Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç bilmiyorum ama öncesinde söylerlerdi diye düşünüyorum

Allah Allah Teoman’ın şarkısı var ya birlikte ama yalnız iki yabancı diye o geldi aklıma
Geçen sene birleştirdiler ya canım birde havalar güzel muhtemelen herkes yazlığına kaçacak hafta sonu İzmir de hava böyle resmen

Ay kızlar sabahtan iş görüşmesine gittim ya patron çok yakışıklıydı ama çok güzel bir kadın kapmış akşam biraz stalkladım ama enerjisi çok yüksek bir adamdı keyifli çalışacak bir tip belli ben anlatıyorum mesleğimle ilgili adam o ne diyor acemi benim mesleğim konusunda :) cumartesi çalışma yok otobüs ile evime 15 dk ama maaşı dün ki yerden düşük gerçi pazartesi gittiğim yerde ki gibi cımartesi 3 e kadar çalıştırıp da herşey dahil asgari ücret demedi adam

U UcanSupurge Canım cok sıkkın ablama gittim tartının pili bitmiş değiştirmiş 7 8 kilo az tartıyormuş dedi gittim tartıldım gerçekten de 95 kilo cıktım resmen kendimi kandırıyormuşum 86 87 kiloyum diye. Eşime söyledim yeni tartı alcak aksam gelirken bana 1 2 kilo olsa anlıycam çöktüm resmen

Anlamadım 7-8 kilo az mı tartıyor belki de doğru tarttı Üstüne sen 7-8 kilo ekledin boş yere dur bakalım yeni tartıda belli olur yarın aç karnına hoş oruçlusun bu saatlerde tartıl da emin olalım gerçi iftar öncesi gelirse tartılırsın yine

İçine sinmiş burası galiba hadi güzel haberler inşallah

Selam kızlar, 4 kişi karantinaya alındığı için 4 kişinin yaptığı işi yapıyorum bugün. Telefona da bakıyorum, yazılara da cevap veriyorum. Her şey bende. O kadar halsizim ki. Akşam kötüleşirsem test yaptıracağım. Vücudum kırılıyor. Yorgunluk mu hastalık mı bilemiyorum.

Aynen bugun gelirse tartılırım canım bakalım cok canım sıkıldı ya ama napayım zayıflıcam daha cok hıslanmam lazm

İçine sinmiş burası galiba hadi güzel haberler inşallah
Dünkü yerde içime sindi canım ama dünki yerin maaş konusunda biraz daha fazla artısı vardı benim için bir de şöyle bir şey var burası evime 25 30 dakika bugün gittim ya 15 dakika otobüsle aslında ikisi de konum olarak ve yer olarak güzel yani ara başla derlerse 3 ünden biri birazdan bir yere daha gideceğim üçü arasından bir seçim yaparım

Aynen üzülecek oğlu ama o sevinir kesin.
Allah yardımcın olsun ben canım

Çok şükür canım benim, kaçabildiğiniz kadar kaçın canım çok dikkat edin kendinize

İnşallah hasta değilsindir canım Allah kolaylık versin
Aynen bugun gelirse tartılırım canım bakalım cok canım sıkıldı ya ama napayım zayıflıcam daha cok hıslanmam lazm
Tabi canım öyleyse bile canını sıkmaya değmez
Hakkında hayırlısı inşallah insan evde durmaktan bile bunalıyor

Bence eskiler bu kalma işini ekonomiden dolayı sevıyo, otel parasona kıyamıolar , e bi hava değişimi de istiyolar ,:)))

Okdr cok kişi pozitif ve vucudun kırılıyorsa birde iş yukunden harap düşme canım, ppzitif gibi düşünüp kekik caylarına başla, eşim temaslı olur opmaz biz korona gıbı davrandık yedık içtık

İnşallah hasta değilsindir canım Allah kolaylık versin

Tabi canım öyleyse bile canını sıkmaya değmez

Hakkında hayırlısı inşallah insan evde durmaktan bile bunalıyor
Öyle canım kesinlikle bakalım bu üç yerden haber bekliyorum artık yani burayla da görüştüm burada olur gibi olabilir gibi duruyor hangisi hayırlısıysa hangisi nasipse olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…