Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim pek umudum yok gibi yarından menüler çok kötü değil ama sporlar azaldı tatlılar gördüm arada
Ben kendi adıma söyleyeyim diyet bunslımında o menümü yazmadığım gün neler yedim neler utancımdan yazamadım ama resmen bunalımdı ya Allah'tan kısa sürdü şimdi motivasyonum yerinde ama korkumdan hiç tartılmadım aldığımm artı 800 gramı versem bile benim için mutluluk olacak

Günaydın canlar.
GEÇEN CUMA: 76,8

BUGÜN: 76,4

FARK: 0,4

YÜZDE: % 0,52083

Hala WC çıkabilmiş değilim ama karnımın şişkinliği indi. Dün +1,5 idim ve ödüm koptu.
bu haftadaki pideler beni mahvetti.

Eklentiler

• 502B716D-7E13-48E7-BDCC-61B4E1416BB4.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 20
Aaaa ben bu alttaki notu nasıl görmedim canım geçmiş olsun Allah şifa versin umarım sizlere bulaşmaz bari

Cok sag ol canim kaydettjm, insallah gerek kalmaz ama
Ne kadar çok iş yapmışsın oruçtan sonra bir daha yemek Allah razı olsun ama insanın böyle arkadaşlara ihtiyacı var zor durumlarda yanında olan
Amin canm hepimizden, arkadasim da cok iyi niyetli naif bir insandir, esi yemek yapmaya calisiyormus evde disardan soyleyecgiz dedi, 3 gunluk lohusa disardan ne yiyecek nasil yiyecek, burali da degiller kimseleri yok oyle yani uzuldum, kendi dogumumdakiler geldi aklima

Günaydın canlar.

Hala WC çıkabilmiş değilim ama karnımın şişkinliği indi. Dün +1,5 idim ve ödüm koptu.
Pidelere ve WC problemine rağmen eksi gelmen güzel canım tebrik ederim

Günaydın canlar.

Bak pideler yemeseydin cok daha guzel bir eksi gorecektin,eksiye gecmis olman da guzel ama senin de soyledigin gibi bu hafta menulerin cok iyi degildi

Canım nasılsın?
Elhamdulillah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
Amin canim Allah hepimizn gonlune gore versin, dogumumda cok sıkntilar cekmistim bazi cevremdekilerden hic beklemedigm tavrlar gorup yalniz kalmstim o yuzden dogum yapanlara falan ekstra birseyler yapmak geliyor icimden
Ay hiç deme benim hem annem hem kayınvalidem olmasına rağmen yemekleri ben yaptım 10 gün sonra annem gitti 20. Günde de kayınvalidem kaldık bi çocuk bi ben çok zor günlerdi onların varlığı beni daha çok zorladı onlara mı bakayım kendime mi çocuğa mı ? Bu defa da gelirlerse gelsinler ama kim ne yedi ne etti dert etmeyeceğim

Günaydın kızlar sahur yapanlar , işte olanlar tartı bildirimini öğleden sonra yapabilirsiniz fakat yine de çok geciktirmemeye çalışın malum iftar saatleri bizde 19.00 liste paylaşım saati 20.00 kargaşa oluşmasın yurtdışındaki üyemiz bi kumsal68 var yanılmıyorsam canım sen de Türkiye saatine göre en geç 19 dan önce paylaşmaya çalış oruç tutmayan arkadaşlar yine WC işini hallettikten sonra tartılıp paylaşabilirler
@Breeze96

Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84

gulsum462

elfkkk

asliogretmen

Ucmelekannesi

Fit mutlu anne

kumsal68

cgdmk

E ela_2019

Pnrrr-12

masal3487

M Manolya15

yazarhanim35

denizbenimadim

melonikruhban

P Pinarbartu

M Melek963

Kesinlikle canm kimseyi dusunmeye gerek yok herkes ne yiyecegini kendi dusunsun kocaman insanlar, benim de dogumumda hastane surecim uzun surmustu annem yanimdaydi yemek zaten getiren olmadi, esim disardan hazr aliyordu ona ragmen yemek olayini gectim cok yakin akrabalirimz esimi is yerine birakip mangala gitme planlari yaptilar yani bebegm ybda ben yeni ameliyat oldum hic bilmedigmz bir sehirde esine ihtiyacimin olabilecegi akillarina gelmiyor

Kadın bu kendi başının çaresine bakar niye akıllarına gelsin ki dediğim gibi bir dahakine nasipse varlarsa da yokmuşlar gibi davranacağım beklentiye girmeyeceğim geçen defa kendi kendimi üzdüm durdum

Kadın bu kendi başının çaresine bakar niye akıllarına gelsin ki dediğim gibi bir dahakine nasipse varlarsa da yokmuşlar gibi davranacağım beklentiye girmeyeceğim geçen defa kendi kendimi üzdüm durdum
Aynen canim en guzeli, kendin aciktiginda ayarla birseyler kendine onlar nasil yaparsa yapsin onemli degil

Günaydın canlar.

Yinede eksiksin tebrikler menulere çok hakim degilim bu hafta
İns canim

Allah razı olsun nasıl makbule geçmiştir şimdi o canim

Aynen canim en guzeli, kendin aciktiginda ayarla birseyler kendine onlar nasil yaparsa yapsin onemli degil
Sonuçta yeni doğum yapmışım bebekle ilgileniyorum ne bileyim en azından yemek vs yaparlar diye düşünmüştüm yürüyüş yapıyordu hanımefendiler hem de eşimin işten geliş saatinde eşime içim acıyıp kalkıp bir şeyler hazırlıyordum o işten, diğerleri yürüyüşten gelene kadar

Al iste ne kadar umurlarinda, insan sinir oluyor hakli olarak, bence bu kez gelmelerini bile isteme yani o derece ama bazem birsey soylenmiyor

Al iste ne kadar umurlarinda, insan sinir oluyor hakli olarak, bence bu kez gelmelerini bile isteme yani o derece ama bazem birsey soylenmiyor
Gelme diyemem de kırılıp gücensinler istemem kayınvalidem ben hastayım deyip çekiliyor kenara annem ise çok beceremez yemek ki yapmayı da sevmez o da öyle çekiliyor gözlüklerini burunlarının ucuna indirip örgü ördüler hep geçen defa da yapmıştım genel olarak yemeklik dolduracağım dondurucuya köfte , mantı, sarma, dolma vs hazır olsun kolaylık olsun bana da

Günaydın canlar.

Wcye rağmen ekside olman güzel canım tebrikler

Acikcasi oyle olunca ben gelmesinler daha iyi derim ama olmuyor, simdi aklima geldi 36 haftalik hamileydim ve hala calisiyordum yogun bir sekilde ayaklarim aksama davul gibi oluyordu bir aksam kvye caya gittik misafrler de vardi caylari bitiyor benden bekliyorlar cay servisini, orda eltim faln da var sadece kp kalkti kizm sen kalkma dedi kendi yapti cay servisini...dogumdan sonra da sezryandm bize geldiler caya herkes oturuyor baktim bista sadece sandalye var gectin oturmaya yine sadece kp dedi sen ameliyatlisin orda oturamazsin gel diye...insanda merhamet olmasi lazm

Günaydın canlar.

Bak bu liste ve wc ye ragmen boyle geldiyse bir de haftaya nasil gelir dusunsene

Aynen öyle canım sanki hiç doğurmamışlar hiç anne olmamışlar aslında en iyi onların anlaması lazım bence bizimkiler ben unumu eledim eleğimi astım altta kalanın canı çıksın havasındalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…