- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.221
evet bende de oyle oluyoYaptığın bu fedakarlık için elimden gelen tek şey dua etmek. Allah senden razı olsun senden. Evlatlarını sana bağışlasın. Hayırlı sağlıklı bir doğum olsun. Ailenle Mutlu sağlıklı huzurlu gunleriniz olsun canim benim.
Cok naif sin. Sayende kilo veren cok oldu. En azından takım kapanmadı destek çıktın insanlarin zayiflamasina katkın oldu yüzlerini guldurdun. Hiç germe kendini. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Kurallar belli ve ilk sayfada yazılı. @melonikruhban kaptanımız yardımcı olmuş zaten ama ben de soyliyim eğer uygulamadan giriyorsan fotoğraf bende yukleyemiyorum uygulamadan. Tlfnun internetinden sayfaya gir ve ordan yüklemeye çalış. Genelde bu şekilde oluyor.
Evet canim hatirliyorum. sana da ben söylemiştim böyle dene belki olur diye denedin olduevet bende de oyle oluyo
telofonun google dan giriyorum trsim atmak icin
Sahurda yediğin bir şey uykunu mu kaçırıyor acaba. Çay da kiminde uyku kaçırıyor iciyor musungunaydin kizlar
sahurdan sonra imkansiz uyyamiyorum
basim catliyo gozlerim batiyo ama yok uyyamiyorum
hergun 2 3 saatlik uykuyla geciriyorum
evet canim sen soylemistin banadaEvet canim hatirliyorum. sana da ben söylemiştim böyle dene belki olur diye denedin oldu
regl oldum tutmuyorum sahur yapmiyorum canimSahurda yediğin bir şey uykunu mu kaçırıyor acaba. Çay da kiminde uyku kaçırıyor iciyor musun
guncel kilonu gordum simdiEvet canim hatirliyorum. sana da ben söylemiştim böyle dene belki olur diye denedin oldu
Uykunu aliyorsun o zaman canim. Bende regl oldum tutamiyorum. Uyumadan tabak hazırlıyorum eşime kalkmiyorum sahura sende mi öyle yapsan.evet canim sen soylemistin banada
regl oldum tutmuyorum sahur yapmiyorum canim
ama iftarda 2 bardak felan iciyorum
zannetmem cunki sahura kadar guzel uyyorum.bi.kac saat
Evet canim cok şükür 6 lari gördüm. Izine çıktım biraz aldim maalesef. Onu vermeye çalışıyorum. Bayramdan sonra listeden devam edeceğim insallah. Cok şükür çoğu gitti azı kaldi. Oda gider yaza kadar insallah. Sen de almışsın birqz ama verirsin tekrar. En azindan verebilecegimizi biliyoruzguncel kilonu gordum simdi
ne.guzel.6 lara gelmissin
needeyse 30gk gitmis
Anam anam anam hem dondurma hem patates hem 2 dilim pideMenümü yazamadım bı
19 Nisan Pazartesi
Sahur
1.5 bardak süt 4 kaşık yulafla meyveli lapa
1 kupa rezene-biberiyeli çay
1 lt su
İftaryemek hazirlayamadim bugün nedense patates haşlayın dedim o da yetişmedi
1 orta boy patates kızartması
Peynir kk
Zeytin 5
1 tk bal
2 dilim pide
5-6 dilim sucuk
Yoğurt
1 top dondurma
Su 2lt geçmiştir
Spor yok temizlik yaptm
Afiyet olsun canım menün güzel iyi olmuş dinlendiğin şifa olsunKahvaltı 09:15
2 dilim ekmek arasına domates ve peynirli tost
Ara öğün: 14:00
1 muz
Ara öğün 15:45
3 ceviz
Akşam yemeği 16:30
3 küçük etli biber dolması
1 yk yoğurt
Kızlar dün gece uyuyamamıştım. İşten gelince yemek yiyip hemen uyudum saat 16:30da. Diyete de zararı var bu durumun ama gözlerimi açamadım. Normalde yemek yedikten sonra uyuyunca midem yanar. Şimdi kalktım, pek bir rahatsızlığım yok çok şükür. Su içip tekrar uyuyacağımsize iyi sahurlar
Cidden az canım kilona göre 2 litreye yakın içmen gerekÇok az içiyorum 1 lt civarı
Allah seni iyi etsin sayısız lahmacun da nedir Adıyaman’dan gideceğiz bir daha bulamam diye kıtlık psikolojisine mi girdin ? 10 hurma zaten ayrı olayBugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
Lahmacun sayısını sormayın
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
Biliyorum çok abarttım ama yarın sadece salatayla dengeleyeceğim, çok üzgünüm
2 ay sonra burdan yani adıyamandan taşınacağız, mahalle fırınında yaptırıyoruz içini kendimiz hazırlayıp. uzun zamandır da yememiştim. Özlerim diye bir de iftarla fazla kaçtı..
Yaklaşık 1 saat iftar öncesi yürüdüm.
