- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.241
Akşam olmamış sanki canim afiyet olsunMenümü yazamadım bı
19 Nisan Pazartesi
Sahur
1.5 bardak süt 4 kaşık yulafla meyveli lapa
1 kupa rezene-biberiyeli çay
1 lt su
İftaryemek hazirlayamadim bugün nedense patates haşlayın dedim o da yetişmedi
1 orta boy patates kızartması
Peynir kk
Zeytin 5
1 tk bal
2 dilim pide
5-6 dilim sucuk
Yoğurt
1 top dondurma
Su 2lt geçmiştir
Spor yok temizlik yaptm
Güzel menü bence afiyet olsunKahvaltı 09:15
2 dilim ekmek arasına domates ve peynirli tost
Ara öğün: 14:00
1 muz
Ara öğün 15:45
3 ceviz
Akşam yemeği 16:30
3 küçük etli biber dolması
1 yk yoğurt
Kızlar dün gece uyuyamamıştım. İşten gelince yemek yiyip hemen uyudum saat 16:30da. Diyete de zararı var bu durumun ama gözlerimi açamadım. Normalde yemek yedikten sonra uyuyunca midem yanar. Şimdi kalktım, pek bir rahatsızlığım yok çok şükür. Su içip tekrar uyuyacağımsize iyi sahurlar
Baya kaçırmasın canim. Cumaya kadar dengelersin ins. Tartıda artı görmemek adinaBugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
Lahmacun sayısını sormayın
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
Biliyorum çok abarttım ama yarın sadece salatayla dengeleyeceğim, çok üzgünüm
2 ay sonra burdan yani adıyamandan taşınacağız, mahalle fırınında yaptırıyoruz içini kendimiz hazırlayıp. uzun zamandır da yememiştim. Özlerim diye bir de iftarla fazla kaçtı..
Yaklaşık 1 saat iftar öncesi yürüdüm.
Oruç gibi o saate kadar beklemiştim canim. Yoksa tek öğün mu yiyirsun sende afiyet olsun menü güzel bence19 nisan pazartesi
ilk menumu yazarak baslayim
16.30
sutlu kahve
20.30
2yk yumurtali fasulye
2 yk bulgur pilavi
1kepce mercimek corbasi
bol salata
500 ip
30dk eliptik
10Dk bolgesel
toplam 290 puan
Hayırlı sonuçlar hadiGünaydın kızlar
Hastaneye geldim solunum testi randevum vardı bekliyorum bakalm ne çıkacak
Saol cnmKızlaaaaaaarr tebrik ederim harikasınız
Batırdım günüCanım patates ve
Afiyet olsun canım güzel menü benceKahvaltı 09:15
2 dilim ekmek arasına domates ve peynirli tost
Ara öğün: 14:00
1 muz
Ara öğün 15:45
3 ceviz
Akşam yemeği 16:30
3 küçük etli biber dolması
1 yk yoğurt
Kızlar dün gece uyuyamamıştım. İşten gelince yemek yiyip hemen uyudum saat 16:30da. Diyete de zararı var bu durumun ama gözlerimi açamadım. Normalde yemek yedikten sonra uyuyunca midem yanar. Şimdi kalktım, pek bir rahatsızlığım yok çok şükür. Su içip tekrar uyuyacağımsize iyi sahurlar
Saol cnmHarika Bi sonuç tebrikler canım
Tebrikler cnm eksidesin cumaya 5leri görürsün insAllahCuma günü 60.45
Bugün yani ptesi60.3
Fark - 150
Yüzde 0. 248
Yürüyüşün var ama yinede kendin de biliyorsun kaçmış baya telafi edersin insAllah Afiyet olsun canımBugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
2 ay sonra burdan yani adıyamandan taşınacağız, mahalle fırınında yaptırıyoruz içini kendimiz hazırlayıp. uzun zamandır da yememiştim. Özlerim diye bir de iftarla fazla kaçtı..
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş19 nisan pazartesi
16.30
sutlu kahve
20.30
2yk yumurtali fasulye
2 yk bulgur pilavi
1kepce mercimek corbasi
bol salata
500 ip
30dk eliptik
10Dk bolgesel
toplam 290 puan
Çok vurmaAnam anam anam hem dondurma hem patates hem 2 dilim pide
Ben de oyle disunuyorum canim insallah devam edebilirm
Malesef cnmAkşam olmamış sanki canim afiyet olsun
Kızlaaaaaaarr tebrik ederim harikasınız
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım gayet güzel
Kvler ilk gelinleri kuma olarak görürmüş. Bunu bana daha önce biri söylemiştisen de yazınca aklıma geldi. Ya demiyorlar ki yaşlanınca bu kız bakacak bana. İyi davranayım, gönlünü hoş tutayım.
