Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende memnun oldum canım inşallah iyi geliriz birbirimize
İnşallah kuzu
Hasta mıydın canım ? Cuma zayıflama yarışması olduğu için bildirimler de cuma isteniyor tabi listedekiler için istersen takımda free olarak kendi aramızda yarışabilirsin
Ben derdimi anlatamadım sanırım yahu. Evde pc yok telden foto yüklenmiyor. Yükleyebiken varsa numarasını versin whatsaptan atayım bu seferlik cuma geçmeden benim için atsın dedim. Kimse yardımcı olmadı bende atamadım. Ofise geçip pc ye oturunca ilk işim fotoyu atmak oldu. Kural biliyorum ama burada yalan söylemem söylersem kendimden başkasınj kandırmış olmam zaten. Cuma sabahları tartılıp işe gidince yüklemek kolay oluyordu ramazandan önce. Ama ramazanda sabah tartılmadım gerçek kilom belli olmaz diye akşamı beklidim. Bu arada siz fotoyu nasıl atıyorsunuz bilmiyorum ama ben telden çekiyorum facebook a yükleyip. Facebooka pcden giriyorum yüklediğim fotoyu pcye alıp ordan buraya yapıştırıyorum. Başkada yolu yok. İstersen free takılırım bana farketmez

Sabah 6.45 de uyandım kardeşim şehir dışına gidecek kahvaltısını hazırlayıp yolcu edeyim diye
Güne duble bir Türk kahvesi ile başladım çay içtim ardından 2 kupa filtre kahve içtim sonra yine Türk kahvesi ve 2 bardak çay ama şuan resmen sürünüyorum uykusuzluktan. Biraz zaman ilerlese de duş alıp uyusam diye bakıyorum :) nereye gitti acaba tüm bu kafeinler bende

Canım öncelikle bu kadar fevri davranmana gerek yok burda kimsenin özel diyetisyenliğini koçluğunu yapmıyorum o gün sana defalarca yazdım uygulamadan yüklenmiyor tarayıcıdan yükleyebilirsin diye hatta iftarını yapıp yükle ama muhakkak yükle yazdım free olmak takımda bulunma demek değil listeye alabilmem için seni iki cuma üst üste fotoğraflı- nick ve tarihli bildirim olması şart daha önce takımlarda bulunduğun için ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum burda yıllardır olan Fit mutlu anne , Ucmelekannesi de free ki niceleri daha var benim bu ılımlı yaklaşımıma rağmen bu tavrını hak ettiğimi düşünmüyorum hem anne, hem hamile hem öğretmenim onca şeyin arasında buradaki insanlara vakit ayırıyorum üzüldüm açıkçası sitenin kuralları gereği özelden iletişim kurmak ban sebebi ben 1 buçuk yıldır buradayım o zamandan beridir kimsede özel iletişim numaram yok bütün iletişimimi burası üzerinden kuruyorum. ben telefonumdan opera, safari gibi tarayıcılardan yüklüyorum fotoğraf yükleyeceğim zaman

İş görüşmesine gittim geldim derken hareket etmiş oldum :) birde kayboluyordum az daha
Yok yok kaybolmazsın büyük şehirde büyümüş insansın eşim de İzmir’de büyümüş yer yön algısı bana göre çok çok iyi
Hedefim mali müşavir olmak en geç 2023 staj başlatma sınavlarına gireceğim inşallah
Hadi inşallah canım dilediğin gibi olur

Canım ben vatsap olayında okuduysam da farketmedim .
Benim evimde bilgisayar yok telefondan foto yüklenebiliyor buraya. Hatta o gün kızlarda biri sanamiydi hatırlamıyorum ama tarayıcıdan girip yükleyebilirsin diyede yazmisti

işaretledigim dosya ekle kısmından galerine gidip istediğin fotoyu yukleyebiliyorsun buraya

Afiyet olsun canım güzel geliyor göze bugün tartı bildirimini görmedim

Kimse yardımcı olmadı bende atamadım.
Bu cümlene istinaden cuma günü sana yazdığım üç mesajımı alıntılıyorum aşağıya
Çok

