- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.881
oyle canimO zaman buralardan ayrılma canım ipin ucu kaçınca yakalayamıyorsun tekrar başla .Yemek yemek çok güzel seni çok iyi anlıyorum ben çok severim yemeği
çaya vurdum kendmi allahtan kaçak çay değildiMahpus damlarında ne kadar kahve çay içmişsin ayrıca bu mesajları ben nasıl kaçırdımpizza , sufle anladın sen onu
mapıslıkta yedim azıcık ama bugünden itibaren tam gaz dikkate devam16 sında saat 20 ye kadar çok iyi lakinnnnn asıl yenmenesı gereken saatte karbon almışın bisürü, bari sabah saatlerınde yiyeydin tatlı gızzzz
ellerine sağlık canım benmkilerde kurusa toplayacağımBu haftasonu bebişi eşime verıp verıp ben de bu kışlık yazlık işini hallettım sukur
ben çok üşürüm maalesefBen dogumdan berı hep yanıom zaten , kapadım ben de ,yınede ev 24 derece
düştüm mapıs damlarınaNerdesin sen gıııııı
Çok şükür canım bu hafta 5 li rakamları görmek istiyorum inşallah ama mezuniyetten sonra çok korkuyorumoyle canim
takip ediyorum.senide
masallah cok guzel verdin
60 olmussun
hedefin kac canimÇok şükür canım bu hafta 5 li rakamları görmek istiyorum inşallah ama mezuniyetten sonra çok korkuyorum
Hedefim 57 ama şu anda kendimi beğeniyorum yani 60 iyi fakat 57 olursam ve diyetten çıkınca şuursuz çca yersem 3 kiloluk opsiyonum olsun istiyorum 60 olursam tekrar buraya gelir 3 kiloyu vermek için uğraşırımhedefin kac canim
insalalh benim yaptigim hatalari yapma
simdi sil bastan basliyorum yine
Sen mezun olalı 3-4 ay oluyor kısa sürede almışsın demekki sen de benim gibi almaya meyillisin 1 dilim ekmek fazla yesem ertesi güne artı çıkıyorumhedefin kac canim
insalalh benim yaptigim hatalari yapma
simdi sil bastan basliyorum yine
bende 58 60 olsam yeterHedefim 57 ama şu anda kendimi beğeniyorum yani 60 iyi fakat 57 olursam ve diyetten çıkınca şuursuz çca yersem 3 kiloluk opsiyonum olsun istiyorum 60 olursam tekrar buraya gelir 3 kiloyu vermek için uğraşırım
malesef kisa surede aldimSen mezun olalı 3-4 ay oluyor kısa sürede almışsın demekki sen de benim gibi almaya meyillisin 1 dilim ekmek fazla yesem ertesi güne artı çıkıyorum
Ay neden banladılar senidüştüm mapıs damlarına
Afiyet olsun canım gayet güzel18.04.2021 menü
12.40
Sade Türk kahvesi
13.45
Yulaf ezmesi
16.00
Sade Türk kahvesi
Bir bardak kefir
18.50
1 kepçe unsuz patatessiz kırmızı mercimek çorbası
Avuç içi kadar biftek
1 köfte
Salata
Su:2.5 litre
masal3487
kadının biriyle tartıştımAy neden banladılar seni
Afiyet olsun canım gayet güzel
Yaaa hiç fark etmedim aynısı mi senin adın falan değişik ama
Şükürler olsun canım inşallah toparlanırsınız bir an önce toparlanırsınızEvet canım eşim kovid, muhtemelen bana da bulaştırdı. Ama çok şükür bugün daha iyiyim. Teşekkür ederim.
Ah ya 15 ocakta mezun etmişiz seni canım trioid problemi de üstüne gelince hızla geri gelmiş maalesefbende daldim direk sohbete
bugun tartildim malesef nerdeyse verdigim kilolari almaisim
67 kg cikmissim
online diyetisyen buldum ona basliycam
ayni zamanda burfada olmak istiyorum
bu sefer diyetisyenle destekleyip korumayi basarmak istiyorum
Afiyet olsun canım güzel menün18.04.2021 menü
12.40
Sade Türk kahvesi
13.45
Yulaf ezmesi
16.00
Sade Türk kahvesi
Bir bardak kefir
18.50
1 kepçe unsuz patatessiz kırmızı mercimek çorbası
Avuç içi kadar biftek
1 köfte
Salata
Su:2.5 litre
masal3487
Ha ha oğluşun olamaz bence regl sancısı vardı geçen
Hadi bakalımKızlar bu hafta güzel menülerle gelip cuma kendimi güllaç ile ödüllendireceğim
Oh mis eline sağlık canımEki Görüntüle 2828620 bugun ki ekmeklerim fırından yeni çıktı.Kokusuyla yetineceğim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?