Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Onun su içme problemi var sen bakma ona takılıyür sana Yarım litreden 1 buçuk - 2 ye çıkardık Bugün şükür 2 buçuk içmiş
Hahaha iyi bari Ben çok içiyorum su ya kızımda bana çekmiş sürekli elinde sulukla geziyor Tek kötü yani 15 dkda bir wcdesin

Yok canım ben tel şehriyeyle yapıyorum yoğurt corbasını daha hafif güzel oluyor

86 kilom. Evet emziriyorum canım

hoşbuldum canım

Nasılsın canım iyi misin?
iyyim cok sukur canim
senin nasilsin hamilelik nasil geciyo
kolay gelsin
oh ne guzel burda havalar daha isinmadi cok soguk
gerci ramazanda boyle soguk olmasi daha iyide

Evet adet sancım oluyo su meselesi ise hep içmeyi unutuyorum içmeye gayret edeceğim

Kolay gelsin canım hoş geldin tartı bildirimini gönderdiğin için tekrar teşekkür ederim motivasyon olarak şimdi nasılsın?
iyyim cok sukur canim
senin nasilsin hamilelik nasil geciyo

kolay gelsin
oh ne guzel burda havalar daha isinmadi cok soguk
gerci ramazanda boyle soguk olmasi daha iyide
Ben de iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok 26 sında demiştin değil mi ameliyatı doğru hatırlıyorum

Biz Ankara'da donayrik daha petek yaikiyoruz

Ohh kolay gelsin canim
Burasıda ısındı 2 gündür cam açıkti yatana kadar bizimde dün. Geceleri kombiyi yakıyoruz hala o ayrı çocuklar usurse diye.

Ohh ne gizel keske burda da isinsa

Geçmiş olsun canım aslında güzel besleniyorsun galiba neden mide bulantısı baş dönmesi olsunki tansiyon düşüklüğü vb.olabilir.Bağışıklığa dikkat bu aralar çok ihtiyacımız var
Yok canım ben tel şehriyeyle yapıyorum yoğurt corbasını daha hafif güzel oluyor
Tel şehriyeli hiç denemedim olabilir kulağa hoş geliyor ama buğday mı yoksa şehriye mi daha kalorili olur diye düşündüm hemen

hoşbuldum canım :) uyanır uyanmaz baktım ban yemişim önce bize ulaşın kısmından yazdım sonra kk nın numarasını buldum oradan yazdım :) bugün tekrardan başladım şuan daha iyiym motivasyon konusunda :) bayrama kadar kaçamak yapmamaya çalışacağım

Ohh kolay gelsin canim
Burasıda ısındı 2 gündür cam açıkti yatana kadar bizimde dün. Geceleri kombiyi yakıyoruz hala o ayrı çocuklar usurse diye.
dün akşam cam açık yattım çok sıcak diye sabaha karşı üşürüm diye kardeşim geldi kapattı :) orası neresi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…