- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.121
Hahaha yiyodum valla gece 1 e 2 ye kadarKiz tovbeler olsun nasil yiyordun bu kadar seyibende yerdim ama bu kadar degildi sanki
Ahahahaha sunum muhic bir zaman sunum insani olamadim, cayin yanina biskuvi acsam paketiyle getirirdim salona ekstra tabak kirlenmesin diye
Ben bayılırım sunumaKiz tovbeler olsun nasil yiyordun bu kadar seyibende yerdim ama bu kadar degildi sanki
Ahahahaha sunum muhic bir zaman sunum insani olamadim, cayin yanina biskuvi acsam paketiyle getirirdim salona ekstra tabak kirlenmesin diye
İki tane içiyorum canım sabah akşamBeyaz leylak az once eczaneden maflor probiyotik aldim, 4 tanesi 40 lira , senin dedgin markayi buldum internetten yorumlari da cok guzel fiyati da uygun, sen gunde 1 tane mi iciyorsun ondan ? Ona gore 30 kapsul veya 60 kapsul olani alacagm da
Nasıl olsa işsizlik var biri olmazsa diğeri gelir diye düşünüp insanları hakettiğinden düşük fiyatlara çalıştırıyorlar herşey para mı ya hiç mi vicdan kalmadıAy insanlar kafayı yemiş kızlar sonra sabahvesen neden kafayı sıyırdı neden tırlattı diyorlar bir yere iş görüşmesine gittim Pandemi dolayısıyla cumartesi günü evden çalışıyorlarmış saat 3:00’e kadar normalde klasik saat yani cumartesi günleri Sokağa çıkma yasa olmadığı günler yani ofisten çalışıyorlar üçe kadar ardından markasına mı sordum asgari ücret yemek oradan yol yok ben dedim benim kafamda yatan rakam bu değil ben en son ayrıldığım yerden bile bu kadar rakamı almıyordum hani ben dedim fiyatı çalışmam o zaman siz bir düşünün dediler ben dedim cvmi alabilir miyim borumu bu para verdim o kadr sonuçta çıktıya
Neyse dedim değerlendirmeyin ben dedim bu rakama çalışmam ve işin şaka gibi yani eski patronumun yeğeninin ofisinin bir üst katında tesadüfen gördüm isimdan vs çıkarttım öyle garip bir gün yaşadım işte kızlar
Resmen asgari ücrete köle hesabı çalışacak insan arıyorlar ya belki hani çalışma şartları saatleri daha insancıl olsa neyse diyeceksin ama hani bu saate göre de çalışınmaz yani bu ücrete cumartesi günü saat 3:00’e kadar ardından gitti bütün hafta sonun ki kışın neyse hiçbir şey yapmıyorsun evdesin tamam dinlenirsin edersin ama bu şekilde Pandemi dönemi sürecek diye bir şey yok yani elbet yazın insan bir yere gitmek isteyecek hafta sonu bir yere kaçıp gidesi gelecek
Birde bana diyor ki adam ileride yönetici asistanlığı da yaparsın maaşın yükselir
Vaayyy kaderdaşıma bak ya yine aynı sonuçKizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm
-700 ile geldim huzurlarinzaaa
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm
Helal olsun valla ben de yapanlara ozenirm ama yapmamBen bayılırım sunumaKızdan fırsat buldukça yapıyorum özellikle kahve ve kahvaltı da yaparım
O zaman 70 kaps alayim canim, sag olİki tane içiyorum canım sabah akşam
Aynen canim yaa kaderimiz ayni bizmmVaayyy kaderdaşıma bak ya yine aynı sonuç
Bugun dondurma yemeyi planlarken bu mesajınla aşk yaşadım
Sevimmm koooşşşEritebilen yesin ya benxe:))iki mekiğe bakar iş
Teşekkür ederim canımPatatesler pişmeye yakın açıp fırına biberleri koy biraz pişince cıkar yanmaz o zaman ben öyle yaparım
evet yaa78.8 ile baslamistim canimcok tesekkur ederim nerden nereye di mi
Kimseye yakın değilim ki bir Allah’ın kulu da Erzurum’da oturmuyor bana kalmış ErzurumAyy teşekkür ederim canımm gel bi günde sana şölen yapayım
Minnoş minnoş uyardım uyma sen ezoya dedim çok da korkutmayın kuzuyuSevimmm koooşşş
U UcanSupurge ne diyola eriyebilen yesin diyola kısır dondurma diyola nerde sopan sanki yeni gelenlere bir yumuşaklık hissettim tamam elektrikli sandalye cezasından bahsetmiyeceğim aramızda
Saol cnmgecmis olsun cnm
insalalh gonlune gorz bi is bulursun canim
bende 500 ip atladim
simdide eliptik yapicam yapabildigim kadar ins
Daha önce KPSS denedim cnm iki yerde kadro vardı biri Ankara biri vandı ama olmadıVay vay vay kaçamaksız geçen haftasonunun sonucunu görüyorsunuz sayın seyirciler
Harika bayramda 79 olsan ne güzel olur
Enfeksiyon var belki de Allah şifa versin canım
İnşallah gönlüne göre bir iş olur canım valla öyle üç kuruşa beş köftelik iş istiyorlar devlete atanma şansın yok mu canım ?
Bu ben aynı ben
Afiyet şifa olsun biz de epey dolandık kızımla ksilofon aldık dın dın kafamızı ütülüyor şimdi
Ya erken çıkar ya Hatice’nin dediği gibi pişmeye yakın at canım
Valla kalmamış canım İnan ki birde diyor yemek buradan açık büfe gibi çay kahve ne ararsan varNasıl olsa işsizlik var biri olmazsa diğeri gelir diye düşünüp insanları hakettiğinden düşük fiyatlara çalıştırıyorlar herşey para mı ya hiç mi vicdan kalmadı
Güzel geldi gözüme19.04.2021 menü
08.00
sade Türk kahvesi
09.30
Çingen salatası
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Bir ufak dilim kepek ekmek
12.00
2 kupa filtre kahve şekersiz sütsüz
15.30
1 bardak kefir
Bir ufak muz
17.15
Salata
4 yk yoğurtlu kereviz salatası
3 köfte
Yemekten sonra 2 çay bardağı şekersiz çay
Su:2.5 litre
masal3487
Toplam 7500 adım :75 puan G Goklerce
Çok az yer açılıyormuş alanın nedir canım ?Daha önce KPSS denedim cnm iki yerde kadro vardı biri Ankara biri vandı ama olmadı
İş görüşmesine gittim geldim derken hareket etmiş oldum :) birde kayboluyordum az dahaGüzel geldi gözümeBugün yürümüşsün de
Muhasebe cnmÇok az yer açılıyormuş alanın nedir canım ?
Hedefim mali müşavir olmak en geç 2023 staj başlatma sınavlarına gireceğim inşallahÇok az yer açılıyormuş alanın nedir canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?