- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.521
Kııızzz bu adam seni gözüne kestirmiş olmasın abıooYa komik bir şey anlatayım size de gülün biraz sabah gittim ya evli misin diye sordu bekarım dedim ondan sonra evlenmeyi düşünüyor musun dedi hayır dedim erkek arkadaşın var mı dedi düşünmüyorum dedim düşünmüyor musun diye sordurezil oldum
Allah yardımcın olsun ben de temaslı iken psikolojik olarak ateş boğaz ağrısı hissetmiştim sende değilsindir inşallah.Kızlar bürodaki arkadaşın testi pozitif çıkmış. Birlikte çalışıyoruz. Temaslı olarak masa arkadaşını bildirmiş. Ben pek odamdan dışarı çıkmam ama sık görüştüğüm bir arkadaştı. Bu haberi aldığımdan beri ateşim çıktışimdi vitamin yaptım kendime. Onu içiyorum. Semptomlar artarsa gidip test yaptıracağım. Ama metanetli durmaya çalışıyorum. Sonuçta binlerce insan atlattı. Biz de genciz Allah’ın izniyle atlatırız diyorum.
Kamuda esnek çalışmaya geçildi fakat amirim bizim daireyi esneğe geçirmedi. Her gün hepimiz işe gidiyoruz. Pek iş de yok, yoğun değiliz niye böyle bir şey yaptı hiç bilmiyorum. Belki esnek çalışsaydık bu stresi yaşamayacaktım. Şimdi bu arkadaşlar da karantinaya alınınca bi tek ben kaldım işe yarayan eleman. Yani bunlar karantinadan çıkana kadar bana yine esnek yok canlarım.
Niye soruyo bu soruları resmen niyeti niyet değil bu adamın bir de sevgilisi yok muydu bekar olsa neyse gözü göz değil kuzum uzak dur sen bundanYa komik bir şey anlatayım size de gülün biraz sabah gittim ya evli misin diye sordu bekarım dedim ondan sonra evlenmeyi düşünüyor musun dedi hayır dedim erkek arkadaşın var mı dedi düşünmüyorum dedim düşünmüyor musun diye sordurezil oldum
Böyle bş donemde iş bulabılmen harıka olurÖyle canım kesinlikle bakalım bu üç yerden haber bekliyorum artık yani burayla da görüştüm burada olur gibi olabilir gibi duruyor hangisi hayırlısıysa hangisi nasipse olsun
Koronametre yine tespit etti bir tedbirsizlikBöyle bş donemde iş bulabılmen harıka olurbaya cok yerle gorusmussun hadi hayrkısı, yyzyuze mı oluyo, iş goeysmelerı online olmuomu:))
valla canım ben erkek olsam onda ki hatundan dönüp başkasına bakmam inan. tam bir esmer güzeli eşi var. ve zaten kadın adama çok aşık belli oluyor resimlerde.Kııızzz bu adam seni gözüne kestirmiş olmasın abıoo
Çocuğum yok canım. 1,5 yıl oldu evleneliAmirine belirtim var decocugun varmıydı 10 yal altı? Onlar işe gıtmıyo galoba?
