Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy kotu olmus yaa, canm cocuklar oyledr inanirm hadi onlar cocuk kocaman insanlar bazen yaptgimz isimzi inkar ediyor hayir yapmadin diyor gozumuzn icine baka baka...cocuk bunlar ve gercekten ders calismayi bilmiyorlar ben de univde kpss ye hazrlanirken ogrendim ders calismayi, daha onceden bilip bu sekilde calissaydim daha guzel bir bolumde olabilirdim
Haklisin canm farkinda degiller ama hicbirimiz farkinda degildik biliyor musun ? Yani o zaman ki aklimi dusunuyorum az daha akli basinda olsam suan cok farkli yerde olabilirdim ama nasip iste, insallah senin yavrunun da guzel bir nasibi vardir bir yerde ama bence de destek almasini faydasi olabilir, yani yaz geliyor belki biraz vakalar hafifler o ara birseyler dusunebilirsin
Hic siknti yok canim 2 haslanms yumrta ile klasik kahvalti yapildi, uyuyp uyandigm icin uykusuzliktan yemekte gozum yoktu
Orucken spor zor zaten ancak iftar sonrası canim. Yani bana zor oruç tutarken
Ayy ben de orucken yapamam spor, halim kalmaz heralde

Herkese ilk sahurdan merhaba şimdi yumurtamı haşlıyorum ekmeksiz bir sahur yapıp güzelce ranazanda kilo vermek için menümü ona göre hazırlıyorum Ramazanı şerif ayınız mübarek olsun Ramazan tüm güzelliği ve manevi iklimi ile kalplerimizi aydınlatsın inşallah

Haklısın canım mutlaka oda aklına yazılanı yaşayacak ama işte insanoğlu bir telaseye düşüyoruz.
İns azalır ins tamamen biter canim şu illet hastalık .

Saol canim ama bn bn degilim bu gece vicdanennasil yedim nasil U UcanSupurge nin sopasini unuttum diye kiziyom kendime
Bı daha olmaz artık o zmn
Bugün iş görüşmesine gitmiştim bir yere akşam mesaj atmışlar başka bir adayda karar kıldık diye moralim bozuldu
Hayırlısı başka yerde demek ki nasibin cnm Rabb'im hayırlı kapılar açsın insAllah
hayirli ramazanlar
bu senede icimiz buruk
rabbim bu gunlerimizi aratmasin
Amin insAllah cnm

Amin insAllah cnm

Hayirlisi olsun kismetîn vardir illa biryerlerde
Esim uc aydir issizdi coronadan dolayi sukur persembe basliycak
Şükür canım Allah rızkını artırsın inşallah
insalllah daha sık gelicem:)
ameliyat bu ayin 26 sinda olcak
insallah sorunsuz atlaririz
Hadi sağ Salim inşallah canım
Aynen ben de bunu düşünüyorum belki lise sınavında o şekilde çalışsaydım her şey çok Farklı olabilirdi belki de
Scratch diye bir uygulama var kodlama mantığını oyun üzerinden işlediğimiz bir şey uygulamanın sembolü kedi bizim çocuklar için onun adı kedi oyunu
Cancağzım sahurunu yeni yaptın normalde işe gittiğin için erken tartılıyordun yani en az 12 saat açlıkla tartılıyordun oruçlu olup bir şey yiyip içmeyeceğin için tartını öğlene veya öğleden sonraya bırakabilirsin

Anladm canm ogleden sonra en gec kacta tartilabilrim, 12 de ve aksam 17 de gidiyorum eve 17 kurtarir mi

HERKESE MERHABALARRRR

MUTLU HUZURLU BOL BEREKETLİ BOL DUALI BİR RAMAMZAN DİLİYORUM HERKESEEE.

UMARIM HERKES İYİDİR.

DÜN AKŞAM HİÇ UĞRAYAMADIM.

ÇİLEK YİYİP GÜNÜ KAPATMIŞTIM AMA SAHUR YAPMAYACAĞIMDAN AKŞAM YEMEĞİNDE BİŞYLER YEMEM LAZIMDI

- TAVUKLU TAM BUĞDAY MAKARNASI YEDİM . FAKAT İSTİFRA ETMEM SONUCU GİTTİ.

O NEDENLE ŞEKERLİ ÇAY İÇTİM 2 BARDAN VE O KADAR . GECEDE UYUMUŞUM SU YATARKEN İÇTİM 1 LİTRE .

NİYETLİYİM. ALLAH TUTAN HERKESİNKİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH

BU AKŞAM NÖBETİM VAR

ŞANSIMA İLK İFTARI İŞ YERİNDE NE YİYECEĞİMİ BİLMEYEREK YAPICAM . AMA OLSUN

RAMAZANI ÇOK SEVİYORUM YAA .

İŞTE BÖYLE :*

AFİYETLER OLSUN .

HARİKA SAHUR. HAFİFİ BESLEYİCİ TOK TUTAN.

TABİKİ YİYİP YATTIĞINDAN SABAHKİ SONUÇ PEK DOĞRU ALAMAZSSIN .
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar inşallah
GÜNAYDIIIIINN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…