Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sahuru nasıl hiç ekmek yemeden yapıosunyz bravo ya ben açlıktan ölürdüm ha
Ezocum bir dİyetisyenin listesini takip ediyorum nerdeyse harfi harfine uyguluyorum ekmeği tamamen kesmek iyi geldi bana takılmış kalmıştım hem +800 dü pazartesi onu verdim hem de -800 e geçtim .Tabiki ekmeksiz bir beslenme düşünmüyorum günde 2-3 dilim yiyeceğim ama 57 olana kadar disiplinli bir şekilde uyacağım bu diyete

Güllaç yine beni güldürmedi

İyiyim kuzum uykusuzluk perişan etti beni ondan diye düşünüyorum akıllı bilekliğe göre Ramazan'ın başından beri 3-4 saat uyuyorum sırf uyku saatim artsın diye erken yatmaya çalışıyorum en fazla 4.5 saate yükselttim.zaten sahurda içtiğim su yüzünden sahurdan sonra 2-3 defa tuvalete kalkıyorum uykum gelse bile gidiyor geri

Afiyet olsun kızlar süper menüler
Güllaç yine beni güldürmedi
Yarım dilim baklava ile eşdeğerdr ya sütlü tatlı baya hafif akşam çok karbon yoktu

Orucun Da hakkını verıyorsun boylece ,Allah kabul etsin

Geçen yıl sahursuz tuttum
Ayy en buyuk korkum aç kalmak :)) hatta eşim çok takılır bana:)) bırınde yatılı kalmamız gerekti, ben strese gırdım , cantama ıvır zıvır doldurdum olur da yemek koymaz gece acıkırm fln die:)))) şimdıye kdr tum oruclarımı tuttum ama cok sukur regl hamılelık emzrme harıc , ama en az yarım pide yemısımdır

Şu kıtlık psikolojisi nerden gelmiş yerleşmiş ben de yola çıkacağımız zaman tıka basa yerim yanıma erzak alırım molalarda stok da eklerim

Baya heyecan aramissin

Canım fotoğraf ve nick-tarih yazılı notlu olacak bildirim

Benim rakibimi geçmem için 15 kilo vermem lazım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…