- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.661
ben meyve hakkında bir çok yerde bu bilgiye rastladım canım. o yüzden söyleyeyim dedim sana. sen de bi araştır istersen netten meyve konusunu.
ölçülmüştük hani 2 hafta sonra tekrar ölçülecektiknerede verilen sözler büşra hanım neredeeeeeeeee
kız 2 haftada ölçümü değişir kızzz
hemen not defterime baktım. yarın tam 1 ay olacak yahu.
03.OCAK.2013'te ölçü almışız. Yarın ölçülüp bildiriyoruz o halde büşra
tmm kuzummm :):) ben şimdik ölçüp yazıyorum hemen
sen bilirsin ama göbüşü ölçme benceeesabah aç karnına ölç göbüşü çok fark ediyor
ayy kız sana kıyılırmı kızzya dövmek sövmek bi yana dursun kızların canını çıkartıyorum ben yaa çok çirkef bir kaptanım
Aaaaa nie oole bisiii olmus ben biseyle oynamadim hangi ayar buarada once merabaaaaa ayyy odun gibi oldum yaaa selamsiz bandosuemineeeeeeee sana niye mesaj atamıyoruz? onun ayarını düzeltsene.
Anacim ye ye fistikli cikolatayi sooona uyuyamadim iii uyuyama tabiigünaydın kızzzlarrr :)sabaha kadar bi uyu bi uyan deliye döndüm gece 6:30 da ancak uyuyabildim regl döneminde böyle oluyorum yaa çok fenayım sancım çok fazla birşey yediğim zaman direk lavaboya koşuyorum mide bulantım çok oluyor daha yeni kalktım ve hiç birşey yemek içmek istemiyorum
Bak bak bak sen su cingoze kafa nasilda calisio massalllaaaaah protein adamin cekasini booole aciyo iste dukanin faydalari saymakla bitmeeeezkaptan hopişi izinli yazmasak mı acaba? izinli yazarsak cünkü önümüzde ki haftadan sonra kural gereği burda paylaşımda bulunsa bile, listede adı geçmeyecek izinli yazacak. he ne diyorsun? iki türlü de takım aynı şekilde etkilenecekse, bildirimde bulunmadı mı yazsak ne yapsak?
hemen dönmüş olur böylece hopicik aramıza
evet evet cok istiyoruz lutfen yaaa booole ozel cambazliklarla degil herkes uzerine duseni yapsin tutalim su bogazlarimizi verelim kilolari lutfeeeenaa şimdi anladıım :26: izinli yazalım o zaman ececim, takımımızın ortalaması düşmesin. zaten 2 haftadır pek iyi değil halimiz. ilk 3 e girmek istiyoruz emine, şeyma ve özellikle ben. büşra da didiniyor. şeyma lapa diyeti yapıyor hatta. cık cık hak yemeyelim. izinli yazalım hopicikin dediği gibi.
aaaaa ben de olcmustum ama yazmamaisim tuh ama o kadar hissediorumki mesela bugun zaradan bi bluz aldim kollari cok oturuyo die almamistim ama bugun giydim ve tatatadaaa kollar dokuluyo kizlaaaar inceldim yaaa hatta aynaya bakinca ayyyy cok mu zayifim bile dedim buguntmm kuzummm :):) ben şimdik ölçüp yazıyorum hemen
öyle olman gerekli ama :) yoksa adam olmazlarki. bak şindi elimde olsa soracam sen nerde oturuyon istanbulsa geliyim bende diye
göbüş demeyn banaaaaa. çok sinir oluyprdum o zamanlar
Tekrar herkese slm ve opucukleeer cok ozledim hepeinizi sabah 8 de evden ciktik oglanin sinavi vardi okula goturduk bekliycektik anne siz gidin dedi esimde hadi gel guzel bi kahvalti yapalim dedi aaa beni pastane vari biyere goturdu bu almanlarda ooole kahvalti anlayisi yoook yok dedim ben burda duramama bunlar hiiic bana gore degil(aslinda ooole guzel gorunuyolardiki)sonra ciktik ii bi retauran bulduk esim herseyi yedi ben iki yumurtali bi omlet yedim bir cay,bir kahve tmm
oglen ekmeksiz doner
aksam eve gelir gelmez somonlari yagsiz tavada bi alt bi ust misssss
Aaaaa busraaa sen bugun sade protein gunu mu yaptin bak ayni olduk oysa ben sana dun yazmayi unutmusum ben bigun fazladan protein yapip seni yakalamayi dusundum ama bulustuk iste
su mutfagi toparlayim bi de cay koyum bi de yogurt alayim tatlandiricili bugun tatli biseyler istiorumama korkmayin hersey kontrol altinda
Aaaaa nie oole bisiii olmus ben biseyle oynamadim hangi ayar buarada once merabaaaaa ayyy odun gibi oldum yaaa selamsiz bandosu
Anacim ye ye fistikli cikolatayi sooona uyuyamadim iii uyuyama tabii
