Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya aslinda kulaga hos gelio ama ben biraz tembelim ekmegi bile bir haftalik yapiyorum dolaptan cikarip izgarada soole bi isitiyorum ayrica omletlerimde yagsiz tavada yapisiyo ceviremiyorum bozuk bozuk sekilleri oluyo ama tatlari iyi oluyo oole yiyorum krep yapismiyor mu?

türkiye alışveriş listene light dardanel ton balığını da ekle. çok pratik ve faydalı olur.
AAA gercekten ii fikir dur onu da ekleyim benim oglan da bayiliyo tona sandivic olarak ona da rahat olur bide cok saglikli oldugu icin gonul rahatligiyla yesin diyorum saol canim yaaa

Son düzenleme:
Ben her ihtimale karsi valizime bi kutu yulaf kepegi atayim belki hemen orada bulamayabilirim falan 6 gunde siser kalirim alimallah:111:

ramiz köfteden yiyebilirsin, dışarda sultan ahmet köftecisinin sezar salatasından sossuz ve yağsız isteyerek yiyebilirsin (başka yerlerde de yapabilirsin bunu) ama ton balığı yeme dışarda çünkü onlar tam yağlı olur light olmaz kuzucanım. sen migrosa gitmelisin, yörsan lor dedim çünkü kaanlardan daha iyi, çünkü tuzu da azaltılmış yörsanın. bir dahakine ben de yörsan alacağım. ekmek yapmaya kalkarsan gülerler. yulaf kutusunu el çantana koy bence. valizde sorun çıkarırlar belki. eğer sorun çıkarırlarsa üzülme, yulaf kepeği migroslarda var, markası doğalsan.

ayin 7 sinde gidecegim,13 unde donmus olacagim bu donemde de izinli falan degil formda olacagim hatta hem tatil yapip hem de kilo verecegim die iddialiyim ama allahin izniyle tabii

hadi bakalım

bende verebilirim. Hatta müsait olduğum zaman ben de ararım farketmez. insanız ne zaman ne olacağını bilemeyiz..

evet kaptan haklısın. numaranı sen ver bence hatta.

eminecim krepler süper oluyor ve yapışmıyor. çünkü tavayı kızdırıyorum önce. kepçeyle dökünce coss ediyor zaten, hemencecik de göz göz oluyor çeviriyorum. zaten çevirmesen de iki tarafıda pişmiş oluyor ve bu verdiğim tarifle tadı süper oluyor. hem ekmekle de uğraşmamış olursun, kimse de gülmez. bu toz tok tutuyor aktardan aldım böyle kullanıyorum der geçersin kutusunu at poşete koy yulafı

önemli değil bebikom. neye ihtiyacın varsa sor bana. tatlandırıcı almayı unutursan migrosta o da var.

Ben her ihtimale karsi valizime bi kutu yulaf kepegi atayim belki hemen orada bulamayabilirim falan 6 gunde siser kalirim alimallah:111:

cevapladım kepek olayını

emineee bu arada tava teflon ya da yapışmayan seramik tava olmalıııııı onu demeyi unutmuşum en önemli şeyi

emineee bu arada tava teflon ya da yapışmayan seramik tava olmalıııııı onu demeyi unutmuşum en önemli şeyi
canim onu biliyorum benimki teflon ama yapisio gene de yaaa sanirim bi de seramik alsam hic fena olmaz evet evet hemen almaliyim acil lazim listeme ekliorum hemen

Busecim alakasiz olacak ama sen simdi avatarin oraya yaza 47 yazdin ya onu nasil yazdin bana da soooler misin ben de yazmak istiyorum bis:26:iiler

Busecim alakasiz olacak ama sen simdi avatarin oraya yaza 47 yazdin ya onu nasil yazdin bana da soooler misin ben de yazmak istiyorum bis:26:iiler

profil ayarlarım a geleceksin sol aşağıdaki menüde profili düzenle ye basacaksın. açılan sayfada aşağı doğru in, kişisel rütbe bölümü var, ordan değiştir.

az kaldı özgürce sohbet etmeme :)
sizin şu mübarek adayı vardı ya bom oldu :) yanlış anlaşılmasın ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Biriniz işini bilen biri gibi geldi bana demişti. baktı ki ben aşka değer veren bi insanım kendi ağzıyla söyledi. böyle böyle daha önce çok şey yaşadım. ben sana göre değilim dedi. amaaan elin manyağını ne yapayım di mi.. benim önümde daha kocamaaaan bir gençlik duruyor.

