- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.861
Yaaa ne güldümHahaha zaten şehirlerarasi da sanırım yasak geldi cidden elimde patladı
Yazmayı unutmuşum kızlar çayla ara 10 fındık 1 tane serbetsiz çikolatalı tulumba yedim13 Nisan Salı
Sahur
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 parça peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1.5 lt su
1 kupa rezene-biberiyeli çay
İftar
1 hurma
1 kepce tarhana çorbası
Avuç içi kadar pide(1dilimekmek)
Salata
1 bardak kayısı komposto
7-8 kaşık patlıcan yemeği
Yatana kadar 2 lt su içerim
Spor yok
Sağol canım niyetim lesli yapıp seni etiketlemekti ama öyle uykum var ki zor duruyorum bugün spor yok galibaCok guzel menu canim afiyet olsun
Saol cnmYaaa tüh cnm dinlen toparla insAllah
insAllah cnm
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım hafif bı menü olmuş
Güzel menü bence canim afiyet olsunKızlar bugünkü menum
Sahur
Dört kaşık çökelek
1 haşlanmış yumurta
Tere roka ve üç tam ceviz
İftar
19:47
Bir kepçe mercimek çorbası
Dört beş kaşık kadar et sote
Dört beş kaşık kadar bulgur pilavı
Salata,cacık
11 bin adım atmışım bugün,2 litre su içerim sahura kadar.yazarhanim35
Güzel menü afiyet olsun canim13 Nisan Salı Menüm
Sahur 04:30 (takriben)
2 yumurta
1 dilim peynir
Bol yeşillik
İftar
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
1 Avuç kadar tavuk haşlama
Salata
1.5 litre su içtim 2.5 yapacağım
U UcanSupurge
Afiyet olsun canim. Domatesli yulaf nasıl oluyor ki canim13.04.2021 menü
11.00
Sade Türk kahvesi
12.30
Domatesli yulaf
15.00
Sade filtre kahve
16.15
Sade Türk kahvesi
3 adet çilek
18.00
3 adet ufak kuru patlıcan dolması kıymalı
Salata
1 yk yoğurt
Bir ısırık pide ( ufak bir parça )
Su:2.5 litre
masal3487
Güzel canim bence. Tarhana varken ekmek olmasa iyiymiş ama teyzosuma süt olsun ins13 Nisan Salı
Sahur
5 zeytin
1 parça peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1.5 lt su
İftar
1 hurma
1 kepce tarhana çorbası
Salata
1 bardak kayısı komposto
Spor yok
Guzel canim afiyet olsun13.04.2021 menü
11.00
Sade Türk kahvesi
12.30
Domatesli yulaf
15.00
Sade filtre kahve
16.15
Sade Türk kahvesi
3 adet çilek
18.00
Salata
1 yk yoğurt
masal3487
Guzel canim, komposto cok sekerli degildr insallah13 Nisan Salı
Sahur
5 zeytin
1 parça peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1.5 lt su
İftar
1 hurma
1 kepce tarhana çorbası
Salata
1 bardak kayısı komposto
Spor yok
Ayy bugun ben de yapamiycam ya, basim agriyordu ilac aldim cay ictim biraz kendime gelirim insallahSağol canım niyetim lesli yapıp seni etiketlemekti ama öyle uykum var ki zor duruyorum bugün spor yok galiba
Muhtemelen susuzluktan canım dediğin gibiCok tesekkur ederim canim, insallah zamanla biraz dha azaltirim ve ramazanda guzel eksiler gorurum
Cok sag ol canim
Canom dikkat et susuz mu kaldin acaba ondan mi oldu agrin, uyu dinlen, kendine de bebegine de eziyet etme guzelce beslen suyunu ic
Ooo bittin anacımYok kız,bayrama kadar burdayım diyor
Güzel menün canımKızlar bugünkü menum
Sahur
Dört kaşık çökelek
1 haşlanmış yumurta
Tere roka ve üç tam ceviz
İftar
19:47
Bir kepçe mercimek çorbası
Dört beş kaşık kadar et sote
Dört beş kaşık kadar bulgur pilavı
Salata,cacık
11 bin adım atmışım bugün,2 litre su içerim sahura kadar.yazarhanim35
Afiyet olsun canım13 Nisan Salı Menüm
Sahur 04:30 (takriben)
2 yumurta
1 dilim peynir
Bol yeşillik
İftar
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
1 Avuç kadar tavuk haşlama
Salata
1.5 litre su içtim 2.5 yapacağım
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım dolmayı öğlen yulafı akşam yesen çok daha iyi olurmuş13.04.2021 menü
11.00
Sade Türk kahvesi
12.30
Domatesli yulaf
15.00
Sade filtre kahve
16.15
Sade Türk kahvesi
3 adet çilek
18.00
Salata
1 yk yoğurt
masal3487
Gayet iyi canım13 Nisan Salı
Sahur
5 zeytin
1 parça peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1.5 lt su
İftar
1 hurma
1 kepce tarhana çorbası
Salata
1 bardak kayısı komposto
Spor yok
Aha ilk fire geldi çikolatalı tulumba ne ola kiYazmayı unutmuşum kızlar çayla ara 10 fındık 1 tane serbetsiz çikolatalı tulumba yedim
Canim supurgem cuma gunu birazcik pide yiyebilir miyizzzAha ilk fire geldi çikolatalı tulumba ne ola ki
Ye ye birazcık amaCanim supurgem cuma gunu birazcik pide yiyebilir miyizzz
