- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.061
Eritebilen yesin ya benxe:))iki mekiğe bakar işBugun dondurma yemeyi planlarken bu mesajınla aşk yaşadım
Hadi bismillah hg cnm sen istikrarlı okursan hızla gider gelenler67.4 le basliyorum insalalh
hedefim 58 60 arasi olmak
Saol cnm inan bende bayadir dipli temizlik yapmıyorum hamilelik falan yapmadım doğumdan sonra da oğlanla uğraşmaktan hiç enerjim yok artık duramadimKolay gelsin canim ne guzel yapmissin, ben hic temizlik yapamiyorum
Kısır bu kadar hain olamaz yaBu ara ben +500ciktim dünkü kısır mi etkiledi anlamadım .
Saol cnm oh en güzeli dinlen o zmna kadar teftiş diyosunKolay gelsin canım ben de Ramazan’ının sonuna doğru halıları yollayıp dip köşe gireceğim bayramdan sonra kayınvalidem geliyor anladın sen onu
Saol cnm çok şükür fazla etkilemedi cnm sahurda hep rezene çayı içiyorum ondan mı yediklerimden mi bilmiyorum ama MaşAllah yetmedi durumu olmuyor suyu mutlaka 3-3.5 lt tamamlıyorum hergunOhhh sefeasını sür, canım buarada oruç sütünğ nasıl etkıledı yada etkıledımı?
Hahaha tamam seni dinliyorum tabiki kaptanımGittin mi doktora var sende bir şey Allah korusun kaç gündür yiyip içemiyorsun bile
Ne ara aldın 200 gramı
Hasta mıydın canım ? Cuma zayıflama yarışması olduğu için bildirimler de cuma isteniyor tabi listedekiler için istersen takımda free olarak kendi aramızda yarışabilirsin
Kolay gelsin canım ben de Ramazan’ının sonuna doğru halıları yollayıp dip köşe gireceğim bayramdan sonra kayınvalidem geliyor anladın sen onu
Hadi güzel başlangıç olsun sporla destekledin mi çok güzel vereceksin yine
Yok yok datlu vardı cunartesi onun bedeli bu yeme didi züpürge ah dinlemeyin siz şu züpürgeyi
Sen onu dinleme o free takılıyor minnoşum sen süpürgeyi dinle
Birazdan gideceğim sabah kalabalık olur ilk mesai günü diye minik kuşu da götüreceğim kesin markete sokar beni stok yapar kendine
Tamam dedim Cuma’ya 69u ucundan da olsa görsek yaAlmış sayılmam bence ya, wc ye cıkamadım bu u ,sen onu 70.8 say,400 gr şaaparım heralde
İnanır mısın o kadar çok hareket ediyorum.ki benim spor yapmama bile gerek kalmıyor. Benim kız acayip enerjik hic oturup kendi kendine oynamıyor ben yanında oturup oynatırsam oynuyor, ben mutfaga gitsem oda mutfakta, ben wcye girsem kapıda bekliyor, sürekli mız mız bişeyler istiyo ilgi bekliyor. Bi yandan ev işi yemek çamaşır bulasık derken sadece öglwn uyuyunca 2 saat kalıyor bana onda da biraz dinlenip yine işlerimi hallediyorum. Gece yataga yatınca ayaklarımın altı sızlıyorEritebilen yesin ya benxe:))iki mekiğe bakar iş
Bencedee zaten canım kısır istedi kalktım kendime kısır yaptım yedim biraz önceBencede
Süpersin cnm MasAllahPazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....
