- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.021
Onlar baya iyi canım kızım kreşte iken sürekli ishal oluyordu müdürün tavsiyesiyle enterogermina kids aldık baya düzelmişti çocuğun bağırsaklarıKizlar be bu wc sorunum kroniklesti sanki yaher hafta ilac almak istemiyorum, ramazandan once az cok cozmustum ac karnina bol su icince cikabiliyordum simdi oruc olunca o da yok, ne yapsam ramazan bitene kadar eczaneden prebiyotik mi alsam ? Beyaz leylak sen bir ara kullanmistin di mi nasil iyi gelir mi
Solgar kullanıyorum ama biraz pahalı diğerlerine göre geçen aylarda kullandığım vardı bir dakika canım resmini atayım vitaminler sitesinden sipariş veriyorum ben eczaneden de alabilirsin içindeki bakteri sayısının çok olması iyi olduğu anlamına geliyor.Anladim canim bugun alayim ben de ramazanda kullanayim en azindan, onerebilecgn bir marka var mi
Evet canim ya ilactan iyidir sonucta, ilac icince de ilk gun ishal oluyorum gecen gun orucken oldum öluyordum resmen elim ayagim titredi, vucudum susuz kaldi haliyle ve bu sekilde cok sagliksiz oluyor en azindan ramazan bitene kadar boyle bir takviyr duzenlemeye yardimci olurOnlar baya iyi canım kızım kreşte iken sürekli ishal oluyordu müdürün tavsiyesiyle enterogermina kids aldık baya düzelmişti çocuğun bağırsakları
Tamam canim bekliyorum, bugunluk eczaneden alayim da sonra internetten alirimSolgar kullanıyorum ama biraz pahalı diğerlerine göre geçen aylarda kullandığım vardı bir dakika canım resmini atayım vitaminler sitesinden sipariş veriyorum ben eczaneden de alabilirsin içindeki bakteri sayısının çok olması iyi olduğu anlamına geliyor.
Erken değil mi canım sahurdan en az 8 saat geçseydi .miden doludur halaSabitim kizlar
Eki Görüntüle 2829056
5-6 hurma bi seferde cok degil miArkadaşlar kusura bakmayın çok birikti yine ama bu kez de inşallah son kez toplu bildirim yapıp sonra günlük olarak yazacağım.
Cuma menüsü
İftar 19.10
Kuru bakla yemeği 1 kepçe
Az turşu
1 servis kaşığı yaklaşık 6 yk kaşığı garnitürlü tavuk suyuna şehriye pilavı
2 dl karpuz
Ispanak kavurması yoğurtlu 3 4 yk kadar
Hurma da yedim ama sayısını hatırlamıyorum tahmini 5 6 tane
Çok az da fıstık belki 1 yk kadar olur minik fıstıklardan
1 muz
Ctesi
İftar 19.11
Yoğurtlu kabak kızartması 3 4 yk
1 kepçe dünden kalan bakla yemeği
2 dl karpuz
3 yk civarı dünkü pilavdan
5 kadar hurma
Pazar menüsü
İftar 19.12
Bol sebzeli peynirli salata
3 4 yk sebzeli kıyma kavurması
2 3 yk tarhana çorbası
1 dl kek
1 muz
5 6 hurma
2 3 yk yoğurt
5-6 hurma bi seferde cok degil miArkadaşlar kusura bakmayın çok birikti yine ama bu kez de inşallah son kez toplu bildirim yapıp sonra günlük olarak yazacağım.
