- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.801
Pizza mi kızarmış patates mi neyse neyse cuma menusuymus o16.04.2021 menü
10.30
Sade Türk kahvesi
2 kare çikolata
15.00
Sade Türk kahvesi
1 bardak kefir
18.00
Sade Türk kahvesi
20.00
Pizza
Kızarmış patates
Su:2.5 litre
17.04.2021 menü
14.00
Haşlanmış yumurta
3 adet eti form
Çingen salatası
Şekersiz çay
Azıcık krem peynir
14.30
Sade Türk kahvesi
16.00
Azıcık pide içine krem peyniri iki lokmalık
16.30
Sade filtre kahve
4 fıstık
18.30
Şinitzelli salata
1 bardak ayran ( yoğurdu kendim mayalamıştım )
20.00
Sufle
ek olarak bir demlik şekersiz çayciddi ciddi 6-7 bardak içtim
İnşallah canım :)) çıktım çıktımEkledim canim.
Çıkmışsın mapus damından
Üzülmek yok geri ineceksin nasilsa
Teşekkür ederim canım :) ekmek niyetine yedim onu da aslında 3 tanesi mi ne 1 dilim ekmeğe denk geliyorPizza mi kızarmış patates mi neyse neyse cuma menusuymus o
Cumartesi form bisküvi dışında güzel canim afiyet olsun
Ben bdv okurum arada ama yazmam hiçİnşallah canım :)) çıktım çıktımAllah düşürmesin üyelik olmadan okumak çok zor
Zaten laf yetiştirmekten canlandım benBen bdv okurum arada ama yazmam hiç
Ama burayı okuyup yazamamak koyabilir bana da
Boşver anacım herkese yetisilirmi sen gitme oralaraZaten laf yetiştirmekten canlandım ben
Okur geçerim artık :))Boşver anacım herkese yetisilirmi sen gitme oralara
Saol canim oruc bitsin gidicem simdi zaten olsen hastanelere almiyolar bu basit seyler icin burda ama aile dotoruda ilac verip gonderiyoGeçmiş olsun canım mideni ihmal etme bellimi birşey var hastaneler evet güvenilir değil ama yapacak bişey yok.
Baklavayi da eşinin yemesi iyi olmuş bayatlamış tır o zaten
Öyle valla canım normal zamanda da kimseden bir şey isteyemem beklemem de her işimi kendim yaparım gelme amaçlarının yardım etmek destek olduğunu zannetmişim
Allah Allah niye kustun ki o kadar canım yanında biri var mı bari çocukla yalnız değilsindir inşallah
Hayırlı geceler kızlar ben cuma günü unutmuşum ya iyi de değilim sürekli yatıyorum baş dönmesi mide bulantısı var sürekli gece yemiyordum şimdi yiyorum gene aynı bağışıklık çöktü benim bu sene sanırım dengesiz besleniyordum hiç iyi hissetmiyorum annemlerdeyim neysekiNiye bu kadar dokundu acaba ya. Her sene böyle mi oluyorsun canim. Geçmiş oslun
Bu nasıl bir eksidir tebrikler
selam canım yenisin galiba hoşgeldin sağolasınMadımak mııı .
ya ben Tokatlıyım. Ay nasıl canım çekti şu an anlatamam. Afiyetler olsun .bizim oralarda çok yapılır sevilir.
Benim menümde sağlıksız gelmiş sana
haklısın canım. ama ev arkadaşlarım hazırlıyorlar ben iftara zor yetişiyorum ne bulursam en sağlıklı olanından azıcık tırtıklıyorum elimden geldiğince .
Ramazan çarptı beni ya zaman geçmiyor . Bir üşüme var hep ve uykumu alamıyorum. Yeme düzenimi çok etkiliyor bu durumlar .
