Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hedefin kac canim
insalalh benim yaptigim hatalari yapma
simdi sil bastan basliyorum yine
Hedefim 57 ama şu anda kendimi beğeniyorum yani 60 iyi fakat 57 olursam ve diyetten çıkınca şuursuz çca yersem 3 kiloluk opsiyonum olsun istiyorum 60 olursam tekrar buraya gelir 3 kiloyu vermek için uğraşırım

hedefin kac canim
insalalh benim yaptigim hatalari yapma
simdi sil bastan basliyorum yine
Sen mezun olalı 3-4 ay oluyor kısa sürede almışsın demekki sen de benim gibi almaya meyillisin 1 dilim ekmek fazla yesem ertesi güne artı çıkıyorum

Hedefim 57 ama şu anda kendimi beğeniyorum yani 60 iyi fakat 57 olursam ve diyetten çıkınca şuursuz çca yersem 3 kiloluk opsiyonum olsun istiyorum 60 olursam tekrar buraya gelir 3 kiloyu vermek için uğraşırım
bende 58 60 olsam yeter
7 8 kg vermem lazim
ama.bu sefer hizli vermek icin ugrasmiycam
ayda 3 bile versem yeter

Sen mezun olalı 3-4 ay oluyor kısa sürede almışsın demekki sen de benim gibi almaya meyillisin 1 dilim ekmek fazla yesem ertesi güne artı çıkıyorum
malesef kisa surede aldim
troidden dolayi bide cok cabuk aliyorum
bide dengelemeyi becersem cok iyi.olcak

Yaaa hiç fark etmedim aynısı mi senin adın falan değişik ama

Evet canım eşim kovid, muhtemelen bana da bulaştırdı. Ama çok şükür bugün daha iyiyim. Teşekkür ederim.
Şükürler olsun canım inşallah toparlanırsınız bir an önce toparlanırsınız
bende daldim direk sohbete

bugun tartildim malesef nerdeyse verdigim kilolari almaisim
67 kg cikmissim
online diyetisyen buldum ona basliycam
ayni zamanda burfada olmak istiyorum
bu sefer diyetisyenle destekleyip korumayi basarmak istiyorum
Ah ya 15 ocakta mezun etmişiz seni canım trioid problemi de üstüne gelince hızla geri gelmiş maalesef
Afiyet olsun canım güzel menün
Ha ha oğluşun olamaz bence regl sancısı vardı geçen
Kızlar bu hafta güzel menülerle gelip cuma kendimi güllaç ile ödüllendireceğim
Hadi bakalım kesinlikle ses etmeyeceğim
Eki Görüntüle 2828620 bugun ki ekmeklerim fırından yeni çıktı.Kokusuyla yetineceğim yine.
Oh mis eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…