Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel menu canim afiyet olsun
Kızlar çok heyecanlıyım yarın oruç tutacağım inşallah geçen sene tutamamistim bu sene Allah nasip etsin inşallah
Yaa heycanlanman ne kadar guzell
Merhaba arkadaşlar

Cuma 61.5
Bugün 60.8
Fark - 700
Yüzde 1.13
Super canim

Sirf bu pismanligi yasamamak icin basimi yastiga huzurla koymak icin yemiyorum canm bak ne guzel yuruyus bandnda geliyor asil diyete ve spora birakma
Bende başarırım insAllah
gule gule kullan canim
Sağol canım insAllah bklm
Afiyet olsun canım güzel menü
Canım ek gıda bazen az bazen güzel yiyor benimki de ama tutmak niyetim insAllah
Sabah olmasa da olurmuş ay olsun onun dışında güzel canım
Süper menü afiyet olsun canım
Şuraya Ramazan için kendine 2tane tambugday ekmeği yapmış dilimlenmiş ama içine tuz katmayı unutmuş bir Melek bırakıyorum buyrun beraber gülelim
Eline sağlık canım
Yeter canım yeter bir gün iyi bir gün kötü kendini çok yoruyorsun bu konuda Ramazan’da güzel
insAllah cnm
Biz kahvaltı yaparız canım

Merhaba arkadaşlar

Cuma 61.5
Bugün 60.8
Fark - 700
Yüzde 1.13
Çok güzel canım
Yaaa Allah kolaylık versin zor işler hiç önerim yok maalesef insAllah toparlar kuzum

Güzel
Kızlar çok heyecanlıyım yarın oruç tutacağım inşallah geçen sene tutamamistim bu sene Allah nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin inşallah
Hayırlı geceler kizlar Eki Görüntüle 2823843
Hayırlı ramazanlar canlarrr
Sağolsun arapça ogretmenimizin desteğiyle bı heyecanla alel acele acemice süsledik
Ne güzel olmuş çocuklar sevinip şevklenmiştir
Tekrar veya soru çözümü yapmıyorsa unutuyordur bence canım işlediği konuları tekrar edip internetten video veya defterden , kitaptan notlarından ara ara o konularla ilgili soru çözüp pekiştirmek lazım şu sınava genel tekrar yapıp girseydi şu sonuç yine böyle olmazdı bence
Çok eğlenceli çok güzel anlattığıma inandığım konuyu bazen ertesi hafta sorduğumda bile sanki duvara anlatmışım gibi davranabiliyorlar
Eki Görüntüle 2823859

Hangi derse yogunlasiyim ben çözemedim ki bu sefer çok kötü diğerlerinde misal 45 doğru ise 30 yanlıştı kötüydü ama bu çok fena ya
Hiç boşu yok bence bi yerde sıkıldı okumadan anlamadan işaretledi soruları

Derslerin arkasından o gün işlenen konu tekrarını yapıyor. Teste çözüyor . Ama bunları sırf ben istiyorum yada söylüyorum diye yapıyo.
Şu soruyu anlamadım anne diye gelip hiç sormadı mesela şu ara. Çünkü bu an önce bitsinde nasıl olursa olsun. Zorla gel cozdugun testleri kontrol edelim diyince aşık suratla zorla getiriyor.

Hiç boşu yok bence bi yerde sıkıldı okumadan anlamadan işaretledi soruları
Büyük ihtimalle. Sorulara bakıp şu an iyice sapsallasiyorum zor soru yok iclerinde.
İşte Corona dönemi nereye göndereceğim etüt olsa bile . Küçüğü okula göndermiyorum 2 haftadır . Esim grip gibi olduğundan beri.

Yarın sınıf öğretmenimizle bı gorusuyum canım çok sağol. Bı çözüm bulmam lazım .
Of korona of
Canm yaa nasil da dertlendin gercekten su surecet cocuklara ve velilere cok uzuluyorum cok zorlaniyorlar ve bu geleceklerini ilgilendiriyor Allah hepinzn yardimcisi olsun insallah en kisa zamanda adapte olur oglusun derslere
Cok ozur dileyerek bazen o duvarlar gibi olabiliyorum gercekten birseyler anlatmak cok yipratici olmali ben birine birsey anlattigmda anlamayinca sinirleniyorum cok fazla tahammulu olan bir insan degilm galiba

Ders sonrası tekrar değil de canım genel tekrar günü yapmalı örneğin pazar günü canlı ders vs yok çıkardığı özet notları sene başından beri olanları yani o gün gözden geçirip genel bir test çözmeli peşine çünkü bu denemelerde sene başından beri işlediği konular var Okulun ilk haftası ne işlendiğini bile unutmuştur çoktan

Sırf dersi zevkle anlasınlar katılsınlar diye oyun vs yaparak anlatıyorum bakıyorum çocuk yine dersi unutmuş aklı oyunda hele bi gün biri müdürün yanında hocam bugün derste yine oyun oynayacak mıyız diye sordu yerin dibine girdim

Canm yaa nasil da dertlendin gercekten su surecet cocuklara ve velilere cok uzuluyorum cok zorlaniyorlar ve bu geleceklerini ilgilendiriyor Allah hepinzn yardimcisi olsun insallah en kisa zamanda adapte olur oglusun derslere
Aynen canım. Şimdi farkında değil ama böyle giderse ilerisinde daha da zorlanacak.
İns hallolur hallolmasada sağlığı yerinde olsun diyorum ama. Okuyup bir mesleğinin olmasında çok istiyorum. Rabbim hepimizin evladınin hakkında hayırlısını nasip etsin
Hım tamam canım. Böyle düşünmemiştim hiç. Tabiki unutmuştur sene başında öğrendiklerini.
O gün hangi dersi varsa dersi tekrar edip test çözüyoruz çok siktim belkide. Rehber öğretmenimiz den yardım alarak bı çalışma. Programı hazırlamam gerek belkide.

Ya gece gece bdv ye çevirdim burayı. Kusura bakmayin

Şu nada bilişim dersi bizim için sadece dinleme gibi canim. Evde bilgisayar yok ben pek anlamam teknolojiden tabletten de çoğu uygulama olmuyor herhalde yada beceremeiyor bilemiyorum. Bende bir kaçına ugrstim yapamadım.
Okulda olsa daha eğlenceli olurdu eminim bilişim dersi benim kız icin

Maalesef bilmiyor çocuklar nasıl çalışması gerektiğini İnan ben de üniversite sınavına, kpssye hazırlanırken öğrendim
Anlatım üzerine idi sene başı dönem sonunda Kelime işlemci programı (Word), sunu programı (PowerPoint) uygulamalı işledim ben ikinci dönem başından beri de kodlama mantığını anlatıyorum bu hafta artık uygulamaya scratch te geçiyorum nasipse

Evet söylediklerin tanıdık. PowerPoint kullanmayı beceremedik afiş gibi birşey di heralde yapacaktık ama yok anam 2 saat uğraştım olmadı

Ayrıca ne bdv si kuzum biz arkadaşız derdimizi canımı sıkan şeyi paylaşıp çözüm bulmaya çalışıyoruz ne güzel Ucmelekannesi
Ay valla biraz rahatladım Allah razı olsun hepinizden. Diyorum ya eşime desem çözüm yok , ancak kızacak okumuyorsa okumasın diyerek sözde gözünü korkutacak ben daha çok sinir olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…