Bak bak bak sen su cingoze kafa nasilda calisio massalllaaaaah protein adamin cekasini booole aciyo iste dukanin faydalari saymakla bitmeeeez
evet evet cok istiyoruz lutfen yaaa booole ozel cambazliklarla degil herkes uzerine duseni yapsin tutalim su bogazlarimizi verelim kilolari lutfeeeen
aaaaa ben de olcmustum ama yazmamaisim tuh ama o kadar hissediorumki mesela bugun zaradan bi bluz aldim kollari cok oturuyo die almamistim ama bugun giydim ve tatatadaaa kollar dokuluyo kizlaaaar inceldim yaaa hatta aynaya bakinca ayyyy cok mu zayifim bile dedim bugunsuper bisiiii bu
maalesef ankaradayım kuzum buyur gel ben seni maçlara götüreyim tatil yapmış olursun hem sende :)
kızlar göbüşleriniz için bir video paylaşıcam size :) onu yapın udak bir ısınmadan sonra 4 dakika boyunca süren bu videoyu yapmanız durumunda çok etki göreceksiniz eminim :)
4 dakikada karın egzersizi - kadınlar için - YouTube
kızzzzzzzz buse o buse ben değilim :)siz proteine başladınız ama balıkta yiyin bence bol miktarda :)
Tekrar herkese slm ve opucukleeer cok ozledim hepeinizi sabah 8 de evden ciktik oglanin sinavi vardi okula goturduk bekliycektik anne siz gidin dedi esimde hadi gel guzel bi kahvalti yapalim dedi aaa beni pastane vari biyere goturdu bu almanlarda ooole kahvalti anlayisi yoook yok dedim ben burda duramama bunlar hiiic bana gore degil(aslinda ooole guzel gorunuyolardiki)sonra ciktik ii bi retauran bulduk esim herseyi yedi ben iki yumurtali bi omlet yedim bir cay,bir kahve tmm
oglen ekmeksiz doner
aksam eve gelir gelmez somonlari yagsiz tavada bi alt bi ust misssss
Aaaaa busraaa sen bugun sade protein gunu mu yaptin bak ayni olduk oysa ben sana dun yazmayi unutmusum ben bigun fazladan protein yapip seni yakalamayi dusundum ama bulustuk iste
su mutfagi toparlayim bi de cay koyum bi de yogurt alayim tatlandiricili bugun tatli biseyler istiorumama korkmayin hersey kontrol altinda
1 saat yürüyeceğim şimdi.(kendi kendine konuşan üye)
sorma dukandan onun da benim gibi kafası gidik. büşra demişvideo için çoook sağ ol büüş, çok faydalı paylaşım olmuş.
geldiiiiiiiimmmDışarda mı yürüyeceksin, koşu bandında mı?
gördüm gördüm bende diyorum ne proteini ne yetişmesi ne oluyor yaa falan oldumD : rica ederim tatlım ama şu var bu hareketleri ısınmadan yaparsan bi işe yaramaz :) ben ondan önce leslie 500 adım ve leslie ile bacak egzersizleri yapıyorum 5 dakika kadarda o sürüyor 10 dakika ısınmış oluyorum ardından 4 dakikadada bu nu yapıp sonlandırıyorum :) tabi bunlar hastalığımdan dolayı böyle zaten haftaya sporumda geri başlıyor ordada devam edicem :) o yüzden evde fazla kasmıyorum :)
Walla ben yaslandim kizlar fazla proteinin bilinmeyen zarari mi ki?Aaaaaaa balik yenmez mi her daimkızzzzzzzz buse o buse ben değilim :)siz proteine başladınız ama balıkta yiyin bence bol miktarda :)
Aaaaa Buse ben de oyle elmanin tadini ozledim esim dedi ki meyva falan alalim evde var biraz hem bu siralar soguktan meyvalarin tadi yok :101:dedim:131:bi de dondurmaaaaabilmiyorum nasıl yaptın mesaj olayını kurcala bakim bi. çok meyve istiyor canım emine.bugün acayip meyve istedim canım :26:
sen de yarın ölçülüyorsun, büşra da, ben de. ve burda değişimi paylaşıyoruz motive oluyoruz.
yeni sloganımı gördün mü bilmiyorum. "kilo veremiyorsam incelirim, 2 mart = 36 beden"
sorma dukandan onun da benim gibi kafası gidik. büşra demişvideo için çoook sağ ol büüş, çok faydalı paylaşım olmuş.
tmm hemen bakiyoruuuuum:126:emineee forum ayarlarım a gel orda hemen aşağıda mesaj ayarları diye gözüküyor zaten. onu herkese açık yap.
Aaaaaaa Busecim nie oole diosun biz senle konusuyoruz belki es zamanli degiliz ama konusuyoruz yaaaa1 saat yürüyeceğim şimdi.(kendi kendine konuşan üye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?