Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim misafir bugün geldi. regl olmuşum. dün akşam ki açlık tatlı krizlerimin sebebi belli oldu
Ayy hadi gözün aydın
Aynen canım yaaa haberli gidersin sadece onaltı görmek istersin tamam ama sen gez toz yatmaya git

Ayy hadi gözün aydın

Aynen canım yaaa haberli gidersin sadece onaltı görmek istersin tamam ama sen gez toz yatmaya git
Aynen valla dün eşim diyor köyüm burdan 3 saat 10 senedir ailemden uzaktayım köydeki bir Allah’ın kulu aramaz yalnız yaşıyorsun (daha öncesi için) bir şeye ihtiyacın var mı filan diye anca böyle işleri düşünce arıyorlar kalmak için hastane için

Kızlar tansiyonum mu düştü kan şekerim mi bilmiyorum ama elim ayağım nasıl titriyor nasıl kahvaltı hazırladım da yedim bilmiyorum. Melemen yaptım biberler düzgün pişmemişti bile aceleden
Ay canım ya şekerin düşmüştür muhakkak ben de hamilelikte bu problemi yaşıyorum sıkça korkumdan aç kalmamaya çalışıyorum

Kızlar tansiyonum mu düştü kan şekerim mi bilmiyorum ama elim ayağım nasıl titriyor nasıl kahvaltı hazırladım da yedim bilmiyorum. Melemen yaptım biberler düzgün pişmemişti bile aceleden
Şekerin düşmüştür canım,eğer şeker problemjn varsa yanında hep bir şeyler taşı,ağzına atarsın düştüğünü hissettiğinde.
Ay canım ya şekerin düşmüştür muhakkak ben de hamilelikte bu problemi yaşıyorum sıkça korkumdan aç kalmamaya çalışıyorum
Hamilesin dikkat et canım,benim de çok düşüyordu tokluk şekerim bile bazen 60 falandı,iyi takip et.İkinci gebeliğin daha iyi biliyorsundur zaten ama gebelikte şeker önemli.

Amirine belirtim var de cocugun varmıydı 10 yal altı? Onlar işe gıtmıyo galoba?

15 dk kadar direk yuzyuze konusulmsdı surece virüs yok denecek kadar az gelıo bence,virüs mıktarı onemli .oyuzden gorup gecmekle bişey olmaz ıns,

Aynen canım oruç tutamadım maalesef
Amirine belirtim var de cocugun varmıydı 10 yal altı? Onlar işe gıtmıyo galoba?
Amirin insiyatifinde canım görümcemin iki çocuğu evde yalnız kalıyor 10 ve 6 yaşındalar kreş , okul kapalı

kahvaltı yapmamıştım canım direk iş görüşmesine gitmiştim yedim birşeyler gelince

benim misafir bugün geldi. regl olmuşum. dün akşam ki açlık tatlı krizlerimin sebebi belli oldu
Gözün aydın
Yalnız yaşıyor anladığım kadarıyla içine sinmiyorsa götür tabak çanak
Yanlız değil de yanlız gibi eltim kaynım var ama ha varlıkları ha yokluklari
O bende de oluyordu özellikle insülin direncim varken su an o kadar olmuyorum şükür çok kötü oluyor o da dikkat et canım

Hahah aynen cnm iyi oldu allahtan şuana kadar hep evde tuttu krizlerim

kızlar cuma 23 nisan acaba 3 gün birleşecekmi sokağa çıkma yasağıyla
Hiç bilmiyorum ama öncesinde söylerlerdi diye düşünüyorum
Allah Allah Teoman’ın şarkısı var ya birlikte ama yalnız iki yabancı diye o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…