- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.081
Spora ara verirsem geribaslamasi cok zor oluyo benim icin simdiye kadar hic bir hastaligimda yatadim ayakta atlatirim genelde yatarsam daha cok hasta hissesiyoru kendimi biraz takintilarim var beniBu halde ip mi atladınhayretler içindeyim ekürim şöyle sağlıklı çok iyiyim kızlar midem çok iyi mesajını da alsam içim daha rahat olacak
Harikasin ekurim tebrik ederim seniPazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....
Insallah fazla umidim yok gibi kasiklarimada sanciyo inceden adet olcam galiba yada usuttumCumaya eksi görürsün insAllah canım
Saol cnmSen de süpersin canım -1 ne demek
Şifa olsun ilaç insAllah bişey çıkmaz tahlilden cnmGittim canim yarim saat oldu geleli iki gundur ii degilim ishal mide bulantisi
Kan tahlili verdi bakalim ne cikicqk
Midem icin ilac verdi
Karnima bastirdi affedersin zor tuttum kendimi alttan ustten cikarmamak icin
siskinlik gaz olusmus midende dedi iki gun sonra duzelirsin dedi ama midem icin ilac alicam gunde iki kere
Malesef çok iş az para kafasında işverenler Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsinAy insanlar kafayı yemiş kızlar sonra sabahvesen neden kafayı sıyırdı neden tırlattı diyorlar bir yere iş görüşmesine gittim Pandemi dolayısıyla cumartesi günü evden çalışıyorlarmış saat 3:00’e kadar normalde klasik saat yani cumartesi günleri Sokağa çıkma yasa olmadığı günler yani ofisten çalışıyorlar üçe kadar ardından markasına mı sordum asgari ücret yemek oradan yol yok ben dedim benim kafamda yatan rakam bu değil ben en son ayrıldığım yerden bile bu kadar rakamı almıyordum hani ben dedim fiyatı çalışmam o zaman siz bir düşünün dediler ben dedim cvmi alabilir miyim borumu bu para verdim o kadr sonuçta çıktıya
Neyse dedim değerlendirmeyin ben dedim bu rakama çalışmam ve işin şaka gibi yani eski patronumun yeğeninin ofisinin bir üst katında tesadüfen gördüm isimdan vs çıkarttım öyle garip bir gün yaşadım işte kızlar
Resmen asgari ücrete köle hesabı çalışacak insan arıyorlar ya belki hani çalışma şartları saatleri daha insancıl olsa neyse diyeceksin ama hani bu saate göre de çalışınmaz yani bu ücrete cumartesi günü saat 3:00’e kadar ardından gitti bütün hafta sonun ki kışın neyse hiçbir şey yapmıyorsun evdesin tamam dinlenirsin edersin ama bu şekilde Pandemi dönemi sürecek diye bir şey yok yani elbet yazın insan bir yere gitmek isteyecek hafta sonu bir yere kaçıp gidesi gelecek
Birde bana diyor ki adam ileride yönetici asistanlığı da yaparsın maaşın yükselir
Sağlık olsun cnm sen iyi olda nasılsa görürsün eksiInsallah fazla umidim yok gibi kasiklarimada sanciyo inceden adet olcam galiba yada usuttum
Saol amin insallah canimŞifa olsun ilaç insAllah bişey çıkmaz tahlilden cnm
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....
Afiyet şifa olsun erken yemişsin sen ben iftarda yiyince böyle oldum sanirimBencedee zaten canım kısır istedi kalktım kendime kısır yaptım yedim biraz önce
Vay anasınıBende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Çok geçmiş olsun canım . İns ilacın faydası olur hemende rahatlarsın kaç gündür ne cekiyorsunGittim canim yarim saat oldu geleli iki gundur ii degilim ishal mide bulantisi
Midem icin ilac verdi
siskinlik gaz olusmus midende dedi iki gun sonra duzelirsin dedi ama midem icin ilac alicam gunde iki kere
Çorba fırında köfte patates ben sadece köfte yiyeceğim tabikiEvlerini supurdum sildim, yemeğimi yaptım minnagimi yıkayıp birde ben duşa girersem benden iyisi yok.
Akşama dolma çorba var bizim menüde. Sizler ne pisiriverdiniz bakalım
Afiyet olsun canim.Çorba fırında köfte patates ben sadece köfte yiyeceğim tabiki
Çok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirimAfiyet olsun canim.
Bizimkiler de köfte patates istiyorlar yarınki menüm olabilir benimde.
