- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.281
Kesinlikle canm en cok onlarin anlamasi lazim ama nasil olsa ben kurtuldum biz de cektik ne olacak kafasindalarAynen öyle canım sanki hiç doğurmamışlar hiç anne olmamışlar aslında en iyi onların anlaması lazım bence bizimkiler ben unumu eledim eleğimi astım altta kalanın canı çıksın havasındalar
Aman diyim sakin,bebeginle kendini düşün kimseleri dert etme,zaten ne yapsanda memnun olmayacaklar büyük ihtimal,en azından bizimkiler öyle.Kendini yorma boşu boşuna.Elhamdulillah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
Ay hiç deme benim hem annem hem kayınvalidem olmasına rağmen yemekleri ben yaptım 10 gün sonra annem gitti 20. Günde de kayınvalidem kaldık bi çocuk bi ben çok zor günlerdi onların varlığı beni daha çok zorladı onlara mı bakayım kendime mi çocuğa mı ? Bu defa da gelirlerse gelsinler ama kim ne yedi ne etti dert etmeyeceğim
Sabah tatlilar fazla olmus canim, mideni usutuyor musun acaba ? Zaten kusmussun canm insallah duzelirsjn
Amin canim insallahben de ramazanda kilo veremezsem diye korkuyrum senin nasil gidiyor, evine ne zaman donuyorsun, kilo durumlarin nasil
Selam kızlar benim hiç iyi sayılmaz 3 gündür kafamı kaldıramadım dün de zaten ölecek gibiydim istiğfar ede ede bir hal oldum bugün biraz daha iyiyim alışıyorum inşallah cuma günü bildirime geleceğimYeter canım yeter bir gün iyi bir gün kötü kendini çok yoruyorsun bu konuda Ramazan’da güzel bir başlangıç yap ve bayrama kadar hiç bırakma
Yahu Allah aşkına niye gelmiyorsun kızın ne oldu ameliyatı belli oldu mu ?
Gayet güzel
Canım dün de belirttik yediklerinin miktarını , türünü de belirtmelisin kızların örmek menüleri var onlar gibi yazarsan sevinirim.
Maruldan bir şey etmez olsun o kadar
afiyet olsun canım
Sen daha iyi bilirsin canım ama ben tutmanı tavsiye ederim
Sana tam şişlik yapacak şeyler bir arada canım nohut, lahana yoğurttan da bahsetmiştin
Çok fazla canım çok kaçamaklı yani listede olduğunu unutma lütfen
Hayırlı Ramazanlar canım nasılsın napıyosun ?
Afiyet olsun canım çiğ köfte beni çok susatır Ramazan öncesi bitirdiğiniz iyi olmuş
Öyle valla canım normal zamanda da kimseden bir şey isteyemem beklemem de her işimi kendim yaparım gelme amaçlarının yardım etmek destek olduğunu zannetmişimAman diyim sakin,bebeginle kendini düşün kimseleri dert etme,zaten ne yapsanda memnun olmayacaklar büyük ihtimal,en azından bizimkiler öyle.Kendini yorma boşu boşuna.
Allah Allah niye kustun ki o kadar canım yanında biri var mı bari çocukla yalnız değilsindir inşallahSelam kızlar benim hiç iyi sayılmaz 3 gündür kafamı kaldıramadım dün de zaten ölecek gibiydim istiğfar ede ede bir hal oldum bugün biraz daha iyiyim alışıyorum inşallah cuma günü bildirime geleceğim
Gecmis olsun canim, niye boyle oldun ki ? Dikkat et kendineSelam kızlar benim hiç iyi sayılmaz 3 gündür kafamı kaldıramadım dün de zaten ölecek gibiydim istiğfar ede ede bir hal oldum bugün biraz daha iyiyim alışıyorum inşallah cuma günü bildirime geleceğim
Superr bir eksi canim tebrik ederimmBugün tartılmayacağıma göre dünün tartısı ile bildirimi yapayım bende
Cumartesi: 87.70
Perşembe: 85.75
Fark: -1.95
Yüzde: %2.223
Saol cnm yok bayaa motiveyim ilk hedefe ulaştım 85 ti artık 80i görüp bı an önce 8lerden kurtulmak istiyorumSuperr bir eksi canim tebrik ederimmvarya bu eksilere ragmen motive olamiyorum dersen islak odunla dayak yemen lazim
Turkceyi iicene unutuyom galiba fayans deniliyo du ama parkenin ustundede olur en idaali balkonda olmasiKarlaj dediğin ne canımben şimdilik salona koymak istiyorum sonrasında balkonu kapatınca balkonda durur sanırım
Tmm canımGünaydın kızlar sahur yapanlar , işte olanlar tartı bildirimini öğleden sonra yapabilirsiniz fakat yine de çok geciktirmemeye çalışın malum iftar saatleri bizde 19.00 liste paylaşım saati 20.00 kargaşa oluşmasın yurtdışındaki üyemiz bikumsal68 var yanılmıyorsam canım sen de Türkiye saatine göre en geç 19 dan önce paylaşmaya çalış oruç tutmayan arkadaşlar yine WC işini hallettikten sonra tartılıp paylaşabilirler
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
@hadikonusalim
melonikruhban
@Pinarbartu
M Melek963
Harikasin gercekten, spora da basladin mi kim tutar seniSaol cnm yok bayaa motiveyim ilk hedefe ulaştım 85 ti artık 80i görüp bı an önce 8lerden kurtulmak istiyorum
Helal olsunBugün tartılmayacağıma göre dünün tartısı ile bildirimi yapayım bende
Amin canım, sağolasınÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
İns size bulaşmadan eşin hafif atlatsinn gitsin.