İftarını hazırla fotoğrafı çektiysen iftardan sonra at canım

Tamam canım alttaki notu sonradan fark ettim bu hafta listede olmadığın için 20.00 öncesi zorunluluğun yok iftardan sonra at muhakkak ama unutma Afiyet olsun şimdiden

Uygulamadan mı yüklemeye çalışıyorsun canım uygulama yüklemiyormuş herhangi tarayıcıdan Üyeliğine giriş yapıp yükleyebilirsin

Sevimmm koooşşş
U UcanSupurge ne diyola eriyebilen yesin diyola kısır dondurma diyola nerde sopan sanki yeni gelenlere bir yumuşaklık hissettim tamam elektrikli sandalye cezasından bahsetmiyeceğim aramızda
Hahaha valla yemedim dondurma ama iki kücük dilim pizza yedim kare dilim üçgen değil.

Kimmiş o olmaz diyen Neden olmasın ben hep öyle yaparım,aynen eline al sopayı çok biliyorsan sen yap de

Kızlar dün biraz yorulduğum için kalbimde bir ağrı vardı sahurdan beri.Esim annesiyle konuşurken hastalığımi söyledi
Kaynanamın ilk cevabı :nereden biliyormuş kalbinin ağrıdığını(kalbimin yerini hiç bilmesem 4 yıl hemşirelik okudum ağrı dan anlarım şükür o da biliyor)
İshal mı diye sordu,sıcak Su torbası koyun dedi(saf değil tilki gibi kurnazdir kendisi burada yapmak istediği oğlu hastalığımi hafife alsın)
Sonuç az bir zaman sonra eşim:acaba kas ağrısı mı senin ağrın.
Kaynanam 17 yıl sonra ilk günkü gibi başarılı.Evimde hiç huzur koymazdı aileme karşı bana karşı doldurur eşimi.Allah kalbine göre versin.
İlk geliniyim. Elimden geleni yaptım şimdiye kadar. Kadın resmen kuma görüyor beni.diger eltilerim kıymetli.Ama Allah büyük ben ona havale ettim.

Dosya ekle kısmından direk ekleniyor foto aslında baska bi uygulamaya falan gerek kalmıyor ki. Sende olmuyor mu?

Allah Allah geçmiş olsun canım. İhmal etme canim acile git kalp bu şakaya gelmez.

Kv herşeye karışmak zorunda sanki ona ne. Ayrıca ishalle ne alakası var anlamdım ki.

Büyük gelin olmakla alakalı değil emin ol bazısında şeytan tüyü olabiliyor. Allah yukarda biliyor canim boşver şu mübarek günde kendine hastalık arayacak halin yokta canim

Allah razı olsun canım, evde C vitaminim vardı bakayım o mu? Eğer değilse yarın komşudan rica ederim. Çok teşekkür ederim canım benim. Rabbim şifamızı versin .

Ben 2-5 ,3 ay free de kaldım kumsal68 bildirimini düzgün yapamadığı için listeye girmesi 2 hafta uzadı Yani free de olmak kötü bişey değil zaten 2 hafta sonra yine girersin.Telefondan yükleyemiyorum diye açıkça yazdın mı bilmiyorum ? Melekte Ogün yapamıyorum dedi Google'dan dene dedik oldu sanada söylerdik ama ben gerçekten hatırlamıyorum belki gözden kaçmıştır.Yani atar gider olmamış bu üslup bence sakin ol .

Kahvaltı saat 9
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
4 zeytin
Kibrit kutusu peynir, azda küp peyniri
İki dilim ekmek
Yeşil çay

Ara öğün 11 gibi
Sade Türk kahvesi

Öglen saat 2 gibi
bir kase kısır
Bir bardak ayran

Aksam 19.30
Bir kase mercimek corbası
İki kücük dilim pizza
Bir kase yoğurt

Dondurmayı yemedim
3.5 lt su
Yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…