- 11 Şubat 2016
- 4.134
- 19.176
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.681
EvetPeki ne gibi özel ders gibimi canim
Guzel menu canim afiyet olsunKızlar bugünkü menum @sabahvesen
Kahvaltı 07.30
Dört kaşık lor peyniri
Roka tere
Öğle 13.30
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Üç tane zeytin
Aksam 19.00
Bir küçük tabak pırasa yemegi
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacık
2.5 litre su 40 dk yuruyus.
Yaa heycanlanman ne kadar guzellKızlar çok heyecanlıyım yarın oruç tutacağım inşallahgeçen sene tutamamistim bu sene Allah nasip etsin inşallah
Super canimMerhaba arkadaşlar
Cuma 61.5
Bugün 60.8
Fark - 700
Yüzde 1.13
Yarın sınıf öğretmenimizle bı gorusuyum canım çok sağol. Bı çözüm bulmam lazım .Evetya da etüt merkezi gibi
Daha sonra telafisi çok zor olur.
Estağfurullah canım benimYarın sınıf öğretmenimizle bı gorusuyum canım çok sağol. Bı çözüm bulmam lazım .
Of korona of
Bende başarırım insAllahSirf bu pismanligi yasamamak icin basimi yastiga huzurla koymak icin yemiyorumcanm bak ne guzel yuruyus bandnda geliyor asil diyete ve spora birakma
Sağol canım insAllah bklmgule gule kullan canim
Afiyet olsun canım güzel menü12.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr, 5 zeytn, 2 ceviz, domates
15.00 sade kahve
18.30 6 yk kiymali karnbar, yogurt, 2 kuru kayisi( karnbahrn sonunu yedim sukur evde baska yiyen yok)
Su: 3 lt tamamlayacgm
Spor: 1200 ip atlama : 240p
7 bin adm: 70p U UcanSupurge
Toplam: 310p
Canım ek gıda bazen az bazen güzel yiyor benimki de ama tutmak niyetim insAllahKızlar cok kararsızım, kızım 10 aylık emıyor , bu ara diş cıkardıgından ek gıda iyice azaldı , oruç konusunda napsam dıye dusunuyorum, oruc tıtmadıgımda ramazan ve manevıyat anlamını bulmuuo ya..
Afiyet olsun canım güzel menüİyi Akşamlar Canlarım
12 Nisan Menü Bildirimi
10.00 1 yumurtadan omlet, 1 domates, 2 dilim salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
18.00 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 3 yk kadar lahana ve salatalık turşusu , 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Sabah olmasa da olurmuş ay olsun onun dışında güzel canım12 Mart menum
Sabah10:30
Sekersiz kahve avuc Isi karari islak kek 1 seker pare
oglen 13:00 4 yk dunden kalan yesil fasulye
1 dilim bêyaz peynir 5 zeytin
aksam 17:4 tane cigkofte ( ev yapimi lavassiz)
2 litre su simdilik (yine midem kotu kizlar azcik fazla yada agir gelince cikariyom yine kustum U UcanSupurge
Süper menü afiyet olsun canım12 Nisan menüm
Kahvaltı:9.00
2 YK litalif müsli
2 YK süt
Öğle:14.30
4 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
Su:2 litre
SPor:1saat yürüyüş
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Ramazandan önce çiğ köfte veda etmek istediler
Eline sağlık canımŞuraya Ramazan için kendine 2tane tambugday ekmeği yapmış dilimlenmiş ama içine tuz katmayı unutmuş bir Melek bırakıyorum buyrun beraber gülelim
insAllah cnmYeter canım yeter bir gün iyi bir gün kötü kendini çok yoruyorsun bu konuda Ramazan’da güzel
Biz kahvaltı yaparız canımKızlar Sahur menulerinizde neler var
Ben evdekilere börek yapacağım,kendime haşlanmış yumurta mantar sote ve tuzsuz tambugday ekmeği düşünüyorum.ilk birkaç gün tutamayacagim ama evdekiler tutarken yemek içmek olmaz.Alıstirma olur artık bana
Afiyet olsun canım güzel menüKızlar bugünkü menum @sabahvesen
Kahvaltı 07.30
Dört kaşık lor peyniri
Roka tere
Öğle 13.30
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Üç tane zeytin
Aksam 19.00
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacık
Çok güzel canımMerhaba arkadaşlar
Cuma 61.5
Bugün 60.8
Fark - 700
Yüzde 1.13
Yaaa Allah kolaylık versin zor işler hiç önerim yok maalesef insAllah toparlar kuzumYa bütün gün çok güzeldi akşam uğraştık birlikte biseyler yaptık eğlendik gayet iyi güzel.