Bi dilim çorba bı dilim ekmek iki dilim oldu saol cnmGüzel canim bence. Tarhana varken ekmek olmasa iyiymiş ama teyzosuma süt olsun ins
Yok cnm baya az şekersiz denecek kadardı baya tatsizdi kabızlık olmasın diye içtimGuzel canim, komposto cok sekerli degildr insallah
Saol diyecektim kiGayet iyi canımBöyle devam
Ya bunu çok seviyorum ben bayadir üretmiyorlardi bulunca eşim almış kaldirdm buzluğa hep baya vardı serbetsiz sadece çikolataya buluyorlar içi antep fıstıklı hamuruAha ilk fire geldi çikolatalı tulumba ne ola ki
Çikolatalı lokma yedim de içi dışı çikolata üstü fındık fıstık ıvır zıvırlı olandan tulumbayı bilmiyordumBi dilim çorba bı dilim ekmek iki dilim oldu saol cnm
Yok cnm baya az şekersiz denecek kadardı baya tatsizdi kabızlık olmasın diye içtim
Saol diyecektim ki
Ya bunu çok seviyorum ben bayadir üretmiyorlardi bulunca eşim almış kaldirdm buzluğa hep baya vardı serbetsiz sadece çikolataya buluyorlar içi antep fıstıklı hamuru
Kadinn dibisinnYe ye birazcık ama
Ohh iyi yapmissin ben de kabzlik yasamaktan korkuyorum ne yalan soyleyimBi dilim çorba bı dilim ekmek iki dilim oldu saol cnm
Yok cnm baya az şekersiz denecek kadardı baya tatsizdi kabızlık olmasın diye içtim
Saol diyecektim ki
Ya bunu çok seviyorum ben bayadir üretmiyorlardi bulunca eşim almış kaldirdm buzluğa hep baya vardı serbetsiz sadece çikolataya buluyorlar içi antep fıstıklı hamuru
Ben sadece yürüyüş yapıyorum canım,onu da hesaplar etiketlerim seni inşallah.Guzel menu canim afiyet olsun, spor puanini hesaplayip beni etiketlersen senibde dahil ederiz
Aynen canım sonuçta tatil değil,her gün altı saat dersim yine olacakHakketten yaa neyse iyi tarafindan bak ne yapicaksin, onine dersteyken falan ilgilenrler cocukla
Afiyet olsun canım gayet güzel gorunuyir menün.13.04.2021 menü
11.00
Sade Türk kahvesi
12.30
Domatesli yulaf
15.00
Sade filtre kahve
16.15
Sade Türk kahvesi
3 adet çilek
18.00
Salata
1 yk yoğurt
masal3487
Kaynım on gün kaldı dün gitti canım.Cocuk aradığını bulamadı,arabayi sattığımız için,gezme tozma durumları pek olmadi,benim kızda tepesinden inmeyince ilk fırsatta kaçtıZor getirdiniz zor gidecek.
Şehirler arası yolculukta yasak zaten gerçi orda yaşadığı için gidebilir belkide.
Kaynın da sizdemi hala canim
Konya'da bı şube yapıyor cnm çok bilindik bişey değil sanki ama malesef çok lezzetli yaÇikolatalı lokma yedim de içi dışı çikolata üstü fındık fıstık ıvır zıvırlı olandan tulumbayı bilmiyordum
insAllah olmayız cnm ya bklm suyumu içiyorum bklm birazdan bı daha bitki çayi icerimOhh iyi yapmissin ben de kabzlik yasamaktan korkuyorum ne yalan soyleyim
Susuz kalma kuzucum. Dikkat et kendineİftardan sonra da istifra ettim sol böbreğimde Biraz Ağrı var Erken uyumaya çalışacağım canlar hepinize iyi iftarlar
Oh iyi bari evde kayninla daha zor gerçekten düşünüyorum da . Neyse kv de canlı derslerde bakar kizcene. İnsBen sadece yürüyüş yapıyorum canım,onu da hesaplar etiketlerim seni inşallah.
Aynen canım sonuçta tatil değil,her gün altı saat dersim yine olacak
Afiyet olsun canım gayet güzel gorunuyir menün.
Kaynım on gün kaldı dün gitti canım.Cocuk aradığını bulamadı,arabayi sattığımız için,gezme tozma durumları pek olmadi,benim kızda tepesinden inmeyince ilk fırsatta kaçtı
Iyi bak en azindan kaynin gitmis daha rahat hareket edersinBen sadece yürüyüş yapıyorum canım,onu da hesaplar etiketlerim seni inşallah.
Aynen canım sonuçta tatil değil,her gün altı saat dersim yine olacak
Afiyet olsun canım gayet güzel gorunuyir menün.
Kaynım on gün kaldı dün gitti canım.Cocuk aradığını bulamadı,arabayi sattığımız için,gezme tozma durumları pek olmadi,benim kızda tepesinden inmeyince ilk fırsatta kaçtı
Evet canm ya ben de rezene falan iciyorum insallah sorun yasamamKonya'da bı şube yapıyor cnm çok bilindik bişey değil sanki ama malesef çok lezzetli yalokma çok sevmem bu serbetsiz olunca baya hafif oluyo
insAllah olmayız cnm ya bklm suyumu içiyorum bklm birazdan bı daha bitki çayi icerim
Evet canım en son 62neee Sen mi ? İnanmam 60lı bir kilodasın yani
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu?İftardan sonra da istifra ettim sol böbreğimde Biraz Ağrı var Erken uyumaya çalışacağım canlar hepinize iyi iftarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?