ya ramamzan benide kötü etkiliyor. acıkmıyor ama aptal gibiyim sürekli . sanada geçmiş olsun canım
bende de o durum oluyor yaa . sabit kalamıyorum hafiften bi alıyorum . buna engel olmak içinde sahurları iptal ettim. Bide sahur yapsam bırak vermeyi verdiysemde geri alıyorum
Gecmis olsun canim dikkat et kendineHayırlı geceler kızlar ben cuma günü unutmuşum ya iyi de değilim sürekli yatıyorum baş dönmesi mide bulantısı var sürekli gece yemiyordum şimdi yiyorum gene aynı bağışıklık çöktü benim bu sene sanırım dengesiz besleniyordum hiç iyi hissetmiyorum annemlerdeyim neyseki
41 kere de olsa uyarmaya devam.Anlıyorlar mı peki uyarınca ben kırk kere de uyarsam aynı
Evet ya gelene kadar baya arayı açmış olacaksin.Ayy insallah mezun oluruz biran once, sen gittin ben de meydani bos buldum gectim seni
Reflu falan mi acaba. Bana reflu gibi geldi.Oruc bitsinde gidiyim ilac verecek kesin bari duzgun kullanirim
Mide fitigi ni ilk defa duydum yediklerim midemi yakiyo aci su geliyo bogazima dogru gerisi malum iste
cok guzel afiyet olsun canim allah kabul etsin
haklisin canim biraz zorluyorum kendimi vucudumla instlasiyorum vitamin hic kullanmadim meyvede cok az yerim y’a ama dzha saglikli beslenmem gerekiyo midemin sakasi yok galiba
Çekirdeksiz aslaaaAz az da olsa vermek lazım ama insam da tuzlu çekirdek çitlemeyi ösluyo yaaa
Bendeee istiyorum listeyi. Ne güzel verdirmiş leylagim.Ezocum bir dİyetisyenin listesini takip ediyorum nerdeyse harfi harfine uyguluyorum ekmeği tamamen kesmek iyi geldi bana takılmış kalmıştım hem +800 dü pazartesi onu verdim hem de -800 e geçtim .Tabiki ekmeksiz bir beslenme düşünmüyorum günde 2-3 dilim yiyeceğim ama 57 olana kadar disiplinli bir şekilde uyacağım bu diyete
Yaa sorma. Bi ara yemin etmeden yediklerime dikkat edip kilo verdim, sonra ne olduysa yemin edeyim dedim Allah im yemin edene kadar bi dünya şey yedim. Halbu ki gayet iyi ilerliyordum.Şu kıtlık psikolojisi nerden gelmiş yerleşmiş ben de yola çıkacağımız zaman tıka basa yerim yanıma erzak alırım molalarda stok da eklerim
Emziriyorsan faydasi oluyordur. Bebelerimiz hemen hemen aynıAynen ya ben az sanıyodum
Ben daha da kalorisiz olani soyliyim dene.Canim bal olmadigi zaman sekerle yapardi, bal varsa balla yapardi, karnim agridignda hala yaparim ben balla iyi gelir ama regl agrisinda denemedim
Tatli disinda guzel canim afiyet olsun
Fazlası bobrekleri yoruyormuş canim. Kilon kaç bılmiyorum ama kilo×30 ml galiba emzirme varsa +1 1.5 .eklenebilirSudan zarar gelmez bence ya bilmem yine de ama
Olsun canim, simdi aldiklarini daha hizli verirsin odem falan vardr yeter ki basla senden ne kurtulur ki41 kere de olsa uyarmaya devam.
Evet ya gelene kadar baya arayı açmış olacaksin.
Cok sevindim senin adına gerçekten. En kisa zamanda helimiz hedefimize ulasalim insallah.
Reflu falan mi acaba. Bana reflu gibi geldi.
Çekirdeksiz aslaaa30 kiloyu her gun 1 avuç kabak yiyerek verdim valla
Bendeee istiyorum listeyi. Ne güzel verdirmiş leylagim.
Yaa sorma. Bi ara yemin etmeden yediklerime dikkat edip kilo verdim, sonra ne olduysa yemin edeyim dedim Allah im yemin edene kadar bi dünya şey yedim. Halbu ki gayet iyi ilerliyordum.
Emziriyorsan faydasi oluyordur. Bebelerimiz hemen hemen aynı
Ben daha da kalorisiz olani soyliyim dene.
Karin ağrısını hemen geçiriyor bizde. Nane
Sadece nane demleyip iciyoruz cok işe yarıyor
Fazlası bobrekleri yoruyormuş canim. Kilon kaç bılmiyorum ama kilo×30 ml galiba emzirme varsa +1 1.5 .eklenebilir
Tamam canım yazayım sana41 kere de olsa uyarmaya devam.
Evet ya gelene kadar baya arayı açmış olacaksin.
Cok sevindim senin adına gerçekten. En kisa zamanda helimiz hedefimize ulasalim insallah.
Reflu falan mi acaba. Bana reflu gibi geldi.
Çekirdeksiz aslaaa30 kiloyu her gun 1 avuç kabak yiyerek verdim valla
Bendeee istiyorum listeyi. Ne güzel verdirmiş leylagim.
Yaa sorma. Bi ara yemin etmeden yediklerime dikkat edip kilo verdim, sonra ne olduysa yemin edeyim dedim Allah im yemin edene kadar bi dünya şey yedim. Halbu ki gayet iyi ilerliyordum.
Emziriyorsan faydasi oluyordur. Bebelerimiz hemen hemen aynı
Ben daha da kalorisiz olani soyliyim dene.