Odm sınavının sonuçlarına bı bakiyim dedim tam bir fiyasko. Ya çok üzülüyorum bu haline okulda olsa daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama sene başından beri bu duzene alışmış olması gerek artık. Ki öğretmenlerimiz çok ilgili ve gayet güzel ders anlatıyorlar istek olan öğrenci sınıftaki gibi verim alabilir benn öğretmenleri dinlerken zevk alıyorum.
Güzel konuştum olmadı ,kızdım konuşmadım olmadı valla beynim durdu ya. Kafama nasıl ağrı girdi bı anda. 75 sorudan 25 doğru var sadece aklım almıyor
Birlikte onunda uyabilecegi şekilde çalışma programı ayarladık ama tam uymuyor test cozuyor ama hiç kontrol ettirmiyor yada anlamadığını sormuyor.
Of gece gece sisiriyorum gene kafanızı ama eşime anlatsam ancak bağırıp çağırıp kızacak çözüm yok. Gerçi bende de çözüm kalmadı artık. 5.sinif ve temel hiç sağlam değil .
Ya çok kızıyorum ama daha çok üzülüyorum off
GüzelKızlar bugünkü menum @sabahvesen
Kahvaltı 07.30
Dört kaşık lor peyniri
Roka tere
Öğle 13.30
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Üç tane zeytin
Aksam 19.00
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacık
Allah kabul etsin inşallahKızlar çok heyecanlıyım yarın oruç tutacağım inşallahgeçen sene tutamamistim bu sene Allah nasip etsin inşallah
Ne güzel olmuş çocuklar sevinip şevklenmiştirHayırlı geceler kizlar Eki Görüntüle 2823843
Hayırlı ramazanlar canlarrr
Sağolsun arapça ogretmenimizin desteğiyle bı heyecanla alel acele acemice süsledik
Tekrar veya soru çözümü yapmıyorsa unutuyordur bence canım işlediği konuları tekrar edip internetten video veya defterden , kitaptan notlarından ara ara o konularla ilgili soru çözüp pekiştirmek lazım şu sınava genel tekrar yapıp girseydi şu sonuç yine böyle olmazdı benceYa bütün gün çok güzeldi akşam uğraştık birlikte biseyler yaptık eğlendik gayet iyi güzel.
Odm sınavının sonuçlarına bı bakiyim dedim tam bir fiyasko. Ya çok üzülüyorum bu haline okulda olsa daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama sene başından beri bu duzene alışmış olması gerek artık. Ki öğretmenlerimiz çok ilgili ve gayet güzel ders anlatıyorlar istek olan öğrenci sınıftaki gibi verim alabilir benn öğretmenleri dinlerken zevk alıyorum.
Güzel konuştum olmadı ,kızdım konuşmadım olmadı valla beynim durdu ya. Kafama nasıl ağrı girdi bı anda. 75 sorudan 25 doğru var sadece aklım almıyor
Birlikte onunda uyabilecegi şekilde çalışma programı ayarladık ama tam uymuyor test cozuyor ama hiç kontrol ettirmiyor yada anlamadığını sormuyor.
Of gece gece sisiriyorum gene kafanızı ama eşime anlatsam ancak bağırıp çağırıp kızacak çözüm yok. Gerçi bende de çözüm kalmadı artık. 5.sinif ve temel hiç sağlam değil .
