Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

21.04.2021 menü

09.00

Sade Türk kahvesi

11.45

2 yumurtalı bol biberli melemen

2 siyah 2 yeşil zeytin

1 parça peynir

1 dilim ekşi mayalı siyez ekmeği

2 çay bardağı çay

16.00

Sade Türk kahvesi

Bir bardak kefir

17.15

Tavuklu marul salatası

3 yk ev yapımı yoğurt ( kendim mayalamıştım )

Yemekten sonra şekersiz çay

Su:2.5 litre

masal3487

valla canım ben erkek olsam onda ki hatundan dönüp başkasına bakmam inan. tam bir esmer güzeli eşi var. ve zaten kadın adama çok aşık belli oluyor resimlerde.

Allah sabır versin anlayışsız insanla çalışmak cidden zor
Özelde dediğin gibi ıncık cıncık sormuşlardır neyse bi hayırlısıyla olsun da biri
Değildim galiba ben daha bir hafta olmadı aranıza katıldığıma canm
3. Cuma bildiriminde listeye alabiliyoruz canım
Akşamın epeyce hafif güzel sonuç alalım inşallah

anamın babamın memleketine kadar sorana denk geldim . sanki nüfuslarına kadar alacaklar inşallah canım. öğlen gözüme çok geldi bilerek az tutmak istedim akşamı.

Ay insanı sinir eder böyle tipler. Çok yanlış şeyler ya. Çocuk yapamayacak mıyız yani
Afiyet olsun canım gayet güzel

Yorgunluktandir ins canim kötüyü düşünme.
Ama eve geçmeden test yaptirsaydin bı keşke kafan rahat ederdi.
Afiyet olsun gayet güzel menü bence

anamın babamın memleketine kadar sorana denk geldim . sanki nüfuslarına kadar alacaklar inşallah canım. öğlen gözüme çok geldi bilerek az tutmak istedim akşamı.
Kpss ye hazırlandın mı hiç ?evet çok zor biliyorum ama bunların insanlık dışı tavırları beni sinir etti ya inşallah şöyle çalışanın emekçinin halinden anlayan iyi bir patrona denk gelirsin

Kızlar bugün tartıldım artıydım( pazartesiye göre ) +500 .Ama çok iyi biliyorum ki kesinlikle kilo değil çünkü en ufak bir kaçamak yok belki 1 köfte fazla yedim ve sebzelerim yağlıydı ama kızartma değil belki 1 yk en fazla bardakla yağ içsem +500 gelirim . Bu hafta rekor bir eksi bekliyordum çok güzeldi menülerim inşallah şu sindirim sistemim çalışır ya

Daha bugün çarşamba Cuma’ya kadar hallolur inşallah canım

Onceki şirketlerınden neden ayrıldın, eşinin ailesi nereli ( uzun süre calısır mı diye ogrenmek istiyor) kardeslerın eşin egıtımı işi, evin nerde, cocuga kim bakcak , emıyomu utanmasa sex sıklıgını sorcak , işe verım onemli başka herswye az zaman ayırmalıyız. ..
Kpss ye hazırlandın mı hiç ?evet çok zor biliyorum ama bunların insanlık dışı tavırları beni sinir etti ya inşallah şöyle çalışanın emekçinin halinden anlayan iyi bir patrona denk gelirsin

Yorgunluktandir ins canim kötüyü düşünme.
Ama eve geçmeden test yaptirsaydin bı keşke kafan rahat ederdi.

Afiyet olsun gayet güzel menü bence
Canım eve gelip yemek yiyince düzeldim biraz. Şimdi daha iyiyim çok şükür. Yarın da toplantı var ve akşam 4de başlayacak toplantı. Tam çıkış saatime denk geliyor. Bütün günüm iş yerinde geçecek. Amirim yarınki toplantıyı da atlatalım haftaya yarım gün gelirsin bazı günler dedi. Yarını da atlatırsam 3 gün tatil allahtan.

21 Nisan menüm

Sahur :
1dilim erimiş kaşar
Çeyrek kk peynir
Domates, salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
1 közlenmiş köy biberi
Maydanoz
1dilim tambugday ekmeği

İftar:
1kepce tarhana çorbası
4yk kıymalı kabak
Salata
1hurma

Su:3 litre
Spor:15 dk kardio
45 dk yürüyüş
U UcanSupurge G Goklerce

Ay kotu olmus yaa ama bozma moralini nasil olsa zayiflayacaksin
Gayet guzel canim afiyet olsun
Yaa uzuldum simdi wc sorunu cok etkiliyor gercekten, insallah cozersin cumaya canm
Guzel canim afiyet olsun

Tamam canım tartıldım almıs eşim tartı 94.5 cıktım doğruymuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…