Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sadece düşündüğüm tek şey 3-4 güne regl olacağım tatlı ataklarını nasıl atlatacağım.

Bence sehriye daha kalorili olur canim

26 sindaydi ama iptal oldu
yeni tarih vermelerini bekliyoruz canim
dr yokmus

Süpersin canım dediğin gibi olursa bayramda 65 bile olursun belki
sadece düşündüğüm tek şey 3-4 güne regl olacağım tatlı ataklarını nasıl atlatacağım.
Tarçın bol bol ve İzmir sıcak yürüyüşe çık kriz geldiği anlarda
Bugun niyet etmedim kizlar sabah ucte uyandim midem yine kotu et cok geldi bana buyuktu cunki dilimler hala midem patliyo tartilmaya korkuyorum

Bugun helva yapip dagiticam annem babam hayrina insallah tuttrabilirim
Ah Canım ya midene baktırman şart oldu Allah kabul etsin inşallah
26 sindaydi ama iptal oldu
yeni tarih vermelerini bekliyoruz canim
dr yokmus
Hayırlısı inşallah canım benim

inşallah canım. tarçına alerjim var maalesef ve astımım olduğu için sıcak havalarda maske ile yürüyemiyorum

Bugun

09.00 1 kucuk tava soganlı mantarlı yumurta,1 dilim peynir,1dilim tb ekmek

13.00 az mantar (sabahtan artan),1 dilim tb ekmek

15.00 sütlü turk kahve

18.00 1 tabak kıymalı karnıbahar yemegı,1 tabak tarhanacorba( kızlar kaşık yedıgımde gece yemeklere saldırıyorum beni mazur gorun :)))) olcak
Sporstandart karın sırt

Su 3 litre olcak

Çok az tarçın ve muzla bebişe kek yaptım ,sevdı tadına baktım baya gusel olmuş ben de yerım ya tatlı krızlerımde, tam bugday un ile yaprtım

Bu haftasonu bebişi eşime verıp verıp ben de bu kışlık yazlık işini hallettım sukur

16 sında saat 20 ye kadar çok iyi lakinnnnn asıl yenmenesı gereken saatte karbon almışın bisürü, bari sabah saatlerınde yiyeydin tatlı gızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…