Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle canım sanki hiç doğurmamışlar hiç anne olmamışlar aslında en iyi onların anlaması lazım bence bizimkiler ben unumu eledim eleğimi astım altta kalanın canı çıksın havasındalar
Kesinlikle canm en cok onlarin anlamasi lazim ama nasil olsa ben kurtuldum biz de cektik ne olacak kafasindalar

Aman diyim sakin,bebeginle kendini düşün kimseleri dert etme,zaten ne yapsanda memnun olmayacaklar büyük ihtimal,en azından bizimkiler öyle.Kendini yorma boşu boşuna.

Sabah tatlilar fazla olmus canim, mideni usutuyor musun acaba ? Zaten kusmussun canm insallah duzelirsjn

Amin canim insallah ben de ramazanda kilo veremezsem diye korkuyrum senin nasil gidiyor, evine ne zaman donuyorsun, kilo durumlarin nasil

Selam kızlar benim hiç iyi sayılmaz 3 gündür kafamı kaldıramadım dün de zaten ölecek gibiydim istiğfar ede ede bir hal oldum bugün biraz daha iyiyim alışıyorum inşallah cuma günü bildirime geleceğim

Aman diyim sakin,bebeginle kendini düşün kimseleri dert etme,zaten ne yapsanda memnun olmayacaklar büyük ihtimal,en azından bizimkiler öyle.Kendini yorma boşu boşuna.
Öyle valla canım normal zamanda da kimseden bir şey isteyemem beklemem de her işimi kendim yaparım gelme amaçlarının yardım etmek destek olduğunu zannetmişim
Allah Allah niye kustun ki o kadar canım yanında biri var mı bari çocukla yalnız değilsindir inşallah

Gecmis olsun canim, niye boyle oldun ki ? Dikkat et kendine
Bugün tartılmayacağıma göre dünün tartısı ile bildirimi yapayım bende
Cumartesi: 87.70
Perşembe: 85.75
Fark: -1.95
Yüzde: %2.223
Superr bir eksi canim tebrik ederimm varya bu eksilere ragmen motive olamiyorum dersen islak odunla dayak yemen lazim

Superr bir eksi canim tebrik ederimm varya bu eksilere ragmen motive olamiyorum dersen islak odunla dayak yemen lazim
Saol cnm yok bayaa motiveyim ilk hedefe ulaştım 85 ti artık 80i görüp bı an önce 8lerden kurtulmak istiyorum

Tmm canım

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
İns size bulaşmadan eşin hafif atlatsinn gitsin.
Sizde belirti olursa ihmal etmeyin testinizi yaptırın canim.
Amin canım, sağolasın
Aaaa ben bu alttaki notu nasıl görmedim canım geçmiş olsun Allah şifa versin umarım sizlere bulaşmaz bari
İnşallah Zehram, Allah razı olsun
Günaydın canlar.
GEÇEN CUMA: 76,8

BUGÜN: 76,4

FARK: 0,4

YÜZDE: % 0,52083

Hala WC çıkabilmiş değilim ama karnımın şişkinliği indi. Dün +1,5 idim ve ödüm koptu.
bu haftadaki pideler beni mahvetti.
Tebrikler canım
tamamdır canım
gerçekten keşke bu doğumda seni sana bıraksalar
muhteşemsin canım

Tamam canim aklimda uc saat icinde paylasicam

Niye bu kadar dokundu acaba ya. Her sene böyle mi oluyorsun canim. Geçmiş oslun
Bu nasıl bir eksidir tebrikler

9 - 15 NİSAN MENÜ LİSTESİ

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSonuç
@Breeze96 +++++++
G Goklerce +++++++
Jasminium84 *İzinli
elfkkk ++ epey eksik menü
asliogretmen ++++*İzinli
Beyaz leylak ++++++Şenlik menüsü eksik
kumsal68 +++++++
Fit mutlu anne +++++2 eksik menü
Ucmelekannesi ++Arifeden bu yana menü yok. Neden?
gulsum462 ++++++dünkü menü nerde?
M Manolya15 +++++2 eksik menü
yazarhanim35 +++++++
masal3487 ++bi düzen tutturmak lazım
melonikruhban +++++++dünkü menü nerde?
M Melek963 +++++*Pazar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…