan Pazar Menüm
12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez
2 ceviz +3 fındık+3 badem
17:00:1 elma
19:00 6 kaşık bamya +4 kaşık yoğurt
2 litre su (3 yapacağım inşallah)
Adım sayımı sonra yazayım .Ev çok soğuk kalorifer bozuk battaniyenin altındayım belki birşeyler yaparım
U UcanSupurge
Canim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seniKızlar Ramazan’da maalesef anamdan babamdan ayrı olduğum için hiç tadı olmuyorne zor insanın herkesten uzak bir şehirde yaşaması.
bu arada Ankara’ya sabahtan beri kar yağıyor. Bir de ben Dikmen’de oturuyorum buraya extra fazla yağıyor. Kombiyi de kısmıştım ev bi soğuk oldu
Gece titreyerek uyandım resmen. Sabah kalktığımda da kırgınlık vardı. Şimdi tavuk sulu çorba yapacağım. Baget haşlıyorum..
Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyorHerkese merhaba
Yeni gördüm adım yarışması varmış. Bende bu hafta işten sonra yürüyerek gideceğim. Yaklaşık 2 saat yürüyorum. İyi oluyo baya. Nişantaşından cihangir üstünden sirkeci marmaraya kadar. Her gün yürürüm nöbetim olmadığı günlerde. Bu arada kahvaltı yaptım yeni. Tek öğün oluyor benim hafta sonunda.
Kahvaltım sahanda yumurta
Kuru dömatesli salata
2 yk menemen
Yarım simit
Az peynir.
Dünde bu şekildeydi.
Birazdan kukuwa fitness yapacağım.
Su 2 lt dün 2 litreydi
Bugün için akşam yazıcam
Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun muCanımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimm
Hemen gönderiyorum dur bulayım bana da Pınar göndermişti
Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam anca
O kadar halsizim
Ufak kızım çok iştahsız belki yerse diye yoğurt çorbası yaptım onu karıştırırken bile o kadar yoruldum ki
AÖF sınavlarım var ama bilgisayar başında oturup onu yapmaya mecalim yok
Kaydettim canim
Guzel canim afiyet olsunKahvaltı 12:45
1 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 top peynir
2 çk bal
2 çk tereyağ
Akşam yemeği 18:00
1 kase tavuk sulu-limonlu şehriye çorbası
1 adet haşlanmış Baget
2 yk bulgur pilavı
Ara öğün 19:00
2 çay bardağı Ballı ıhlamur
2 ceviz
su:2 litre olacak
Afiyet olsun guzel menu11.04.2021 menü @masal3487
12.20
Sade Türk kahvesi
13.00
Melemen
Çeyreğin çeyreği simit :)
3 siyah zeytin
Peynir
16.00
Sade filtre kahve
18.00
Etli salata
Yarım kase yoğurtlu közbiber
Su:2.5 litre
Asure disinda guzel afiyey olsun11 Nisan Pazar
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay
1 kepçe aşure
Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran
Su 3lt
Spor yok
Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN
Guzel menu canim, dikkat edin hasta olmayin11 Nisan Pazar Menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez
Adım sayımı sonra yazayım .Ev çok soğuk kalorifer bozuk battaniyenin altındayım belki birşeyler yaparım
U UcanSupurge
Afiyet olsun canim guzel menu11 Mart menu
sabah 9:00 sekersiz kahve
oglen 15:00
uc cigkofte(lavassiz ev yapimi)
Iki yk yesil fasulye salatasi
Avuc ici kadar kavurmali ekmek ( dahada kucuk olabilir)
19:00 3 ince dilim yesil elma
2 litre su
1000 ip 200 p
Adim 120 p =320p U UcanSupurge
@ goklerceEki Görüntüle 2822991
saol canımAfiyet olsun canim
hos geldim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun ekurim
saol adaşCanim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni
Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor
Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun muyine ayaklanmissin cocuklara yemek icin
Kaydettim canim
Guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
Asure disinda guzel afiyey olsun
Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin
afiyet olsun canım11.04.2021
12.30
2 sahnda yumrta, 1 dlm peynr, 2 zeytn, 1 yk teryag, visne receli, 2 dlm eksi maya ekmk
16.00 sade kahve, 2 kare bttr,1 kivi,6 7 cig badm
19.00 4 kofte, salata
Spor: 600 ip atlama 120p
Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi
Oo güzel11 Nisan Pazar Menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez
U UcanSupurge
Misafir programını çok güzel atlatmışsın canım11 Mart menu
2 litre su
1000 ip 200 p
Biriciğim benim, güzel leylağımEmeğine sağlık canımasliogretmen gelmeden ikinciliğin tadını çıkarayım şimdi o zirveyi bırakmaz eküricanımla kumsal68 kapışıyorlar zirvede o yüzden bu hafta 2.oldum
Harika fikir HaticemEline emeğine sağlık canım. Vay tam menü yazmışım cezam yok borç defterini karistirmayak
Eline sağlık canım kizlar masallah
Belirleyelim canim yada iki seçenek sunalım biri yürüyüş diğeri bir video olsun Leslie veya zumba
Hoş geldiniz9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN
11 Nisan Pazar
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay
1 kepçe aşure
Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran
Su 3lt
Spor yok
11 Nisan Pazar Menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez
U UcanSupurge
11 Mart menu
2 litre su
1000 ip 200 p
Çok güzel canım biraz daha erken olsa daha iyi olurmuş11.04.2021
12.30
2 sahnda yumrta, 1 dlm peynr, 2 zeytn, 1 yk teryag, visne receli, 2 dlm eksi maya ekmk
16.00 sade kahve, 2 kare bttr,1 kivi,6 7 cig badm
19.00 4 kofte, salata
Spor: 600 ip atlama 120p
Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi
Evet canm haklisn ama islerden anca yapabildim, bir de yetmez gibi ben wc banyo yikiyordm esim diger odalara pas pas yapiyordu o ara benm kiz sen kalemi nerden bulduysa salondaki kanepeleri cizmis, donduk bir de kanepeleri sildikÇok güzel canım biraz daha erken olsa daha iyi olurmuş
İnşallah canımEvet canm haklisn ama islerden anca yapabildim, bir de yetmez gibi ben wc banyo yikiyordm esim diger odalara pas pas yapiyordu o ara benm kiz sen kalemi nerden bulduysa salondaki kanepeleri cizmis, donduk bir de kanepeleri sildikama hafta ici daha programli ilerliyorum yine hafta icini guzel gecirim insallah
Rahat 15 bin oluyor. Mesafeyi uzata uzata gidiyorum. Güzergahta iyi. Yoksa ben spor yapamam başka türlü. İş eve uzak zaman kalmıyor eve gelince pert oluyorm bide yasak olduğundan ancak. Havalar düzelmrye başladı. Başlarım artık yürümeyr inşallahGuzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor
Basla canm basla, yoksa olmuyor, valla senn yuruyus guzergahn da keyifli yaniRahat 15 bin oluyor. Mesafeyi uzata uzata gidiyorum. Güzergahta iyi. Yoksa ben spor yapamam başka türlü. İş eve uzak zaman kalmıyor eve gelince pert oluyorm bide yasak olduğundan ancak. Havalar düzelmrye başladı. Başlarım artık yürümeyr inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?