Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım

Afiyet olsun fazla gelmedi gözüme ama artı gelmişken şu sıra akşam öğünlerini protein + salata veya sebze+yoğurt şeklinde ilerlersen daha iyi olacak sanki
Tamam canım dikkat edeceğim
Afiyet olsun canim baya hafif
19.04.2021
Sahur
1 sb sut, 3 kasik yulaf, 2 kuru kayisi ile lapa

Iftar
1 kepce mercimk corbasi, 4 yk somura tava(ot turu), 1 kk kirmizi et,salata, 1 hurma 1 kayisi

Su: 2 lt olur
Spor 7 bin adim 70p
U UcanSupurge
Afiyet olsun canim güzel bence

İyiki buradasın iyiki varsın iyiki buradayım sayende giden 16 kilo Takım kapansın demedin.Niran gitti ben yoğunum demedin. Süpürge ve zopanla hep başımızda oldun.Allah başımızdan eksik etmesin seni
Allah razı olsun canım ufak tefek de olsa hayatlarınıza dokunabilip duanızı aldıysam ne mutlu bana
19.04.2021
Sahur

Iftar
1 kepce mercimk corbasi, 4 yk somura tava(ot turu), 1 kk kirmizi et,salata, 1 hurma 1 kayisi

Spor 7 bin adim 70p
U UcanSupurge
Baya iyi gidiyorsun bin maşallah

Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm
-700 ile geldim huzurlarinzaaa
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm
Çok sevindim canım çok az kalmış 6latdan kurtulmana
Afiyet olsun kızlar süper menüler
19 nisan pazartesi
11 30
2 dlm ekmek
4 köz yeşil biber
1 kase yoğurt

15.50
2 dolma biber
2 ksk yoğurt

19.35
1 biber dolması(çorba istemedi canim)
Salata bolca

Şu 2.5 litre
Afiyet olsun güzel menü bence
19 Nisan
9.30 limonlu su
10.30
Salatalık domates
2.30. Tereyağli yumurta
Bir dilim ekmek
7.60
Bir kase tarhana
Bir kase salata
Bir tane şekerpare
Su. 2.7 litre
20 dakaka leysie
60 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel
Akşam çok karbonlu olmuş cnm hem çorba hem pizza olmamış gibi afiyet olsun
Afiyet olsun cnm baklava dışında göze batan bişey yok kalori olarak hesaplayinca aslında sıkıntı değil bnece
Afiyet olsun canım güzel menü
19.04.2021
Sahur

Iftar

Spor 7 bin adim 70p
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü

Menümü yazamadım bı
19 Nisan Pazartesi
Sahur
1.5 bardak süt 4 kaşık yulafla meyveli lapa
1 kupa rezene-biberiyeli çay
1 lt su

İftar yemek hazirlayamadim bugün nedense patates haşlayın dedim o da yetişmedi
1 orta boy patates kızartması
Peynir kk
Zeytin 5
1 tk bal
2 dilim pide
5-6 dilim sucuk
Yoğurt

1 top dondurma

Su 2lt geçmiştir
Spor yok temizlik yaptm

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-20-00-43-02-02.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 22
Evet canim az kaldi ama 50 leri gorur muyum bilmiyorum cunku ben en son univdeyken 58 falandm ve kendimi kilolu saniyordum o zamanlar ise basladiktan sonra biraz kilo aldm 67 oldum sonra dedim ne oluyor kendi kendime spor salonuna yazildim 61 e dustum ve cogunlukla o civardaydim, dugunden sonra esim yemeyi cok sever beraber yedikce 70 kilo ile hamile kaldim sonrasi malum iste

Canim iftarda biraz kacirmissin sanki, hem pide hem patats ustune de dondurma ya bu arada dondurmayi nasil 1 topla birakiyorsunuz hayret ediyorum beni magnumdan asagisi kesmez yaa o da resmen milyon kalori

Belli olmaz görürsün bence bu azimle bende evlendikten sonra abur cubur majfetti ya
Canim iftarda biraz kacirmissin sanki, hem pide hem patats ustune de dondurma ya bu arada dondurmayi nasil 1 topla birakiyorsunuz hayret ediyorum beni magnumdan asagisi kesmez yaa o da resmen milyon kalori
Evet ya kızartma bayadir yemiyordum kötü oldu bugün telafi etmem lazım mutlaka vala bekarken kase kase yerdik dondurma ya şu an bu kadarı kesiyor yetiyor bana Magnum çok sevmiyorum nedense çikolata çok yoğun tadı geldiği için dondurma tadı alamıyorum diye ama artık çikolatayı da çok seviyorum belki yeniden denesem severim hiç bulasmayim

Bilmiyorum canim, kendi kendime bayrama kadar devam edeyim sonra birakirim diyordum ama simdi bayramdan sonra da devam edesim var ayy magnum batagina hic bulasma canim yaa oncedem ben de sevmezdim ama gecen yaz gunde 2 tane magnum mini yiyordum

Bilmiyorum canim, kendi kendime bayrama kadar devam edeyim sonra birakirim diyordum ama simdi bayramdan sonra da devam edesim var ayy magnum batagina hic bulasma canim yaa oncedem ben de sevmezdim ama gecen yaz gunde 2 tane magnum mini yiyordum
Edesin varken devam et bence bı kaç kg daha ver alma payı olur

Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....

