- 31 Ekim 2013
- 21.696
- 72.978
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.501
Öksürük azaldı çok şükür canım nefes sıkıntımda ilk günkü gibi değilÖksürük ne oldu canım ?Nefeste sıkıntı yaşıyor musun?
amin kuzumm inşallahAy seni çok iyi anlıyorum o yorgunluk ve halsizlik hissi . Rabbim güç kuvvet versin canım. İns günden güne iyiye gidersiniz
Aynen belli bir puan mi belirlesek acaba o puandan fazlasını yapanlar yine yapar zaten
Güzel bence canim afiyet olsun
Süper menü afiyet olsun
Ayyy canım ya sorma gücüm yok diye iki gün geçiştirdik basit şeyler yaptım ama yok ufaklık yemedi ona da vicdanım sızladı biz iyi kötü yiyoruz onun boğazından lokma girmiyor diye çorbasını yapayım dedim bugünCanim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni
Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor
Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun muyine ayaklanmissin cocuklara yemek icin
Kaydettim canim
Guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
Asure disinda guzel afiyey olsun
Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin
Guzel menu canm afiyet olsun, 40 dk yuruyus puani kac orta tempomu11 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
2 dilim sucuk 1yumurta
Çeyrek avakado
Maydanoz
4 zeytin
Şekersiz çay
Ara:4 çiğ badem
4cig fındık
Akşam:16.00
2 tavuk but
2 YK sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
Ara:17.00
2hurma
2ceviz
Su:2.5 litre
Spor:40 dk yürüyüş
U UcanSupurge G Goklerce
Saol canim sanadaAfiyet olsun canim guzel menu
Orta tempo canım 120 puanGuzel menu canm afiyet olsun, 40 dk yuruyus puani kac orta tempomu
Afiyet olsun canim11 Nisan menüm
2 dilim sucuk 1yumurta
Çeyrek avakado
Maydanoz
4 zeytin
Şekersiz çay
4cig fındık
2 tavuk but
2 YK sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
2hurma
2ceviz
U UcanSupurge G Goklerce
afiyet alsun canim guzel bence11.04.2021
12.30
2 sahnda yumrta, 1 dlm peynr, 2 zeytn, 1 yk teryag, visne receli, 2 dlm eksi maya ekmk
16.00 sade kahve, 2 kare bttr,1 kivi,6 7 cig badm
19.00 4 kofte, salata
Spor: 600 ip atlama 120p
Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi
09.00 yarım yumurta tereyagında,1 kk peynir,5 zeytin, 1 dilim tb ekmek
11.00 1 sütlü türk kahve
14.00 1kücük tava domateslı yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşıgı bal
16.00 1 hurma,1 ceviz
18.00 tavuk suyu corba, 10 kaşık pırasa
Su 3 litre
Spor yok
Yarından itibaren şunu yapcam,4 dk ayırabılırım
Canııııım aşure olmasa süper11 Nisan Pazar
Kahvaltı 11:00
Avuç içi kadar sucuklu tost
Domates salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta ile omlet
Çay
15:00
1 kepçe aşure
Akşam 19:40
6 tane tavuk kelebek ızgara
Bol salata
Soğan piyazi
2 bardak ayran
Su 3lt
Spor yok
Hoşgeldin9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN
Teşekkürler, sen nasılsın?Yeni üyeyim arkadaşlar kaç kişiyiz burda öğrenmek istiyorum. Nasılsınız hanımlar kizlar
Afiyet olsun canım gayet güzel11 Nisan Pazar Menüm
12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 üçgen karper peynir
1 tk tahin pekmez
2 ceviz +3 fındık+3 badem
17:00:1 elma
19:00 6 kaşık bamya +4 kaşık yoğurt
2 litre su (3 yapacağım inşallah)
Adım sayımı sonra yazayım .Ev çok soğuk kalorifer bozuk battaniyenin altındayım belki birşeyler yaparım
U UcanSupurge
Hadi hayırlı olsun canımKizlar bugunu hayirlisiyla atlattim ama canim cikti yok y’a misafir isi baya geriyo beni bide benden buyukler fazla girusmedigimiz insanlar ister istemez stres oldum ama gecti sukur
Olabilir canım. Biz 5 kardeşiz. Kalabalık bi aileyiz. Abimlerin, ablamların çocukları vs. Kalabalık iftar sofraları geçiriyorduk hep. Bu hastalık mahvetti sosyal hayatımızı.Canim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni
Guzel menu afiyet olsun, soyledigin mesageyi yurursen baya yurumus olursun bildigm kadaryla uzak yani orasi, 10 bini tamamlarsin gibi geliyor
Kaydettim canim, dikkat et kendine yorma diyecegm ama anne olunca mumkun muyine ayaklanmissin cocuklara yemek icin
Kaydettim canim
Guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
Hos geldinz takima, benm adim elif insallah en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin
Canım gayet güzel afiyet olsun11 Mart menu
sabah 9:00 sekersiz kahve
oglen 15:00
uc cigkofte(lavassiz ev yapimi)
Iki yk yesil fasulye salatasi
Avuc ici kadar kavurmali ekmek ( dahada kucuk olabilir)
19:00 3 ince dilim yesil elma
2 litre su
1000 ip 200 p
Adim 120 p =320p U UcanSupurge
@ goklerceEki Görüntüle 2822991
Afiyet olsun canım gayet güzel11.04.2021
12.30
2 sahnda yumrta, 1 dlm peynr, 2 zeytn, 1 yk teryag, visne receli, 2 dlm eksi maya ekmk
16.00 sade kahve, 2 kare bttr,1 kivi,6 7 cig badm
19.00 4 kofte, salata
Spor: 600 ip atlama 120p
Bugn temzlik yaptik baya yemek bile gec saate kaldi daha fazla spora zamanim kalmadi, simdi cay iciyorum birazdan da utu yapacagim kizlar, zaman olsa 1000 uzerinde tutacaktim ipi ama olmadi
Afiyet olsun canım gayet güzel11 Nisan menüm
2 dilim sucuk 1yumurta
Çeyrek avakado
Maydanoz
4 zeytin
Şekersiz çay
4cig fındık
2 tavuk but
2 YK sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
2hurma
2ceviz
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım09.00 yarım yumurta tereyagında,1 kk peynir,5 zeytin, 1 dilim tb ekmek
11.00 1 sütlü türk kahve
14.00 1kücük tava domateslı yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşıgı bal
16.00 1 hurma,1 ceviz
18.00 tavuk suyu corba, 10 kaşık pırasa
Su 3 litre
Spor yok
Yarından itibaren şunu yapcam,4 dk ayırabılırım
İnşallah cnm tanıştığıma memnun oldumCanim benim ben de ailemden uzaktayim ve uzun zamandr gidemedim, bakiyorum gruba nerdeyse herkes yalniz bir ramazan gecirecek tabi benm kayin ailesini saymazsak, cok gecmis olsun dikkat et kendine, moral bozuklugu da etkilemis olabilir seni
Kaydettim canim
Guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
Evet ettim daha çok kuralları okudumİlk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul ettin mi canım ? Düzenli gelen Ortalama 15 kişi kadarız
HoşbuldukBiriciğim benim, güzel leylağımHep beraber mezun oluruz, bence de devam etmeliyiz.
Hatta ben hedefimi daha da düşürdüm.
Emin adımlarla devam...
yarın itibariyle inşallah geri dönüyorum
Harika fikir HaticemHepimiz aynı sporu yaparsak sanki daha iyi olur.
Hoş geldiniz
Afiyet olsun11 Mart menu
sabah 9:00 sekersiz kahve
oglen 15:00
uc cigkofte(lavassiz ev yapimi)
Iki yk yesil fasulye salatasi
Avuc ici kadar kavurmali ekmek ( dahada kucuk olabilir)
19:00 3 ince dilim yesil elma
2 litre su
1000 ip 200 p
Adim 120 p =320p U UcanSupurge
@ goklerceEki Görüntüle 2822991
Evet 15 bide dikiş tutturamayan benİlk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul ettin mi canım ? Düzenli gelen Ortalama 15 kişi kadarız
Dayan kardees dayanŞuan canım accaip bişiler yemek istyo zor tutuyorum kendimi çok zor
Hoşgeldin canım9.TAKIM KATILIM FORMU ADINIZ:melek YAŞINIZ:20 BOYUNUZ:165 KİLONUZ:80 HEDEF KİLONUZ:65 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocugum var 1 yaşında EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır MESLEĞİNİZ:ev hanimi ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:zeyiflama KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:sakin bir hayatim var TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?