Cuma menüsü
İftar 19.10
Kuru bakla yemeği 1 kepçe
Az turşu
1 servis kaşığı yaklaşık 6 yk kaşığı garnitürlü tavuk suyuna şehriye pilavı
2 dl karpuz
Ispanak kavurması yoğurtlu 3 4 yk kadar
Hurma da yedim ama sayısını hatırlamıyorum tahmini 5 6 tane
Çok az da fıstık belki 1 yk kadar olur minik fıstıklardan
1 muz
Ctesi
İftar 19.11
Yoğurtlu kabak kızartması 3 4 yk
1 kepçe dünden kalan bakla yemeği
2 dl karpuz
3 yk civarı dünkü pilavdan
5 kadar hurma
Pazar menüsü
İftar 19.12
Bol sebzeli peynirli salata
3 4 yk sebzeli kıyma kavurması
2 3 yk tarhana çorbası
1 dl kek
1 muz
5 6 hurma
2 3 yk yoğurt
AYY ÇOK SEVİNDİİİMM..Ta
Tamam o zamanmelonikruhban ve M Melek963 sizleri birbirinize eküri yaptık .birbirinizin menülerini takip edip motivasyon için yönlendirin kolay gelsin melonikruhban bu seferki ekürin ben buradayım dedi inşallah kesin ekürin melek artık
MERHABA CANIMcgdmk
@elfkkk
asliogretmen
M Manolya15
@sabahvesen
melonikruhban
Canlar hedef belirlemeye siz kaldiniz yazdınız da gormediysem kusura bakmayın
KAPTANIM MERHABALAR.Nerdesin kaçak dün fotoğraf eklemedin haftaya listeye alabilirdik seni
KAPTANIM BEN HİÇ SAHUR YAPMIYORUM . SABAH ERKEN UYANDIĞIM İÇİN YATIP GERİ UYANAMIYORUM . ÇOK NADİREN ARKADAŞLARDAN BİRİNE UYANIRSAM KALKIP AĞZIMA BİŞEY ATTIĞIM OLDU ODA 1 KEREİki günde sahursuz tuttun yani canım
SU ORUCUNA ALLAHIN İZNİYLE SON 21 GÜN BAŞLAMAK İSTİYORUM . YANİ TAHMİNİ 4 GÜNÜM FİLAN VAR SANIRIM :)Afiyet olsun canım. Su detoxuna ne zaman başlayacaksın?
canım yeşil çay, kuru kayısı gibi şeyler etki etmiyor mu?Kizlar be bu wc sorunum kroniklesti sanki yaher hafta ilac almak istemiyorum, ramazandan once az cok cozmustum ac karnina bol su icince cikabiliyordum simdi oruc olunca o da yok, ne yapsam ramazan bitene kadar eczaneden prebiyotik mi alsam ? Beyaz leylak sen bir ara kullanmistin di mi nasil iyi gelir mi
Malesef canm, ben zaten hergun icerim yesil cay, kuri kayisi da tuketirim biraz denge kurmustum kendime ramazanda o da gitticanım yeşil çay, kuru kayısı gibi şeyler etki etmiyor mu?
Bende memnun oldum canım inşallah iyi geliriz birbirimizeAYY ÇOK SEVİNDİİİMM..
BENİM YOKTU VALLA ÇOK İYİ OLDU KALP KALP
MERHABALAR MEMNUN OLDUM MELEKCİM . İNŞALLAH BİRBİRİMİZE İYİ GELİRİZ
Jasminium84 canim nasıl oldunuz toparladinizmi biraz
Tamamdır canım
Hoşgeldin tatlım
E süpersinizzz
Helal olsın azmine , sabrına kuzum
Helal olsun ya tam bir irade örneğisin kaptana da bu yakışır
Sana güveniyoruzzz
Canım Rabbim öncelikle sana kuzularına tüm ailene acil şifalar nasip eylesin, Ramazan ı Şerif i beklemen, oruç tutamamana üzülmen çok değerli kii toparlanınca o da nasip olacaktır inş canım
Rabbim...
Süpersin adaşımm
Canım önce sağlık..
Başka bi yerde nasibin vardır inş canım benim
Canım evet çok haklısın... Amin inş kuzum
Canım olabilirsem 68.5 işe asıl hedefim 66 amacanık zaten ben buralardan sizden ayrılamam ki o kadar alıştım kiiii
Jasminium84 nasıl oldunuz canım hele ses ver ?
