- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.461
Ya aslinda kulaga hos gelio ama ben biraz tembelim ekmegi bile bir haftalik yapiyorum dolaptan cikarip izgarada soole bi isitiyorum ayrica omletlerimde yagsiz tavada yapisiyo ceviremiyorum bozuk bozuk sekilleri oluyo ama tatlari iyi oluyo oole yiyorum krep yapismiyor mu?ah canım yaa kepek çok önemliii :26: ekmek olarak tüketme sen de benim gibi krep yap bence.
krep tarifi
2 adet yumurta
2 kaşık yulaf kepeği
küçük çay bardaklarıyla yarım bardak yağsız süt
bunların hepsini karıştır. istersen azıcık tuz da atabilirsin ama ben atmıyorum. çünkü içine 2 dilim hindi fümeyi pay edip, sarıyorum. fümenin tuzu yetiyor. 3-4 tane krep çıkıyor bundan. içine hindi fümeler, ya da peynirler de girince mis gibi oluyor.
yağsız tavayı kızdıracaksın önce, sonra kepçeyle tavaya döküp orta ateşte pişireceksin. üzerleri göz göz olunca kaşıkla yokla arkadası kahverengi olmuşsa olmuş demektir, diğer tarafını çevir. çeviremezsen o şekliyle de yiyebilirsin.
AAA gercekten ii fikir dur onu da ekleyim benim oglan da bayiliyo tona sandivic olarak ona da rahat olur bide cok saglikli oldugu icin gonul rahatligiyla yesin diyorum saol canim yaaatürkiye alışveriş listene light dardanel ton balığını da ekle. çok pratik ve faydalı olur.
Buse gercekten cok tatlisin yaa neleri dusunmussun saol liste icin simdi ayni seyleri ben de dusundum hatta 6 gun kalacagim icin ekmegimi eveden yapip valizime koymayi dusundum ki orda kimseyi kendime guldurmeyim ekmek yapio bu diyetteymis demesinler ya da bi kutu kepek alip ekmek yerine yogurt sutle tuketeyim 2. si ise sen bana Bim de satilan kaanlar marka lordan bahsetmistin ondasn alacaktim ve yumurta heryerde var tavuk var,balik var ve herkes yiyebilio canim tavuk balik istiyo desem kimse ne diyet yaptigimi anlar ne de hayir der disarda da yine senden ogrendim ramiz kofte %100 dana demistin eee 6 gun kalacagim icin hele ilk gun aksama varicam ki 6 gun demek yanlis olur 5 gun yeter gibi geldi senin listeyi hemen telefonuma kaydettim saol Busecim benim dusunceli arkadasim
ayin 7 sinde gidecegim,13 unde donmus olacagim bu donemde de izinli falan degil formda olacagim hatta hem tatil yapip hem de kilo verecegim die iddialiyim ama allahin izniyle tabii
bende verebilirim. Hatta müsait olduğum zaman ben de ararım farketmez. insanız ne zaman ne olacağını bilemeyiz..
Ya aslinda kulaga hos gelio ama ben biraz tembelim ekmegi bile bir haftalik yapiyorum dolaptan cikarip izgarada soole bi isitiyorum ayrica omletlerimde yagsiz tavada yapisiyo ceviremiyorum bozuk bozuk sekilleri oluyo ama tatlari iyi oluyo oole yiyorum krep yapismiyor mu?
AAA gercekten ii fikir dur onu da ekleyim benim oglan da bayiliyo tona sandivic olarak ona da rahat olur bide cok saglikli oldugu icin gonul rahatligiyla yesin diyorum saol canim yaaa
Ben her ihtimale karsi valizime bi kutu yulaf kepegi atayim belki hemen orada bulamayabilirim falan 6 gunde siser kalirim alimallah:111:
canim onu biliyorum benimki teflon ama yapisio gene de yaaa sanirim bi de seramik alsam hic fena olmaz evet evet hemen almaliyim acil lazim listeme ekliorum hemenemineee bu arada tava teflon ya da yapışmayan seramik tava olmalııııııonu demeyi unutmuşum en önemli şeyi
Busecim alakasiz olacak ama sen simdi avatarin oraya yaza 47 yazdin ya onu nasil yazdin bana da soooler misin ben de yazmak istiyorum bis:26:iiler
saol leblebi sekerim aslinda gordum onu ama ne alaka dedim yaaaprofil ayarlarım a geleceksin sol aşağıdaki menüde profili düzenle ye basacaksın. açılan sayfada aşağı doğru in, kişisel rütbe bölümü var, ordan değiştir.
