Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah yardımcın olsun canım keşke seni kızı gibi görse çok mu zor ya anlayamıyorum ben bu olsyları çok garibime gidiyor insan evladının sevdiğini sevmez mi

Canlarım

bugün sabit geldim tartıda.

18 Nisan Menü

Sahur yok

İftar : 1 kase tarhana çorbası, 2 köfte, 2 yk yoğurt

iftardan sonra ilerleyen saatlerde de
2 dilim portakal, yarım muz, 1 küçük dilim baklava yedim.

19 Nisan

sahur: yok
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 1 köfte, 2 yk bulgur pilavı, 2 dilim portakal

Ortalama 2,5 litre su içiyorum.
U UcanSupurge

Sağol canım.ishalle alakası yok Oğlunun ilgisini kıskanıyor.seytan tüyüyle alakası yok.annem gibi baktım ilgilendim üstüne düştüm.Gerçi eltilerimin ve eniştenin arkasından da çok dedikodusunu duydum.isim falan taktı da en sevmediği benim.Esimin sesi çıkmıyor Onu çok rahat doldurabiliyor.Adam hala annesinden etkileniyor yav

Annesinden etkilenmeyen mi var canim
Benimle ilgili birşey diyor mu kv bilmiyorum ama büyük eltimi eşimle çekiştirir. Evet değişik birisi eltim kp sağken onunla pek gecinemezdi. Falan sorunlulardi. Ama hata tamamen eltimde değil. Eşim normalde öyle der annemle babamdan da var yengem de fena diye. Ama annesiyle konuşurken annesinin yüzüne sizde şöyle yaptınız diyemez. Ben genelde sessiz kalırım. Ertesi gün eşim eltimin haksızlığı dan bahseder bana ben dönüp bence iyi düşün şöyle böyle diyince aklı geri başına geliyor adamın. 40 yaşında adam

Dosya ekle kısmından direk ekleniyor foto aslında baska bi uygulamaya falan gerek kalmıyor ki. Sende olmuyor mu?
Ben dosya ekle kısmından yapamıyorum canım yani uygulamadan olmuyor tarayıcıdan kadınlar kulübüne girip şifreyle falan yeni giriş yapıp öyle yapabiliyorum çoğu kişide de var bu problem sanırım.

Allah razı olsun canım benim
Muhakkak gideceğim doktora iyice toparlanayım

Aminn kuzumm
Hem nasıl zor offf Allahım kimseye yaşatmasın
Defolup gidemedi bi şu virüs artık evden dışarı adım bile atmak istemiyorum

Ahhh canım benim geçmiş olsun
Kayınvalidene de diyecek bile bulamıyorum yani ne demeye seninle yarış haline girer ki
Allah göstermesin sana bile olsa kendi oğlu en çok üzülen olacak insan sırf bu sebepten azıcık daha merhametli olur

Allah razı olsun canım, evde C vitaminim vardı bakayım o mu? Eğer değilse yarın komşudan rica ederim. Çok teşekkür ederim canım benim. Rabbim şifamızı versin .
Amin kuzum tez zamanda hafif şekilde atlatırsın inşallah kuzum

Benim hiç tartismam olmadı.Saygida kusur etmedim. Elimden geleni yaptım.Kayinbabam çok severdi beni Çok kitap hediyesi vardır.Dini kitaplar eşarp alırdı. Kültürlü bir adamdı.

Aynen üzülecek oğlu ama o sevinir kesin.

Afiyet şifa olsun biz de epey dolandık kızımla
Sağol canım
Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm
-700 ile geldim huzurlarinzaaa
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm
Vay ne güzel ekşi bu boyle
tutmuyorum canim
regl oldum

sende cok guzel verdin nmasalalh
hatirladigim kadariyla 75 lerde felanmi baslamistin canim
Anladım canım
Güzel canim afiyet olsun
Çok güzel canim afiyet olsun
19 Nisan
9.30 limonlu su
10.30
Salatalık domates
2.30. Tereyağli yumurta
Bir dilim ekmek
7.60
Bir kase tarhana
Bir kase salata
Bir tane şekerpare
Su. 2.7 litre
20 dakaka leysie
60 puan
@Goklerce U UcanSupurge
Şekerpare 1 tane olduğu için ben bişey demeyrum afiyet olsun Güzel menü canim
Pizza varken dondurma yemedigin iyi olmuş canim afiyet olsun canim
Baya hafif geçiriyorsun canim.menuleri istahinmi yok.

Benim hiç tartismam olmadı.Saygida kusur etmedim. Elimden geleni yaptım.Kayinbabam çok severdi beni Çok kitap hediyesi vardır.Dini kitaplar eşarp alırdı. Kültürlü bir adamdı.
Benimde hiç olmamıştır canim imam bile olmadı hiçbir konuyla ilgili.
Ama dedim ya büyük eltimin altınını almış kp geri ödeyene kadar söylenmiş tavır yapmış laf çarpmış ve ödenmiş altını.

Benimde 1 senelik evliyken altınlarımi aldı kp borç()olarak. Ben ne laf çarptım ne ima ettim kötülük olmasın aman diye. arkasından şu mübarek günde konuşmak gibi olmasın ama vefat etti gecen sene ee ne oldu ben iyi gelin mi oldun bence büyük eltimden hiç farkım yok. Maddi manevi ayırt edilmiyoruz. Güleyim bari gece gece nerden aklıma geldi ki yav sinirim bozuldu

Canım, neden böyle olmak zorundalar ki !
İnan bende bir ara yanına gönderiyorum, sen bak diyecektim. Yok onun bağışıklığı düşüktür, yok ilikleri boştur.
Her şeyi yiyor diyorum. Nane limon yapıyorum, bütün çaylarını limonlu içiyor. Bi şaşırıyor Gerçekten şaka gibiler. Bir ara telefonu kapatsam mı hepten dedim.
korona değil ama insanlara laf anlatmak aşırıcı yorucu

Benim tüm altınlarımı aldılar ne istedim ne verdiler Konyalım. Düğün alışverişine bile kadın beni götürmedi perdeme kadar kendi seçti.iki eltimin alışverişlerinde hiç sesi çıkmadı.Ben şimdiye kadar hakkımı aramadım.aman kalp kırılmasın dedim. Kadın da ezdikce ezdi. Artık sessiz kalabilir miyim bilmiyorum.cok yoruldum

Hem de çok yoruldum.sen de yorulmuşsun bak. Neden bu kadar zor hale getiriyorlar herşeyi.

Beterin beteri hesabı. Seninki daha fenaymis. Ama Allah'a havale etmek en güzeli bence sende en iyisini yapıyorsun canim. Sen kendini sağlığını düşün . Kv öyle dedi diye ihmal etmeyeceksin nasılsa.

Ama inan Allah eşime iş gahlesi vermis nasibimizde varmış evimizi aldık az çok birikimimizi yapıyoruz.

Anlamadım oğlu için mi diyor onun bağışıklığı düşüktür diye

Ay yaa sanki sen hasta değilsin.
Ay Allah büyüktür canım rabbim hidayet versin

Yok yok kaybolmazsın büyük şehirde büyümüş insansın eşim de İzmir’de büyümüş yer yön algısı bana göre çok çok iyi

Hadi inşallah canım dilediğin gibi olur
İzmir çok basit bir şehir ama çok sokak var cadde var her caddeye bir isim vermişler inşallah canım

Saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…