Sen dolma yiyecek misin cıssss değil mi dolmaÇorba fırında köfte patates ben sadece köfte yiyeceğim tabiki
Biberleri patatesler pişmeye yakın köy canim zaten biberin caninda ne var pişiyor hemen ben öyle yapiyorumÇok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirim
amin canım inşallah birde dalga geçer gibi diyor ki çay kahve yemek buradan açık büfe gibi ne istersenSaol cnm
Şifa olsun ilaç insAllah bişey çıkmaz tahlilden cnm
Malesef çok iş az para kafasında işverenler Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsin
Ben şimdi 2 tane yedim bulgurlu yaptım için azcik pirinç vardi . Kucuktu biberlerim Akşama da çorba salata yerimSen dolma yiyecek misin cıssss değil mi dolmaafiyet olsun bu arada
Çok şükür canım benim çok daha iyiyim bugün daha da iyi olacağım inşallahOh şükür okdr gun olduysa iyileştin artık sukur
Amiinn kuzum sağolasınGeçmiş olsun canım yazar birşeyler sanırım git bı ihmal etme canım
Aynen bende sütlü tatlıları da
Çok iyi canım
Cumaya eksi görürsün insAllah canım
Cumaya hedefi tutturursun insAllah canım
Ya çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin insAllah hızla toparlarsin artık dinlenmeye çalış
Amin kuzum sağolasınHoş geldiniz
Canım ben AB + , eşim A +
İnşallah Hafizeciğim, Allah razı olsun
çok teşekkür ederim canım
Tat, koku duyu kaybı yok çok şükür canım. Kırgınlık ve halsizlik var sadece.
Allah razı olsun Haticeciğim
geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun YaseminciğimRabbim acil şifalar versin hepimize
amiinn canım kimseye yaşatmasıncanım benim çok geçmiş olsun. rabbim bi daha yaşatmasın
Amin canım benim sağolasıninsallah kizlar
hosbuldum.canim
malesef kisa sure aldim kiloyu
yaklsak 10 kg
butda oldugum surzce verrim zaten beraber:)
masallah iradenee
ahh canimm cok gecmis olsun
rabbim sifani versin en kisa surede atlatirsin insallah
kolay gelsin canim
Aminn bitanem, zor zamanı atlattık çok şükür rabbim bi daha bize de kimseye de yaşatmasınCanm benm ne kadar zor gecirmissinbundan sonrasinda da dikkat et kendine, beslenmene falan dikkat et guzelce toparla..Allah yardimcin olsun insallah
Kolay gelsin canim ne guzel yapmissin, ben hic temizlik yapamiyorum
Kuzum hastaneden de korktumCanım ya Allah şifa versin inşallah iyileşirsin tez zamanda keşke diretmeyip hastaneye gitseydin ya kalıcı bir etki bırakırsa ya sana bir şey olsaydı yavrularının sana daha çok ihtiyacı var Allah seni o iki sabiye bağışlasın
Amin kuzumm sağolasınGecmis olsun canim su bebeklerin gozlerini temizlidigimiz sular var y’a oda iyi geliyo icine sik temizliyo gozu
Super cumaya iyi bir eksi gelir kesin
Uzuldum canim kayisi cayini denedinmi bide Bana cok ii geliyo o
oruclu degilim canim iki gundur karin agrisi ishal mide bulantisi makvetti beni ip atlarken dun zor tutuyodum kendimi artik wcden cikamiyorum
ah canim insallah toparlarsin bir an once beslenmeni ihmal etme allha emanet ol
Kisir ve tatli etkilemis olabilir canim, off ben daha tartilmadim wc sorunum da var kesin arti gelirim ben deBu ara ben +500ciktim dünkü kısır mi etkiledi anlamadım .
Iyi yapmissin canim, perde asmaktan nefret ederimm Allahtan bekarken annemm perdelerini kardesim asardi simdi de esim asiyor, ben genel olarak ev isi yapmaktan nefret ediyrum ama neyseHadi bismillah hg cnm sen istikrarlı okursan hızla gider gelenler
Saol cnm inan bende bayadir dipli temizlik yapmıyorum hamilelik falan yapmadım doğumdan sonra da oğlanla uğraşmaktan hiç enerjim yok artık duramadiminsAllah heryeri yapabilirim salonumun perdesi falan yıkanacak düşününce mutfaktan daha gözümü korkutuyor duvardan duvara iki pencere takta tak garanti 1 saat ugraşıyorum normalde oğlanla 2 saat olur snrm
Kısır bu kadar hain olamaz ya
Saol cnm oh en güzeli dinlen o zmna kadar teftiş diyosun
Saol cnm çok şükür fazla etkilemedi cnm sahurda hep rezene çayı içiyorum ondan mı yediklerimden mi bilmiyorum ama MaşAllah yetmedi durumu olmuyor suyu mutlaka 3-3.5 lt tamamlıyorum hergun
Inan hepimz ayni canim evde cocuk olunca kacinilmaz son bu oluyorİnanır mısın o kadar çok hareket ediyorum.ki benim spor yapmama bile gerek kalmıyor. Benim kız acayip enerjik hic oturup kendi kendine oynamıyor ben yanında oturup oynatırsam oynuyor, ben mutfaga gitsem oda mutfakta, ben wcye girsem kapıda bekliyor, sürekli mız mız bişeyler istiyo ilgi bekliyor. Bi yandan ev işi yemek çamaşır bulasık derken sadece öglwn uyuyunca 2 saat kalıyor bana onda da biraz dinlenip yine işlerimi hallediyorum. Gece yataga yatınca ayaklarımın altı sızlıyor
Yani harikasinn sen supersinnPazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....
