Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun ekürim

Evet söylediklerin tanıdık. PowerPoint kullanmayı beceremedik afiş gibi birşey di heralde yapacaktık ama yok anam 2 saat uğraştım olmadı
benim çocuklar da öyle iyi kötü bir şey edene aferin dedim şartlar böyle napsın çocuklar
Ay valla biraz rahatladım Allah razı olsun hepinizden. Diyorum ya eşime desem çözüm yok , ancak kızacak okumuyorsa okumasın diyerek sözde gözünü korkutacak ben daha çok sinir olacağım.
Okumadığından anlamadığından değil elbet maalesef sürekli tekrar lazım

Su corona cocuklarin egitiminide cok etkiledi nolcak boyle bilmiyorum benimki okula giderken zorlaniyodu simdi daha beter oldu burda oyle etutlerde yok ozel ogretmen tutuyodk onlarda gelmiyo coronadan dolayi allah sonumuzu hayretsin

Neyse son sahuru kumsal68 yapacak zannedersem o zamana kadar buralarda dolanayım herkes bi selametle yatağına girsin
Sen yemeyeceksin değil mi minnoşum
Ben mi yemem diye düşünüyorum balım. Yumurta koyacağım kendime otla salata yapıp önce gözümü doyurmayi planliyorjm
benim çocuklar da öyle iyi kötü bir şey edene aferin dedim şartlar böyle napsın çocuklar

Okumadığından anlamadığından değil elbet maalesef sürekli tekrar lazım
Sağol canım benim
Su corona cocuklarin egitiminide cok etkiledi nolcak boyle bilmiyorum benimki okula giderken zorlaniyodu simdi daha beter oldu burda oyle etutlerde yok ozel ogretmen tutuyodk onlarda gelmiyo coronadan dolayi allah sonumuzu hayretsin
Amin canım. Etüt hiç düşünmedim işte ortalık malum. Özel ders desen gelen de korkar bizde korkuyoruz. Birde internetten video desteğine başvuruyum bende napiyom her yol mubah
Aman yarabbim tek tek etiket etmiş bide. Sen hamissin yat dinlen kuzum heresin aklımdasın korkariz senden

Özlüyoruz kızım olur mu gelip ye yazmamak.Gelince selam ver unutulmadigimizı bilelim
bende ozluyorum burayi muhabbet sohbet cok guzel burda
daha sık gelmzye caliscam insallah
Yahu Allah aşkına niye gelmiyorsun kızın ne oldu ameliyatı belli oldu mu ?
insalllah daha sık gelicem:)
ameliyat bu ayin 26 sinda olcak
insallah sorunsuz atlaririz

Herkese hayırlı ramazanlar

Bişey değil canım

Oy kayıp medinem ah ah bu defa sanırım bende öyleyim

yavrun ameliyat olmuş geçmiş olsun inş şimdi nasıl iyimi?
sen 50 lerden yukari cikmamissindir kesin:)
bu ayin 26 sinda olca canim
geniz eti var ve bu yuzdende uyku apnesi var o alincak

Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…