Ay beni anlatmış valla, ozmn hakedıyoruz dondurmayı, bize spor pointi vermessler de :)))İnanır mısın o kadar çok hareket ediyorum.ki benim spor yapmama bile gerek kalmıyor. Benim kız acayip enerjik hic oturup kendi kendine oynamıyor ben yanında oturup oynatırsam oynuyor, ben mutfaga gitsem oda mutfakta, ben wcye girsem kapıda bekliyor, sürekli mız mız bişeyler istiyo ilgi bekliyor. Bi yandan ev işi yemek çamaşır bulasık derken sadece öglwn uyuyunca 2 saat kalıyor bana onda da biraz dinlenip yine işlerimi hallediyorum. Gece yataga yatınca ayaklarımın altı sızlıyor
69.99999 goruruz canım merak etmeTamam dedim Cuma’ya 69u ucundan da olsa görsek ya
Allah kabul etsin canım cok sevındımHadi bismillah hg cnm sen istikrarlı okursan hızla gider gelenler
Saol cnm inan bende bayadir dipli temizlik yapmıyorum hamilelik falan yapmadım doğumdan sonra da oğlanla uğraşmaktan hiç enerjim yok artık duramadiminsAllah heryeri yapabilirim salonumun perdesi falan yıkanacak düşününce mutfaktan daha gözümü korkutuyor duvardan duvara iki pencere takta tak garanti 1 saat ugraşıyorum normalde oğlanla 2 saat olur snrm
Kısır bu kadar hain olamaz ya
Saol cnm oh en güzeli dinlen o zmna kadar teftiş diyosun
Saol cnm çok şükür fazla etkilemedi cnm sahurda hep rezene çayı içiyorum ondan mı yediklerimden mi bilmiyorum ama MaşAllah yetmedi durumu olmuyor suyu mutlaka 3-3.5 lt tamamlıyorum hergun
insallah canim:)Hadi bismillah.
Sende kafana koydunmu sporla destekleyip hızlı verenlerden son canim.
vayyy ben geldim sen mezun olcanPazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....
3 gunde eksi 1 superr1Bende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Saol cnm amin cümlemizinkini insAllahAllah kabul etsin canım cok sevındım
Saol cnm3 gunde eksi 1 superr1
Sen de süpersin canım -1 ne demekSüpersin cnm MasAllah
Gecmis olsun canim su bebeklerin gozlerini temizlidigimiz sular var y’a oda iyi geliyo icine sik temizliyo gozuGünaydın kızlardünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
Super cumaya iyi bir eksi gelir kesincuma: 76,4
bugün: 76,2
hamburger ve patates kızartmasına rağmen 200 gr gitmiş çok şükür :)
Uzuldum canim kayisi cayini denedinmi bide Bana cok ii geliyo oKizlar be bu wc sorunum kroniklesti sanki yaher hafta ilac almak istemiyorum, ramazandan once az cok cozmustum ac karnina bol su icince cikabiliyordum simdi oruc olunca o da yok, ne yapsam ramazan bitene kadar eczaneden prebiyotik mi alsam ? Beyaz leylak sen bir ara kullanmistin di mi nasil iyi gelir mi
oruclu degilim canim iki gundur karin agrisi ishal mide bulantisi makvetti beni ip atlarken dun zor tutuyodum kendimi artik wcden cikamiyorumErken değil mi canım sahurdan en az 8 saat geçseydi .miden doludur hala
ah canim insallah toparlarsin bir an once beslenmeni ihmal etme allha emanet olKızlar merhabalar
Sizleri çok meraklandırdım, affedin beni lütfen ama çok ağır geçirdim ben bu illeti
Günlerdir hiçbişe yapmadan sadece yüzüstü yattım
Nefesimle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım dayım kaç kere yalvardı hastaneye götüreyim diye ama ufaklık resmen bana yapışık gezdiği için bırakamadım onu, en son oksijen tüpü göndertti, onunla yaşadım birkaç gün
Ateşim de hiç düşmedi 39larda gezdi hep
Parolle baskılıyordum, ilacın etkisi geçtiği anda yine çıkıyordu
Dünden beri biraz gözüm açıldı çok şükür ama öksürüğüm devam ediyor tam atlatamadım o yüzden bu hafta izin aldım gitmeyeceğim işe
Bu halde ip mi atladınGecmis olsun canim su bebeklerin gozlerini temizlidigimiz sular var y’a oda iyi geliyo icine sik temizliyo gozu
Super cumaya iyi bir eksi gelir kesin
Uzuldum canim kayisi cayini denedinmi bide Bana cok ii geliyo o
oruclu degilim canim iki gundur karin agrisi ishal mide bulantisi makvetti beni ip atlarken dun zor tutuyodum kendimi artik wcden cikamiyorum
ah canim insallah toparlarsin bir an once beslenmeni ihmal etme allha emanet ol
Gittim canim yarim saat oldu geleli iki gundur ii degilim ishal mide bulantisiGittin mi doktora var sende bir şey Allah korusun kaç gündür yiyip içemiyorsun bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?