Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menü bence canim afiyet olsun

Güzel menü afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim. Domatesli yulaf nasıl oluyor ki canim

Güzel canim bence. Tarhana varken ekmek olmasa iyiymiş ama teyzosuma süt olsun ins
Bir diyetisyenden gördüm cnm 1 çay bardağı su 1 çay bardağı domates sosu tuz karabiber pişirdim ardından indireceğime yakın azıcık peynir attım içine

Saol cnm dolmanın bulguru azdı bir de kuru olduğu için ufaktı ona göre ayarladım zaten

Saol cnm

Evet canm ya ben de rezene falan iciyorum insallah sorun yasamam
insAllah cnm
Akşam biraz karbon miktarı çok gibi ama yine de güzel bence Afiyet olsun canım

Nasıl ölünür isimli çalışmam oluyor kendileri.

Aspiratör benden öncekilerden kalma.sökmek istedim.Hic kullanmadım bozuktu çünkü.4 vida tutuyor dedim.Vidalari söktüm altının kirli olduğunu görünce sanırım idrak yollarım tıkandı.Elektrige bağlı değil sandım .aldım bıçağı kabloyu kesmemle bommm diye bir ses ki sigortalar attı.Bicak bu hale geldi.Ayagimda terlik vardı o mu akımdan korudu bilmiyorum.Uzun bir zaman kendime gelemedim. Büyük bir salaklık yaptım.Ölebilirdim.Allah çocuklarıma bağışladı.Ben priz değiştiren her türlü tamiri yapan bir insanım bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum.prizde değil direk duvardan gelen kabloya bağlamışlar aspiratirü .

Ay Allah korumuş canım ya niye kestin ki kabloyu ayyy çok kötü olmuş bende söktüm bı ara ama Allah tan fişi çıkardım çok korkarım öyle şeylerden

Ay Allah korumuş canım ya niye kestin ki kabloyu ayyy çok kötü olmuş bende söktüm bı ara ama Allah tan fişi çıkardım çok korkarım öyle şeylerden
Fişi yoktu canım direk duvardaki ana kablolara bağlamışlar.Bilmiyordum.Çektim gelmedi.keseyim dedim.bağlı olduğunu bilmiyordum.boşta sanıyordum.elektriğe bağlı olduğunu bilsem yaparmiyim hiç

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahvaltı 09:30

Çeyrek simit

Öğle yemeği 12:30

Yarım kase sebze çorbası

5-6 yk kuru fasulye

2 yk pirinç pilavı

Akşam yemeği 19:30

2 şinitzel büyüklüğünde dana bonfile

1 kase salata

2-3 yk yoğurt

Yarın kase kayısı hoşafı

1 ısırık Ramazan pidesi

1 ısırık börek

Ara öğün: 23:00

1 kupa Yeşil çay

Fişi yoktu canım direk duvardaki ana kablolara bağlamışlar.Bilmiyordum.Çektim gelmedi.keseyim dedim.bağlı olduğunu bilmiyordum.boşta sanıyordum.elektriğe bağlı olduğunu bilsem yaparmiyim hiç
Aynı sıkıntı bizde de var direk duvardan bağlantı var oraya mecburen üçlü fiş koyduk Allah korumuş aman dikkat nerden aklına gelcekti
Az az simit borek pilav goze gözuküyor ama sıkıntı olmaz snrm afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim cok guzel adimin da menunde
afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canim allah kabul etsin cok guzel

Afiyet olsun canim
afiyet olsun guzel bnce

Super canim menude sporda harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…