Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gorursun canim bozma moralini, kacamaklara dikkat et genel olarak ramazan menulerin guzel masallah sana

Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....
Vay vay vay kaçamaksız geçen haftasonunun sonucunu görüyorsunuz sayın seyirciler
Bende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Harika bayramda 79 olsan ne güzel olur
Enfeksiyon var belki de Allah şifa versin canım
İnşallah gönlüne göre bir iş olur canım valla öyle üç kuruşa beş köftelik iş istiyorlar devlete atanma şansın yok mu canım ?
Spora ara verirsem geribaslamasi cok zor oluyo benim icin simdiye kadar hic bir hastaligimda yatadim ayakta atlatirim genelde yatarsam daha cok hasta hissesiyoru kendimi biraz takintilarim var beni
Bu ben aynı ben
Evlerini supurdum sildim, yemeğimi yaptım minnagimi yıkayıp birde ben duşa girersem benden iyisi yok.

Akşama dolma çorba var bizim menüde. Sizler ne pisiriverdiniz bakalım
Afiyet şifa olsun biz de epey dolandık kızımla ksilofon aldık dın dın kafamızı ütülüyor şimdi
Çok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Ya erken çıkar ya Hatice’nin dediği gibi pişmeye yakın at canım

Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm
-700 ile geldim huzurlarinzaaa
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm
Hey maşallah Ramazan yaradı takıma
Bir de hastalarımız iyileşse sağlıcakla

Hey maşallah Ramazan yaradı takıma
Bir de hastalarımız iyileşse sağlıcakla
Insallah canim benim yaa gercekten hastalarimiz iyilesse tadindan yenmeyecek ama ramazanda baya az yer oldum bence, sahurda yulafin mi etkisi oldu acaba bu gece de yulaf yerim cunku koyde kv borek, kuymak tatli vs yapiyor,

Çok şükür canım benim.cok korktum senden ses çıkmayınca Rabbim daha da iyilikler versin inşallah.Ama kontrole gitmeyi ihmal etme senin yerinde olsam ben de gitmezdim hastaneye çocukları bırakıp ama unuttuğumuz da bir şey var çocuklarımızin yanında hep olabilmek için de sağlıklı olmalıyız.Allah korusun sana bişey olsa ne yapardı onlar.Kendine iyi bak.

Afiyet şifa olsun erken yemişsin sen ben iftarda yiyince böyle oldum sanirim

Vay anasınımaşallah

Çok geçmiş olsun canım . İns ilacın faydası olur hemende rahatlarsın kaç gündür ne cekiyorsun
Teşekkür ederim, yarın oruca başlıyorum insallah o yüzden bugun kendime bi ziyafet vereyim dedim

Çok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Patatesler pişmeye yakın açıp fırına biberleri koy biraz pişince cıkar yanmaz o zaman ben öyle yaparım

Ama o zaman yoruldukça çok yiyodum ben, hem yorulup yiyodum hem stresten yiyodum sürekli abur cubur pasta tatlı hiç ağzım bos durmuyordu. Yemeğin arkasına cay canın yanına pasta yada bisküvi çerez vs. Yemekten sonra meyve meyveden sonra kahve yanına yine cikolata kurabiye.. Yatmadanda iki üc güne bir cips yiyodum
Yazarken yoruldum vallahi yerken hiç yorulmuyordum oysaki

Bi de sunumlu yapıyor bu saydıklarını yemek değil şölen

Haklısın kuzum zaten hastalıktan çok korku beni yedi bitirdi şu süreçte
Hep aklımın bi köşesinde bana bişe olursa ne yapacak bu çocuklar vardı
Biraz da bunun paniğiyle 2-3 kere tamamen nefessiz kaldım, Allahım o kadar korkuyordum ki
Çok şükür iyiyim artık ama ders oldu bana bu hastalık
Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin, şu virüsü bitirsin tez zamanda

Ohh seninki en güzeli olmuş. Oruç oruç zor olmuyormu spor canim ya
tutmuyorum canim
regl oldum
Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm
-700 ile geldim huzurlarinzaaa
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm
sende cok guzel verdin nmasalalh
hatirladigim kadariyla 75 lerde felanmi baslamistin canim

Kiz tovbeler olsun nasil yiyordun bu kadar seyi bende yerdim ama bu kadar degildi sanki
Bi de sunumlu yapıyor bu saydıklarını yemek değil şölen
Ahahahaha sunum mu hic bir zaman sunum insani olamadim, cayin yanina biskuvi acsam paketiyle getirirdim salona ekstra tabak kirlenmesin diye

Aminn canım.inan sürekli aklımdaydın dualarımdaydın.Kendimize iyi bakmalıyız.Sadece kendimiz için değil çocuklarımız için de.Rabbim korumuş seni çok şükür. kontrole git ciğerlerinin ve kalbinin durumuna mutlaka baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…