bütün işverenler soruyor canım bekar mısın evlenmeyi düşünüyor musun erkek arkadaşın var mı diye canım. şuana kadar gittiklerim hep sordu. bekarsan ne zaman evleneceksin evlenip bırakır mısın mantığındalar. evliysen çoluk çocukla işi nasıl yürüteceksin mantığındalar. eski iş yerimde biri nişanlanmıştı. patrona söylemiş patron direk sormuş kadına çocuk ne zaman düşünüyorsun diyeNiye soruyo bu soruları resmen niyeti niyet değil bu adamın bir de sevgilisi yok muydu bekar olsa neyse gözü göz değil kuzum uzak dur sen bundan
yüzyüze canım :) genelde izmir içi olduğu için sadece bir kere merkezi istanbulda olan bir firma ile online görüşme yapmıştım :)Böyle bş donemde iş bulabılmen harıka olurbaya cok yerle gorusmussun hadi hayrkısı, yyzyuze mı oluyo, iş goeysmelerı online olmuomu:))
Valla bana komik gelmedi anlattığın şey. İş görüşmesinde böyle muhabbetlere girmek hoş mu? Hem de evli bir adamın.Ya komik bir şey anlatayım size de gülün biraz sabah gittim ya evli misin diye sordu bekarım dedim ondan sonra evlenmeyi düşünüyor musun dedi hayır dedim erkek arkadaşın var mı dedi düşünmüyorum dedim düşünmüyor musun diye sordurezil oldum
Canım vitamin içtim dün gece. Sabah ilaç aldım. Meyve falan yedim. Hastalık moduna girdimOkdr cok kişi pozitif ve vucudun kırılıyorsa birde iş yukunden harap düşme canım, ppzitif gibi düşünüp kekik caylarına başla, eşim temaslı olur opmaz biz korona gıbı davrandık yedık içtık
Canım karbon almadığın için olabilirG Goklerce kabızlık problemini halledebildin mi benim artık probiyotiklerde yaramıyor hiç böyle bir hafta geçirmedim hiç karbon almafığımdan mı nedir bilmiyorum durdu sanki 5 gün oldu ya hu şiştim ve kendimi kötü hissediyorum tartı gününe düzelir inşallahbugün keten tohumu kayısı falan yiyeyim bari
Nişanlıyken cocuk yapılmıo ama :)) evet evli olup olmadıgını, eşinşn neiş yaptıgını soruyolar, cocugu soruyorlar hatta ilk bikaç yıl cocuk dusunmeme şartı koyan bıle var , bekar cocuksuzsa tercıh edılıo, cocukluysa enerjısını cocuga harcar dıye pek istenmıyo... Ozel sektor işte..bütün işverenler soruyor canım bekar mısın evlenmeyi düşünüyor musun erkek arkadaşın var mı diye canım. şuana kadar gittiklerim hep sordu. bekarsan ne zaman evleneceksin evlenip bırakır mısın mantığındalar. evliysen çoluk çocukla işi nasıl yürüteceksin mantığındalar. eski iş yerimde biri nişanlanmıştı. patrona söylemiş patron direk sormuş kadına çocuk ne zaman düşünüyorsun diye
Kolay gelsin canim, aksam yasaktan sonra nasil doneceksiniz, birde tabak goturmek sacma degil mi ya ?Günaydın kızlar
Bugün çocukların odasını temizliyorum perde makinede cam silindi gardıroplar hallettim masa kapı ranza yeri silip bitiricem halı temiz zaten hiç silmeye uğramıycam yıkamaya yollarım bı ara sonra yemek işine girişcem akşama istemesem de eşimin gönlü olsun diye kp gidicez iftara orda bişey yapamayacağım için yapıp götürecem poff yemek götürmekle de bitmiyor ki işte tabak çanak kaşık bardak içime sinmiyor benim eltim yok zaten olsa da fark etmiyoreşim tabağını evden götür zaman kısıtlı zaten evde makineye atarım dersin bulaşıkla uğraşmak istemedim dersin diyor
Dikkat et canim hafif birseyler yeyip oyle cik kotu olursunKızlar tansiyonum mu düştü kan şekerim mi bilmiyorum ama elim ayağım nasıl titriyor nasıl kahvaltı hazırladım da yedim bilmiyorum. Melemen yaptım biberler düzgün pişmemişti bile aceleden
7 8 kilo mu cok ilginc yaaU UcanSupurge Canım cok sıkkın ablama gittim tartının pili bitmiş değiştirmiş 7 8 kilo az tartıyormuş dedi gittim tartıldım gerçekten de 95 kilo cıktım resmen kendimi kandırıyormuşum 86 87 kiloyum diye. Eşime söyledim yeni tartı alcak aksam gelirken bana1 2 kilo olsa anlıycam çöktüm resmen
Canm masallah deyim bu hafta iyiym, probiyotikten mi, sahurda yedigim lapadan mi yoksa kv 3 gundur somara diye bir ot turu var onu pisiriyor onun faydasi mi bilmiyorum ama cok sukur bu hafta rahatim, ben de karbon tuketmedim ama sahurda sutlu kuru kayisili lapa yapip yaninda rezene ile yiyorum belki onjn faydasi olmusturG Goklerce kabızlık problemini halledebildin mi benim artık probiyotiklerde yaramıyor hiç böyle bir hafta geçirmedim hiç karbon almafığımdan mı nedir bilmiyorum durdu sanki 5 gün oldu ya hu şiştim ve kendimi kötü hissediyorum tartı gününe düzelir inşallahbugün keten tohumu kayısı falan yiyeyim bari
Valla bana komik gelmedi anlattığın şey. İş görüşmesinde böyle muhabbetlere girmek hoş mu? Hem de evli bir adamın.