Afiyet olsun canım
Canım tatlıları cuma günü tüketiyoruz. Akşam fazla olmuş tatlı.
Kısır ve pizza aynı gün olmamış canım
Yemekler güzel canım afiyet olsun fakat baklava
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Canım patates ve pide...
Evet biraz fazla oldu ama pizzalar cok kücük dilimdi bide dün pizza yedim diye sahursuz tutuyorum bugun orucuÇok sevindim canımçok az kalmış 6latdan kurtulmana
Afiyet olsun kızlar süper menüler
Afiyet olsun güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel
Akşam çok karbonlu olmuş cnm hem çorba hem pizza olmamış gibi afiyet olsun
Afiyet olsun cnm baklava dışında göze batan bişey yok kalori olarak hesaplayinca aslında sıkıntı değil bnece
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Kız bunu nerden buldun ben 90lardan öteye gelememişim bu adam yine çıkmış piyasaya en son bomba bomba, Facebook şarkılarını hatırlıyorumGunaydinlarrr
Yanlız değilsinKız bunu nerden buldun ben 90lardan öteye gelememişim bu adam yine çıkmış piyasaya en son bomba bomba, Facebook şarkılarını hatırlıyorum
Evet biraz fazla oldu ama pizzalar cok kücük dilimdi bide dün pizza yedim diye sahursuz tutuyorum bugun orucu
Yeni çıkartmışKız bunu nerden buldun ben 90lardan öteye gelememişim bu adam yine çıkmış piyasaya en son bomba bomba, Facebook şarkılarını hatırlıyorum
Klipte dram , göbek atma her şey var duygudan duyguya sürükledi sabah sabahYeni çıkartmışhareketli sabah sabah canlanır dedim
Klibi izlemeKlipte dram , göbek atma her şey var duygudan duyguya sürükledi sabah sabah
lahmacun ve 10 hurmaBugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
afiyet olsun canım gayet güzel19 nisan pazartesi
16.30
sutlu kahve
20.30
2yk yumurtali fasulye
2 yk bulgur pilavi
1kepce mercimek corbasi
bol salata
500 ip
30dk eliptik
10Dk bolgesel
toplam 290 puan
Oo telafi yapiyoruzz, supersinEvet biraz fazla oldu ama pizzalar cok kücük dilimdi bide dün pizza yedim diye sahursuz tutuyorum bugun orucu
Cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine, bak zayiflamak astimina da cok iyi gelecektam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
saol canım benm düzelmiştim maalesef bu maskelerden sonra tekrar ettiOo telafi yapiyoruzz, supersin
Cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine, bak zayiflamak astimina da cok iyi gelecek
Geçmiş olsun canım benim. Havalar ısınınca daha rahatlamiyormusun canim. Maskeler mahvetti gerçekten hiç nefes alinmiyortam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
Saol cnm bu mevsimler zorluyor beniGeçmiş olsun canım benim. Havalar ısınınca daha rahatlamiyormusun canim. Maskeler mahvetti gerçekten hiç nefes alinmiyor
Çok geçmiş olsun canımtam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
geçmiş olsun canım. allah şifa versintam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
bende oyle yapiyim diyorum ama sahurda yumurta felan pisiriyorum beklerse kotu olur heraldeUykunu aliyorsun o zaman canim. Bende regl oldum tutamiyorum. Uyumadan tabak hazırlıyorum eşime kalkmiyorum sahura sende mi öyle yapsan.
guveniyorum bende kendime yine basaricam:)Evet canim cok şükür 6 lari gördüm. Izine çıktım biraz aldim maalesef. Onu vermeye çalışıyorum. Bayramdan sonra listeden devam edeceğim insallah. Cok şükür çoğu gitti azı kaldi. Oda gider yaza kadar insallah. Sen de almışsın birqz ama verirsin tekrar. En azindan verebilecegimizi biliyoruz
onceki aksam baya bi yedigim.icin acikmadim oyuzden
tmm bidaki sefer etiketlerim seni canimGuzel canim afiyet olsun, spor puanini ekliyorum
harikasinnKendmi tebrik ediyorum. Hastaneye yakın bir yerde çok güzel börekçi var ben çocukken ne zaman hastaneye gelsek börek yedirirdi babam . Bugün kendisine aldı sende ye dedi yok dedim yemicem :) direndim yemedim hatta evden çıkarken çantama kefir atmıştım :)
yok canimuç gibi o saate kadar beklemiştim canim. Yoksa tek öğün mu yiyirsun sende afiyet olsun menü güzel bence
gecmis olsun canimtam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
Teşekkrğler canımÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?