- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.081
Off benm de wc sorunum var ilac almadan cikamaz oldumD’un uc litre yaptim yatana kadar ama wc sorunum var kesin ondan
Ayy evet helal olan tek zevk yemek yemek, o da bize kilo yapiyorEn güzel şeyler ya günah ya kalorili
Guzel ama seker pare tartiya 2 gun kalmisken yemesen daha iyiydi canimSahur 4h45
Ince dilim ekmegin icine yarin dilim peynir 5 zeytin
iftar 20:30
bir kepce iskembe corbasi
4 catal dunden kalan firinda sebze
2 yk fasulye,1 dilim peynir
1 kucuk sekerpare
3 litre su olacak yatana kadar ,yesil cay buyuk kupayla
U UcanSupurge
Canim dun yapamadm ama az ince yaptim mecbur, dedign gibi ben de iykusuz kaliyorum sabah 7 de kalkiyorum mecbur ve uyumaya firsat kalmiyor, isten 17 de geliyorum iftar hazrligi icin mutfaga giriyorum anca yetisiyor yani iftardan once spor yapmam mumkum degil, mecbur iftardan sonra yapabildigim kadaryla ve inan bugun oyle yorgundum ki anlatamamYa kızlar spor yapamıyorum yapamıyorum sizden yapan var mı ?İki gündür (akıllı bilekliğime göre ilk gün 3 saat ikinci gün 5 saat) çok az uyuyorum çünkü sahurdan sonra uyuyamıyorum tam uykuya dalacakken ders başlıyor.ve yemekten sonra gözlerim kapanıyor resmen şunan şu mesajı zor yazıyorumRamazan'da spor yapankar ne zaman yapıyorsunuz iftardan sonra olmayacak belli en iyisi açken yapmak
Guzel canm afiyet olsunSelam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
paylaştım zaten cnmOlmazsın bence. Çünkü herkes iş arıyor canım kimsenin durumu iyi değil. Seni de garipsemez kimse merak etme
Saat 9da aşurepilav...
öyle kuzum herkes linkedinden yazıyor iş arıyorum vs diyeNe güzel sevindim senin adına inşallah cumaya daha da düşer
Pide çok güzel bir şey aman dikkat et baya yüksek kalorisi.neden tüm güzel yiyeceklerin kalorisi fazla neden yaeğer süper bir güç verilseydi yiyip yiyip kilo almamayı tercih ederdim.
Üzülme canım elinden geleni yapıyorsun d vitamini eksikliği demir eksikliğibde çok çok zor kilo veriliyor hiç baktırmışmıydın
Neden rezil olasın ki normalde kimse yazmıyor mu ?İşsizlik almış başını gitmiş büyüyen dert ayıplayan varsa da bu ülkede yaşamıyordur ayıbı gayıbı mı kaldı
Vücudumuz alışmaya çalışıyor olabilir mantıklı canım.Se
Sekiz bucukta yiyoruz onun etkisi bence trde daha erken iftar ama sen daha erken yiyodun aksam yemeklerini orucla ben hic kilo veremedim simdiye dakar
Tmm canımBırakma canım lütfen yarına azami dikkat et
Çekirdek oğlum istedi normalde onlar yer yemem dayanamadım bu seferCanım listede olduğun için şu heves işlerini cuma tartı sonrasına bırakmak en doğrusu olur listedeki kızlar hep öyle yapıyor fark ettiysen
Çorban nedir canım hafif görünüyor çekirdek nerden çıktı zalımın gızı
Afiyet olsun canım güzel
Sahur yapıyorsan öğleden sonra 2 veya sonrası gibi en uygun saat sayılabilir
Olabilir canımD’un uc litre yaptim yatana kadar ama wc sorunum var kesin ondan
Afiyet olsun canım güzel menüSahur 4h45
1 kucuk sekerpare
U UcanSupurge
İftarda sebze yemeği fazla yiyip çorbayı 1 kepçe içsem daha güzel olabilirmis cnm afiyet olsunSelam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
Cok kucuktu dayanamadim allahtan evde tatli kalmadiuzel ama seker pare tartiya 2 gun kalmisken yemesen daha iyiydi canim
Super canim
Saol canimAfiyet olsun canım güzel menü
Sindirim problemin var sanırsam ne iyi gelir ki probiyotik takviye vs iyi gelmez mi acabaYemek yedikten sonra ilacimi aldim basim daha iyi ama midem kotu
Ah ah şekerpareSahur 4h45
1 kucuk sekerpare
U UcanSupurge
İftara az kala yürüyüş yap canım eşarp askılığında hafif tempoYa kızlar spor yapamıyorum yapamıyorum sizden yapan var mı ?İki gündür (akıllı bilekliğime göre ilk gün 3 saat ikinci gün 5 saat) çok az uyuyorum çünkü sahurdan sonra uyuyamıyorum tam uykuya dalacakken ders başlıyor.ve yemekten sonra gözlerim kapanıyor resmen şunan şu mesajı zor yazıyorumRamazan'da spor yapankar ne zaman yapıyorsunuz iftardan sonra olmayacak belli en iyisi açken yapmak
Karbonhidrat ağırlıklı olmasına rağmen miktarlar çok değilSelam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
Aman hopla zıpla gitsin beyaz tişörtlü abla başka level biz yapamayukRoman havasını nasıl oynuyorlar ya.Taktim bu ara beceremiyorumda
Mide sorunum gecmezse doktorz gidicem canimSindirim problemin var sanırsam ne iyi gelir ki probiyotik takviye vs iyi gelmez mi acaba
butun gun acliktan sonra kan sekerim dusuyo galiba yemekten cok tatli cekiyo canim malesef ama azda olsa eksiye gecerim diye dusunuyorum affet beniAh ah şekerpare
Yok canım önemli değil pardonluk biseyde yokÇok teşekkür ederim canım
Ayy pardon canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?