Jasminium84 nasılsın canım
Jasminium84 merak ettim canim yazmadin hiç ins iyisinizdir canim
Aynen canim, bir gun kacamak yapiyoruz butun hafta sonra ona ugrasiyoruz ama ben gecen hafta kacamak yapmamaistjm
Olsun canim uzulme sen elinden geleni yaptin sonucta, sorumsuzluk etmedin bazen elimizde olmadan vucudumuz sasrtiyor
Supersin canim tebrik ederim
Tesekkur ederim canim
Ya aslinda ben ne ara boyle spor yapar oldum anlamadimbazen spor puanini Jasminium84 hesapladiginda dereceye girince yanlis mi hesapladi acaba benim o kadar puanim oldu mu diye dusunurdum bu bana takimn katkisi oldu spor yapmadigim gun kendimi suclu hissediyorum, bu arada ekurim nerelerdesin merak icindeyiz
Ayy bu hafta gitmedigine sevindimmuzulmustum gidecek diye
Canm evet hamburger kacamakti onu unut ve sporla beraber yeni baslangiclar yap hu hafta , inan kimsenin cani uzanip tv izlemek varken spor yapmak istemiyor ama vucudun sekil almasi icin mecbur yani
Guzel menu canim afiyet olsun
Kizlarrr supersinzxzxdemek ramazanda butun takimlar etkilendi ama genel olarak bizm takimimzda yuzdeler iyiydi
Cok guzel canimmm
Cok iyi olmis canimminsallah bayrama da bir duzenleme gelir
Tatli olmasa iyiymis ama cuma kacamagi sonucta
Jasminium84 nasılsın canım ? Toparlandın mi ?
Jasminium84 ten hiç ses çıkmıyor endişeleniyorum ya ağır mı atlatıyor acaba ilk günler giriyordu.
Bende merak ettimJasminium84 umarim hersey yolundadir normalde azalmis olmali belirtiler baya gun gecti
Kızlar merhabalarArkadaşlar merhaba
Sanırım covid olanlar var gördüklerimJasminium84 (önceden de görmüştüm), asliogretmen çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir.
Ben de aşı oldum cuma gecesi. Umarım fayda eder 2. yi de olduktan sonra. Ve inşallah artık kurtuluruz yaza covid ten
Çok çok geçmiş olsun canımKızlar merhabalar
Sizleri çok meraklandırdım, affedin beni lütfen ama çok ağır geçirdim ben bu illeti
Günlerdir hiçbişe yapmadan sadece yüzüstü yattım
Nefesimle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım dayım kaç kere yalvardı hastaneye götüreyim diye ama ufaklık resmen bana yapışık gezdiği için bırakamadım onu, en son oksijen tüpü göndertti, onunla yaşadım birkaç gün
Ateşim de hiç düşmedi 39larda gezdi hep
Parolle baskılıyordum, ilacın etkisi geçtiği anda yine çıkıyordu
Dünden beri biraz gözüm açıldı çok şükür ama öksürüğüm devam ediyor tam atlatamadım o yüzden bu hafta izin aldım gitmeyeceğim işe
Ayyy çok geçmiş olsun canım benim.Kızlar merhabalar
Sizleri çok meraklandırdım, affedin beni lütfen ama çok ağır geçirdim ben bu illeti
Günlerdir hiçbişe yapmadan sadece yüzüstü yattım
Nefesimle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım dayım kaç kere yalvardı hastaneye götüreyim diye ama ufaklık resmen bana yapışık gezdiği için bırakamadım onu, en son oksijen tüpü göndertti, onunla yaşadım birkaç gün
Ateşim de hiç düşmedi 39larda gezdi hep
Parolle baskılıyordum, ilacın etkisi geçtiği anda yine çıkıyordu
Dünden beri biraz gözüm açıldı çok şükür ama öksürüğüm devam ediyor tam atlatamadım o yüzden bu hafta izin aldım gitmeyeceğim işe
Tebrikler canım ekşi olman guzelcuma: 76,4
bugün: 76,2
hamburger ve patates kızartmasına rağmen 200 gr gitmiş çok şükür :)
Artin az neyseki. Hedefin 69 idi hatirlatiyim dedimGunaydın kızlar 71.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?