- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.961
Canım sürekli başım dönüyordu bayılma hissi geliyordu açlıktan. Hatta 1 kere bayılmıştım. Midem bulanıyordu hiç bir şey yiyemedim. 55 kiloya düşmüştüm. Kendime göre ağır şeyler yaşadım. Bunu tetiklemiş. Vücudumun zayıf düşmesi ve yaşadıklarım. Bana bir şey olacak, öleceğim korkusu anksiyete bozukluğu yaptı. 3 yıl antidepresan kullandım. 2 ay oldu bırakalı.Hızlı kilo vermenin anksiyeteye yol açtığını ilk defa duyuyorum şaşırdım gerçekten
Ah kuzum git şu doktoruna Allah aşkına kendine kıyma bu kadar besbelli bişey var vücudun alarm veriyor gastrit reflü olabilir daha hafif birşey de olabilir ama için rahat eder en azından üzüldüm gerçekten
Afiyet olsun canım18 Nisan Pazar
Sahur
Yulaf tost (1 yumurta+1yk yoğurt+2 yk yulaf tost makinesine koydum )
Arasına 20 Gr beyaz peynir
İftar
2 kepçe sebze çorbası
6 kaşık kuru fasulye
2.5 litre su
@UcanSupurge
Allah razı olsun canım kaptanımŞükürler olsun canım inşallah toparlanırsınız bir an önce toparlanırsınız
Ah ya 15 ocakta mezun etmişiz seni canım trioid problemi de üstüne gelince hızla geri gelmiş maalesef
Afiyet olsun canım güzel menün
Ha ha oğluşun olamaz bence regl sancısı vardı geçen
Hadi bakalımkesinlikle ses etmeyeceğim
Oh mis eline sağlık canım
Teşekkür ederim canım eküricanımGeçmiş olsun canım
saol canımCok gecmis olsun canim, insallah biran once cozersin mide problemini cok zor gercekten...Allah niyetini kabul etsin canim
Guzel ca afiyet olsun
Guzel canim afiyet olsun
Guzel menu afiyet olsun
Guzel ama aksam biraz fazla gibi
Guzel menu afiyet olsun
Evet canm ya ben de doymam sanirdim ama rahat doyuyorum yanitabi canim boyle hamur isleri cekiyor o ayri
Kiz ne degisik kocalarinjZ varbenm ki insta bile kullanmiyor kaldi ki kadnlar kulubu
Gun icine yayinca biraz kalabalik gorunuyor ama olculu gibi
Guzel menu canim afiyet olsun, cok gecmis olsun ayaklarini sicak tut...dun arkadas burda nane cayi demistj baska kisilerden de duydum , demleyip ic istersen iyi gelir
Cok guzel canim afiyet olsun18 Nisan Pazar
Sahur
İftar
2 kepçe sebze çorbası
6 kaşık kuru fasulye
2.5 litre su
@UcanSupurge
Geçmiş olsun zor bir hastalık annemden biliyorum Allah tekrar yaşatmasınCanım sürekli başım dönüyordu bayılma hissi geliyordu açlıktan. Hatta 1 kere bayılmıştım. Midem bulanıyordu hiç bir şey yiyemedim. 55 kiloya düşmüştüm. Kendime göre ağır şeyler yaşadım. Bunu tetiklemiş. Vücudumun zayıf düşmesi ve yaşadıklarım. Bana bir şey olacak, öleceğim korkusu anksiyete bozukluğu yaptı. 3 yıl antidepresan kullandım. 2 ay oldu bırakalı.
Afiyet olsun canım
Tamam canım eklerim acemiyim idare etAfiyet olsun canımÖğünlerin saatlerini eklersen daha iyi olur canım
Güzel bence canim afiyet olsun18 Nisan Pazar
Sahur
İftar
2 kepçe sebze çorbası
6 kaşık kuru fasulye
2.5 litre su
@UcanSupurge
Afiyet olsun canım18.04.2021 menü
12.40
Sade Türk kahvesi
13.45
Yulaf ezmesi
16.00
Sade Türk kahvesi
Bir bardak kefir
18.50
1 kepçe unsuz patatessiz kırmızı mercimek çorbası
Avuç içi kadar biftek
1 köfte
Salata
Su:2.5 litre
masal3487
Bana dondurma deme yaCok dondurma yiyesim var ya direniyorum resmen
Amin canım Allah razı olsun.Geçmiş olsun zor bir hastalık annemden biliyorum Allah tekrar yaşatmasın
saol ekürim :)Afiyet olsun canım
Bende şuan büyük bi sınavdaymBana dondurma deme ya
Afiyet olsun canım güzel menü18 Nisan Pazar
Sahur
İftar
2 kepçe sebze çorbası
6 kaşık kuru fasulye
2.5 litre su
@UcanSupurge
Sultan sarması miBende şuan büyük bi sınavdaymEşime pasta yaptım sultan sarması ondan yememek icin dondurma yememek icin kendimi zor tutuyorum ama yarın öğlen bi top dondurma yicem galiba
Saol canim yatmadan iciyim bariGuzel menu canim afiyet olsun, cok gecmis olsun ayaklarini sicak tut...dun arkadas burda nane cayi demistj baska kisilerden de duydum , demleyip ic istersen iyi gelir
afiyet olsun canim guzel18 Nisan Pazar
11.00
1 dlm peynir
2 yumurtayla omlet
19.35
2 servis kaşığı kısır
Domates sogan salatası
1 kase cacik
Şu 2 litre
Gayet güzel menü canim afiyet olsun
Saol canimÇok geçmiş olsun canım benim
gitcem canim gercekten cok kotu oluyorum gittikce Saol dusundugun icinAh kuzum git şu doktoruna Allah aşkına kendine kıyma bu kadar besbelli bişey var vücudun alarm veriyor gastrit reflü olabilir daha hafif birşey de olabilir ama için rahat eder en azından üzüldüm gerçekten
afiyet olsun canim18 Nisan Pazar
Sahur
İftar
2 kepçe sebze çorbası
6 kaşık kuru fasulye
2.5 litre su
@UcanSupurge
Allah razı olsun canım Leylağımasliogretmen çok geçmiş olsun canım . İnşallah hafif atlatırsın Çok yoruldun zaten bir de peşine hastalık geldi biraz peş peşe oldu Rabbim şifa versin
Nasil oldun canim var mi sikntinAllah razı olsun canım Leylağımİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?