Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz tovbeler olsun nasil yiyordun bu kadar seyi bende yerdim ama bu kadar degildi sanki

Ahahahaha sunum mu hic bir zaman sunum insani olamadim, cayin yanina biskuvi acsam paketiyle getirirdim salona ekstra tabak kirlenmesin diye
Hahaha yiyodum valla gece 1 e 2 ye kadar

Kiz tovbeler olsun nasil yiyordun bu kadar seyi bende yerdim ama bu kadar degildi sanki

Ahahahaha sunum mu hic bir zaman sunum insani olamadim, cayin yanina biskuvi acsam paketiyle getirirdim salona ekstra tabak kirlenmesin diye
Ben bayılırım sunuma Kızdan fırsat buldukça yapıyorum özellikle kahve ve kahvaltı da yaparım

İki tane içiyorum canım sabah akşam

Nasıl olsa işsizlik var biri olmazsa diğeri gelir diye düşünüp insanları hakettiğinden düşük fiyatlara çalıştırıyorlar herşey para mı ya hiç mi vicdan kalmadı

Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm
-700 ile geldim huzurlarinzaaa
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm
Vaayyy kaderdaşıma bak ya yine aynı sonuç

Patatesler pişmeye yakın açıp fırına biberleri koy biraz pişince cıkar yanmaz o zaman ben öyle yaparım
Teşekkür ederim canım Ucmelekannesi de aynı şeyi aslında aklıma geldi ama mutfakta işime karışanım çok yapayım dedim olmaz dediler .bir dahakine süpürgem gibi sopalı otarite sağlayacağım

Ayy teşekkür ederim canımm gel bi günde sana şölen yapayım
Kimseye yakın değilim ki bir Allah’ın kulu da Erzurum’da oturmuyor bana kalmış Erzurum
Sevimmm koooşşş
U UcanSupurge ne diyola eriyebilen yesin diyola kısır dondurma diyola nerde sopan sanki yeni gelenlere bir yumuşaklık hissettim tamam elektrikli sandalye cezasından bahsetmiyeceğim aramızda
Minnoş minnoş uyardım uyma sen ezoya dedim çok da korkutmayın kuzuyu

19.04.2021 menü

08.00

sade Türk kahvesi

09.30

Çingen salatası

1 haşlanmış yumurta

1 bardak şekersiz çay

Bir ufak dilim kepek ekmek

12.00

2 kupa filtre kahve şekersiz sütsüz

15.30

1 bardak kefir

Bir ufak muz

17.15

Salata

4 yk yoğurtlu kereviz salatası

3 köfte

Yemekten sonra 2 çay bardağı şekersiz çay

Su:2.5 litre

masal3487

Toplam 7500 adım :75 puan G Goklerce

Daha önce KPSS denedim cnm iki yerde kadro vardı biri Ankara biri vandı ama olmadı

Nasıl olsa işsizlik var biri olmazsa diğeri gelir diye düşünüp insanları hakettiğinden düşük fiyatlara çalıştırıyorlar herşey para mı ya hiç mi vicdan kalmadı
Valla kalmamış canım İnan ki birde diyor yemek buradan açık büfe gibi çay kahve ne ararsan var

Güzel geldi gözüme Bugün yürümüşsün de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…