Kizlaaaaaaar gelin buraya nerdesiniz yaaaa kurtlar vadisi mi seyrediyosunuz yoksa

yok ben zengin kız fakir oğlan ı seyrediyordum

sanırım büşra demişti onu ececim. evet aynen öylee daha çok gençsin, karşına neler çıkar. çok da güzel sever, sevilirsin. boş ver gitsin. baştan bunu söyleyerek sana da iyilik yapmış aslında çocuk. üzülme hiç.

üzülmedim canım ya. Bunda öteki gibi hayal kurmadım dün Kadir Has üniversitesine gittik dershanece :) atmosfer süperdi ya..

üzülmedim canım ya. Bunda öteki gibi hayal kurmadım dün Kadir Has üniversitesine gittik dershanece :) atmosfer süperdi ya..

iyi yapmışsın hiç görmedim ama süper diyorsan öyledir, inş sana da nasip olur ececim.

kızlaar bu günlük benden bu kadar. yarın bildirimlerde görüşmek üzeree

herkese iyi geceleer, tatlı rüyalaar

Busra soolemisti evet o tecrubeli bu konularda bence de bosveeeeer onunde uzuuun bi gelecek var sunu untma akilli olup da dunyanin kahrini cekecegine deli ol dunya senin kahrini ceksin,birak elin delileriyle ugrasmayi hem seni sevmeyen ölsüüüüün sengcim.

Iyi geceler buseciiim yarin bildirimlerde gecikmeyin kizlaaaaar bak bi de ben soooleyim haaaa yoksa kulahlari degisiriz.

ay emine allah seni bildiği gibi yapsın emi.. önce bi şunu söyliim ben paso senin fotoğrafa bakıyordum adın dikkatimi çekmediydi yani göz aşinalığı var marti diye hatta önceleri öyle hatırlıyordumda şimdi resim değişince ana bu MARTİ kim yaa oldum bi an okuyunca hatta yeni birimi girdi takıma acaba dedim :) :):):)
neyse gelelim konumuza arkadaşlarınla oooohhh olsunlar yapmışsın hakikatende oh olsun ne öle inanmamazlık yapmışlar ellemişler mıncıklamışlar seni :) verdiysen verdin veremezmisin sanki sen kilo hey allahım yaa... 36 beden olda sen onların moralini boz aaa xxxx sen kilo mu aldın canım? dede kızarsın bozarsın bozulsun hatunlar çünkü sen 36 beden oluceksınnn

BUSEEEEE emine türkiyeye benim kucişime geliyor ankaraya.. ben burdan dikte eder sen ne diyorsan yediririm ona kuzucanım merak etme sen :) emineee geldiğinde görüşek burda mutlaka söz köfteci ramize götürcem seni kız

ben demiştim demekten nefret etsemde bendim canım o. boşver takma sen sınavına yoğunlaş aşk üniversitede bir bulurki seni zaten oooooooo yani.. hem şimdi sevsen sonra ayrı şehre gidince farklı dert ( diyene bak sevgilimle hiç aynı şehirde olamadık 7 yıldır )sonra bunun kıskançlığı var buluşması var o aralarda kk ihmal etme olayı var :) kendimizede çekerim olayı hemencik :) neyse vel hasıl kelam sen boşver yavrum ( nene oldum sanki gibi) upuzuuuunnn bir üniversite döneminde gönlünü kıpraşıma alacak hayatı pemPe yapacak sonrada ağlatıp zırlatıp kendini özletecek birisini elbet bulursun hatta sen bulmazsın o gelir seni bulur. sonuçta ardında KK var. bi mevzu olursa gider böyle döveriz :)

emineee kuzum öyle değil o ölmesin elin manyağı niye ölsünki... sevmeyip üzüp neler kaybettiğini görsün bence... 1 defa ölüp kurtulacağına hergün sürüm sürüm sürünsün :) ben bugün niye böyle cadalozluk yapma modundayım yaa ne oluyor bana. sana ankarada diktatörlük yapıcam kaptancanı üzeni dövücem süründürücem falan gece gece fazla ders çalıştım kısa devre yaptım kesin ben :):):)) az bi örgü öreyim :) 2 gündür bi saç bandını bitiremedim :) dert oldu içime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…