Karin ağrısını hemen geçiriyor bizde. Nane
Sadece nane demleyip iciyoruz cok işe yarıyor
Fazlası bobrekleri yoruyormuş canim. Kilon kaç bılmiyorum ama kilo×30 ml galiba emzirme varsa +1 1.5 .eklenebilir
Bende senin azmine sabrına hayranımAfiyet olsun canim guzel menu
iradene hayranim ekurim
haklisinn canim cok Saol
afiyet olsun canim guzel menu
afiyet olsun canim tahin li tatli agirdir ya biraz
evet canim sahursuz daha rahat tutuyorum iki gun sahur yaptim midem hep sis gibiydi o yuzden kaldirdim sahuru
Benim de dayima ayni hastalik teshisi kondu.nerde hangi doktora gosterdiniz tedavi yapabildiler.mitransvers miyelit diye bi hastalıkmis abla boynundan aşağısıni hareket ettiremiyor omuriligini olduğu gibi sarmış
Afiyet olsun canım güzel menüMerhaba güzellikler
Menüm 16.03.2021
İftar
Domates çorbası
2 kaşık pilav
Fırın sebze yoğurtlu az yağlı.
Menüm 17.03.2021 iftar
Yayla çorbası
1 küçük karnıyarık
Salata
Saol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menüKahvaltı 12:00
2 dilim kızarmış beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 tk bal
Ara öğün: 15:00
3 ceviz
Akşam yemeği 17:30
2 haşlanmış tavuk Baget
1 kase cacık
1 çatal salçalı makarna (eşime yapmıştım sadece 1 çatal aldım tadımlık)
Ara öğün 18:30
2 hurma
birazdan yeşil çay demleyeceğim
Saol canımGuzel canim afiyet olsun
17.04.2021
Sahur
3 yk yulaf, yogurt, 1 kucuk muz
Iftar
2 kepce ispanak(az bulgurlu), yogurt
1 yk somura tava(bir ot turu)
3 hurma 1 kayisi
Su:2 -2.5 lt civari olur
Spor yok ama uzun zamandr boyle yorulmamistimbelim koptu agridan
Afiyet olsun kızlar güzel menü17 Nisan
8.00 limonlu su ve 1 tane lokum (karnım için)
9.00 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Salatalık
Domates
1 dilim peynir
Askam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase et
Bir kase yoğurt
Su. 1.5
Spor 45 dakka leysie
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım tahinliyo bı dilimle bırakman süper17 Nisan cumartesi
13 50
2 dlm ekmek
1 kase yoğurt
1dlm peynir
1 haslanmis yumurta
19.35
1 kase şehriye çorbası
Salata
Köz yeşil biber sarımsaklı yoğurtlu
Tahinli tatlı 1 kare dlm kek kadar
Şu 3litre
Afiyet olsun canım güzel menüU UcanSupurge G Goklerce
17 Mart cumartesi
Sahur yok
iftar
3 parca kotlet izgara et
3 yk sebzeli bulgur
3 yk cobàn salatasi
3 litre su
1500 ip 300 p
30 dk bantta yuruyus (6,9 hizla)90 p
Adim 100 p = 490 pEki Görüntüle 2828191
İyi dinlemeler canımHayirli geceler herkesebu hafta 4 gün iznim var gelmeye calisicam ins
Saol canımAfiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canım güzel menüler geçmiş olsun şimdi nasılsınCanlar bugün benim de biraz ateşim vardı. Gün boyu halsizdim. Yatıp durdum.
16 Mart Menü
Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 1 elma
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 4 yk patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt
2 litre su
17 Mart Menü
Sahur : 1 elma
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 3 yk patlıcan yemeği
ilerleyen saatlerde 1 elma ve 1 portakal yedim.
Yarın niyetlenebilir miyim bilmiyorum
U UcanSupurge
Ucmelekannesi canım hedefim 68,800 olsun, olur mu ? Teşekkür ederim.
21:00 da idi ama geç yattık sıkıntı olmaz insAllahAfiyet olsun canim. Güllaç çok geç saatte değilse telafi edilebilir
Hg canımSelam kızlar banım açılmış :) ben geldim 2 gün bol kaçamaklı ve kafa dinlenmeli oldu ama yarından itibaren tam gaz devam ve inşallah bayrama kadar kaçamak yapmadan devam edicem :)
Afiyet olsun canım dün güzel ama diğer menü cisli olmuş biraz16.04.2021 menü
10.30
Sade Türk kahvesi
2 kare çikolata
15.00
Sade Türk kahvesi
1 bardak kefir
18.00
Sade Türk kahvesi
20.00
Pizza
Kızarmış patates
17.04.2021 menü
14.00
Haşlanmış yumurta
3 adet eti form
Çingen salatası
Şekersiz çay
Azıcık krem peynir
14.30
Sade Türk kahvesi
16.00
Azıcık pide içine krem peyniri iki lokmalık
16.30
Sade filtre kahve
4 fıstık
18.30
Şinitzelli salata
1 bardak ayran ( yoğurdu kendim mayalamıştım )
20.00
Sufle
ek olarak bir demlik şekersiz çayciddi ciddi 6-7 bardak içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?