Bana böyle bir şey sorulsa bunun işimle ne alakası var derdim ve sinirlenirdim yani.
Ozel sektorde sorarlar genelde, bekarsa evlenecek mi evlenirse tasinip gidecek mi? Evliyse cocuk yapar mi? Yani hamile kaliraa istedikleri gibi calisamaz ve sık sık rapor alabilir yani bu sebeplerle sorarlar hepValla bana komik gelmedi anlattığın şey. İş görüşmesinde böyle muhabbetlere girmek hoş mu? Hem de evli bir adamın.
Bana böyle bir şey sorulsa bunun işimle ne alakası var derdim ve sinirlenirdim yani.
kuzum bugün öğleden sonra gittiğim firmada sordu evli misin diye bekarım dedim ailenle mi yaşıyorsun dedi evet ailemle dedim. bütün firmalar soruyor onu. bekarım diyince ailenle mi diye kaç kardeşsiniz diye soruyorlar hatta annen baban ne iş yapıyor diye soran özel sektörde varValla bana komik gelmedi anlattığın şey. İş görüşmesinde böyle muhabbetlere girmek hoş mu? Hem de evli bir adamın.
öyle canım aile ile yaşayıp yaşamadığını annenin babanın ne iş yaptığını soranlar bile var. aile ile yaşıyorum işte emekli ikiside deyince muhtemelen maaşı da ona göre ayarlıyorlar. bende genelde babam ve kardeşim ile yaşıyorum diye belirtiyorum annem babam ayrı diyeNişanlıyken cocuk yapılmıo ama :)) evet evli olup olmadıgını, eşinşn neiş yaptıgını soruyolar, cocugu soruyorlar hatta ilk bikaç yıl cocuk dusunmeme şartı koyan bıle var , bekar cocuksuzsa tercıh edılıo, cocukluysa enerjısını cocuga harcar dıye pek istenmıyo... Ozel sektor işte..
kahvaltı yapmamıştım zaten canım geldim kahvaltı yaptımKolay gelsin canim, aksam yasaktan sonra nasil doneceksiniz, birde tabak goturmek sacma degil mi ya ?kp evindekileri neden kullanmiyorsun..neyse Allah kolaylik versin isin zor belli ki
Dikkat et canim hafif birseyler yeyip oyle cik kotu olursun
7 8 kilo mu cok ilginc yaa
Canm masallah deyim bu hafta iyiym, probiyotikten mi, sahurda yedigim lapadan mi yoksa kv 3 gundur somara diye bir ot turu var onu pisiriyor onun faydasi mi bilmiyorum ama cok sukur bu hafta rahatim, ben de karbon tuketmedim ama sahurda sutlu kuru kayisili lapa yapip yaninda rezene ile yiyorum belki onjn faydasi olmustur
Listedemıydın peki, e nolcak şimdiU UcanSupurge Canım cok sıkkın ablama gittim tartının pili bitmiş değiştirmiş 7 8 kilo az tartıyormuş dedi gittim tartıldım gerçekten de 95 kilo cıktım resmen kendimi kandırıyormuşum 86 87 kiloyum diye. Eşime söyledim yeni tartı alcak aksam gelirken bana1 2 kilo olsa anlıycam çöktüm resmen
Bende anlamadım valla ablamda bayadır tartılmıyormuş onun kilo sorunu yok 68 kilo geçen bakmış eniştem yanlıs tartıyo bu diye pilini değiştirmiş fazla tartmaya baslamis. Ha ne vardı az tartsaydıKolay gelsin canim, aksam yasaktan sonra nasil doneceksiniz, birde tabak goturmek sacma degil mi ya ?kp evindekileri neden kullanmiyorsun..neyse Allah kolaylik versin isin zor belli ki
Dikkat et canim hafif birseyler yeyip oyle cik kotu olursun
7 8 kilo mu cok ilginc yaa
Canm masallah deyim bu hafta iyiym, probiyotikten mi, sahurda yedigim lapadan mi yoksa kv 3 gundur somara diye bir ot turu var onu pisiriyor onun faydasi mi bilmiyorum ama cok sukur bu hafta rahatim, ben de karbon tuketmedim ama sahurda sutlu kuru kayisili lapa yapip yaninda rezene ile yiyorum belki onjn faydasi olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?