Kizlaaaaaaargelin buraya nerdesiniz yaaaa kurtlar vadisi mi seyrediyosunuz yoksa
az kaldı özgürce sohbet etmeme :)
sizin şu mübarek adayı vardı ya bom oldu :) yanlış anlaşılmasın ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Biriniz işini bilen biri gibi geldi bana demişti.baktı ki ben aşka değer veren bi insanım kendi ağzıyla söyledi. böyle böyle daha önce çok şey yaşadım. ben sana göre değilim dedi. amaaan elin manyağını ne yapayım di mi.. benim önümde daha kocamaaaan bir gençlik duruyor.
sanırım büşra demişti onu ececim. evet aynen öylee daha çok gençsin, karşına neler çıkar. çok da güzel sever, sevilirsin. boş ver gitsin. baştan bunu söyleyerek sana da iyilik yapmış aslında çocuk. üzülme hiç.
üzülmedim canım ya. Bunda öteki gibi hayal kurmadımdün Kadir Has üniversitesine gittik dershanece :) atmosfer süperdi ya..
Busra soolemisti evet o tecrubeli bu konularda bence de bosveeeeer onunde uzuuun bi gelecek var sunu untma akilli olup da dunyanin kahrini cekecegine deli ol dunya senin kahrini ceksin,birak elin delileriyle ugrasmayi hem seni sevmeyen ölsüüüüün sengcim.az kaldı özgürce sohbet etmeme :)
sizin şu mübarek adayı vardı ya bom oldu :) yanlış anlaşılmasın ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Biriniz işini bilen biri gibi geldi bana demişti.baktı ki ben aşka değer veren bi insanım kendi ağzıyla söyledi. böyle böyle daha önce çok şey yaşadım. ben sana göre değilim dedi. amaaan elin manyağını ne yapayım di mi.. benim önümde daha kocamaaaan bir gençlik duruyor.
Iyi geceler buseciiim yarin bildirimlerde gecikmeyin kizlaaaaar bak bi de ben soooleyim haaaa yoksa kulahlari degisiriz.iyi yapmışsınhiç görmedim ama süper diyorsan öyledir, inş sana da nasip olur ececim.
kızlaar bu günlük benden bu kadar. yarın bildirimlerde görüşmek üzeree
herkese iyi geceleer, tatlı rüyalaar
Kizlaaaar bugun antremanli olarak arkadaslarimla kahvaltiya gittik en bol mantomu giydim cikarinca birisiAaaaaaaa dedi sen kilo mu verdin bilmem belki bi iki kilo gitmistir dedim eliyle sooole belimi yokladi ne bi ikisi sen bayagi erimissin dedi karnin falan duzlesmis sen ne yaptin dedi herkes daha yeni gorusmemismiydik deyip birbirine bakti yag aldirdim dedim gercekten mi dediler Ya cok komiksiniz ben yapar miyim oole seyler biraz tatliyi falan cikardim desem de herkes ne olur sooole ne yaptin falan sormayin sordular durdular ben siparisimi verince a sen bayagi da yiyosun dediler evet dedim durmadan yiyo ve kilo veriyorum sanirim ben bilinmeyen bi hastaliga tutuldum falan dedim aaa bi doktora falan gorun die nasil ciddiye aldilar cok guzel yaaaaa mutluuyuuuum ucuyorum mutluluktan
sabah:iki yumurta yaninda somon fume bir kahve bir yesil cay
ara yogurt
oglen ekmeksiz doner ayran
aksam tavuk sote ve tofu cips
canim tatli istio birazdan kucuk yogurt ve goji beeren yiycem
Insallah fistigim yaa yani 400 kesin zaten de salidan yarin sabaha kadar da verdiysem insallah gorurum 64 leri neyse ben en cok senin duraklamayi yenmis olmana sevindim inan bize de ii oldu ki pes etmeyin bakin hersey sizin elinizde mesaji oldu yani bir muspet bin nasiattan iyidir hesabi aslinda ben de hep kendime yaaa ben esekler gibi spor yaptim bu kadar kilo veremedim simdi bu diyetle onu da yapabilsem ne harikalar yaratirim die soolenip duruyorumama keyfim ii ya kendimi zorlamak isima gelmiyo artik onumuzdeki persembe Turkiye ye gidiyim hafataya persembe donuyum bakiiim ondan sonra basliycam tekrar duzenli spora bunun icin de sana soz veriyorum Busecim bak sozumu tutamazsamgel beni
az kaldı özgürce sohbet etmeme :)
Busra soolemisti evet o tecrubeli bu konularda bence de bosveeeeer onunde uzuuun bi gelecek var sunu untma akilli olup da dunyanin kahrini cekecegine deli ol dunya senin kahrini ceksin,birak elin delileriyle ugrasmayi hem seni sevmeyen ölsüüüüün sengcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?