Supersinn canim bak bu azmini kaybetmee 7 ler cok yakinBende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Canim inan denemdigim sey kalmiyor, kayisi, kiraz sapi herseyi denedim...dun sahurda 1 bardak sut, yulaf ve 2 kuru kayisi pisirip yedim yani bununla cikmam lazim ama yok yaniGecmis olsun canim su bebeklerin gozlerini temizlidigimiz sular var y’a oda iyi geliyo icine sik temizliyo gozu
Super cumaya iyi bir eksi gelir kesin
Uzuldum canim kayisi cayini denedinmi bide Bana cok ii geliyo o
oruclu degilim canim iki gundur karin agrisi ishal mide bulantisi makvetti beni ip atlarken dun zor tutuyodum kendimi artik wcden cikamiyorum
ah canim insallah toparlarsin bir an once beslenmeni ihmal etme allha emanet ol
gecmis olsun cnmGittim canim yarim saat oldu geleli iki gundur ii degilim ishal mide bulantisi
Midem icin ilac verdi
insalalh gonlune gorz bi is bulursun canimAy insanlar kafayı yemiş kızlar sonra sabahvesen neden kafayı sıyırdı neden tırlattı diyorlar bir yere iş görüşmesine gittim Pandemi dolayısıyla cumartesi günü evden çalışıyorlarmış saat 3:00’e kadar normalde klasik saat yani cumartesi günleri Sokağa çıkma yasa olmadığı günler yani ofisten çalışıyorlar üçe kadar ardından markasına mı sordum asgari ücret yemek oradan yol yok ben dedim benim kafamda yatan rakam bu değil ben en son ayrıldığım yerden bile bu kadar rakamı almıyordum hani ben dedim fiyatı çalışmam o zaman siz bir düşünün dediler ben dedim cvmi alabilir miyim borumu bu para verdim o kadr sonuçta çıktıya
Neyse dedim değerlendirmeyin ben dedim bu rakama çalışmam ve işin şaka gibi yani eski patronumun yeğeninin ofisinin bir üst katında tesadüfen gördüm isimdan vs çıkarttım öyle garip bir gün yaşadım işte kızlar
Resmen asgari ücrete köle hesabı çalışacak insan arıyorlar ya belki hani çalışma şartları saatleri daha insancıl olsa neyse diyeceksin ama hani bu saate göre de çalışınmaz yani bu ücrete cumartesi günü saat 3:00’e kadar ardından gitti bütün hafta sonun ki kışın neyse hiçbir şey yapmıyorsun evdesin tamam dinlenirsin edersin ama bu şekilde Pandemi dönemi sürecek diye bir şey yok yani elbet yazın insan bir yere gitmek isteyecek hafta sonu bir yere kaçıp gidesi gelecek
Birde bana diyor ki adam ileride yönetici asistanlığı da yaparsın maaşın yükselir
bende 500 ip atladimEvlerini supurdum sildim, yemeğimi yaptım minnagimi yıkayıp birde ben duşa girersem benden iyisi yok.
Ohh seninki en güzeli olmuş. Oruç oruç zor olmuyormu spor canim yagecmis olsun cnm
insalalh gonlune gorz bi is bulursun canim
bende 500 ip atladim
simdide eliptik yapicam yapabildigim kadar ins
Eline sağlık oh bende çocukları yikayacam akşama gözüm yerse bilmiyorum ya çorbam var ama yemek napsam en kötü karnabahar yaparım fırında snrmEvlerini supurdum sildim, yemeğimi yaptım minnagimi yıkayıp birde ben duşa girersem benden iyisi yok.
amin canım inşallah birde dalga geçer gibi diyor ki çay kahve yemek buradan açık büfe gibi ne istersen
Oh bende sevmiyorum ama mecbur eşimle çok daha zor o işlerIyi yapmissin canim, perde asmaktan nefret ederimm Allahtan bekarken annemm perdelerini kardesim asardi simdi de esim asiyor, ben genel olarak ev isi yapmaktan nefret ediyrum ama neyse
Saol cnm insAllah ya ramazan bitmeden ucundan görsem ne güzel olurSupersinn canim bak bu azmini kaybetmee 7 ler cok yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?