Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende daldim direk sohbete

bugun tartildim malesef nerdeyse verdigim kilolari almaisim
67 kg cikmissim
online diyetisyen buldum ona basliycam
ayni zamanda burfada olmak istiyorum
bu sefer diyetisyenle destekleyip korumayi basarmak istiyorum
Veririz beraber canım.

Ordan yırttı oğlum zaten.Küçük eltim olma ihtimali var dur bakalım

Saol canım :)

18 Nisan
Kahvaltı
Limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
İnce dilim peynir
Akşam
4 yk mantı
2 küçük biber dolması
Bir kase salata
2.5 litre su
30 dakka leysie
Afiyet olsun canım neyi saat kaçta yediğini yazarsan ona göre daha iyi olur yorum yapmamız

18 Nisan

Kahvaltı 10.00

Limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
İnce dilim peynir

Akşam 19.00

4 yk mantı
2 küçük biber dolması
Bir kase salata

2.5 litre su
30 dakka Leslie 90 puan @goklerce
Menünü düzenlediğim şekilde yazarsan daha anlaşılır olur canım saatleri belirtirsen daha iyi olur spor yaptığında ilk sayfada spor puanları yazıyor ordan sporunu puanlayıp G Goklerce yi etiketlemeyi unutma

Allah kabul etsin canım ne güzel yürüyüş de yapmışsın

Eki Görüntüle 2828620 bugun ki ekmeklerim fırından yeni çıktı.Kokusuyla yetineceğim yine.
Harika görünüyorlar canım kaç günde bir yapıyorsun ekmekleri? Sen de korona sürecinde mi başladın ekmek yapmaya ?
Ahahaha kaptanım azıcık yiyeceğim ama önce en az 1 kilo vermem lazım. 1 kilo vermezsem yemem.
18 Nisan
Kahvaltı
Limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
İnce dilim peynir
Akşam
4 yk mantı
2 küçük biber dolması
Bir kase salata
2.5 litre su
30 dakka leysie
Canım saatlerini de yazsan süper olur. Akşam mantı fazlalık sanki? biber dolmasında pirinç var mıydı?
Afiyet olsun canım çok güzel menü. Ekmek yok
Ekmek yemeyince aç kalırız sanıyoruz ya hiç öyle değil.Ekmek hamur işi acıktırıyor asıl.
Valla öyle. Ama ben vazgeçemiyorum. Normalde akşamları da acayip ekmek yerdim. Onu bıraktım. ekmeksiz yemek yediğim zaman midem bulanıyordu. Kahvaltıdaki ekmeği bırakamıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…