Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım ya boş ver huylu huyundan asla vazgeçmez sen nasılsın hala ağrın var mı?
19 nisan pazartesi
11 30
2 dlm ekmek
4 köz yeşil biber
1 kase yoğurt

15.50
2 dolma biber
2 ksk yoğurt

19.35
1 biber dolması(çorba istemedi canim)
Salata bolca

Şu 2.5 litre
Afiyet olsun fazla gelmedi gözüme ama artı gelmişken şu sıra akşam öğünlerini protein + salata veya sebze+yoğurt şeklinde ilerlersen daha iyi olacak sanki
Sağol canım.Yarım kilo gitmiş
Maşallah maşallah
19 Nisan
9.30 limonlu su
10.30
Salatalık domates
2.30. Tereyağli yumurta
Bir dilim ekmek
7.60
Bir kase tarhana
Bir kase salata
Bir tane şekerpare
Su. 2.7 litre
20 dakaka leysie
60 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Şekerpareyi görmez olaydım
Bu son olsun bu son her öğününde karbonhidrat var hele Pizza beni benden aldı
Sabit gelmenin sebebi geç saatte yenen az da olsa baklava olabilir canım Cuma’ya güzel bir eksi geleceğine eminim

Aynen canım. Annem hep kötüyle kötü olunmaz der. Allah büyük.

Sağol canım.Daha iyiyim şükür

Evet canım, bir evham bir evham

Amin canım, Allah razı olsun
Benim de varım yoğum bir oğlum var ben de ilerde böyle gıcık şeyler yapar mıyım diye düşündüm şu an bizimkilerde evliliğimin ilk yıllarında oğullarına hizmet edildiğini görmekten hoşlanıyorlardı. Kv lerdeydik çok sıcak bir günde eşim duş almak istedi.valizden eşyalarını havlısunu aldı gitti.kp kızım eşinin bir şhtiyacı olur kalksana sen de dedi .koca adam baba çamaşırını havlusunu kıyafetini götürür duş alırken de yardıma ihtiyacı olmaz herhalde dedim.Sürekli cevap verirdim alıştılar sonra bana

Aslında böyle yapmak lazım

Yeni evli kişileri küçücük çocuk tecrübesiz toy olarak mı görüyorlar sürekli müdahale filan ama nasıl alıştırsan öyle gidiyor kesinlikle eltim küçük evlenmiş 15 yıllık evli hala ilk günkü gibi yol yordam göstermeye çalışıyorlar

Afiyet olsun canım baya hafif beslenmişsin miden hala kötü mü ? Tahlil sonuçların çıktı mı?

Enfeksiyon var belki de Allah şifa versin canım
Saol canim allah raziolsun
Afiyet olsun canim
Bu kayinvalideler niye boyleler ben anlamiyom bizdemi ayni olcaz allahim giybet yapmqyq korkuyom kaynanam kendi kaynanasi icin ne kadar kotu sey varsa elestirirdi yillardirda kusler ama kendisi simdi aynilarini yapiyo bana..ezdirme kendini ne olursa olsun soyle hqkliysan esin senden yanaysa bende az cekmedim esim anaciydi ne derse inanirdi ne derse yapardi noldu simdi gelip gidip ne cok hata yapmissim hakkini yemisim senin diyo annesinin hatalarini gormeye baslayinca kendini hic uzme onun icin kendin icin yasa bu hayati onlar buyukler onlar ortak noktayi bulmalilar biz degil bence

Fevri davrandığım düşünülmüş sanırım ama amacım sinirli bir tavırla yazmak değildi. Öyle anladıysanız kusura bakmayın. Özelden iletişim kurmanın olmadığını bilmiyordum. Dediğim gibi kuralsa elbet yapılmalı ama ek olarak tarayıcı derken bende telefondan girdiğim için tarayıcıyı pc de tarayıcı olarak algıladım. Uygulamadan girdiğim için yükleyemedim. Üzüldüm demişsin kusura bakma yanlış anlaşılma oldu ise.
Evrt yapamıyorum kilom bu çektiö pc olunca atıcaö demiştim atabilen varsa onada gönderebilirim diye yazmıştım. Ek olarak atar yapmıyorum yanlış anlaşılmış

Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm
-700 ile geldim huzurlarinzaaa
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm
Supersin canim cok guzel eksiler gelecek bu cumaya belkide 1. Oluruz insallah
Afiyet olsun canim
Haklisin uzulmene uzuldum canim bnde boyle beklemiyordum burayi kim niye ilgilensinki bu derece diye dusunuyodum ama cok samimi ve gercekten takiptesin herseye ragmen
Saol iyiki varsin varsiniz iyiki aranizaa girmisim

Sağol canım . İnsan kendi için yaşamalı haklısın.İnsallah eşimde anacılık tan vazgeçer.sen de çekmişsin benim gibi.masallah Esin doğruyu görmüş.

Rabbim şifa versin . Çok çektin bu ara midenden canım

evet yaa
hedefin kacti
Canim baslarken hedefim 65 ti ama simdi 60 civari
Cok guzel canim
Cok guzel canm afiyet olsun
Allahm yaa seninle ne diye kiyasliyor ki kendini, odu kopuyor kaynanin kocan senle ilgileneck diye, acikcasi hic lafini cekmeyeceksin o zaman kv cekinecek sana birsey soylemeye, gercekten o zaman birsey demiyorlar
19 nisan pazartesi
11 30
2 dlm ekmek
4 köz yeşil biber
1 kase yoğurt

15.50
2 dolma biber
2 ksk yoğurt

19.35
1 biber dolması(çorba istemedi canim)
Salata bolca

Şu 2.5 litre
Guzel canm afiyet olsun
19 Nisan
9.30 limonlu su
10.30
Salatalık domates
2.30. Tereyağli yumurta
Bir dilim ekmek
7.60
Bir kase tarhana
Bir kase salata
Bir tane şekerpare
Su. 2.7 litre
20 dakaka leysie
60 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Sekerpare diyorum
Pizzalar ve kisir fazla canm iyi ki dondurma yememissin
Guzel menu canim afiyet olsun
Bak iste kirilmasin diye sustukca ustune geliyorlar hep
Guzel canm afiyet olsun

İyiki buradasın iyiki varsın iyiki buradayım sayende giden 16 kilo Takım kapansın demedin.Niran gitti ben yoğunum demedin. Süpürge ve zopanla hep başımızda oldun.Allah başımızdan eksik etmesin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…