Ya çok kızıyorum ama daha çok üzülüyorum off
Hiç boşu yok bence bi yerde sıkıldı okumadan anlamadan işaretledi sorularıEki Görüntüle 2823859
Hangi derse yogunlasiyim ben çözemedim ki bu sefer çok kötü diğerlerinde misal 45 doğru ise 30 yanlıştı kötüydü ama bu çok fena ya
Derslerin arkasından o gün işlenen konu tekrarını yapıyor. Teste çözüyor . Ama bunları sırf ben istiyorum yada söylüyorum diye yapıyo.Tekrar veya soru çözümü yapmıyorsa unutuyordur bence canım işlediği konuları tekrar edip internetten video veya defterden , kitaptan notlarından ara ara o konularla ilgili soru çözüp pekiştirmek lazım şu sınava genel tekrar yapıp girseydi şu sonuç yine böyle olmazdı bence
Çok eğlenceli çok güzel anlattığıma inandığım konuyu bazen ertesi hafta sorduğumda bile sanki duvara anlatmışım gibi davranabiliyorlar
Büyük ihtimalle. Sorulara bakıp şu an iyice sapsallasiyorum zor soru yok iclerinde.Hiç boşu yok bence bi yerde sıkıldı okumadan anlamadan işaretledi soruları
Canm yaa nasil da dertlendin gercekten su surecet cocuklara ve velilere cok uzuluyorum cok zorlaniyorlar ve bu geleceklerini ilgilendiriyorYarın sınıf öğretmenimizle bı gorusuyum canım çok sağol. Bı çözüm bulmam lazım .
Of korona of
Cok ozur dileyerek bazen o duvarlar gibi olabiliyorumGüzel
Allah kabul etsin inşallah
Ne güzel olmuş çocuklar sevinip şevklenmiştir
Tekrar veya soru çözümü yapmıyorsa unutuyordur bence canım işlediği konuları tekrar edip internetten video veya defterden , kitaptan notlarından ara ara o konularla ilgili soru çözüp pekiştirmek lazım şu sınava genel tekrar yapıp girseydi şu sonuç yine böyle olmazdı bence
Çok eğlenceli çok güzel anlattığıma inandığım konuyu bazen ertesi hafta sorduğumda bile sanki duvara anlatmışım gibi davranabiliyorlar
Hiç boşu yok bence bi yerde sıkıldı okumadan anlamadan işaretledi soruları
Ders sonrası tekrar değil de canım genel tekrar günü yapmalı örneğin pazar günü canlı ders vs yok çıkardığı özet notları sene başından beri olanları yani o gün gözden geçirip genel bir test çözmeli peşine çünkü bu denemelerde sene başından beri işlediği konular var Okulun ilk haftası ne işlendiğini bile unutmuştur çoktanDerslerin arkasından o gün işlenen konu tekrarını yapıyor. Teste çözüyor . Ama bunları sırf ben istiyorum yada söylüyorum diye yapıyo.
Şu soruyu anlamadım anne diye gelip hiç sormadı mesela şu ara. Çünkü bu an önce bitsinde nasıl olursa olsun. Zorla gel cozdugun testleri kontrol edelim diyince aşık suratla zorla getiriyor.
Büyük ihtimalle. Sorulara bakıp şu an iyice sapsallasiyorum zor soru yok iclerinde.
İşte Corona dönemi nereye göndereceğim etüt olsa bile . Küçüğü okula göndermiyorum 2 haftadır . Esim grip gibi olduğundan beri.