Bende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1

Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm
-700 ile geldim huzurlarinzaaa
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm
Kızlaaaaaaarr tebrik ederim harikasınız
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım gayet güzel
Kvler ilk gelinleri kuma olarak görürmüş. Bunu bana daha önce biri söylemişti sen de yazınca aklıma geldi. Ya demiyorlar ki yaşlanınca bu kız bakacak bana. İyi davranayım, gönlünü hoş tutayım.
19 nisan pazartesi
11 30
2 dlm ekmek
4 köz yeşil biber
1 kase yoğurt

15.50
2 dolma biber
2 ksk yoğurt

19.35
1 biber dolması(çorba istemedi canim)
Salata bolca

Şu 2.5 litre
Afiyet olsun canım
19 Nisan
9.30 limonlu su
10.30
Salatalık domates
2.30. Tereyağli yumurta
Bir dilim ekmek
7.60
Bir kase tarhana
Bir kase salata
Bir tane şekerpare
Su. 2.7 litre
20 dakaka leysie
60 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Canım tatlıları cuma günü tüketiyoruz. Akşam fazla olmuş tatlı.
Kısır ve pizza aynı gün olmamış canım
Yemekler güzel canım afiyet olsun fakat baklava
Güzel canım afiyet olsun
19.04.2021
Sahur

Iftar

Spor 7 bin adim 70p
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım gayet güzel
Canım patates ve pide...

Kahvaltı 09:15
2 dilim ekmek arasına domates ve peynirli tost

Ara öğün: 14:00
1 muz

Ara öğün 15:45
3 ceviz

Akşam yemeği 16:30
3 küçük etli biber dolması
1 yk yoğurt

Kızlar dün gece uyuyamamıştım. İşten gelince yemek yiyip hemen uyudum saat 16:30da. Diyete de zararı var bu durumun ama gözlerimi açamadım. Normalde yemek yedikten sonra uyuyunca midem yanar. Şimdi kalktım, pek bir rahatsızlığım yok çok şükür. Su içip tekrar uyuyacağım size iyi sahurlar

Tek öğün yiyip sağlam yiyorsun anladığım kadarıyla tüm güne vurunca fazla gelmiyor göze afiyet olsun su ve spor miktarlarını eklemeyi de unutma canım
Canım aslında ramazan öncesi çok hafif geçiriyordum ve 1 ay kadar tek öğün yedim hep. Alışkındı vücudum yani ama ramazanda nolduysa sanırım iftar muhabbetiyle iştahım açıldı. Yoksa sağlam yememeye çalışıyorum. Mesela bu akşam en fazla yediğim akşam ama yarın salataya dengeliycem. Suları hala sayamıyorum. İnşallah en kısa sürede başlıycam. Çok az içiyorum 1 lt civarı
5-6 hurma bi seferde cok degil mi
Canım maalesef fazla kaçıyor ramazanda olunca canım çekiyor
Çok üzüldüm canım ya, bugün iyiyim biraz demişsin ama neler yaşamışsın. Allahım seni korumuş, çocuklarına sevenlerine bağışlamış. Kendine çok dikkat et lütfen
67.4 le basliyorum insalalh
hedefim 58 60 arasi olmak
Sen isteyince çok iyi veriyorsun canım. Eminim yine aynı hızla gidecek kiloların
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600
Mezuniyet loading.....
Süper ya 50leri görmüşsün, tebrikler canım
Bende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Harika Bi sonuç tebrikler canım
Amin canım inşallah sen de tez zamanda tamamen atlatırsın

Bugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
Lahmacun sayısını sormayın
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
Biliyorum çok abarttım ama yarın sadece salatayla dengeleyeceğim, çok üzgünüm
2 ay sonra burdan yani adıyamandan taşınacağız, mahalle fırınında yaptırıyoruz içini kendimiz hazırlayıp. uzun zamandır da yememiştim. Özlerim diye bir de iftarla fazla kaçtı..
Yaklaşık 1 saat iftar öncesi yürüdüm.

Yaptığın bu fedakarlık için elimden gelen tek şey dua etmek. Allah senden razı olsun senden. Evlatlarını sana bağışlasın. Hayırlı sağlıklı bir doğum olsun. Ailenle Mutlu sağlıklı huzurlu gunleriniz olsun canim benim.
Cok naif sin. Sayende kilo veren cok oldu. En azından takım kapanmadı destek çıktın insanlarin zayiflamasina katkın oldu yüzlerini guldurdun. Hiç germe kendini. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Kurallar belli ve ilk sayfada yazılı. melonikruhban kaptanımız yardımcı olmuş zaten ama ben de soyliyim eğer uygulamadan giriyorsan fotoğraf bende yukleyemiyorum uygulamadan. Tlfnun internetinden sayfaya gir ve ordan yüklemeye çalış. Genelde bu şekilde oluyor.

menun dikkkatimi cekti
10 hurma cok olmus canim yaa
500 kaloriyi sirf hurmadan almissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…