- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.821
Hahaha iyi bariOnun su içme problemi var sen bakma ona takılıyür sanaYarım litreden 1 buçuk - 2 ye çıkardık Bugün şükür 2 buçuk içmiş
Yok canım ben tel şehriyeyle yapıyorum yoğurt corbasını daha hafif güzel oluyorKaydedildi efendim
Ah canım ya iftardan sonra nasıl oldun .
Gayet güzel bence sporada maşallah ben gündüz cesaret edemezdim
Cuma menun güzel bence canim.
Bugünde hem fasulye hem mercimek aynı anda olmasa daha iyiymiş ama güzel yinede afiyet olsun
Neyse karpuz muhabbetini okudum zaten azmis duyduğuma göreyoğurt çorbası pirinçli ama bulgur pilavı da azmis zaten güzel bence canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim. Güllaç çok geç saatte değilse telafi edilebilir
Afiyet olsun menüler gayet güzel.
Güzel bence canim afiyet olsun
Güzel menü canim afiyet olsun
Güzel menun canim afiyet olsun
Eşim iş yerinden sipariş etmiş özel senin için dedi e bende Allah'tan ariyormusum ki yedim
Datlum giymatlim tamam yarınki menüm tatlisiz olacak
Güzel menü canim afiyet olsun
Evet canım haliyle ağır tatlı neyse dengeleyecegim bu hafta ins
Menun güzel canim afiyet olsun.
Ah ya sizede bulaştı o zaman. Eğer ilaç kullanmayı dusunuyorsan test mi yaptirsan canim. Çocuklar nasillar
86 kilom. Evet emziriyorum canım41 kere de olsa uyarmaya devam.
Evet ya gelene kadar baya arayı açmış olacaksin.
Cok sevindim senin adına gerçekten. En kisa zamanda helimiz hedefimize ulasalim insallah.
Reflu falan mi acaba. Bana reflu gibi geldi.
Çekirdeksiz aslaaa30 kiloyu her gun 1 avuç kabak yiyerek verdim valla
Bendeee istiyorum listeyi. Ne güzel verdirmiş leylagim.
Yaa sorma. Bi ara yemin etmeden yediklerime dikkat edip kilo verdim, sonra ne olduysa yemin edeyim dedim Allah im yemin edene kadar bi dünya şey yedim. Halbu ki gayet iyi ilerliyordum.
Emziriyorsan faydasi oluyordur. Bebelerimiz hemen hemen aynı
Ben daha da kalorisiz olani soyliyim dene.
Karin ağrısını hemen geçiriyor bizde. Nane
Sadece nane demleyip iciyoruz cok işe yarıyor
Fazlası bobrekleri yoruyormuş canim. Kilon kaç bılmiyorum ama kilo×30 ml galiba emzirme varsa +1 1.5 .eklenebilir
Günaydın canımGünaydın kızlar
Nasılsın canım iyi misin?slm
mutlu haftasonlari kizlar
hoşbuldum canımAfiyet olsun canım güzel menü
Saol canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Saol canım
Afiyet olsun kızlar güzel menü
Afiyet olsun canım tahinliyo bı dilimle bırakman süper
Afiyet olsun canım güzel menü
İyi dinlemeler canım
Saol canım
Afiyet olsun canım güzel menüler geçmiş olsun şimdi nasılsın
21:00 da idi ama geç yattık sıkıntı olmaz insAllah
Hg canım
Afiyet olsun canım dün güzel ama diğer menü cisli olmuş biraz
iyyim cok sukur canimNasılsın canım iyi misin?
kolay gelsintünaydın kızlar musmutlu haftalar
izmir 2 gündür çok sıcak cam açık yarım kollu ile oturuyorum. böyle gider artık. bende hafiften kışlık yıkanacakları toparlayıp yazlıkları çıkarmaya başlayacağım hafta içi. evdeyim nasılsa halledeyim bari.
saol cnmiyyim cok sukur canim
senin nasilsin hamilelik nasil geciyo
kolay gelsin
oh ne guzel burda havalar daha isinmadi cok soguk
gerci ramazanda boyle soguk olmasi daha iyide
Evet adet sancım oluyo su meselesi ise hep içmeyi unutuyorum içmeye gayret edeceğimBaya güzel
Adet sancın mı var canım dünden beri tatlı yiyorsun ayrıca suyun az kilo başı 0.033 içmen gereken su miktarı 77*0.033 = 2.541
yani aslında 2 buçuktan aşağı düşmemen gerek hem de spor yapmışken
Kolay gelsin canım hoş geldin tartı bildirimini gönderdiğin için tekrar teşekkür ederim motivasyon olarak şimdi nasılsın?tünaydın kızlar musmutlu haftalar
izmir 2 gündür çok sıcak cam açık yarım kollu ile oturuyorum. böyle gider artık. bende hafiften kışlık yıkanacakları toparlayıp yazlıkları çıkarmaya başlayacağım hafta içi. evdeyim nasılsa halledeyim bari.
Ben de iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yokiyyim cok sukur canim
senin nasilsin hamilelik nasil geciyo
kolay gelsin
oh ne guzel burda havalar daha isinmadi cok soguk
gerci ramazanda boyle soguk olmasi daha iyide
Biz Ankara'da donayrik daha petek yaikiyoruztünaydın kızlar musmutlu haftalar
Ohh kolay gelsin canimtünaydın kızlar musmutlu haftalar
Ohh ne gizel keske burda da isinsatünaydın kızlar musmutlu haftalar
Geçmiş olsun canım aslında güzel besleniyorsun galiba neden mide bulantısı baş dönmesi olsunki tansiyon düşüklüğü vb.olabilir.Bağışıklığa dikkat bu aralar çok ihtiyacımız varHayırlı geceler kızlar ben cuma günü unutmuşum ya iyi de değilim sürekli yatıyorum baş dönmesi mide bulantısı var sürekli gece yemiyordum şimdi yiyorum gene aynı bağışıklık çöktü benim bu sene sanırım dengesiz besleniyordum hiç iyi hissetmiyorum annemlerdeyim neyseki
selam canım yenisin galiba hoşgeldin sağolasın
Hiç ama hiç acıkmıyorum tabi sofraya oturuncaas güzel yemekleri görünce de yeniyor ama yine de sanki hiç yememiş gibi baş dönmesi halsizlik oluyor
Sana da geçmiş olsun bu arada
Tel şehriyeli hiç denemedim olabilir kulağa hoş geliyor ama buğday mı yoksa şehriye mi daha kalorili olur diye düşündüm hemenYok canım ben tel şehriyeyle yapıyorum yoğurt corbasını daha hafif güzel oluyor
hoşbuldum canım :) uyanır uyanmaz baktım ban yemişim önce bize ulaşın kısmından yazdım sonra kk nın numarasını buldum oradan yazdım :) bugün tekrardan başladım şuan daha iyiym motivasyon konusunda :) bayrama kadar kaçamak yapmamaya çalışacağımKolay gelsin canım hoş geldin tartı bildirimini gönderdiğin için tekrar teşekkür ederim motivasyon olarak şimdi nasılsın?
Ben de iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok26 sında demiştin değil mi ameliyatı doğru hatırlıyorum
ben kombiyi yaz moduna aldımBiz Ankara'da donayrik daha petek yaikiyoruz
dün akşam cam açık yattım çok sıcak diye sabaha karşı üşürüm diye kardeşim geldi kapattı :) orası neresi canım :)Ohh kolay gelsin canim
Burasıda ısındı 2 gündür cam açıkti yatana kadar bizimde dün. Geceleri kombiyi yakıyoruz hala o ayrı çocuklar usurse diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?