Sırf dersi zevkle anlasınlar katılsınlar diye oyun vs yaparak anlatıyorum bakıyorum çocuk yine dersi unutmuş aklı oyunda hele bi gün biri müdürün yanında hocam bugün derste yine oyun oynayacak mıyız diye sordu yerin dibine girdimCanm yaa nasil da dertlendin gercekten su surecet cocuklara ve velilere cok uzuluyorum cok zorlaniyorlar ve bu geleceklerini ilgilendiriyorAllah hepinzn yardimcisi olsun insallah en kisa zamanda adapte olur oglusun derslere
Cok ozur dileyerek bazen o duvarlar gibi olabiliyorumgercekten birseyler anlatmak cok yipratici olmali ben birine birsey anlattigmda anlamayinca sinirleniyorum cok fazla tahammulu olan bir insan degilm galiba
Aynen canım. Şimdi farkında değil ama böyle giderse ilerisinde daha da zorlanacak.Canm yaa nasil da dertlendin gercekten su surecet cocuklara ve velilere cok uzuluyorum cok zorlaniyorlar ve bu geleceklerini ilgilendiriyorAllah hepinzn yardimcisi olsun insallah en kisa zamanda adapte olur oglusun derslere
Hım tamam canım. Böyle düşünmemiştim hiç. Tabiki unutmuştur sene başında öğrendiklerini.Ders sonrası tekrar değil de canım genel tekrar günü yapmalı örneğin pazar günü canlı ders vs yok çıkardığı özet notları sene başından beri olanları yani o gün gözden geçirip genel bir test çözmeli peşine çünkü bu denemelerde sene başından beri işlediği konular var Okulun ilk haftası ne işlendiğini bile unutmuştur çoktan
Şu nada bilişim dersi bizim için sadece dinleme gibi canim. Evde bilgisayar yok ben pek anlamam teknolojiden tabletten de çoğu uygulama olmuyor herhalde yada beceremeiyor bilemiyorum. Bende bir kaçına ugrstim yapamadım.Sırf dersi zevkle anlasınlar katılsınlar diye oyun vs yaparak anlatıyorum bakıyorum çocuk yine dersi unutmuş aklı oyunda hele bi gün biri müdürün yanında hocam bugün derste yine oyun oynayacak mıyız diye sordu yerin dibine girdim
Maalesef bilmiyor çocuklar nasıl çalışması gerektiğini İnan ben de üniversite sınavına, kpssye hazırlanırken öğrendimAynen canım. Şimdi farkında değil ama böyle giderse ilerisinde daha da zorlanacak.
İns hallolur hallolmasada sağlığı yerinde olsun diyorum ama. Okuyup bir mesleğinin olmasında çok istiyorum. Rabbim hepimizin evladınin hakkında hayırlısını nasip etsin
Hım tamam canım. Böyle düşünmemiştim hiç. Tabiki unutmuştur sene başında öğrendiklerini.
O gün hangi dersi varsa dersi tekrar edip test çözüyoruz çok siktim belkide. Rehber öğretmenimiz den yardım alarak bı çalışma. Programı hazırlamam gerek belkide.
Ya gece gece bdv ye çevirdim burayı. Kusura bakmayin
Anlatım üzerine idi sene başı dönem sonunda Kelime işlemci programı (Word), sunu programı (PowerPoint) uygulamalı işledim ben ikinci dönem başından beri de kodlama mantığını anlatıyorum bu hafta artık uygulamaya scratch te geçiyorum nasipseŞu nada bilişim dersi bizim için sadece dinleme gibi canim. Evde bilgisayar yok ben pek anlamam teknolojiden tabletten de çoğu uygulama olmuyor herhalde yada beceremeiyor bilemiyorum. Bende bir kaçına ugrstim yapamadım.
Okulda olsa daha eğlenceli olurdu eminim bilişim dersi benim kız icin
Evet söylediklerin tanıdık. PowerPoint kullanmayı beceremedikAnlatım üzerine idi sene başı dönem sonunda Kelime işlemci programı (Word), sunu programı (PowerPoint) uygulamalı işledim ben ikinci dönem başından beri de kodlama mantığını anlatıyorum bu hafta artık uygulamaya scratch te geçiyorum nasipse
Ay valla biraz rahatladım Allah razı olsun hepinizden. Diyorum ya eşime desem çözüm yok , ancak kızacak okumuyorsa okumasın diyerek sözde gözünü korkutacak ben daha çok sinir olacağım.Ayrıca ne bdv si kuzum biz arkadaşız derdimizi canımı sıkan şeyi paylaşıp çözüm bulmaya çalışıyoruz ne güzelUcmelekannesi
Saol canim ama bn bn degilim bu gece vicdanennasil yedim nasil U UcanSupurge nin sopasini unuttum diye kiziyom kendimeSabah olmasa da olurmuş ay olsun onun dışında güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?