Allah razı olsun canım hoş takım kapansa takım mı yok elbette var ama buradaki bağımız düzenimiz başka burda bulunmayı sizlerle olmayı seviyorum bu birlikteliğimiz bozulsun istemiyorum öyle böyle yürüteceğiz bu gemiyi artıkYaptığın bu fedakarlık için elimden gelen tek şey dua etmek. Allah senden razı olsun senden. Evlatlarını sana bağışlasın. Hayırlı sağlıklı bir doğum olsun. Ailenle Mutlu sağlıklı huzurlu gunleriniz olsun canim benim.
Cok naif sin. Sayende kilo veren cok oldu. En azından takım kapanmadı destek çıktın insanlarin zayiflamasina katkın oldu yüzlerini guldurdun. Hiç germe kendini. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Kurallar belli ve ilk sayfada yazılı. @melonikruhban kaptanımız yardımcı olmuş zaten ama ben de soyliyim eğer uygulamadan giriyorsan fotoğraf bende yukleyemiyorum uygulamadan. Tlfnun internetinden sayfaya gir ve ordan yüklemeye çalış. Genelde bu şekilde oluyor.
Oruçlu değildin anladığım kadarıyla o saate kadar niye aç bekledin Ramazan psikolojisinden çıkmak mı istemedin ? Spor için G Goklerce yi etiketleyebilirsin canım19 nisan pazartesi
ilk menumu yazarak baslayim
16.30
sutlu kahve
20.30
2yk yumurtali fasulye
2 yk bulgur pilavi
1kepce mercimek corbasi
bol salata
500 ip
30dk eliptik
10Dk bolgesel
toplam 290 puan
Hemen hemen aynı kilodasınız eloş beraber mezuniyet gelebilirEvet canim cok şükür 6 lari gördüm. Izine çıktım biraz aldim maalesef. Onu vermeye çalışıyorum. Bayramdan sonra listeden devam edeceğim insallah. Cok şükür çoğu gitti azı kaldi. Oda gider yaza kadar insallah. Sen de almışsın birqz ama verirsin tekrar. En azindan verebilecegimizi biliyoruz
Ben de oyle disunuyorum canim insallah devam edebilirmEdesin varken devam et bence bı kaç kg daha ver alma payı olur
Guzel canm afiyet olsunKahvaltı 09:15
2 dilim ekmek arasına domates ve peynirli tost
Ara öğün: 14:00
1 muz
Ara öğün 15:45
3 ceviz
Akşam yemeği 16:30
3 küçük etli biber dolması
1 yk yoğurt
Kızlar dün gece uyuyamamıştım. İşten gelince yemek yiyip hemen uyudum saat 16:30da. Diyete de zararı var bu durumun ama gözlerimi açamadım. Normalde yemek yedikten sonra uyuyunca midem yanar. Şimdi kalktım, pek bir rahatsızlığım yok çok şükür. Su içip tekrar uyuyacağımsize iyi sahurlar
Biraz fazla canim, tek ogunde fazla miktar yoruyor mideniBugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
Lahmacun sayısını sormayın
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
Biliyorum çok abarttım ama yarın sadece salatayla dengeleyeceğim, çok üzgünüm
2 ay sonra burdan yani adıyamandan taşınacağız, mahalle fırınında yaptırıyoruz içini kendimiz hazırlayıp. uzun zamandır da yememiştim. Özlerim diye bir de iftarla fazla kaçtı..
Yaklaşık 1 saat iftar öncesi yürüdüm.
Guzel canim afiyet olsun, spor puanini ekliyorum19 nisan pazartesi
ilk menumu yazarak baslayim
16.30
sutlu kahve
20.30
2yk yumurtali fasulye
2 yk bulgur pilavi
1kepce mercimek corbasi
bol salata
500 ip
30dk eliptik
10Dk bolgesel
toplam 290 puan
Hadi bakalım bizi de haberdar et canımGünaydın kızlar
Hastaneye geldim solunum testi randevum vardı bekliyorum bakalm ne çıkacak
Ederim kuzumHadi bakalım bizi de haberdar et canım
HelaaalllKendmi tebrik ediyorum. Hastaneye yakın bir yerde çok güzel börekçi var ben çocukken ne zaman hastaneye gelsek börek yedirirdi babam . Bugün kendisine aldı sende ye dedi yok dedim yemicem :) direndim yemedim hatta evden çıkarken çantama kefir atmıştım :)
Helaaalll
TamamCanım ya boş ver huylu huyundan asla vazgeçmez sen nasılsın hala ağrın var mı?
Afiyet olsun fazla gelmedi gözüme ama artı gelmişken şu sıra akşam öğünlerini protein + salata veya sebze+yoğurt şeklinde ilerlersen daha iyi olacak sanki
Maşallah maşallah
Şekerpareyi görmez olaydım
Bu son olsun bu sonher öğününde karbonhidrat var hele Pizza beni benden aldı
Sabit gelmenin sebebi geç saatte yenen az da olsa baklava olabilir canım Cuma’ya güzel bir eksi geleceğine eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?