Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel bence canım
Gayet iyi canım
Selam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
Afiyetler olsun canım
Ben daha alışamadım haliyleRamazan'ın 10. Günü falan tutmaya ancak başlarım 10 gun suruyo benimki maalesef

Akşama ne pişirin bir fikrim yok daha sizin menüleri okuyun belki fikir sahibi olurum
Darısı hayırlısıyla başımaaaaa
Günaydın canım benim bugün yemek derdim yok dünden karnıyarık var pilav azalmıştı yanına pilav yaparım bi de cacık
Canım nasılsın?

Takip ettiğim bir diyetisyenin sayfasından aldım.Ben denemek istiyorum.ayrıca ben sporumu iftar sonrası yapamıyorum.sabah yapacağım inşallah.Kapışalım mı bu hafta.Senle yarışmayı özledim
Sabah yapma bence canim cok halsiz dusersin yagdan degil kastan kaybedersin
Iftara Bir saat kala yap sporunu yada iftardan bir bucuk saat sonra en ideali bence

15 Nisan menüm

Sahur:1 sahanda yumurta
Çeyrek kk peynir
4 zeytin
Yarım elma
1dilim tb ekmek

İftar:1 kepçe yayla çorbası
4 YK et sote
Salata
4 hurma

Su:2 litre
Spor:40 dk yürüyüş

@UcanSupurge G Goklerce
Bence süper süper süper
15 nisan persembe
Sahur yok

iftar 20:30
1,5 kepce kabak corbasi( sogan kabak ve havuctan yaptim sadece)
6 zeytin , iki dilim peynir
Bir kase yesil salata
2,5 litre su
@UcanSupurge
Süpersin canım
Allah razı olsun canık, ne güzel bir arkadaş
Canım geçmiş olsun, inş bulaşmaz size, eşin de sağlıcakla kolaylıkla atlatır inş

Canım G Goklerce canım sana bi konu danışmak isterim.benim aşı sıram geldi canım ve yaptrmak istiyorum inş, fakat ben hamileliğim boyunca her gün kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullandım, düşük düzeyde de olsa pıhtılaşma sorunum çıktı tahlillerde. Bu sorun olanlar için iğnenin yan etkileri olabileceği söyleniyor, cesaret edemiyorum ben de, ama sıram gelmişken olmak istiyorum, sence nasıl bir yol izlemeliyim?

Takip ettiğim bir diyetisyenin sayfasından aldım.Ben denemek istiyorum.ayrıca ben sporumu iftar sonrası yapamıyorum.sabah yapacağım inşallah.Kapışalım mı bu hafta.Senle yarışmayı özledim
Bol eksi getirsin insAllah canım olur kapisalim eski rakibim-ekurim bana kapışmak pek yaramasa da bu sefer farklı olur insAllah
Çok iyi menü canım afiyet olsun yaa çok geçmiş olsun insAllah eşin hafifçe atlatır size de bulaşmaz geçer gider
Ben hic bisi koymadim canim direk karlajin uzerinde
Karlaj dediğin ne canım ben şimdilik salona koymak istiyorum sonrasında balkonu kapatınca balkonda durur sanırım
Afiyet olsun canım
Sağol canım

Afiyet olsun leylak kokulum

Afiyet olsun canım güzel menü

İyi yürekli arkadaşım benim
Tesekkur ederim canim benim
Bazı arkadaşlarla Ramazan'a saçma sapan giriş yaptık.Umarım uyum sağlarız bu hafta
Aynen yaa insallah canim, zamanla duzenimizi oturturuz
Amin canim Allah hepimizn gonlune gore versin, dogumumda cok sıkntilar cekmistim bazi cevremdekilerden hic beklemedigm tavrlar gorup yalniz kalmstim o yuzden dogum yapanlara falan ekstra birseyler yapmak geliyor icimden
Kalabalik ama guzel gibi de cok yorum yapamayacgm
Benim pek umudum yok gibi yarından menüler çok kötü değil ama sporlar azaldı tatlılar gördüm arada
Aynen benim de yaa aslinda menulerim iyiydi bence, toplam kalori olarak sanki oncekinden cok fark yoktu ama spor yapamadim fazla
Guzel menu canim, insallah size bulasmamstir dikkat edin kendjnze
Canim benim
Canm simdi gebelikte yasanan pihtilasma sorunu biraz farkli bir durum yani cogu gebede olabiliyor ve riske atmamak icin kan sulandirici veriliyor ama gebelikten sonra bu siknti devam ediyor mu cok bir fikrim yok, eger istersen saglik ocagndaki ya da hastanede baska dra danisabilirsin, asiyi yaptirinca da bir sure kan sulandirici kullanirsin bu sekilde pihtilasma olmaz ama bu sadece senin soylomine karsi bir fikir, belki dr kan sulandiriciya gerek bile gormeyecek
Fit mutlu anne
M Manolya15
G Goklerce (emzirdiğini hatırlıyorum sanki)
Kızlar oruçta sütünüzde bir fark oldu mu?ben anlayamıyorum da kendimden
Ben emzirmiyorum canim

İnşallah canım

Bence süper süper süper

Süpersin canım

Allah razı olsun canık, ne güzel bir arkadaş

Canım geçmiş olsun, inş bulaşmaz size, eşin de sağlıcakla kolaylıkla atlatır inş
İnşallah Elifçiğim, Allah razı olsun
İnşallah Hafizeciğim, Allah razı olsun
çok teşekkür ederim canım benim

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
İns size bulaşmadan eşin hafif atlatsinn gitsin.
Sizde belirti olursa ihmal etmeyin testinizi yaptırın canim.

Kaydettim belki lazım olur

Ne kadar çok iş yapmışsın oruçtan sonra bir daha yemek Allah razı olsun ama insanın böyle arkadaşlara ihtiyacı var zor durumlarda yanında olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…