Sizde belirti olursa ihmal etmeyin testinizi yaptırın canim.
İnşallah Zehram, Allah razı olsunAaaa ben bu alttaki notu nasıl görmedim canım geçmiş olsun Allah şifa versin umarım sizlere bulaşmaz bari
Tebrikler canımGünaydın canlar.
GEÇEN CUMA: 76,8
BUGÜN: 76,4
FARK: 0,4
YÜZDE: % 0,52083
Hala WC çıkabilmiş değilim ama karnımın şişkinliği indi. Dün +1,5 idim ve ödüm koptu.
bu haftadaki pideler beni mahvetti.
tamamdır canımGünaydın kızlar sahur yapanlar , işte olanlar tartı bildirimini öğleden sonra yapabilirsiniz fakat yine de çok geciktirmemeye çalışın malum iftar saatleri bizde 19.00 liste paylaşım saati 20.00 kargaşa oluşmasın yurtdışındaki üyemiz bikumsal68 var yanılmıyorsam canım sen de Türkiye saatine göre en geç 19 dan önce paylaşmaya çalış oruç tutmayan arkadaşlar yine WC işini hallettikten sonra tartılıp paylaşabilirler
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
@hadikonusalim
melonikruhban
@Pinarbartu
M Melek963
gerçekten keşke bu doğumda seni sana bıraksalarSonuçta yeni doğum yapmışım bebekle ilgileniyorum ne bileyim en azından yemek vs yaparlar diye düşünmüştüm yürüyüş yapıyordu hanımefendiler hem de eşimin işten geliş saatinde eşime içim acıyıp kalkıp bir şeyler hazırlıyordum o işten, diğerleri yürüyüşten gelene kadar
muhteşemsin canımBugün tartılmayacağıma göre dünün tartısı ile bildirimi yapayım bende
Tamam canim aklimda uc saat icinde paylasicamGünaydın kızlar sahur yapanlar , işte olanlar tartı bildirimini öğleden sonra yapabilirsiniz fakat yine de çok geciktirmemeye çalışın malum iftar saatleri bizde 19.00 liste paylaşım saati 20.00 kargaşa oluşmasın yurtdışındaki üyemiz bikumsal68 var yanılmıyorsam canım sen de Türkiye saatine göre en geç 19 dan önce paylaşmaya çalış oruç tutmayan arkadaşlar yine WC işini hallettikten sonra tartılıp paylaşabilirler
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
@hadikonusalim
melonikruhban
@Pinarbartu
M Melek963
Niye bu kadar dokundu acaba ya. Her sene böyle mi oluyorsun canim. Geçmiş oslunSelam kızlar benim hiç iyi sayılmaz 3 gündür kafamı kaldıramadım dün de zaten ölecek gibiydim istiğfar ede ede bir hal oldum bugün biraz daha iyiyim alışıyorum inşallah cuma günü bildirime geleceğim
Bu nasıl bir eksidir tebriklerBugün tartılmayacağıma göre dünün tartısı ile bildirimi yapayım bende
| Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Sonuç |
| @Breeze96 | + | + | + | + | + | + | + | |
| G Goklerce | + | + | + | + | + | + | + | |
|
| *İzinli | |||||||
|
| + | + | ||||||
|
| + | + | + | + | *İzinli | |||
|
| + | + | + | + | + | + | Şenlik menüsü eksik | |
|
| + | + | + | + | + | + | + | |
|
| + | + | + | + | + | 2 eksik menü | ||
|
| + | + | Arifeden bu yana menü yok. Neden? | |||||
|
| + | + | + | + | + | + | ||
| M Manolya15 | + | + | + | + | + | 2 eksik menü | ||
|
| + | + | + | + | + | + | + | |
|
| + | + | bi düzen tutturmak lazım | |||||
|
| + | + | + | + | + | + | + | dünkü menü nerde? |
| M Melek963 | + | + | + | + | + | *Pazar başladı |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?