Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Harikasin ekurim
emegine saglik canim

Bana uyar spora devama ramazandada
kumsal68 hadi ekürim bitirelim artık şu hedefleri ben 57 sen 54 inşallah Bayrama mezun girelim
insallah canim az kadi ne varki sunun surasinda

11.04.2021 menü @masal3487

12.20

Sade Türk kahvesi

13.00

Melemen

Çeyreğin çeyreği simit :)

3 siyah zeytin

Peynir

16.00

Sade filtre kahve

18.00

Etli salata

Yarım kase yoğurtlu közbiber

Su:2.5 litre
Afiyet olsun canim
hos geldim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun ekurim

Canim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni
Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor
Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun mu yine ayaklanmissin cocuklara yemek icin
G Goklerce canım bunu kullanıyorum ben
Kaydettim canim
Guzel canim afiyet olsun
11.04.2021 menü @masal3487

12.20

Sade Türk kahvesi

13.00

Melemen

Çeyreğin çeyreği simit :)

3 siyah zeytin

Peynir

16.00

Sade filtre kahve

18.00

Etli salata

Yarım kase yoğurtlu közbiber

Su:2.5 litre
Afiyet olsun guzel menu
Asure disinda guzel afiyey olsun
Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin

Guzel menu canim, dikkat edin hasta olmayin
Afiyet olsun canim guzel menu

11.04.2021
12.30
2 sahnda yumrta, 1 dlm peynr, 2 zeytn, 1 yk teryag, visne receli, 2 dlm eksi maya ekmk

16.00 sade kahve, 2 kare bttr,1 kivi,6 7 cig badm

19.00 4 kofte, salata

Spor: 600 ip atlama 120p
Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi

saol adaş

afiyet olsun canım

Oo güzel
Misafir programını çok güzel atlatmışsın canım

Emeğine sağlık canım asliogretmen gelmeden ikinciliğin tadını çıkarayım şimdi o zirveyi bırakmaz eküricanımla kumsal68 kapışıyorlar zirvede o yüzden bu hafta 2.oldum
Biriciğim benim, güzel leylağım Hep beraber mezun oluruz, bence de devam etmeliyiz.
Hatta ben hedefimi daha da düşürdüm.
Emin adımlarla devam...
yarın itibariyle inşallah geri dönüyorum
Harika fikir Haticem Hepimiz aynı sporu yaparsak sanki daha iyi olur.
Hoş geldiniz

afiyet olsun kızlar

Çok güzel canım biraz daha erken olsa daha iyi olurmuş

Çok güzel canım biraz daha erken olsa daha iyi olurmuş
Evet canm haklisn ama islerden anca yapabildim, bir de yetmez gibi ben wc banyo yikiyordm esim diger odalara pas pas yapiyordu o ara benm kiz sen kalemi nerden bulduysa salondaki kanepeleri cizmis, donduk bir de kanepeleri sildik ama hafta ici daha programli ilerliyorum yine hafta icini guzel gecirim insallah

İnşallah canım

Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor
Rahat 15 bin oluyor. Mesafeyi uzata uzata gidiyorum. Güzergahta iyi. Yoksa ben spor yapamam başka türlü. İş eve uzak zaman kalmıyor eve gelince pert oluyorm bide yasak olduğundan ancak. Havalar düzelmrye başladı. Başlarım artık yürümeyr inşallah

U UcanSupurge canım kukuwa fitness a youtu.be dab bakmanı tavsiye edirim. Hem eğlenceli hem baya ter attıran ama aynı zamanda kolay. Yaparken sıkılmıyorsun. Ben bugün yapamadım. Planladık ama başım ağrıyor. İlaö içitm geçmedi hala. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Ertesi gün sırtım filan baya etkilenmişti kaslarım şok oldum nerelerimi çalıştırdığına

Basla canm basla, yoksa olmuyor, valla senn yuruyus guzergahn da keyifli yani be ev ise cok yakn yoksa yururdum cok severim ben de boyle yurumeyi is cikisi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…