Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu halde ip mi atladın hayretler içindeyim ekürim şöyle sağlıklı çok iyiyim kızlar midem çok iyi mesajını da alsam içim daha rahat olacak
Spora ara verirsem geribaslamasi cok zor oluyo benim icin simdiye kadar hic bir hastaligimda yatadim ayakta atlatirim genelde yatarsam daha cok hasta hissesiyoru kendimi biraz takintilarim var beni

Sen de süpersin canım -1 ne demek
Saol cnm
Şifa olsun ilaç insAllah bişey çıkmaz tahlilden cnm
Malesef çok iş az para kafasında işverenler Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsin

Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....

Bencedee zaten canım kısır istedi kalktım kendime kısır yaptım yedim biraz önce
Afiyet şifa olsun erken yemişsin sen ben iftarda yiyince böyle oldum sanirim
Bende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Vay anasınımaşallah
Çok geçmiş olsun canım . İns ilacın faydası olur hemende rahatlarsın kaç gündür ne cekiyorsun

Evlerini supurdum sildim, yemeğimi yaptım minnagimi yıkayıp birde ben duşa girersem benden iyisi yok.

Akşama dolma çorba var bizim menüde. Sizler ne pisiriverdiniz bakalım
Çorba fırında köfte patates ben sadece köfte yiyeceğim tabiki

Afiyet olsun canim.
Bizimkiler de köfte patates istiyorlar yarınki menüm olabilir benimde.
Çok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirim

Çok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Biberleri patatesler pişmeye yakın köy canim zaten biberin caninda ne var pişiyor hemen ben öyle yapiyorum

Saol cnm

Şifa olsun ilaç insAllah bişey çıkmaz tahlilden cnm

Malesef çok iş az para kafasında işverenler Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsin
amin canım inşallah birde dalga geçer gibi diyor ki çay kahve yemek buradan açık büfe gibi ne istersen

Oh şükür okdr gun olduysa iyileştin artık sukur
Çok şükür canım benim çok daha iyiyim bugün daha da iyi olacağım inşallah

Amiinn kuzum sağolasın

Amin kuzum sağolasın
Sen de mi covid oldun dikkat et canımm bol bol dinlen, nefesin daralıyorsa yüz üstü yat hep o baya rahatlatıyor
Bi mucovit-C diye bi ilaç var ciğerlere inmesine engel oluyormuş muhakkak al ondan da
Rabbim acil şifanı versin

canım benim çok geçmiş olsun. rabbim bi daha yaşatmasın
amiinn canım kimseye yaşatmasın

insallah kizlar

hosbuldum.canim
malesef kisa sure aldim kiloyu
yaklsak 10 kg
butda oldugum surzce verrim zaten beraber:)

masallah iradenee

ahh canimm cok gecmis olsun
rabbim sifani versin en kisa surede atlatirsin insallah

kolay gelsin canim
Amin canım benim sağolasın

Canm benm ne kadar zor gecirmissin bundan sonrasinda da dikkat et kendine, beslenmene falan dikkat et guzelce toparla..Allah yardimcin olsun insallah

Kolay gelsin canim ne guzel yapmissin, ben hic temizlik yapamiyorum
Aminn bitanem, zor zamanı atlattık çok şükür rabbim bi daha bize de kimseye de yaşatmasın

Kuzum hastaneden de korktum gitsem çocuklar ne yapacak dedim hastane ortamına da girmek istemedim
Zaten hastaneler o kadar dolu ki Allah korusun çok ağırlaşmadan almıyorlar artık hastanelere de
İnşallah sonrasında bile bırakmaz ama tamamen toparlandıktan sonra bi ciğer filmi çektireceğim

Amin kuzumm sağolasın

Bu ara ben +500ciktim dünkü kısır mi etkiledi anlamadım .
Kisir ve tatli etkilemis olabilir canim, off ben daha tartilmadim wc sorunum da var kesin arti gelirim ben de
Iyi yapmissin canim, perde asmaktan nefret ederimm Allahtan bekarken annemm perdelerini kardesim asardi simdi de esim asiyor, ben genel olarak ev isi yapmaktan nefret ediyrum ama neyse
Inan hepimz ayni canim evde cocuk olunca kacinilmaz son bu oluyor ama ben diyorum ki bu kosturmaca spor yerine sayilsaydi simdiye kadar kendi kendimize zayiflamamiz gerekirdi ama hepimiz cocuklu ve burda oldugumuza gore
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....
Yani harikasinn sen supersinn Allahm insallah ben arti gelmem ama sanki yine arti gelecegm gibi wc sorunu malum
Bende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Supersinn canim bak bu azmini kaybetmee 7 ler cok yakin
Canim inan denemdigim sey kalmiyor, kayisi, kiraz sapi herseyi denedim...dun sahurda 1 bardak sut, yulaf ve 2 kuru kayisi pisirip yedim yani bununla cikmam lazim ama yok yani

gecmis olsun cnm
insalalh gonlune gorz bi is bulursun canim
Evlerini supurdum sildim, yemeğimi yaptım minnagimi yıkayıp birde ben duşa girersem benden iyisi yok.

bende 500 ip atladim
simdide eliptik yapicam yapabildigim kadar ins

Eline sağlık oh bende çocukları yikayacam akşama gözüm yerse bilmiyorum ya çorbam var ama yemek napsam en kötü karnabahar yaparım fırında snrm
amin canım inşallah birde dalga geçer gibi diyor ki çay kahve yemek buradan açık büfe gibi ne istersen

Iyi yapmissin canim, perde asmaktan nefret ederimm Allahtan bekarken annemm perdelerini kardesim asardi simdi de esim asiyor, ben genel olarak ev isi yapmaktan nefret ediyrum ama neyse
Oh bende sevmiyorum ama mecbur eşimle çok daha zor o işler
Supersinn canim bak bu azmini kaybetmee 7 ler cok yakin
Saol cnm insAllah ya ramazan bitmeden ucundan görsem ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…